Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bazen ınadı tutuyor emmıyor . Gunduz 3, bazen 2, bazen 4 öğün anca emzırıyorum.
Zorluk cıkarıyor aynen . Dil bagı kesılsın bakıcaz artık
Ugrasıyorum emmesı ıcın.
Bir arkadaşımın çocuğu da böyleymiş. Emzige alışmış büyük adam gibi uyurmus .emdigi 5 dakikalık süt ona yetermiş. Büyük ihtimalle sen de benim gibi uyurken, ağladığında ya da oyalamak için emzik veriyorsun .hatta benimki uyurken bile agzinda tutuyor .sonra tabi uyanıyor ama acikmamis oluyor .çünkü doygunluk yapıyor

Evet uyuyacagı zaman verıyorum
Agzından atıncaya kadar kalıyor.
Benınkı aglayınca çok sinirlenıyor ve şiddeti artırıyor korkuyorum

Ayy valla şu gaz dönemi gecse vok ıyı olacak . Gazı var dıye nazını cekıyorum

Ben emzik veriyorum çok istemesekte geçen yazdığınız gibi , eşim oyalamak için son günlerde çok verdi . Şimdi huzursuzlandikça sürekli ağzında emzik görmek beni sinir ediyor biraz ama açken kesinlikle vermiyorum , tok olduguna %100 emin olduğum zamanlar veriyorum. Birde her gün banyo yapıyoruz,banyo yaptırırken de aç ya da yarı aç olması gerektiği için başta ağlıyor . Ama emzik verdik mi sakinlesiyor.
Emme problemi yaşamıyoruz,gündüz saatte bir emmek ister ama 15 dkyi geçmez. Gece 20-30 dk bulur aktif emmesi.

Ben de sürekli girip ona bakıyorum
İnşallah geldiğinde ben boşa kuruntu yapmışım, sorun yokmuş der.
yildizsavascisi tüm gün/gece senden haber bekledik kuzum umarım iyisinizdir
Ya evet bende uyandikca sürekli girip baktım , umalim ki her şey Yolunda olsun

Bizim
1 aylıkken benim de öyleydi. Çene gelismedigi için uzun süre emiyor .büyüdükçe o 15 dakika işte 5 dakikaya düşüyor. Yoksa hiçbirimizin o zamanlar emmeyle ilgili problemi yoktu .Ne zaman büyüyüp akillaniyorlsr o zaman oluyor

Sabahları 2 kez
Gun ıcınde 2 kez emıyor

Aslında yıne fena degıl cunku beslenme aralıgı 2 saat oldugu ıcın 8 saat oluyor buna da şükür
Ne güzel düzenli bizimki her ağladığında hıçkırık tuttuğunda memede o da yetmiyor mama verdiğimde ellerimi çok sıkı tutuyor geri çekmeyeyim diye . Belli bir düzeni yok canı istedi mi yiyor . Doyunca da hayatta dudaklarını bile aralamıyor açmıyor asla . 3200 doğmuştuk bir ayda 1 kilo almışız

Canım keske benımkı de memeye yapısık olsaydı.ilk 1.ay bızde oyleydık.
Memeyı zorla vermeyı kabullenemıyorum
O yuzden yoluna sokmak ıstıyorum.

Dısarda emzırmek cok zor
Bır yere gıttığimde pompa ıle geziyorum.her daim dolapta yedek olmak zorunda

Gayet guzrl kılo masallah

Hanımlar selam, 42 günlük bir oğlum var

Bir sorunum var belki aynı şeyi yaşayan vardır. Meme ucu ağrısını, çatlağını felan geçtim artık özellikte gece artan meme ağrım oluyor. Emzirdikten sonra yatağa yatınca sol memede sol tarafından bıçakla kesilirmiş gibi sancılar giriyor, bastırınca biraz azalıyor, belirli aralıklarla sancı girmeye devam ediyor.( Mastit değilim bu arada memelerim yumuşak çünkü normalde dokununca ağrı felan yok)

Valla gözüm korktu kız biz daha 37 gunlüğüz emzik aliyor da korktm valla reddetmesin memeyi emmesini cok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…