- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.041
Bir arkadaşımın çocuğu da böyleymiş. Emzige alışmış büyük adam gibi uyurmus .emdigi 5 dakikalık süt ona yetermiş. Büyük ihtimalle sen de benim gibi uyurken, ağladığında ya da oyalamak için emzik veriyorsun .hatta benimki uyurken bile agzinda tutuyor .sonra tabi uyanıyor ama acikmamis oluyor .çünkü doygunluk yapıyorBazen ınadı tutuyor emmıyor . Gunduz 3, bazen 2, bazen 4 öğün anca emzırıyorum.
Zorluk cıkarıyor aynen . Dil bagı kesılsın bakıcaz artık
Ugrasıyorum emmesı ıcın.
Yok yok bazı bebekler de böyleymiş. Ben de benimkini biraksam uyuyacak .dün 3.5 saat uyudu .kaldırdım emzirdimBu da insan evladı sonucta
Çok acıksa uyanır sanırım. Bır problem yoksa tabi
Oldugunu da sanmıyoruö
Evet uyuyacagı zaman verıyorumBir arkadaşımın çocuğu da böyleymiş. Emzige alışmış büyük adam gibi uyurmus .emdigi 5 dakikalık süt ona yetermiş. Büyük ihtimalle sen de benim gibi uyurken, ağladığında ya da oyalamak için emzik veriyorsun .hatta benimki uyurken bile agzinda tutuyor .sonra tabi uyanıyor ama acikmamis oluyor .çünkü doygunluk yapıyor
Ben emzik veriyorum çok istemesekte geçen yazdığınız gibi , eşim oyalamak için son günlerde çok verdi . Şimdi huzursuzlandikça sürekli ağzında emzik görmek beni sinir ediyor birazSen emzik vermiş miydin?Ya da şimdi veriyor musun ?emzik kolesistokin denen bir hormonun salgilanmasini artırarak yalancı doygunluk yapıyormuş. Bebekler bu yüzden daha sonrasında aclik belirtisi gostermiyormus. Bu emme sorunu yaşayan anneler acaba emzik veriyor mu ? Aslında bunu bir düşünebiliriz. Yani kimler emzik veriyor ve bu sorunu yaşıyor kimler emzik vermiyor bu sorunu yaşıyor
Ya evet bende uyandikca sürekli girip baktım , umalim ki her şey Yolunda olsunBen de sürekli girip ona bakıyorum
İnşallah geldiğinde ben boşa kuruntu yapmışım, sorun yokmuş der.
yildizsavascisi tüm gün/gece senden haber bekledik kuzum umarım iyisinizdir
BizimEvet uyuyacagı zaman verıyorum
Agzından atıncaya kadar kalıyor.
Benınkı aglayınca çok sinirlenıyor ve şiddeti artırıyor korkuyorum
Ayy valla şu gaz dönemi gecse vok ıyı olacak . Gazı var dıye nazını cekıyorum
1 aylıkken benim de öyleydi. Çene gelismedigi için uzun süre emiyor .büyüdükçe o 15 dakika işte 5 dakikaya düşüyor. Yoksa hiçbirimizin o zamanlar emmeyle ilgili problemi yoktu .Ne zaman büyüyüp akillaniyorlsr o zaman oluyorBen emzik veriyorum çok istemesekte geçen yazdığınız gibi , eşim oyalamak için son günlerde çok verdi . Şimdi huzursuzlandikça sürekli ağzında emzik görmek beni sinir ediyor birazama açken kesinlikle vermiyorum , tok olduguna %100 emin olduğum zamanlar veriyorum. Birde her gün banyo yapıyoruz,banyo yaptırırken de aç ya da yarı aç olması gerektiği için başta ağlıyor . Ama emzik verdik mi sakinlesiyor.
Emme problemi yaşamıyoruz,gündüz saatte bir emmek ister ama 15 dkyi geçmez. Gece 20-30 dk bulur aktif emmesi.
Ya evet bende uyandikca sürekli girip baktım , umalim ki her şey Yolunda olsun
Bende bı ara istiyordum. Şimdi düşününceBen ikiz olsun istiyordum çok, şimdi olmadığı için şükrettim bak
Ne güzel düzenliSabahları 2 kez
Gun ıcınde 2 kez emıyor
Aslında yıne fena degıl cunku beslenme aralıgı 2 saat oldugu ıcın 8 saat oluyorbuna da şükür
Canım keske benımkı de memeye yapısık olsaydı.ilk 1.ay bızde oyleydık.Ne güzel düzenlibizimki her ağladığında hıçkırık tuttuğunda memede o da yetmiyor mama verdiğimde ellerimi çok sıkı tutuyor geri çekmeyeyim diye . Belli bir düzeni yok canı istedi mi yiyor . Doyunca da hayatta dudaklarını bile aralamıyor açmıyor asla . 3200 doğmuştuk bir ayda 1 kilo almışız
Huysuz oldugu bi saat var o zaman veriyorum genelde insallah red olmazAynen öyle çok verme bu sefer sıkıntı olmasin
Nasıl 8 saat oluyor anlamadım benSabahları 2 kez
Gun ıcınde 2 kez emıyor
Aslında yıne fena degıl cunku beslenme aralıgı 2 saat oldugu ıcın 8 saat oluyorbuna da şükür
Valla gözüm korktu kızBen de bu zamanlar sadece uyutmak için veriyordum ama büyüdükçe durmuyorlar. Altını değiştiriyorsun istiyor ki 2 saniye sürsün. Ağlıyor hava yatmasın diye emzik veriyorsun. Bir süre sonra uykusu azalıyor öyle yatağında yatan çocuk gidiyor yerine durmayan çocuk geliyor.Uyutuyorsun yatağına koyuyorsun 1 saat geçiyor uyumuyor emzik veriyorsun .Artık mal mal bakmıyorlargündüz uykusu 5 saate düşüyor.gun saat 7 de başlıyor 7 de bitiyor .12 saat var. Oyun bilmez bu çocuklar. Eğer meme bağımlısı da değilse zaman nasıl geçecek. Uyutursan gece uyumuyor .uyutmazsan 1 saatten sonra durmuyor .O emme refleksini bastirmalisin .elin mahkum veriyorsun .Ben bir ilk gün verdim sonra 25 gün vermedim .Bir gün çok agladi .emzik verdim almadı susmadi çocuk. Dünya başıma yıkıldı gibi oldu .susmuyor çünkü. Neyse iyiki aldı da.
Bu kadar küçük bir bebeği emziksiz avutmak zor oluyor .
2 ser saat arayla günde toplamda 8 saat oluyor ısteNasıl 8 saat oluyor anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?