Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok haklısın boşver gitsin takılma. Her bebek her anne farklı her şeyin birden çok nedeni var. Hiç bir şey tek başına bir neden bağlı değil. Pek çok faktör bir araya gelip oluşturuyor. Bebeklerde robot değil bizde değiliz kesin böyle olur deyip ortaya koymak imkansız. Her gün değişiyor huyları biz de uyum sağlamaya çalışıyoruz.

Bu arada dün sen yoktun görmedin. Sağlık ocağına gittim. Bizim kız 4950 olmuş.

Benimki acıkınca da gaz sancisi gibi ikiniyor .Bir kere kalktım ik ik ik .gazı var çıkarıyim bir şey çıkmadı. Emziriyim dedim bayağı emdi .

Senin bebe ne güzel duruyo uzun uzun yazıyorsun

Yok okudum yorumları maşallah güzel kilo almış.demekki öyle emse de alacağını almış.

Hem sallıyorum hem yazıyorum. Sol elim felç oldu .kucak sevmiyor zaten uzun süre de emmiyor ki kucağımda dursun .salla sürekli hafif hafif .aglayinca da emzik ver .Ben gündüz uyuyan biri de değilim. Gece bile uyuyamıyorum. Ders çalışırken oldu bu hep .evde annem var yemeği de o yapıyor. Bir olmasa bak 1 dakikam olur mu

Keşke böyle memede uzun süre duran kucak seven bir çocuğum olsaydı .bizimki 5 dakika emip beni çıldırtıyor. Sonra da ben her şeyi araştırıp kendimi iyice bozuyorum

Bebeği saat başı emen var mı?
Benimki emzik almıyor, kucakta da kısa süre duruyor. Tek derdi emmek. Gerçi ablasindan da alışığım saat başı emmelere. Bu çocuklar nasıl oyalanacak böyle bilmiyorum.

Bazen ınadı tutuyor emmıyor . Gunduz 3, bazen 2, bazen 4 öğün anca emzırıyorum.
Zorluk cıkarıyor aynen . Dil bagı kesılsın bakıcaz artık
Ugrasıyorum emmesı ıcın.

Bence dil bağı alınınca farkettirecek. Dil yapı olarak ağzın içinde her yere değmesi gerekiyor. Rahat hareket edemiyorki bebe.

Oğlumunki baya geride. Doktor direk zaten emmesini ve dilini dışarı çıkarıp yalanmasını sormuştu.

Emzik almadığı için, sürekli emmek istiyor. Sürekli emdiği için de hep gazı var. O döngüden çıkamıyorum

Dilinden dolayı boyle
Dili ile memeyı kıstırıp ayarlıyorlar " dıyor annem .

Uzanarak emzirmeyi dene belki sever onu
Anne önemli benimki de yarın gelecek. Haftada 2 gün gelip yemeğini yaparım dedi Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…