Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Peki gece de aynı uyuyor mu ? Yani gündüz çok uyudu gece de aynı devam ediyor mu

Dilinden dolayı boyle
Dili ile memeyı kıstırıp ayarlıyorlar " dıyor annem .

Evet. İşin en büyüğünü dil yapıyor zaten.
Kurtulsun bir an önce inşallah.

Seni okudukça oğlumun 5 aylıkken başlattığı meme reddiyle mücadelemi hatırlıyorum. Birkaç saniye emip bırakırdı. İki haftada geri döndürmüştüm. Ama resmen yatağa yatırıp inek gibi üstüne abanıyordum etrafla ilişiği kesilsin diye.
Bebeği o an doyurmak için verilen mücadele tamamen içgüdüsel aslında.

Aşı olanlar ebe rota virüs aşısı için gün verdi mi sizlere?

Ben ilk çocukta özelde kendi doktoruna yaptırmıştım. Asm karışmıyordu özel aşılara.
Bunda ebe kendi sordu yaptıracak mısın diye. Eczaneden alınıp asm de yapılıyor artık.
Keşke bir de ücretsiz olsa

Cocuk ağzının tadini biliyor işte benimki sutumu biberona koyunca öğürüyor biberonuda sevmedi mamayida hic oluru yok bence ugrasma sut yapan herseyi yiycez artik kilo milo basini alip gitsede
Benm sütüm yetiyor aslinda fazla fazl cok şükür ama yaramıyor demekki bide son kez hipp denicem bakalim belki yer

Yarin sorsana bana zahmet ben yıkadım bir şey olur mu yani 5 dk suyun altında tutup çıkardım sabunlamadim. Serinletme maksadıyla. Kimse uyarmamisti yıkama diye.
Yok canım ya nolacak. Olsa şimdiye belli ederdi.
Bunu bilmiodum. Ondan bizimki boyuna gidiyo. Kıyafetler bol ama kısa geliyo.
Biraz ağlasın birşey olmaz yahu. Sakinleşir kaldırınca stres yapma
Ben hicccc kıyamıyorum
O kadar zorluklarla iğneler stresleele sahip olmuşum. Ben yeterince ağladım o ağlamasın ya Demiştin ki ben 23 ünde doğuracağım. Burç karmaşası olmasın. (Yanlış hatırlamıyorsam) Çok karışık oluyo öyle.

Canim o karmasayi yasamak istemeyn Surrender baciydi

Evet çünkü boy uyuyan çocuklarda uzarmis. Bizimki de öyle kilosu az ama boyu iyi .

Peki gece sütünü sagiyor musun o uyurken

Körü körüne büyütüyorum bunu kafam rahat ilkinden kendimi cok yıprattım valla kendim sakinim bebekde sakin cok sükür herseye anlam yüklemiyorum

Ben de böyleyim. İlk çocukta çok depresiftim. Herşeyi düşünür hesap ederdim. Ayağımda uzun süre sallardım çünkü çok çabuk uyanırdı.
Bunda daha gevşek davranıyorum. Gece uyandırmıyorum mesela. Acıkınca uyanıyor zaten. Bazen gece uyanıyor, bazen sabah.

Uyku da beslenme kadar önemli. Özellikle gece uykusu. Bölmüyorum ben de uykusunu

Ben hicccc kıyamıyorum
O kadar zorluklarla iğneler stresleele sahip olmuşum. Ben yeterince ağladım o ağlamasın ya

İllaki ağlayacak canım daha dur. Ben de ağlamasından zevk aldığım için demiyorum zaten. Ama o iğneler, aşılar hayatının bir parçası olacak. Çok germe kendini alıştır.

Mesela ben büyük hasta olunca antibiyotiği şurup olarak içiremezdim. Çok uğraşırdık şurup zamanı gelince çok stres olur eşimle birbirimize girerdik.
İçmesi lazım hasta ne yapcaz? Gider doktora iğne yaz derdim. 5 gün iğneye gidip gelirdik. Olur biterdi

Kızlar yarın 2. Ay aşılarımız yapılacak verem aşısı belirli günler yapıldığından sağlık ocağı yarın gel dedi zaten hiç uyku düzeni olmayan özellikle gündüzleri yapışık yaşıyoruz bu aşılardan sonra ne hale gelecek acaba
Bide gitmeden calpol versem mi eskiden öyle yapardık çocuk doktoru verme bağışıklık kazansın demişti ama ateşi çok olursa ne yapsam bilemedim

Çok fazla etki etmiyor ruh haline bence. Ama biraz ateş veya huzursuzluk yapar. O zaman verirsin ilaç. Ben hiç önceden vermedim. Ateşi bekledim..

Huzursuz olursa bağışıklık için ilaçsız bekleyemem ya. Yetişkin insana bile ağrı yapıyor aşı. Bebek nasıl dayansın

Sizin nasıl geçti huzursuzluk ateş oldumu 2. Ay alışından sonra

yildizsavascisi nın yazdıklarını yeni gördüm inşallah korkulacak bişi yoktur güzel haberler verir

Prematüre bebeğin gelişimini takip etmek çok tuhaf ya. Normalde gelişimi iyi ama persentil tablosu hep 40 haftalık doğana göre.

Prematüre olduğunu bilmesem yüzde 10 ortalamada diye üzülürüm

Bendr simdiden bunu düşünüyorum 2 gundur yapışık geziyoruz yere koydugum an kıyamet kopuyor en son yogruulup uyuyor , aşi oluncada ekstra bi etki edecek sanki

Bendr simdiden bunu düşünüyorum 2 gundur yapışık geziyoruz yere koydugum an kıyamet kopuyor en son yogruulup uyuyor , aşi oluncada ekstra bi etki edecek sanki
Daha kahvaltı edemedim bi kahve içtim ayaktan iki lokma açlığımda gitti uyurken bile nasıl anlıyorsa yanından ayrıldığım gibi ağlıyor hergün böyle daha ne kadar bozulur bilmiyorum bu düzen evimde çok sıcak ondan belki artık başka çözüm bulamadım

Bugun kontrolümüz vardı gelişimi güSel dedi gaz sancılarımız var dedim baktı evet çok gazı var dedi masaj yaptı karnına gösterdi hemen gazını çıkardı bizim oğlan evde bas bas bağırıyor elletmiyor masaj yaparken doktorda sesi çıkmadı damla verdi sap simplex ile nursey harvey inşallah bunlar işe yarar biogaia işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…