- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.121
Peki gece de aynı uyuyor mu ? Yani gündüz çok uyudu gece de aynı devam ediyor muCanım uyandırmadan dene ben kendi uyanmadikca uyandirmiyorum. Mesela Sabah en son 10.30 emdi hala uyuyor hiç ellemem. Çoğu zaman 2 de uyuyup 6 da uyanıyor. 5-6 saat aralıksız uyuduğu çok. Ben hiç ellemiyorum. Kilo alımı da gayet iyi ddun sağlık ocağında hemşire uyumak da kilo alımına etken uyuyorsa elleme dedi.
Dilinden dolayı boyle
Dili ile memeyı kıstırıp ayarlıyorlar " dıyor annem .
Yaaa bundan korkuyorum işte. Hemen meme versek orda sakinleşmez mi? Bizimde aşımız yarın ya. Doktor ne dedi banyo konusunda. Kilosu da masallah
Benm sütüm yetiyor aslinda fazla fazl cok şükür ama yaramıyor demekki bide son kez hipp denicem bakalim belki yerCocuk ağzının tadini biliyor iştebenimki sutumu biberona koyunca öğürüyor biberonuda sevmedi mamayida hic oluru yok bence ugrasma sut yapan herseyi yiycez artik kilo milo basini alip gitsede
Yok canım ya nolacak. Olsa şimdiye belli ederdi.Yarin sorsana bana zahmet ben yıkadım bir şey olur muyani 5 dk suyun altında tutup çıkardım sabunlamadim. Serinletme maksadıyla. Kimse uyarmamisti yıkama diye.
Bunu bilmiodum. Ondan bizimki boyuna gidiyo. Kıyafetler bol ama kısa geliyo.Bizim çocuklar aynı. Bak aralarında 1 hafta falan var .seninki ne yapıyor benimki onu yapıyor. Bir de şunu anladım bir bebek ya uykuya ya memeye öncelik veriyor .biz uykuya öncelik verdiğimiz için meme 2.planda kalıyor. Meme versen bu sefer de uyumuyor .eminim senin bebeğin boyu uzundur .gece uyuyan bebeklerin boyu uzun oluyormus
Ben hicccc kıyamıyorumBiraz ağlasın birşey olmaz yahu. Sakinleşir kaldırınca stres yapma
Demiştin ki ben 23 ünde doğuracağım. Burç karmaşası olmasın. (Yanlış hatırlamıyorsam) Çok karışık oluyo öyle.2 gundur benim gereksizzz çocugumm cok aglamaya basladi artik gündüzleride katila katila agliyor en sonunda yogrulup uyuyor rahatina fazla duskun bir cocuk yemin ederim
Mesela boynunun alti pişmiş pudra döktüm agzinida kapattimki cigerlerine gitmesin diye vaymisin bunu sen yapan 1 saat susturamadimoff pff alistik artik beaaa o agliyo ben dinliyom susmazsan susma bee
Canim o karmasayi yasamak istemeynYok canım ya nolacak. Olsa şimdiye belli ederdi.
Bunu bilmiodum. Ondan bizimki boyuna gidiyo. Kıyafetler bol ama kısa geliyo.
Ben hicccc kıyamıyorum
O kadar zorluklarla iğneler stresleele sahip olmuşum. Ben yeterince ağladım o ağlamasın ya
Demiştin ki ben 23 ünde doğuracağım. Burç karmaşası olmasın. (Yanlış hatırlamıyorsam) Çok karışık oluyo öyle.
Evet çünkü boy uyuyan çocuklarda uzarmis. Bizimki de öyle kilosu az ama boyu iyi .Yok canım ya nolacak. Olsa şimdiye belli ederdi.
Bunu bilmiodum. Ondan bizimki boyuna gidiyo. Kıyafetler bol ama kısa geliyo.
Ben hicccc kıyamıyorum
O kadar zorluklarla iğneler stresleele sahip olmuşum. Ben yeterince ağladım o ağlamasın ya
Demiştin ki ben 23 ünde doğuracağım. Burç karmaşası olmasın. (Yanlış hatırlamıyorsam) Çok karışık oluyo öyle.
Peki gece sütünü sagiyor musun o uyurkenCanım uyandırmadan dene ben kendi uyanmadikca uyandirmiyorum. Mesela Sabah en son 10.30 emdi hala uyuyor hiç ellemem. Çoğu zaman 2 de uyuyup 6 da uyanıyor. 5-6 saat aralıksız uyuduğu çok. Ben hiç ellemiyorum. Kilo alımı da gayet iyi ddun sağlık ocağında hemşire uyumak da kilo alımına etken uyuyorsa elleme dedi.
Körü körüne büyütüyorum bunu kafam rahat ilkinden kendimi cok yıprattım valla kendim sakinim bebekde sakin cok sükürherseye anlam yüklemiyorum
Ben hicccc kıyamıyorum
Kızlar yarın 2. Ay aşılarımız yapılacak verem aşısı belirli günler yapıldığından sağlık ocağı yarın gel dedi zaten hiç uyku düzeni olmayan özellikle gündüzleri yapışık yaşıyoruz bu aşılardan sonra ne hale gelecek acaba
Bide gitmeden calpol versem mi eskiden öyle yapardık çocuk doktoru verme bağışıklık kazansın demişti ama ateşi çok olursa ne yapsam bilemedim
Sizin nasıl geçti huzursuzluk ateş oldumu 2. Ay alışından sonraÇok fazla etki etmiyor ruh haline bence. Ama biraz ateş veya huzursuzluk yapar. O zaman verirsin ilaç. Ben hiç önceden vermedim. Ateşi bekledim..
Huzursuz olursa bağışıklık için ilaçsız bekleyemem ya. Yetişkin insana bile ağrı yapıyor aşı. Bebek nasıl dayansın
Sizin nasıl geçti huzursuzluk ateş oldumu 2. Ay alışından sonra
yildizsavascisi nın yazdıklarını yeni gördüm inşallah korkulacak bişi yoktur güzel haberler verir
Bendr simdiden bunu düşünüyorum 2 gundur yapışık geziyoruz yere koydugum an kıyamet kopuyor en son yogruulup uyuyor , aşi oluncada ekstra bi etki edecek sankiKızlar yarın 2. Ay aşılarımız yapılacak verem aşısı belirli günler yapıldığından sağlık ocağı yarın gel dedi zaten hiç uyku düzeni olmayan özellikle gündüzleri yapışık yaşıyoruz bu aşılardan sonra ne hale gelecek acaba
Bide gitmeden calpol versem mi eskiden öyle yapardık çocuk doktoru verme bağışıklık kazansın demişti ama ateşi çok olursa ne yapsam bilemedim
Daha kahvaltı edemedim bi kahve içtim ayaktan iki lokma açlığımda gitti uyurken bile nasıl anlıyorsa yanından ayrıldığım gibi ağlıyor hergün böyle daha ne kadar bozulur bilmiyorum bu düzen evimde çok sıcak ondan belki artık başka çözüm bulamadımBendr simdiden bunu düşünüyorum 2 gundur yapışık geziyoruz yere koydugum an kıyamet kopuyor en son yogruulup uyuyor , aşi oluncada ekstra bi etki edecek sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?