Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben daha önce yazdım bilmem gördün mü ama
Ben bilmeden çocuğu öyle çok aç uyuttum.
Eğer sabahsa bu emmeleri sabah su ihtiyacınu karsılıyormus bebek
İçerken bile kana kana içiyor benimki
Sabahları saatte bir emziriyorum ben
Öğleden sonra 2 2.5 saatte bir emiyor
Yani normalmiş

Sonunda bende emzik aldim fakat gereksiz çocuğum sevmedi istemiyor ilk basta tuttu cozmeye calisti ama bi suratta emzik bu kadarmi abes durur kahkaha attim resmen tuhafima gitti
Birde suratını şekilden şekile sokmadı mı benımki o silikon tadını alınca suratı çok değişik oluyor sonra da öğürüyo,

Evet görmüştüm. Sabah akşam emiyor, bir saati geciremiyor. Gece de böyle olmasın da.o daha zor. Bir ara olmuştu

Yok yok bazı bebekler de böyleymiş. Ben de benimkini biraksam uyuyacak .dün 3.5 saat uyudu .kaldırdım emzirdim
Ben hiç ellemiyorum bazen unutuyorum büyükle ilgilenicem diye gece 5-6 saat uyuyor eger uyandırırsamda 2-3 saat uyumuyor ondan hiç bulaşmıyorum ablasıda sıkıştırıyor garibimi çözümü uyumakta buluyor hayırlısı ile kızlar büyüsün rahata erecegim insallah

Körü körüne büyütüyorum bunu kafam rahat ilkinden kendimi cok yıprattım valla kendim sakinim bebekde sakin cok sükür herseye anlam yüklemiyorum

Ben 3.5 saatte bir uyandiriyorum ama sonra uyuması zor oluyor .3.5 saatten sonra 2 saat uyuyor .e acikmamis oluyor .sonra zor oluyor

2 gundur benim gereksizzz çocugumm cok aglamaya basladi artik gündüzleride katila katila agliyor en sonunda yogrulup uyuyor rahatina fazla duskun bir cocuk yemin ederim

Mesela boynunun alti pişmiş pudra döktüm agzinida kapattimki cigerlerine gitmesin diye vaymisin bunu sen yapan 1 saat susturamadim off pff alistik artik beaaa o agliyo ben dinliyom susmazsan susma bee

Ben 3.5 saatte bir uyandiriyorum ama sonra uyuması zor oluyor .3.5 saatten sonra 2 saat uyuyor .e acikmamis oluyor .sonra zor oluyor
Canım uyandırmadan dene ben kendi uyanmadikca uyandirmiyorum. Mesela Sabah en son 10.30 emdi hala uyuyor hiç ellemem. Çoğu zaman 2 de uyuyup 6 da uyanıyor. 5-6 saat aralıksız uyuduğu çok. Ben hiç ellemiyorum. Kilo alımı da gayet iyi ddun sağlık ocağında hemşire uyumak da kilo alımına etken uyuyorsa elleme dedi.

Yaaa bundan korkuyorum işte. Hemen meme versek orda sakinleşmez mi? Bizimde aşımız yarın ya. Doktor ne dedi banyo konusunda. Kilosu da masallah
Yarin sorsana bana zahmet ben yıkadım bir şey olur mu yani 5 dk suyun altında tutup çıkardım sabunlamadim. Serinletme maksadıyla. Kimse uyarmamisti yıkama diye.

Aynı düşünüyoruz bu konuda
Bizim çocuklar aynı. Bak aralarında 1 hafta falan var .seninki ne yapıyor benimki onu yapıyor. Bir de şunu anladım bir bebek ya uykuya ya memeye öncelik veriyor .biz uykuya öncelik verdiğimiz için meme 2.planda kalıyor. Meme versen bu sefer de uyumuyor .eminim senin bebeğin boyu uzundur .gece uyuyan bebeklerin boyu uzun oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…