Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebeği saat başı emen var mı?
Benimki emzik almıyor, kucakta da kısa süre duruyor. Tek derdi emmek. Gerçi ablasindan da alışığım saat başı emmelere. Bu çocuklar nasıl oyalanacak böyle bilmiyorum.
Benimki bu hafta öyle atak geçiriyoruz
40lı bebelerin hepsi aynı galiba biz de saat başı memedeyiz

İstanbul cehennem sıcağı yaşıyor adeta ya sabahtan beri uyumadı bizimki zıhınla duruyor halbuki
Evet mahvolduk ben salıncağı balkona aldım gölgelenince
Ancak orda uyudu

Bebeğim 20 günlük 2 saatte bi emmek için uyanıyor emerken de uyuyor onun dışında hep uyuyor bu kadar uyuması normal mi? Sarılık falan geçirmedik

Bebeğim 20 günlük 2 saatte bi emmek için uyanıyor emerken de uyuyor onun dışında hep uyuyor bu kadar uyuması normal mi? Sarılık falan geçirmedik
İlk zamanlar öyle oluyor .birak uyusun zaten max süre 2 saat

Gece dediğin huysuzluk saatinden önce mi ?yoksa derin uykuda mi
Canım gece 3.30 da huysuzluk saatinde hiç bir şeyi almıyor. bende zorlamayı bıraktım en azından ağlama kesildi. Teklif ediyorum memeyi istemiyor. Muhtemelen uyku bastırıyor ve uyumak istemediği için ağzını ıslatacak kadar alıp emmiyor. Bende uyutmaya yöneliyorum. Emmeden uyuduğu için 3.30 gibi biberonla uyandırmadan kendimiz kalkıp veriyoruz.

Evet kızım var cocuk cok sıkıldıysa mecbur emzirirken de etkinlik vs yapiyoruz teşekkür ederim.Bazen insan yemeyi içmeyi aksatabiliyor. O yüzden atıştırmalıklarn göz önünde olması iyi bir şey.

Evet benimki de aç yatıyor o saatte .5 dakikalık emdigiyle duruyor .

Merhaba çocugunuzu sağlıklı bir şekilde kucagınıza almışsınızdr inşallah
Bende son 4-5 gündür aynı durumu yasıyorum gelişme geriliği vs dıyo internette bir haftalık geride kalmış sizin sürecinz nasıl gectı doktor bnada alfamed ilacını verdi çok tedrgın ve üzgünüm

Benimki bu hafta öyle atak geçiriyoruz

40lı bebelerin hepsi aynı galiba biz de saat başı memedeyiz
Biz öyle değildik. Emzik alıyordu.emzik almayan saat başı ister .çünkü bebekler ac olmasa da anne sütü hazmedilirken kendini aç hisseder .Aslında aç değildir. Emzik verirsen onu bastırır ama bu sefer de zamanında almazsan tok hisseder emmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…