- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.161
Benimki bu hafta öyle atak geçiriyoruzBebeği saat başı emen var mı?
Benimki emzik almıyor, kucakta da kısa süre duruyor. Tek derdi emmek. Gerçi ablasindan da alışığım saat başı emmelere. Bu çocuklar nasıl oyalanacak böyle bilmiyorum.
40lı bebelerin hepsi aynı galiba biz de saat başı memedeyizKızlar selam nasılsınızcuma günü 40 ımız dolacak nasipse şuana kadar herşey yolunda gidiyor. Size birsey soracağım oğlum memede çok duruyor her saat emmek istiyor. Bazen duymadığını düşünüp günde 2 kez mama veriyorum. Sizde durumlar nasıl? Birde süt arttırıcı ne kullanıyorsunuz
Evet mahvolduk ben salıncağı balkona aldım gölgeleninceİstanbul cehennem sıcağı yaşıyor adeta ya sabahtan beri uyumadı bizimki zıhınla duruyor halbuki
İlk zamanlar öyle oluyor .birak uyusun zaten max süre 2 saatBebeğim 20 günlük 2 saatte bi emmek için uyanıyor emerken de uyuyor onun dışında hep uyuyor bu kadar uyuması normal mi? Sarılık falan geçirmedik
Evet emzik almıyorEmzik almıyor değil mi ?
Canım gece 3.30 da huysuzluk saatinde hiç bir şeyi almıyor. bende zorlamayı bıraktım en azından ağlama kesildi. Teklif ediyorum memeyi istemiyor. Muhtemelen uyku bastırıyor ve uyumak istemediği için ağzını ıslatacak kadar alıp emmiyor. Bende uyutmaya yöneliyorum. Emmeden uyuduğu için 3.30 gibi biberonla uyandırmadan kendimiz kalkıp veriyoruz.Gece dediğin huysuzluk saatinden önce mi ?yoksa derin uykuda mi
Gün boyu uyuyor ama 2 gün önce böyle değildi uyanık kalıp bi süre elleriyle falan oynuyordu sizin de mi uyuyordu 20 günlükken böyleİlk zamanlar öyle oluyor .birak uyusun zaten max süre 2 saat
Benim kızımda saat başı emiyor. Uyursa iş yapıyorum. Uyumazsa meme ağzında olacak.Bebeğim 20 günlük 2 saatte bi emmek için uyanıyor emerken de uyuyor onun dışında hep uyuyor bu kadar uyuması normal mi? Sarılık falan geçirmedik
Evet kızım varBiraz önce @Gumihoo ya kendi deneyimimi yazdım kısaca. Kanguru bakarken yenidoğanlar için uygun olmasına dikkat edin ,bazıları buyuk oluyor . Dolap uygulamasından hiç kullanilmamis bulabilirsiniz, bir hevesle alınıp bebeklerin sevmediği kangurular varbenim kanguru arkadaşımın kızından kaldı, fiyatına baktım neredeyse 3 bin olmuş , hayatta almazdım şuan o fiyata .
Annem varken çok güzeldi mesaj atiyordum yada çaldiriyordum getiriyordu ne istersem. Tek kalınca pratik şeyler düşünüyor insan . Bak kutunun içinde şuan neler var fikir olsun ( kuru dut ,hurma , züber lokmalık, suluk ,fındık , kulaklık ,powerbank , küçük ıslak mendil , rulo havlu kağıt , göğüs ucu kremi ve kalkan ) Bir kızıniz daha var galiba ,yaşını bilmiyorum ama emzirirken diğer çocukla aktivite bile yapabilirsiniz. Önünüze sehpa ya da tabure çekip resimli tombala ya da yaşına uygun aktiviteler olabilir
Genelde uyuyordu .çok az uyanık kalırdı .o zamanlar uyumayı daha çok severdiGün boyu uyuyor ama 2 gün önce böyle değildi uyanık kalıp bi süre elleriyle falan oynuyordu sizin de mi uyuyordu 20 günlükken böyle
Evet benimki de aç yatıyor o saatte .5 dakikalık emdigiyle duruyor .Canım gece 3.30 da huysuzluk saatinde hiç bir şeyi almıyor. bende zorlamayı bıraktım en azından ağlama kesildi. Teklif ediyorum memeyi istemiyor. Muhtemelen uyku bastırıyor ve uyumak istemediği için ağzını ıslatacak kadar alıp emmiyor. Bende uyutmaya yöneliyorum. Emmeden uyuduğu için 3.30 gibi biberonla uyandırmadan kendimiz kalkıp veriyoruz.
İşte emzik alınca da meme almıyor. Kilosu daha iyi oluyor ama uyuması zor oluyorEvet emzik almıyor
Ben de aklıma geldıkce üzüldüm . Şimdi de kendı yasadıgıma uzuluyorum. Dunden berı ona uzulmustumyildizsavascisi bizi merakta bırakma fırsatın olursa yaz. İnşallah iyisinizdir.
Merhaba çocugunuzu sağlıklı bir şekilde kucagınıza almışsınızdr inşallahMerhaba
Ben beş aylıkken yükselmeye başladı birazda panik yaptığım bir anda 16 10 olunca alfamet isimli hapa başladım ilk iki ay günde 1 tane yeterliydi sonra 1,5 ay günde 2 kullandım şimdi üç haftadır da günde 3 oldu 12 nin üzerini görmedim tuzu tamamen olmasa da kestim ancak hazır bişi yersem dikkat edemiyorum bol su içmeye çalışıyorum mutlaka tuzu kesip bol suya yönelin o zaman ilaç gerçekten işe yarıyor inşallah yükselmez daha fazla sizin ki de
Biz öyle değildik. Emzik alıyordu.emzik almayan saat başı ister .çünkü bebekler ac olmasa da anne sütü hazmedilirken kendini aç hisseder .Aslında aç değildir. Emzik verirsen onu bastırır ama bu sefer de zamanında almazsan tok hisseder emmezBenimki bu hafta öyle atak geçiriyoruz
40lı bebelerin hepsi aynı galiba biz de saat başı memedeyiz
Ben de çok üzülüyorum ya .başından savdilar resmen .doğru düzgün baksalar hemen çaresi bulunurdu belki .Ben de aklıma geldıkce üzüldüm . Şimdi de kendı yasadıgıma uzuluyorum. Dunden berı ona uzulmustum
Girmiş aslında buraya .ne halde bılmıyoruz amaBen de çok üzülüyorum ya .başından savdilar resmen .doğru düzgün baksalar hemen çaresi bulunurdu belki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?