Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merhaba çok şükür bi sıkıntımız yok gebeliğim süresincede tansiyonumun yükselmesi hiç gelişim geriliği olabilir demedi doktor ki zaten öyle bi sorun yaşamadım doktorunuz ne diyorsa ona uyun internet te yazan herşey doğru değil sağlıkla doğsun bebiş

İstanbul cehennem sıcağı yaşıyor adeta ya sabahtan beri uyumadı bizimki zıhınla duruyor halbuki
Benimki sadece bezle duruyor yüz üstü yatırdım son çare uyudu iki saattir çok şükür inanılmaz bunaltıcı bir hava var biz dayanamıyoruz bebeler ne yapsın arada bir suya sokup çıkarmak lazım

Bu masaj canım doktorumuzun İnstagram sayfası

Emzik alıyor bizimki saat başı emiyor memede uyuyor uyuyor diye yatağına koyuyorum uyanıyor emzik veriyorum 1 saat kadar oyalanıyor işte sonra tekrar aynı döngü

Benimki sadece bezle duruyor yüz üstü yatırdım son çare uyudu iki saattir çok şükür inanılmaz bunaltıcı bir hava var biz dayanamıyoruz bebeler ne yapsın arada bir suya sokup çıkarmak lazım
Şimdi serinledi biraz hava yarın da aynı olursa ben de öyle yapayım valla bugünkü hava neydi böyle anlamadım hiç bu kadar sıcak olmamıştı sanki

Kızlar bugün kalça usg çektirdik kalçası küçük gibi 3.ayda tekrar bakalım bu dönemdeki çoğu bebekte oluyor korkmayın dediler böyle bir şey yaşayan var mı??

Benimki acıkınca da gaz sancisi gibi ikiniyor .Bir kere kalktım ik ik ik .gazı var çıkarıyim bir şey çıkmadı. Emziriyim dedim bayağı emdi .
Aynen baze gazı var gibi oluyo emziriryorum yada mama veriyorum hemen gidiyo o ıkınması emmeye başlıyo dediğin gibi herşey gazı var anlamına gelmiyo benceee
Baya güçlendiler dolu göğsü okadar hızlı boşaltıyor ki bende ordan fark ediyorum
Cidden yaa güclendi minnoşlar

Kontrolden geldik. 37. Günde 4300 55 cm olmuşuz. 3030 Gr doğmuştu.

Ama iki kez gümüş nitrat uygulanan göbek bağı iki gün önce yine hafif nemli gibiydi. Fıtık olabilir diye gözümüzü korkuttu bu bir de doktor. Gidip çocuk cerrahisine de gösterdik. Hafif fıtık varmış ama takip edin düzelir dedi. Yine gümüş nitrat uygulandı. 3 gün de banyo yapmasın dedi. Yandık bu sıcakta... Göbek bağı olayı hala çözülmedi bizde.

E Ekbl56 şuna küfür edek gel
Ha hahh her seyleri bitti bir kucağa alma derdimiz kaldı. Gece uykulu uykulu bir kucaklıyorum ki .ya da sabah uyanıyor büyük çocuk gibi yanıma alıyorum 1 dakika sonra oggggg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…