- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.181
Merhaba çok şükür bi sıkıntımız yok gebeliğim süresincede tansiyonumun yükselmesi hiç gelişim geriliği olabilir demedi doktor ki zaten öyle bi sorun yaşamadım doktorunuz ne diyorsa ona uyun internet te yazan herşey doğru değil sağlıkla doğsun bebişMerhaba çocugunuzu sağlıklı bir şekilde kucagınıza almışsınızdr inşallah
Bende son 4-5 gündür aynı durumu yasıyorum gelişme geriliği vs dıyo internette bir haftalık geride kalmış sizin sürecinz nasıl gectı doktor bnada alfamed ilacını verdi çok tedrgın ve üzgünüm
Benimki sadece bezle duruyor yüz üstü yatırdım son çare uyudu iki saattir çok şükür inanılmaz bunaltıcı bir hava var biz dayanamıyoruz bebeler ne yapsın arada bir suya sokup çıkarmak lazımİstanbul cehennem sıcağı yaşıyor adeta ya sabahtan beri uyumadı bizimki zıhınla duruyor halbuki
Bu masaj canım doktorumuzun İnstagram sayfasıBenimde gündüzleri saatte bir ya da daha erken isteyebiliyor. Ben kusmadigi müddetçe istediğinde veriyorum ,ama emdikten sonra kusarsa ve hemen tekrar isterse bekliyorum 1 saate yakın . Genelde emdikten sonra biraz göğüste yatma keyfi de yapıyor . Kendime emzirme kutusu hazırladım ; kulaklık , atıştirmaliklar , içecek , powerbank . Çok sık olunca zamanın çoğu emzirme koltuğunda geçiyor çünkü , zevk almaya bakıyorum
her şeyin güzel olması süper . Gaz hareketleri nasıldı peki, youtubeda olan masajlarla benzer mi ? Nurse Harvey iyi geldi bize bence . Biogaia gaz için değil de bağırsak florasını düzenlemek için verildi bize
Emzik alıyor bizimki saat başı emiyor memede uyuyor uyuyor diye yatağına koyuyorum uyanıyor emzik veriyorum 1 saat kadar oyalanıyor işte sonra tekrar aynı döngüBiz öyle değildik. Emzik alıyordu.emzik almayan saat başı ister .çünkü bebekler ac olmasa da anne sütü hazmedilirken kendini aç hisseder .Aslında aç değildir. Emzik verirsen onu bastırır ama bu sefer de zamanında almazsan tok hisseder emmez
Şimdi serinledi biraz hava yarın da aynı olursa ben de öyle yapayım valla bugünkü hava neydi böyle anlamadım hiç bu kadar sıcak olmamıştı sankiBenimki sadece bezle duruyor yüz üstü yatırdım son çare uyudu iki saattir çok şükür inanılmaz bunaltıcı bir hava var biz dayanamıyoruz bebeler ne yapsın arada bir suya sokup çıkarmak lazım
Ne güzel uyutabilmişsin en azından benim mesai hala devam ediyorEvet mahvolduk ben salıncağı balkona aldım gölgelenince
Ancak orda uyudu
Ben , bizdede öyle oldu ben perşembe tekrar kontrole götürcemKızlar bugün kalça usg çektirdik kalçası küçük gibi 3.ayda tekrar bakalım bu dönemdeki çoğu bebekte oluyor korkmayın dediler böyle bir şey yaşayan var mı??
Aynen baze gazı var gibi oluyo emziriryorum yada mama veriyorum hemen gidiyo o ıkınması emmeye başlıyo dediğin gibi herşey gazı var anlamına gelmiyo benceeeBenimki acıkınca da gaz sancisi gibi ikiniyor .Bir kere kalktım ik ik ik .gazı var çıkarıyim bir şey çıkmadı. Emziriyim dedim bayağı emdi .
Cidden yaa güclendi minnoşlarBaya güçlendiler dolu göğsü okadar hızlı boşaltıyor ki bende ordan fark ediyorum
Şimdi uyandı mi nasıl oldu?Ben de aklıma geldıkce üzüldüm . Şimdi de kendı yasadıgıma uzuluyorum. Dunden berı ona uzulmustum
Güzel haberler bekliyorum senden canım korkmayın dediler ama insanın kafasını kurcalıyor ister istemezBen , bizdede öyle oldu ben perşembe tekrar kontrole götürcem
Ha hahh her seyleri bitti bir kucağa alma derdimiz kaldı. Gece uykulu uykulu bir kucaklıyorum ki .ya da sabah uyanıyor büyük çocuk gibi yanıma alıyorum 1 dakika sonra oggggg
Ayyy cidden banada sana denilen denildi ama insan yinede korkuyo inşallah güzel çıkarrrGüzel haberler bekliyorum senden canım korkmayın dediler ama insanın kafasını kurcalıyor ister istemez
Tiktok fenomeni olmadığımız için hep bunlar
Defalarca uyandı canım . Ama cok korktumŞimdi uyandı mi nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?