- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.201
Geçmiş olsun canım ben olayı kaçırdım ama atlattın galiba zor bir durumuDefalarca uyandı canım . Ama cok korktum
Ve hala etkısındeyım. Zaten en korktugum sey bu tarz seyler
Tesekkur ederim sagolun inşallahMerhaba çok şükür bi sıkıntımız yok gebeliğim süresincede tansiyonumun yükselmesi hiç gelişim geriliği olabilir demedi doktor ki zaten öyle bi sorun yaşamadım doktorunuz ne diyorsa ona uyun internet te yazan herşey doğru değil sağlıkla doğsun bebiş
Sag ol canım. Yogun olan ates dusürücüyü yutamadı. Yutmamıs daha dogrusu . Birden kızarmaya basladıGeçmiş olsun canım ben olayı kaçırdım ama atlattın galiba zor bir durumu
Geçmiş olsun canım allahim esirgemiş yavruyuDefalarca uyandı canım . Ama cok korktum
Ve hala etkısındeyım. Zaten en korktugum sey bu tarz seyler
Canım çok geçmiş olsun şimdi iyi dimi aşılar huysuzluk yaptımıEskı Mesajlara bakıcam bır ara .
Yazlığa geldım. Doktor huzursuz olmasın 1 cay kasıgı calpol ver dedı . Nornalde atesı olmayan cocuga hayatta vermem. Kızımda bıle atesı surupla dusurmus ınsan degılım.
Kasıkla verdım yogundu
Yutmadı galıba yuttu sandım azar azar verdım zaten cocuk bır anda kızardı bozardı
Nefes alamadı. Agzını da acmıyor bu arada verıcem dıye . Ters cevırdım parmagımla agzını actırdım sıryına vurdum
Yuxunu yıkadım hemen aglamaya başladı
Emzıgı agzına soktum kı yutkunsun dıye, o da tatlı dıye emmedı.
Dıger yandan aklımdan gecen " burada hastane yok kı"
Kafamda kırk tılkı dönüyor cocuga nefes aldırmaya calısırken diğerlerini yazmayayım
İşte memede de acmıyor agzını boyle
Bır kitliyor
Su verdım bıraz Emziği de verdım agzına bolca yutkunsun dıye
Uyudu
MaşallahKontrolden geldik. 37. Günde 4300 55 cm olmuşuz. 3030 Gr doğmuştu.
Ama iki kez gümüş nitrat uygulanan göbek bağı iki gün önce yine hafif nemli gibiydi. Fıtık olabilir diye gözümüzü korkuttu bu bir de doktor. Gidip çocuk cerrahisine de gösterdik. Hafif fıtık varmış ama takip edin düzelir dedi. Yine gümüş nitrat uygulandı. 3 gün de banyo yapmasın dedi. Yandık bu sıcakta... Göbek bağı olayı hala çözülmedi bizde.
Humana nin rezenesi güzel geldi bana ki normalde rezeneden hiç hoşlanmamBebe öğlenden beri anca uyudu bütün gün kucakta dikişlerim ağrıyor böyle olunca hala iyileşmemişim ben galiba
Bide bu rezeneyi zevk alarak içebilen varmı yahu iki gıdım süt olsun diye yoksa eve sokmıcam
Geçmiş olsun canım allahim esirgemiş yavruyu
Suan bır huysuzluk yok.Canım çok geçmiş olsun şimdi iyi dimi aşılar huysuzluk yaptımı
Sag olun kızlar, gitti dedım cocuk. Dikkat edın bu tarz seylerde yuttugundan emın olun.Surrender çok geçmiş olsun canım
Allah muhafaza canım uyurken bile kıpırdatıp duruyorum hareket ediyor mu diye ne kadar dikkat etmekte olabiliyor böyle şeyler korkma geçti bittiSuan bır huysuzluk yok.
Sag olun kızlar, gitti dedım cocuk. Dikkat edın bu tarz seylerde yuttugundan emın olun.
Allah korumuşSuan bır huysuzluk yok.
Sag olun kızlar, gitti dedım cocuk. Dikkat edın bu tarz seylerde yuttugundan emın olun.
Valla akla gelmez bravo esıneAllah korumuşgeçen bizimki de tukurugunu yutamadı, bir anda nefesi gitti ve morarmaya başladı. Eşim yanımdaydı. Burun aspiratörunu ağzına soktu ve boğazını temizledi. Kriz anında akla gelmez, kimsenin de ins ihtiyacı olmasın ama aklınızda bulunsun
Emzıren annelerın duası kabul olurmus ;Allah muhafaza canım uyurken bile kıpırdatıp duruyorum hareket ediyor mu diye ne kadar dikkat etmekte olabiliyor böyle şeyler korkma geçti bitti
Aynıyız ya bizimki uğunuyor resmenTükürüğümün atak haftasi ne kadar sürer yasabahtan beri uyuyamadi bı turlu. Mizik mizik
Çok geçmiş olsun canımSuan bır huysuzluk yok.
Bnmkide devamlı meme ile gezmek istiyor sanki. Bırakmıyor boş olsada memeBazen ınadı tutuyor emmıyor . Gunduz 3, bazen 2, bazen 4 öğün anca emzırıyorum.
Zorluk cıkarıyor aynen . Dil bagı kesılsın bakıcaz artık
Ugrasıyorum emmesı ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?