Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebe öğlenden beri anca uyudu bütün gün kucakta dikişlerim ağrıyor böyle olunca hala iyileşmemişim ben galiba

Bide bu rezeneyi zevk alarak içebilen varmı yahu iki gıdım süt olsun diye yoksa eve sokmıcam

Canım çok geçmiş olsun şimdi iyi dimi aşılar huysuzluk yaptımı

Kızlar benim annem bana da kardeşime de bebekken bi ceviz gibi bişey vardı ondan kazır kaşıkla sulandirip verirmis. Gaz olmazmış. kardesime verirken hatirliyorum ben de . Bugün konusu gecti kv cevizli baba dedi. O ne falan derken muskat mis meğer internetten baktm. Bunun kullanimı hakkinda bisey duydunuz mu?

Eklentiler

• Screenshot_20220823-191249_Chrome.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 46
Maşallah biz de 3020 doğmuştuk, 30 günde 3700 olmuşuz, doktor normal dedi ama sizi kıskanmadım değil maşallah

Suan bır huysuzluk yok.

Sag olun kızlar, gitti dedım cocuk. Dikkat edın bu tarz seylerde yuttugundan emın olun.
Allah korumuş geçen bizimki de tukurugunu yutamadı, bir anda nefesi gitti ve morarmaya başladı. Eşim yanımdaydı. Burun aspiratörunu ağzına soktu ve boğazını temizledi. Kriz anında akla gelmez, kimsenin de ins ihtiyacı olmasın ama aklınızda bulunsun

Valla akla gelmez bravo esıne
Bu tarz olaylarda soguk kanlı olmazsan kötü sonuçlanır

Allah muhafaza canım uyurken bile kıpırdatıp duruyorum hareket ediyor mu diye ne kadar dikkat etmekte olabiliyor böyle şeyler korkma geçti bitti
Emzıren annelerın duası kabul olurmus ;
Rabbım hıcbır anneye evlat acısı vermeyın
Hıcbır evlada zamansız anne baba acısı vermesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…