- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.221
Öyle bir durumda yan yatır sırtına vur .bizim 25 gunlukken boğazına tukrugu kaçtı boğuluyordu. Yan yatırıp sırtına vurdum geçti. Doktor da öyle dedi .Aslında bu tarz şeyleri damlalikla vereceksinEmzıren annelerın duası kabul olurmus ;
Rabbım hıcbır anneye evlat acısı vermeyın
Hıcbır evlada zamansız anne baba acısı vermesın
Çok geçmiş olsun canım korkma oluyor boylr şeyler. Allah beterinden korusun. Ufak tefek böyle şeyler mecbur atlatiliyor.Defalarca uyandı canım . Ama cok korktum
Ve hala etkısındeyım. Zaten en korktugum sey bu tarz seyler
Hem yan vurdum sırtınaÖyle bir durumda yan yatır sırtına vur .bizim 25 gunlukken boğazına tukrugu kaçtı boğuluyordu. Yan yatırıp sırtına vurdum geçti. Doktor da öyle dedi .Aslında bu tarz şeyleri damlalikla vereceksin
Canım yeni arastirmalar rezenin süt arttırmak yerine azalttığını söylüyormuş doktorumuz söyledi. Anne çağlarında olan eser miktarın tolere olacağını ama direk rezene cayi içmeyi tavsiye etmedigini söyledi. Moms tea almıştım ondan bile çok nadir içiyorum rezene hiç içmedim. Oğlumda günde 3-4 rezene içiyordum. Hiç faydası olmadı.Bebe öğlenden beri anca uyudu bütün gün kucakta dikişlerim ağrıyor böyle olunca hala iyileşmemişim ben galiba
Bide bu rezeneyi zevk alarak içebilen varmı yahu iki gıdım süt olsun diye yoksa eve sokmıcam
Canım çok geçmiş olsunHem yan vurdum sırtına
Hem yüzüstü kucagımda.
Haklısın tukuruk yutamıyorlar. Emzık bu durumlar ıcın cok ıyı
Banada sağlık ocağında ki hemşiremiz önerdi hatta kendi bebeğini de emziriyormuş çıkardı iki paket bana verdi benimki artık 2 yaşında emzirmeyi bırakıcam dedi o yüzden al sen iç dedi bide humanın çayını önerdi ikisinide içiyorum hiç bişi artmadı bitsin almıcamCanım yeni arastirmalar rezenin süt arttırmak yerine azalttığını söylüyormuş doktorumuz söyledi. Anne çağlarında olan eser miktarın tolere olacağını ama direk rezene cayi içmeyi tavsiye etmedigini söyledi. Moms tea almıştım ondan bile çok nadir içiyorum rezene hiç içmedim. Oğlumda günde 3-4 rezene içiyordum. Hiç faydası olmadı.
Bizimki yine arada yutamiyor. Gecen gün gaz damlasina öyle yaptıHem yan vurdum sırtına
Hem yüzüstü kucagımda.
Haklısın tukuruk yutamıyorlar. Emzık bu durumlar ıcın cok ıyı
Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun miniğiSag ol canım. Yogun olan ates dusürücüyü yutamadı. Yutmamıs daha dogrusu . Birden kızarmaya basladı
Nefes almadı
Ben de oglumda humana ve rezene almıştım hemşirenin tavsiyesiyle hiç fayda etmedi. Bu sefer sadece galactago aldım ve çok faydasını gördüm.Banada sağlık ocağında ki hemşiremiz önerdi hatta kendi bebeğini de emziriyormuş çıkardı iki paket bana verdi benimki artık 2 yaşında emzirmeyi bırakıcam dedi o yüzden al sen iç dedi bide humanın çayını önerdi ikisinide içiyorum hiç bişi artmadı bitsin almıcam
Allah bir daha yaşatmasın... Hiçbirimiz eDefalarca uyandı canım . Ama cok korktum
Çok geçmiş olsun canımEskı Mesajlara bakıcam bır ara .
Yazlığa geldım. Doktor huzursuz olmasın 1 cay kasıgı calpol ver dedı . Nornalde atesı olmayan cocuga hayatta vermem. Kızımda bıle atesı surupla dusurmus ınsan degılım.
Kasıkla verdım yogundu
Yutmadı galıba yuttu sandım azar azar verdım zaten cocuk bır anda kızardı bozardı
Nefes alamadı. Agzını da acmıyor bu arada verıcem dıye . Ters cevırdım parmagımla agzını actırdım sıryına vurdum
Yuxunu yıkadım hemen aglamaya başladı
Emzıgı agzına soktum kı yutkunsun dıye, o da tatlı dıye emmedı.
Dıger yandan aklımdan gecen " burada hastane yok kı"
Kafamda kırk tılkı dönüyor cocuga nefes aldırmaya calısırken diğerlerini yazmayayım
İşte memede de acmıyor agzını boyle
Bır kitliyor
Su verdım bıraz Emziği de verdım agzına bolca yutkunsun dıye
Uyudu
Allah korusun yavrularımızı. Özellıklr emzık verdım kı yutkunsun dıyeBizimki yine arada yutamiyor. Gecen gün gaz damlasina öyle yaptı
O neymiş bakim hemen çünkü hala çok sütüm yokBen de oglumda humana ve rezene almıştım hemşirenin tavsiyesiyle hiç fayda etmedi. Bu sefer sadece galactago aldım ve çok faydasını gördüm.
AY geçmiş olsun canım yine iyi müdahale edebilmişsin insan böyle durumlarda panik oluyorSag ol canım. Yogun olan ates dusürücüyü yutamadı. Yutmamıs daha dogrusu . Birden kızarmaya basladı
Nefes almadı
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınDefalarca uyandı canım . Ama cok korktum
Aynen canım. Esım yan odadaydı onun bıle haberı olmadı . Bagırıp cağırıp kendımı panık yapmadımAY geçmiş olsun canım yine iyi müdahale edebilmişsin insan böyle durumlarda panik oluyor
Amin canım. Suan en zor donemlerdeyız maalesef . Ben de takıntılı bı tıpımCanım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Dınlenıyor musun?O neymiş bakim hemen çünkü hala çok sütüm yok
Burun kontrolü derken ?Ve bebekler belırlı bır xamana kadar agzından nefes almayı bılmıyormus.
Hergun burun kontrolu yapmayı unutmayın
Serum fızyolojık sıkacaksın . Mesela suan sıktım ve aspıratorle cektım kocaman sumuk cıktıBurun kontrolü derken ?
Ben hiç burnuna müdahale etmedim.
1 2 kere ufsk şeyleri aldım o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?