Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Emzıren annelerın duası kabul olurmus ;
Rabbım hıcbır anneye evlat acısı vermeyın
Hıcbır evlada zamansız anne baba acısı vermesın
Öyle bir durumda yan yatır sırtına vur .bizim 25 gunlukken boğazına tukrugu kaçtı boğuluyordu. Yan yatırıp sırtına vurdum geçti. Doktor da öyle dedi .Aslında bu tarz şeyleri damlalikla vereceksin

Öyle bir durumda yan yatır sırtına vur .bizim 25 gunlukken boğazına tukrugu kaçtı boğuluyordu. Yan yatırıp sırtına vurdum geçti. Doktor da öyle dedi .Aslında bu tarz şeyleri damlalikla vereceksin
Hem yan vurdum sırtına
Hem yüzüstü kucagımda.
Haklısın tukuruk yutamıyorlar. Emzık bu durumlar ıcın cok ıyı

Canım yeni arastirmalar rezenin süt arttırmak yerine azalttığını söylüyormuş doktorumuz söyledi. Anne çağlarında olan eser miktarın tolere olacağını ama direk rezene cayi içmeyi tavsiye etmedigini söyledi. Moms tea almıştım ondan bile çok nadir içiyorum rezene hiç içmedim. Oğlumda günde 3-4 rezene içiyordum. Hiç faydası olmadı.

Banada sağlık ocağında ki hemşiremiz önerdi hatta kendi bebeğini de emziriyormuş çıkardı iki paket bana verdi benimki artık 2 yaşında emzirmeyi bırakıcam dedi o yüzden al sen iç dedi bide humanın çayını önerdi ikisinide içiyorum hiç bişi artmadı bitsin almıcam

Ben de oglumda humana ve rezene almıştım hemşirenin tavsiyesiyle hiç fayda etmedi. Bu sefer sadece galactago aldım ve çok faydasını gördüm.

Çok geçmiş olsun canım

Kızlar, aşıdan ya da atesten korkmayın. Ben şurubu ates olursa dıye vermedım. Huzursuz olmasın, agrısı olmasın dıye verdım.doktor da zaten o amaçla ver dedı.
Ates oldugunda sadece ayakları sıcak tutmak lazım
Ayaklar ve eller buz gıbıyse bu atesı yukselecek anlamına gelır .
Bazı aşılar ates yapıyor
Kontrol altında olursa bebek atlatıyorsunuz .

Ve bebekler belırlı bır xamana kadar agzından nefes almayı bılmıyormus.
Hergun burun kontrolu yapmayı unutmayın

AY geçmiş olsun canım yine iyi müdahale edebilmişsin insan böyle durumlarda panik oluyor
Aynen canım. Esım yan odadaydı onun bıle haberı olmadı . Bagırıp cağırıp kendımı panık yapmadım
Yoksa allah korusun gec kalınabılırdı .
Cocugun gözlerı degıstı bırden . Acayıp korktum ve aklımdan neler neler gectı
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Amin canım. Suan en zor donemlerdeyız maalesef . Ben de takıntılı bı tıpım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…