- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.241
Damla canım ben sabah akşam suya karıştırıp içiyorum. İlk zamanlar sabah öğle akşam içiyordum. Sonra bana 2 öğün yetti. Bu damlayı bizim grupta duymuştum bana doktorum mummylac önerdi baktım içerikleri aynı bunda devam ettim.O neymiş bakim hemen çünkü hala çok sütüm yok
Neyle sıkıyorsun şırıngayla mı?Serum fızyolojık sıkınca hapsırır ve sümük cıkar dıyorlar
Bızde olmuyor kendınden
Ben hiç yapmadım ya. Rahatsız olsa hırıltı filan belli eder sanıyordumSerum fızyolojık sıkacaksın . Mesela suan sıktım ve aspıratorle cektım kocaman sumuk cıktı
Hayır. Gecen foto atmıstım. Mınık fızyolojık tüple . Sırıngayla ıcını doldurup kullanıyorumNeyle sıkıyorsun şırıngayla mı?
Gerıde de olabılır. Serum sık hergün varsa asagı ınmeye baslıyor zatenBen hiç yapmadım ya. Rahatsız olsa hırıltı filan belli eder sanıyordumflaş ışığıyla da ara ara kontrol ediyorum
Çok dinlenemiyorum bide son birkaç haftam çok stresli geçti kendimle bile kavga halindeyim rahat olamıyorum çok etkiliyor stres uyuyamamak bildiğim halde çözemiyorum günde iki kere sağmaya çalışıyorum hergün yapamıyorum zaman olmuyorDınlenıyor musun?
Yok canım yarın alayım eczaneden.Gerıde de olabılır. Serum sık hergün varsa asagı ınmeye baslıyor zaten
Neyle sıkıyorsun şırıngayla mı?
Yarın alıp denicem canım humana oğlumda da kullanmıştım fayda görememiştim ama hemşire tavsiye edince bi deneyeyim dedim son çare bu damlayı alayım çünkü maşallah sütüm azda olsa kızım emmeyi seviyor oğlum süt az gelince bağırmaya başını geri atmaya başlıyordu bunda daha rahatım o yüzden elimden geleni denicemDamla canım ben sabah akşam suya karıştırıp içiyorum. İlk zamanlar sabah öğle akşam içiyordum. Sonra bana 2 öğün yetti. Bu damlayı bizim grupta duymuştum bana doktorum mummylac önerdi baktım içerikleri aynı bunda devam ettim.
Ne ıcersen iç dinlenıp duzgun uyku uyuyamıyorsan olmuyor .Çok dinlenemiyorum bide son birkaç haftam çok stresli geçti kendimle bile kavga halindeyim rahat olamıyorum çok etkiliyor stres uyuyamamak bildiğim halde çözemiyorum günde iki kere sağmaya çalışıyorum hergün yapamıyorum zaman olmuyor
Kızım 1 kere kabız olmustu ek gıdadaYok canım yarın alayım eczaneden.
Aklımdakileri not almıştım onu da yazayım da sağlık ocağına yazsın reçeteye oluyorsa yoksa alırım normal de.
Ben tek başıma yapmaktan korkuyorum. Herkesin çocuğuna acımasız davranan ben kendi çocuğumda maalesef tecrübesiz gibi davranıyorum. Fitili bile dün yapamadım eşim geldi yaptı.
Geçmis olsun amy. Ben de bugün tazyikli sütten genzine kaçıp katilınca tedirgin oldum cidden tükürük de oluyo yutkunmayip birikince bi de cok korkuyor insan. Allahım korumuş. Rahatla artık bi daha olmasn inş. Gerginliğin bebege gecmesinSuan bır huysuzluk yok.
Sag olun kızlar, gitti dedım cocuk. Dikkat edın bu tarz seylerde yuttugundan emın olun.
Eşim zaten sağlık çalışanı. Buna benzer şekillerde müdahale etmisligi var. Oradan aklına gelmişValla akla gelmez bravo esıne
Bu tarz olaylarda soguk kanlı olmazsan kötü sonuçlanır
Öyle saçma şeyler üst üste geldi kiNe ıcersen iç dinlenıp duzgun uyku uyuyamıyorsan olmuyor .
Neden bu kadar streslısın?
Sag ol canım. Bikaç gün beslerken korkarım artık. Gece uykuda bıberon da pek almıyordu zatenGeçmis olsun amy. Ben de bugün tazyikli sütten genzine kaçıp katilınca tedirgin oldum cidden tükürük de oluyo yutkunmayip birikince bi de cok korkuyor insan. Allahım korumuş. Rahatla artık bi daha olmasn inş. Gerginliğin bebege gecmesin
Aklımızda olsun . ☺Eşim zaten sağlık çalışanı. Buna benzer şekillerde müdahale etmisligi var. Oradan aklına gelmişAllah korusun tabii tüm yavruları
Çok kötü olmus . Zaten erkekler ıcın ne fark eder kı . Umarım kısa zamanda hallolur hepsıÖyle saçma şeyler üst üste geldi ki
10 gün önce bi adam geldi doğalgazcıymış pat diye doğal gazımızı kesti bu evde eskiden kiracım oturuyordu doğalgazı bize sormadan üstüne almış sonrada acil başka ile taşındı işi gereği biz geçtik eve doğalgaz onun üzerine kaldı şimdi dönmüş yeni abonelik almış tabi bizimkini de bize hiç haber vermeden kestiler hemen yeni abonelik açtık geldiler birkaç gün sonra gaz kaçağı buldular onu yaptırın yaptırdık falan tekrar randevu 10 gün oldu hala doğalgaz yok yemek yapamıyorum kv deye gidiyoruz hadi o tamam bu hafta olur derken pat diye modem bozuldu şimdide internet yok onuda teknik destek bekliyoruz o kadar aksilik bi sürü yoktan yere masraf derken sinir oldum kendi kendimi yiyorum işte kaç gündür eşimde bi rahat ki her konuda onun rahatlığı da ayrı sinir ediyo
Aynen biberonla verirken uyuyor olması skntı ben ne kadar dik gibi tutsam da yok agzinda doluyor lök diye birden yutarken sorun oluyor. Umarkm bu esnada memeye tekrar döner sorun olmaz. Sen su veriyor musun?Sag ol canım. Bikaç gün beslerken korkarım artık. Gece uykuda bıberon da pek almıyordu zaten
Artık hıc veremem . Uyanırsa besleyecehım
Meme teklıf ederım sadece . Geceleri pek beslenmeyi sevmıyor
Kılosu da ıyı, uyurken bıberon vermemek lazım belkı deagzında bırıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?