Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen biberonla verirken uyuyor olması skntı ben ne kadar dik gibi tutsam da yok agzinda doluyor lök diye birden yutarken sorun oluyor. Umarkm bu esnada memeye tekrar döner sorun olmaz. Sen su veriyor musun?
Evet verıyorum kafama göre
Bazen gunde 2 cay kasıgı
Bazen 3 cay kasıgı

Mesela suruptan sonra verdım bogazına yapısmasın dıye
Tatlı ya surup
Sonra da emzık verdım bolca yutkunsun suruptan agzı temızlensin dıye

Çok kötü olmus . Zaten erkekler ıcın ne fark eder kı . Umarım kısa zamanda hallolur hepsı
Amin inşallah canım evde en kullanmadığım alet bile bozulsa takılırım yaptırana kadar bide en temel şeyler olmayınca çok stres oldum hemen olur diye küçük tüpte almadık uzadı da uzadıda sağlık olsun aslında çok takılacak şeyler değil ama tez canlı olunca büyütüyorum

Olsun canım artık cogu sey ıhtıyac halıne geldı .
Helekı evdesın ve konforun bozuldu bir nevi

Ama yıne de sen bıraz relax olmaya calıs . Duzelır ınsallah

Bizde 10 da yıkadık 11 e doğru uyutmaya başladım iki kez Uyudu uyandı canım.. şimdi memede bakalım kaç kere daha uyuyup uyanacak dün geceki gibi olmaz inşallah.. birde memede emiyor emiyor nefes almayı unutuyor sanırım, artık anlıyorum o nefessiz kalmadan alnına dokunuyorum farkına varıp bir anda nefessiz kalıyor bağırıyor sonra ağlıyor yani resmen nefes almayı unutup boğuyor kendini her gün yeni bir huy ediniyor..

Serum fızyolojık sıkınca hapsırır ve sümük cıkar dıyorlar
Bızde olmuyor kendınden

Hapşırıyor ama sümük çıkmıyor benimkinde. Aspiratör kullanıyorum mecburen.

Kusarken biraz burnundan çıkabiliyor. İçinde kusmuk kalmasın diye aspiratörle çekiyorum

Bazen de burnun içinde kuru sümük görüyorum. İnce kulak çubuğuyla alıyorum ben de..

Ucunda ve cıkmıyorsa hafıften cekıyorum aspıratörle yıne .

Ben ilk cocukta ne burun tıkanıklıgı yasadım
Ne çiş egıtımınde sorun
Ne amelıyatta
Ne emmede...
Dahası var

Allah bunda tokatı attı galıba

Altınları takmak için küçük çengelli iğnenin alt kısmıyla da çok kolay alınıyor iğne batma olasılığı yok çünkü uç kısmı parmaklarının arasında oluyor ilk duyduğumda ben de çok şaşırdım ama bir gün mecbur kaldım deneme gerçekten çok pratik oluyor bebek anlamıyor bile burnuna onun değdiğini kulak çubuğundan belki de daha kolay olabilir canım istersen dene

Hadi bakalım inşallah olmaz. Bizimki de uyudu bakalım inşallah uyanmaz. Banyo da yapamadık çocuk terledi yazık .

Bende peçeteyi kıvırıp sokmaya çalışıyordum çok zor alınıyor. bunu deniycem bir daha

Serum fızyolojık sıkacaksın . Mesela suan sıktım ve aspıratorle cektım kocaman sumuk cıktı
Bu işlemi her gün mü yapıyorsun canım, doktor bize de burnunu temizleyin dedi ben hergün serum fizyolojik sıkmıyorum 2 kere yapmıştım iki deliğe 2 şer damla sıkıyorum ama hiç bişey çıkmıyor

Bu işlemi her gün mü yapıyorsun canım, doktor bize de burnunu temizleyin dedi ben hergün serum fizyolojik sıkmıyorum 2 kere yapmıştım iki deliğe 2 şer damla sıkıyorum ama hiç bişey çıkmıyor
Hemen cıkmıyor zaten canım. 2 ser damla az bence
Daha fazla sık. Hergun damla sıkıuırum
Duruma göre cekıyorum. Burnunda bısı gormuyorsam 2.gün cekıyorum. Zaten nefes alısından anlasılıyor

Hemen cıkmıyor zaten canım. 2 ser damla az bence
Daha fazla sık. Hergun damla sıkıuırum
Duruma göre cekıyorum. Burnunda bısı gormuyorsam 2.gün cekıyorum. Zaten nefes alısından anlasılıyor
Tamam canım öyle yapayım bende hırıltısı var bizimkinin bir türlü geçmiyor , bugün doktora sordum burun temizliği yapın hergün dedi 2 şer damla sıkıyorum dedim hemşire göstersin size de öyle kaldı başka doktora da randevumuz vardı geç kalmıştık çıktık bizde. ben o küçük tüplü olanlardan almıştım onlar açılınca 24 saat içinde bitirmek mi gerekiyor sanki aklımda öyle bişey kalmış

Kızlar serum fizyolojik konuşmuşsunuz da ağlamıyor mu sizinkiler sıktığınızda? Benim kız yıkıyor vallahi diğer burun deliğine sıkamıyorum bile

Bende burun temizleme Cımbızı var çok iş görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…