- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.261
Evet verıyorum kafama göreAynen biberonla verirken uyuyor olması skntı ben ne kadar dik gibi tutsam da yok agzinda doluyor lök diye birden yutarken sorun oluyor. Umarkm bu esnada memeye tekrar döner sorun olmaz. Sen su veriyor musun?
Amin inşallah canım evde en kullanmadığım alet bile bozulsa takılırım yaptırana kadar bide en temel şeyler olmayınca çok stres oldum hemen olur diye küçük tüpte almadık uzadı da uzadıda sağlık olsun aslında çok takılacak şeyler değil ama tez canlı olunca büyütüyorumÇok kötü olmus . Zaten erkekler ıcın ne fark eder kı . Umarım kısa zamanda hallolur hepsı
Olsun canım artık cogu sey ıhtıyac halıne geldı .Amin inşallah canım evde en kullanmadığım alet bile bozulsa takılırım yaptırana kadar bide en temel şeyler olmayınca çok stres oldum hemen olur diye küçük tüpte almadık uzadı da uzadıda sağlık olsun aslında çok takılacak şeyler değil ama tez canlı olunca büyütüyorum
Bizde 10 da yıkadık 11 e doğru uyutmaya başladım iki kez Uyudu uyandı canım.. şimdi memede bakalım kaç kere daha uyuyup uyanacak dün geceki gibi olmaz inşallah.. birde memede emiyor emiyor nefes almayı unutuyor sanırım, artık anlıyorum o nefessiz kalmadan alnına dokunuyorum farkına varıp bir anda nefessiz kalıyor bağırıyor sonra ağlıyor yani resmen nefes almayı unutup boğuyor kendiniNeyzenEzo başladı mı uyumama saatleri bizimki kucağımda uyumuştu memeyi almadı tabi ağıt figan televizyonda ninni açtım fön sesi açtım. Yatağına yatırınca uyandı. Babası sallıyor şimdi yatakta bakalım bu gece kaça kadar oturucaz
Serum fızyolojık sıkınca hapsırır ve sümük cıkar dıyorlar
Bızde olmuyor kendınden
Ucunda ve cıkmıyorsa hafıften cekıyorum aspıratörle yıne .Hapşırıyor ama sümük çıkmıyor benimkinde. Aspiratör kullanıyorum mecburen.
Kusarken biraz burnundan çıkabiliyor. İçinde kusmuk kalmasın diye aspiratörle çekiyorum
Bazen de burnun içinde kuru sümük görüyorum. İnce kulak çubuğuyla alıyorum ben de..
Altınları takmak için küçük çengelli iğnenin alt kısmıyla da çok kolay alınıyor iğne batma olasılığı yok çünkü uç kısmı parmaklarının arasında oluyor ilk duyduğumda ben de çok şaşırdım ama bir gün mecbur kaldım deneme gerçekten çok pratik oluyor bebek anlamıyor bile burnuna onun değdiğini kulak çubuğundan belki de daha kolay olabilir canım istersen deneHapşırıyor ama sümük çıkmıyor benimkinde. Aspiratör kullanıyorum mecburen.
Kusarken biraz burnundan çıkabiliyor. İçinde kusmuk kalmasın diye aspiratörle çekiyorum
Bazen de burnun içinde kuru sümük görüyorum. İnce kulak çubuğuyla alıyorum ben de..
Bende alıcam da bir türlü fırsat bulamadım.Hayır. Gecen foto atmıstım. Mınık fızyolojık tüple . Sırıngayla ıcını doldurup kullanıyorum
Hadi bakalım inşallah olmaz. Bizimki de uyudu bakalım inşallah uyanmaz. Banyo da yapamadık çocuk terledi yazık .Bizde 10 da yıkadık 11 e doğru uyutmaya başladım iki kez Uyudu uyandı canım.. şimdi memede bakalım kaç kere daha uyuyup uyanacak dün geceki gibi olmaz inşallah.. birde memede emiyor emiyor nefes almayı unutuyor sanırım, artık anlıyorum o nefessiz kalmadan alnına dokunuyorum farkına varıp bir anda nefessiz kalıyor bağırıyor sonra ağlıyor yani resmen nefes almayı unutup boğuyor kendiniher gün yeni bir huy ediniyor..
Bende peçeteyi kıvırıp sokmaya çalışıyordumAltınları takmak için küçük çengelli iğnenin alt kısmıyla da çok kolay alınıyor iğne batma olasılığı yok çünkü uç kısmı parmaklarının arasında oluyor ilk duyduğumda ben de çok şaşırdım ama bir gün mecbur kaldım deneme gerçekten çok pratik oluyor bebek anlamıyor bile burnuna onun değdiğini kulak çubuğundan belki de daha kolay olabilir canım istersen dene
Bu işlemi her gün mü yapıyorsun canım, doktor bize de burnunu temizleyin dedi ben hergün serum fizyolojik sıkmıyorum 2 kere yapmıştım iki deliğe 2 şer damla sıkıyorum ama hiç bişey çıkmıyorSerum fızyolojık sıkacaksın . Mesela suan sıktım ve aspıratorle cektım kocaman sumuk cıktı
Hemen cıkmıyor zaten canım. 2 ser damla az benceBu işlemi her gün mü yapıyorsun canım, doktor bize de burnunu temizleyin dedi ben hergün serum fizyolojik sıkmıyorum 2 kere yapmıştım iki deliğe 2 şer damla sıkıyorum ama hiç bişey çıkmıyor
O ne ?Surrender Bende suni göz yaşı var onlar iş görür sanırım
Tamam canım öyle yapayım bende hırıltısı var bizimkinin bir türlü geçmiyor , bugün doktora sordum burun temizliği yapın hergün dedi 2 şer damla sıkıyorum dedim hemşire göstersin size de öyle kaldı başka doktora da randevumuz vardı geç kalmıştık çıktık bizde. ben o küçük tüplü olanlardan almıştım onlar açılınca 24 saat içinde bitirmek mi gerekiyor sanki aklımda öyle bişey kalmışHemen cıkmıyor zaten canım. 2 ser damla az bence
Daha fazla sık. Hergun damla sıkıuırum
Duruma göre cekıyorum. Burnunda bısı gormuyorsam 2.gün cekıyorum. Zaten nefes alısından anlasılıyor
Bence para tuzagıTamam canım öyle yapayım bende ben o küçük tüplü olanlardan almıştım onlar açılınca 24 saat içinde bitirmek mi gerekiyor sanki aklımda öyle bişey kalmış
İlk eşim eczaneden alınca büyük serum olanlardan almış doktor 24 saat içinde kullanılmalı diyince o kadar şey nasıl bitçek diye eşime iade ettirip tüplü olanlardan aldırdımBence para tuzagı
Seruma iğne sokuyorsun amaİlk eşim eczaneden alınca büyük serum olanlardan almış doktor 24 saat içinde kullanılmalı diyince o kadar şey nasıl bitçek diye eşime iade ettirip tüplü olanlardan aldırdım
Elimdekiler bitince öyle aşayım bari senin gibi yaparım canım saolasın öneriler içinSeruma iğne sokuyorsun ama
Dogal olarak kapalı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?