Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende peçeteyi kıvırıp sokmaya çalışıyordum çok zor alınıyor. bunu deniycem bir daha
Öyle zor oluyor bende büyük oglanda peceteyle yaparken biri söylemişti çengelli iğneyi onda denemiştim baktım sonuç gayet başarılı şimdi bunda da yapıyorum özellikle banyodan sonra.. bu arada benimki hala uyumadı gözler kayıyor bir bakıyorum çin gibi olmuş.. omuzuma .aldim mık mık durmuyor mesai başladı gene şimdi abisi geldi birazda o oyalıyor ne zaman uyur Allah bilir

Rıca ederım canım
Eczacı öyle bısı soylemedı
Şimdi Google den baktım 1 günde kullanılmalı diyor diğeri için 15 gün anlamadım valla en iyisi yarın kutunun içeriğini okuyayım. Netten nasıl yapıldığına baktım sıkıp bebeği ters çeviriyorlar akıyor ben öyle yapamam ki korkarım böyle sıkarken bile tedirgin oluyorum

Bugün akşam zorla uyanık tuttuk uyumak istedi izin vermedimm. Saat 8 den sonra uyutmadim. Sonra 23 gibi bayıldı. Yatağa gidince yine uyandı ama babası yatakta uyutmayi başardı inşallah uyanmaz. Ya da sabah erken kalkmaz. Şimdi süt sağıp yaticam. Bundan sonra akşam uyumak yok minnosa

Bu sekılde kullanan cok kısı var . Eczacı bana bısı demedı bılemıuorum ben kullanıuorum .

Sıkıp burnuna hafıf bastıeıyorum yumusasın dıye
Ardından hemen cekıyorum

Aslında benım bildiğim uyku uykuyu getirır derler :)

Bende peçeteyi kıvırıp sokmaya çalışıyordum çok zor alınıyor. bunu deniycem bir daha
Öyle zor oluyor bende büyük oglanda öyle yaparken biri söylemişti çengelli iğneyi onda denemiştim baktım sonuç gayet başarılı şimdi bunda da yapıyorum özellikle banyodan sonra.. bu arada benimki hala uyumadı gözler kayıyor bir bakıyorum çin gibi olmuş.. omuzuna.aldim mık mık durmuyor mesai başladı gene şimdi abisi geldi birazda o oyalıyor

Bu olay bazen bize de denk geliyor ama.oyle olunca da sabah 6 gibi uyanıyor iki üç saat uyumuyor inşallah sabahta uyur senin minnoş canim

Bu olay bazen bize de denk geliyor ama.oyle olunca da sabah 6 gibi uyanıyor iki üç saat uyumuyor inşallah sabahta uyur senin minnoş canim
Valla benimki zaten 6 gibi uyanıyor sonra geri uyuyor bakalım ne olacak deneyerek ogrenicez. İnşallah senin minnoş da bir an evvel uyur.

Hepsi ayrı tecrübe işte napcan
Hafif çekiyorum aspiratörle. Bir anda hüpletmiyorum daha ufak sonuçta

Ben de oğlum bebekken serum fizyolojik ve aspiratör kullanmazdım. Sonra hasta olmaya başladıkça kullandık

Aaa iyi oldu bunu öğrendiğim. Kulak pamuğu biraz büyük geliyor. Mecburen kullanıyodum

Bu saç dökülmesi olayı artık fazla olmaya başladı

Saçlarım normalde yoğun ve hacimlidir. Eğer öyle olmasaydı şu an gerçekten bölge bölge kellik olurdu. İlk doğumdan sonra bu kadar dökülmemişti. Bunda hiç durmuyor nedense

Allah tekrar yaşatmasın bu korkuyu Bizimkinin de genzine süt kaçıyor o bile aklımı çıkarıyor benim.. Sağlıcakla büyür inşallah yawrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…