- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.281
Rıca ederım canımElimdekiler bitince öyle aşayım bari senin gibi yaparım canım saolasın öneriler için
Öyle zor oluyorBende peçeteyi kıvırıp sokmaya çalışıyordumçok zor alınıyor. bunu deniycem bir daha
Şimdi Google den baktım 1 günde kullanılmalı diyor diğeri için 15 gün anlamadım valla en iyisi yarın kutunun içeriğini okuyayım. Netten nasıl yapıldığına baktım sıkıp bebeği ters çeviriyorlar akıyor ben öyle yapamam ki korkarım böyle sıkarken bile tedirgin oluyorumRıca ederım canım
Eczacı öyle bısı soylemedı
Bugün akşam zorla uyanık tuttuk uyumak istedi izin vermedimm. Saat 8 den sonra uyutmadim. Sonra 23 gibi bayıldı. Yatağa gidince yine uyandı ama babası yatakta uyutmayi başardıÖyle zor oluyorbende büyük oglanda peceteyle yaparken biri söylemişti çengelli iğneyi onda denemiştim baktım sonuç gayet başarılı şimdi bunda da yapıyorum özellikle banyodan sonra.. bu arada benimki hala uyumadı gözler kayıyor bir bakıyorum çin gibi olmuş.. omuzuma .aldim mık mık durmuyor mesai başladı gene şimdi abisi geldi birazda o oyalıyor ne zaman uyur Allah bilir
Bu sekılde kullanan cok kısı var . Eczacı bana bısı demedı bılemıuorum ben kullanıuorum .Şimdi Google den baktım 1 günde kullanılmalı diyor diğeri için 15 gün anlamadım valla en iyisi yarın kutunun içeriğini okuyayım. Netten nasıl yapıldığına baktım sıkıp bebeği ters çeviriyorlar akıyor ben öyle yapamam ki korkarım böyle sıkarken bile tedirgin oluyorum
Aslında benım bildiğim uyku uykuyu getirır derler :)Bugün akşam zorla uyanık tuttuk uyumak istedi izin vermedimm. Saat 8 den sonra uyutmadim. Sonra 23 gibi bayıldı. Yatağa gidince yine uyandı ama babası yatakta uyutmayi başardıinşallah uyanmaz. Ya da sabah erken kalkmaz. Şimdi süt sağıp yaticam. Bundan sonra akşam uyumak yok minnosa
Aynısı zaten
Öyle zor oluyorBende peçeteyi kıvırıp sokmaya çalışıyordumçok zor alınıyor. bunu deniycem bir daha
Tamam canım yarın denicem dediğin gibiBu sekılde kullanan cok kısı var . Eczacı bana bısı demedı bılemıuorum ben kullanıuorum .
Sıkıp burnuna hafıf bastıeıyorum yumusasın dıye
Ardından hemen cekıyorum
Yok ya bizim kız bütün akşam uyuyor sonra 11 dikilip 2 ye kadar uyumuyor. Gündüz de uyuyor tüm öğleden sonra.Aslında benım bildiğim uyku uykuyu getirır derler :)
Bu olay bazen bize de denk geliyor ama.oyle olunca da sabah 6 gibi uyanıyor iki üç saat uyumuyor inşallah sabahta uyur senin minnoş canimBugün akşam zorla uyanık tuttuk uyumak istedi izin vermedimm. Saat 8 den sonra uyutmadim. Sonra 23 gibi bayıldı. Yatağa gidince yine uyandı ama babası yatakta uyutmayi başardıinşallah uyanmaz. Ya da sabah erken kalkmaz. Şimdi süt sağıp yaticam. Bundan sonra akşam uyumak yok minnosa
Onun için dedimAynısı zatenolur tabıı
Valla benimki zaten 6 gibi uyanıyor sonra geri uyuyor bakalım ne olacakBu olay bazen bize de denk geliyor ama.oyle olunca da sabah 6 gibi uyanıyor iki üç saat uyumuyor inşallah sabahta uyur senin minnoş canim
Ucunda ve cıkmıyorsa hafıften cekıyorum aspıratörle yıne .
Ben ilk cocukta ne burun tıkanıklıgı yasadım
Ne çiş egıtımınde sorun
Ne amelıyatta
Ne emmede...
Dahası var
Allah bunda tokatı attı galıba
Altınları takmak için küçük çengelli iğnenin alt kısmıyla da çok kolay alınıyor iğne batma olasılığı yok çünkü uç kısmı parmaklarının arasında oluyor ilk duyduğumda ben de çok şaşırdım ama bir gün mecbur kaldım deneme gerçekten çok pratik oluyor bebek anlamıyor bile burnuna onun değdiğini kulak çubuğundan belki de daha kolay olabilir canım istersen dene
Vitamin eksikliği mi sebep acabaBu saç dökülmesi olayı artık fazla olmaya başladı
Saçlarım normalde yoğun ve hacimlidir. Eğer öyle olmasaydı şu an gerçekten bölge bölge kellik olurdu. İlk doğumdan sonra bu kadar dökülmemişti. Bunda hiç durmuyor nedense
Allah tekrar yaşatmasın bu korkuyu Bizimkinin de genzine süt kaçıyor o bile aklımı çıkarıyor benim.. Sağlıcakla büyür inşallah yawrularımızAynen canım. Esım yan odadaydı onun bıle haberı olmadı . Bagırıp cağırıp kendımı panık yapmadım
Yoksa allah korusun gec kalınabılırdı .
Cocugun gözlerı degıstı bırden . Acayıp korktumve aklımdan neler neler gectı
Amin canım. Suan en zor donemlerdeyız maalesef . Ben de takıntılı bı tıpım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?