- 23 Ekim 2018
- 16.295
- 37.695
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.301
Tsh baktırdın mı tiroid olmasınBu saç dökülmesi olayı artık fazla olmaya başladı
Saçlarım normalde yoğun ve hacimlidir. Eğer öyle olmasaydı şu an gerçekten bölge bölge kellik olurdu. İlk doğumdan sonra bu kadar dökülmemişti. Bunda hiç durmuyor nedense
40 li günlerde oluyor bana da olmuştu aşırı usumustum sanki soğukta kalmış gibiŞuan bu mesajı üstümde üç kat artı hırka, altımda uzun kalın pijama ve havlu çorapla
Parmaklarım donmuş şekilde yazıyorum
Bu sıtma neden tutuyormastit falan değilim eminimm.
Ne yaşadım ben öyle ya40 li günlerde oluyor bana da olmuştu aşırı usumustum sanki soğukta kalmış gibi
Merhaba toplam kaç doğum yaptınız bugüne dek ? 2.hamileliğinizde yapışma vs yaşadınız mı acaba ?Sezaryen operasyonlari bebekler için daha risksiz ama anneler için bir tık daha riskli.
Normal doğum tam tersi.
Ama oranlar arasında farklar çok çok az.
Çok ilginç ssvd hastalarina bu oranlar sayısal olarak anlatılıyor ve riskleri iyice anlaması ona göre kabul etmesı bekleniyorken, normal sezaryen olanlara hic anlatılmıyor
Mesela benim ilk gebelikte plasenta previa vardı ya, bunun bende tekrat etme riski sizlerin ilk kez yaşama riskinizden daha yüksek.
Benim 2.ameliyatımı sezaryen olmam halinde bebegime bir şey olmasi ihtimaliyle ssvdde bir şey olması ihtimali arasında yanliş hatirlamiyorsam %0.5 gibi bir oran farki mi ne vardi. Tabii dünya geneli istatistiklere dayanarak konuşuluyor.
Ancak diyelim ki 2.dogumda sezaryen ameliyati olup sonra 3.cocugu yaptim. Benim tekrar plasenta previa yaşama ihtimalim+3.defa sezaryen olmamla artan riskimi toplayınca basbayağı zarara giriyorum. Hele bir de plasenta akreata riskimi konusmayim bile. O olursa sezaryende de risk artiyor normal dogumda da.
Bana bunların hepsi anlatıldı. Ben ilkinde de normal istedim ama sezaryen hayatımı kurtardi. Bunda normal istiyorum ama zaman gösterecek.
Bunda sezaryen olmam gerekirse 3.ye kazara hamile kalma halimi sıfırlamak isterim sanırım.
Bir daha da olmadı bende .Bende de son zamanlarda olmuştu. Artık süt biriktikce ateş basıyorNe yaşadım ben öyle ya
Parmaklarım morardı
Neyseki geçti
Ben 2kullanıyorım hala ama yedekde 3-4de varMaşallah bu bebiseLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
6.ayina girmiş ama 5 numara bebek bezi kullaniyor .Anne sütü alıyor galiba. Ne yiyorlarsa bize de söyleseler
Ben 2 kullanıyorum sizler de 2 kullanıyorsunuz değil mi ?
Alınması gerekiyor çünkü fiyatları cok artmış. Bir indirime girsin ben de alacağım. Bizimkinin her bezinde azıcık kaka olduğu için mecbur günde 8 9 kere bez değiştiriyorumBen 2kullanıyorım hala ama yedekde 3-4de var
Yöntemler tutmuyor gerçekten. Biz de uyumayacak diye ümit ederken bir baktık memede uyumuş. Ama dün aynı memede uyumadıAkşam uyanık tutma yöntemi ise yaramadı an itibariyle uyandı
Off günaydınKısır döngüden günaydın
Aynen zaten 3-4 baya gidiyomuş sanırımmm sen hangi markayı aldınnAlınması gerekiyor çünkü fiyatları cok artmış. Bir indirime girsin ben de alacağım. Bizimkinin her bezinde azıcık kaka olduğu için mecbur günde 8 9 kere bez değiştiriyorum
Ben premium care kullanıyorum o da çok pahalanmis tanesi en uygun 3 tl.bizimki 8 tane kirletiyor .şimdi aktif bebegi kullandım bakalım. O 2 tl ye geliyor.zaten 2 3 saatte bir değiştiriyorum. Her bezinde mutlaka azıcık kaka oluyorAynen zaten 3-4 baya gidiyomuş sanırımmm sen hangi markayı aldınn
Ben 3 e geçtim ama sleepy primadwn bir tık küçük sanırım. Aslında 3 büyük birqz ama 2 de sıkıyor gibi geldi 3 e geçtim. O kadında o sebeple 5 kullanıyordur. Bu arada indirim varmış iyi ki bunu atmışsın bende alayım bariMaşallah bu bebiseLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
6.ayina girmiş ama 5 numara bebek bezi kullaniyor .Anne sütü alıyor galiba. Ne yiyorlarsa bize de söyleseler
Ben 2 kullanıyorum sizler de 2 kullanıyorsunuz değil mi ?
Aynen pahalı cidden bide prima diğer bezlere göre kalıbı büyük baya kullanırsınBen premium care kullanıyorum o da çok pahalanmis tanesi en uygun 3 tl.bizimki 8 tane kirletiyor .şimdi aktif bebegi kullandım bakalım. O 2 tl ye geliyor.zaten 2 3 saatte bir değiştiriyorum. Her bezinde mutlaka azıcık kaka oluyor
Sleepy natural 3 küçük meselaBen 3 e geçtim ama sleepy primadwn bir tık küçük sanırım. Aslında 3 büyük birqz ama 2 de sıkıyor gibi geldi 3 e geçtim. O kadında o sebeple 5 kullanıyordur. Bu arada indirim varmış iyi ki bunu atmışsın bende alayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?