Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Surrender geçmiş olsun

Bizim de burnumuz tıkalı, dün gece ememedi tıkanıklıktan çok korktum hemen serum fizyolojik sıktım rahatladı. Doğar doğmaz bu neyin tıkanıklığı anlamadım. Diğerlerinde hasta olunca kullanmıştık aylar sonra.

yildizsavascisi yazmadı sanırım, umarım herşey yolundadır

Şuan bu mesajı üstümde üç kat artı hırka, altımda uzun kalın pijama ve havlu çorapla
Parmaklarım donmuş şekilde yazıyorum
Bu sıtma neden tutuyor mastit falan değilim eminimm.
40 li günlerde oluyor bana da olmuştu aşırı usumustum sanki soğukta kalmış gibi

Merhaba toplam kaç doğum yaptınız bugüne dek ? 2.hamileliğinizde yapışma vs yaşadınız mı acaba ?

Maşallah bu bebise
6.ayina girmiş ama 5 numara bebek bezi kullaniyor .Anne sütü alıyor galiba. Ne yiyorlarsa bize de söyleseler
Ben 2 kullanıyorum sizler de 2 kullanıyorsunuz değil mi ?

Ben 2kullanıyorım hala ama yedekde 3-4de var

Ben 2kullanıyorım hala ama yedekde 3-4de var
Alınması gerekiyor çünkü fiyatları cok artmış. Bir indirime girsin ben de alacağım. Bizimkinin her bezinde azıcık kaka olduğu için mecbur günde 8 9 kere bez değiştiriyorum

Alınması gerekiyor çünkü fiyatları cok artmış. Bir indirime girsin ben de alacağım. Bizimkinin her bezinde azıcık kaka olduğu için mecbur günde 8 9 kere bez değiştiriyorum
Aynen zaten 3-4 baya gidiyomuş sanırımmm sen hangi markayı aldınn

Aynen zaten 3-4 baya gidiyomuş sanırımmm sen hangi markayı aldınn
Ben premium care kullanıyorum o da çok pahalanmis tanesi en uygun 3 tl.bizimki 8 tane kirletiyor .şimdi aktif bebegi kullandım bakalım. O 2 tl ye geliyor.zaten 2 3 saatte bir değiştiriyorum. Her bezinde mutlaka azıcık kaka oluyor

Ben 3 e geçtim ama sleepy primadwn bir tık küçük sanırım. Aslında 3 büyük birqz ama 2 de sıkıyor gibi geldi 3 e geçtim. O kadında o sebeple 5 kullanıyordur. Bu arada indirim varmış iyi ki bunu atmışsın bende alayım bari

Aynen pahalı cidden bide prima diğer bezlere göre kalıbı büyük baya kullanırsın
Bende sleppy kullanıyorumm bizde memnunuz tabi primadan daha uygun, 1,6kr geliyo sanırım tamesi bizimde

Sleepy natural 3 küçük mesela
Ama sleepy extra 3 büyük cidden ikisini yan yana koydum fark var biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…