Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Babay turco 3 kullaniyorum 15 gune kadarda 4 e gecicez gibi duruyor

Günaydın kızlar doktor bize sam simplex 4x15 demiş siz ne kader veriyorsunuz
Bizde yeni başladık sab simplexe metsil ishal yaptı. Doktor 3*5 dedi ama ben 2*5 verdim şimdilik gazını yapabiliyor

Aynen pahalı cidden bide prima diğer bezlere göre kalıbı büyük baya kullanırsın
Bende sleppy kullanıyorumm bizde memnunuz tabi primadan daha uygun, 1,6kr geliyo sanırım tamesi bizimde
Valla pisik yapmıyorsa her türlü kullanılır .belki ben de kullansam bir farkı olmayacak .prima çok pahalı gerçekten. Sırf 750 lira bez parası tutuyor .Pamuk kullanıyorum onun da 1 tanesi 25 kuruş. Onda da ıslak mendil deneyeceğim. Şu bez işini bir halledeyim. Ama ne pamukta ne bezde bir sorun yaşamadım

Surrender bende oğluma serum deneyeceğim bugün ama aklıma takılan birşey var. Youtubeda çocuk doktoru bu yöntemi anlatırken bebek burnuna sıkılan serumun bir kısmını yutar dedi. Bu yuttuğu serum tuzlu ya bebek için sıkıntı olmasın sonra sürekli yutmaktan

Yaaaaaa annelikde ennn enn ennn sevdiğim şeyyuu, kucağıma alınca sakinleşmesi yaaa anne kokusundan diyolar yaaa yicemm
Çok da havalı oluyor ağlıyor ağlıyor verin bana diyorsun tık susuyor gerçi atak haftası mı neyse bizimki iki gündür pek susmuyor ama

Sleepy alabilirsin cidden memnunum hiç pişik yapmadı bizimkinide okadar para yazık günah başka birşeyini alırsın

Bizde yeni başladık sab simplexe metsil ishal yaptı. Doktor 3*5 dedi ama ben 2*5 verdim şimdilik gazını yapabiliyor
Bana 15 çok geldi içeriğini okudum 15 diyor bende daha az veririm emzirmeden önce veriliyormuş şimdi emzirdim diğer emzirme sonrası vercem

Bende bio natural var ebati natural le aynı 3 numara kullanıyorum. Daha da kullanırım muhtemelen.
İnternetten baktım zaten extra olanın bezi inceymiş bizimkilet kalın sanırımmm
Ben 2deyim hala sıkıyo ama az kaldı bitsin diye kullanıcam 3den devam edicem

Dilimi isirayim bizim gazimiz sanki biraz azaldı .Yani azalma ne onu da tam bilmiyorum ama .Yan yatarken kendi cikariyor .Tecrübeli anneler bu sayılıyor mu ? Ya da ben mi öyle ümit ediyorum .Ama kendi çıkarmasa bile artık zorlanarak çıkardığı azaldı. Bunda ne etkili bilmiyorum ama 2 gündür inek sütü ürünü içmiyorum, sırtıma havlu koyuyorum ve rezene ve kimyon çayı içiyorum. Bilmiyorum belki dönemsel bir şey bu azalma çünkü geçen hafta çok vardı. Ahh ahha keşke bitmiş olsa .

Evet yutuyorlar bıraz. Ben sıkıp hemen cekıyorum. Bir kaç damla sıktıgımda ıse bısı olmuyor. Aryık o kadarına bısı dıyrmıyoruö

Çok da havalı oluyor ağlıyor ağlıyor verin bana diyorsun tık susuyor gerçi atak haftası mı neyse bizimki iki gündür pek susmuyor ama
Valla çok güzel birşeyyy yaaa benim sesimi duyunca resmen arıyo beni herkes diyo annesinin sesini duydu nasıl bakınıyo fln çok tatlı

3,5ayda biticek diyolar umutla o tarihleri bekliyorummm

Sleepy alabilirsin cidden memnunum hiç pişik yapmadı bizimkinide okadar para yazık günah başka birşeyini alırsın
Evet prima çok pahalı. 3 numara stok yapmıştım. 2 de yapmıştım ama her gün 8 bez kullanınca bitiyor. Bazen değiştirirken 3 tane kullanıyorum çünkü taksit taksit yapıyor.ne zaman acıyorum altını o zaman yapıyor. Önceden yapsana işte. Neyse değiştiriyorum.Bir ses geliyor azıcık daha yapmış.mecbur değiştireceğim.

Doktor bişey olmaz demişti bize yutarsa o yüzden korkma canım

3,5ayda biticek diyolar umutla o tarihleri bekliyorummm
Valla bizim 2 akrabanın erkek çocuklarında çok az olmuş. Bizle doğurdu biri. Geçen hafta bitti diyormuş anneme .diğeri de öyle. Bir de tombulmus ki .oyle cocugu saat basi emzir .ne gazi olur ne bir sey .Hani bu erkek çocuklarında çok olurdu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…