- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.341
Biz yapıyoruz yutuyor da ne olacak ki .Bir burnuna fos sıkıyoruz sonra hemen diğerine .Yan çeviriyoruz. Ağlıyor tabi .ama çok rahatliyor .doktora bize gösterir misiniz dedik .gösterdi. iyi kötü yapıyoruzSurrender bende oğluma serum deneyeceğim bugün ama aklıma takılan birşey var. Youtubeda çocuk doktoru bu yöntemi anlatırken bebek burnuna sıkılan serumun bir kısmını yutar dedi. Bu yuttuğu serum tuzlu ya bebek için sıkıntı olmasın sonra sürekli yutmaktan
Valla her türlü ben 3 aya razıyım 6 ay süren var .yazık bir de ek gıdaya geçince iyice artar3,5ayda biticek diyolar umutla o tarihleri bekliyorummm
Ben 3 kutu prıma aldım gece ve dısarda kulanmak ıcın ama sudocream den sonra degmezmiş anladımAlınması gerekiyor çünkü fiyatları cok artmış. Bir indirime girsin ben de alacağım. Bizimkinin her bezinde azıcık kaka olduğu için mecbur günde 8 9 kere bez değiştiriyorum
Özellikle 4 ile 8 .hafta arası çok gaz oluyor .bizde çok olmuştu. 6.hafta yani 40 li günlerde bayağı artmıştı.Off günaydıngece boyu ıkındı durdu yavrum kakasını da yaptı, gazı da çıktı ama sürekli ıkındı. Hatta kıpkırmızı oldu bı de
Erkek çocuğu gazlı olur demislerdi ama bu kadarı da çok ya
Evet yutuyorlar bıraz. Ben sıkıp hemen cekıyorum. Bir kaç damla sıktıgımda ıse bısı olmuyor. Aryık o kadarına bısı dıyrmıyoruö
Daha su içmedikleri için tuz dengeleri bozulmaz mı? Bende yapmak istiyorum burnu tıkalı ama korktum bi yutuyor diyinceBiz yapıyoruz yutuyor da ne olacak ki .Bir burnuna fos sıkıyoruz sonra hemen diğerine .Yan çeviriyoruz. Ağlıyor tabi .ama çok rahatliyor .doktora bize gösterir misiniz dedik .gösterdi. iyi kötü yapıyoruz
15 değildir o ya doktor bize 5 damla günde 3 sefer dediBana 15 çok geldi içeriğini okudum 15 diyor bende daha az veririm emzirmeden önce veriliyormuş şimdi emzirdim diğer emzirme sonrası vercem
Zaten sudocrem efsane .Ne kullanırsan kullan pisik yapmıyor. Biz ilk başta bilemedik .pamukla silip kurulamiyorduk bir de mustela kullanıyorduk.bir sildim cocuktan kan geldi. Hemen sudocrem kullandım. 1 günde geçirdi.Gece en az 1 kere sürüyorum hatta lastik izlerine de sürüyorum. Poposunun arkasına da sürüyorum.banyodan sonra da sürüyorum.ozel yerine gelmemesine dikkat ediyorum çünkü oraya gelince ve kaka yapınca kolay alınmıyor.sari iz kalıyor.Ben 3 kutu prıma aldım gece ve dısarda kulanmak ıcın ama sudocream den sonra degmezmiş anladım
Gunluk bez degısımı sayım azaldı resmen
Ben kucağıma alınca daha da hircinlasiyor: "memem nerdee, cabuk mememi ver" diyor eminim.Valla çok güzel birşeyyy yaaabenim sesimi duyunca resmen arıyo beni herkes diyo annesinin sesini duydu nasıl bakınıyo fln çok tatlı
Çok az yutuyor cogunu dışarı atıyor zatenDaha su içmedikleri için tuz dengeleri bozulmaz mı? Bende yapmak istiyorum burnu tıkalı ama korktum bi yutuyor diyince
Ay maşallahDilimi isirayim bizim gazimiz sanki biraz azaldı .Yani azalma ne onu da tam bilmiyorum ama .Yan yatarken kendi cikariyor .Tecrübeli anneler bu sayılıyor mu ? Ya da ben mi öyle ümit ediyorum .Ama kendi çıkarmasa bile artık zorlanarak çıkardığı azaldı. Bunda ne etkili bilmiyorum ama 2 gündür inek sütü ürünü içmiyorum, sırtıma havlu koyuyorum ve rezene ve kimyon çayı içiyorum. Bilmiyorum belki dönemsel bir şey bu azalma çünkü geçen hafta çok vardı. Ahh ahha keşke bitmiş olsa .
Valla benim oğlumda hiç olmadı.Valla bizim 2 akrabanın erkek çocuklarında çok az olmuş. Bizle doğurdu biri. Geçen hafta bitti diyormuş anneme .diğeri de öyle. Bir de tombulmus ki .oyle cocugu saat basi emzir .ne gazi olur ne bir sey .Hani bu erkek çocuklarında çok olurdu .
Bencede efsane anında geçirdi pisigi.Zaten sudocrem efsane .Ne kullanırsan kullan pisik yapmıyor. Biz ilk başta bilemedik .pamukla silip kurulamiyorduk bir de mustela kullanıyorduk.bir sildim cocuktan kan geldi. Hemen sudocrem kullandım. 1 günde geçirdi.Gece en az 1 kere sürüyorum hatta lastik izlerine de sürüyorum. Poposunun arkasına da sürüyorum.banyodan sonra da sürüyorum.ozel yerine gelmemesine dikkat ediyorum çünkü oraya gelince ve kaka yapınca kolay alınmıyor.sari iz kalıyor.
Ben ilk zamanlar sabah öğle akşam kullanıyordum canım. Sonra baktım 2 yeter şimdi sabah akşam kullanıyorum. Yarım bardak suya 1ml damlatiyorum. Geçen içmeyi unuttum. saginca her zaman aynı çıkar o gün daha az çıktı. Gerçekten fark ediyor bence.Morkahve canım sen galagtago yu nasıl kullanıyorsun.
Seni yemek olarak görüyoe demekkiiiBen kucağıma alınca daha da hircinlasiyor: "memem nerdee, cabuk mememi ver" diyor eminim.
Aynen kaç kere alt açarken yapıyoooo oyuzdne hep yeni yeni değiştiiryosun ciddenEvet prima çok pahalı. 3 numara stok yapmıştım. 2 de yapmıştım ama her gün 8 bez kullanınca bitiyor. Bazen değiştirirken 3 tane kullanıyorum çünkü taksit taksit yapıyor.ne zaman acıyorum altını o zaman yapıyor. Önceden yapsana işte. Neyse değiştiriyorum.Bir ses geliyor azıcık daha yapmış.mecbur değiştireceğim.
Belki mamada kullanıyodur tombişse baya. Ben mamada kullanıyorum 1ayda 1200 kilo aldıValla bizim 2 akrabanın erkek çocuklarında çok az olmuş. Bizle doğurdu biri. Geçen hafta bitti diyormuş anneme .diğeri de öyle. Bir de tombulmus ki .oyle cocugu saat basi emzir .ne gazi olur ne bir sey .Hani bu erkek çocuklarında çok olurdu .
Aynen bakalım ozman neler olucakkkkValla her türlü ben 3 aya razıyım 6 ay süren var .yazık bir de ek gıdaya geçince iyice artar
Bende hiç böyle olmuyor. Sakinleşmiyor koku, ses hiç umurunda olmuyor. Hatta bende susmayan çocuk kayınvalidemde susuyor hemen. Çok moralim bozuluyorYaaaaaa annelikde ennn enn ennn sevdiğim şeyyuu, kucağıma alınca sakinleşmesi yaaa anne kokusundan diyolar yaaa yicemm
Allah allahhh işte her bebek aynı olmuyo sanırım. Tutuş şeklinden mi acaba susuyor onda, mesela ben hep kucağımda gazını almaya çalışıyodum. Kv bacaklarının arasına alıp gazını çıkarttı hep o pozisyonuda benim bebiş çok sevdi, artıl bende öyle yapıyorum.Bende hiç böyle olmuyor. Sakinleşmiyor koku, ses hiç umurunda olmuyor. Hatta bende susmayan çocuk kayınvalidemde susuyor hemen. Çok moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?