Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biz yapıyoruz yutuyor da ne olacak ki .Bir burnuna fos sıkıyoruz sonra hemen diğerine .Yan çeviriyoruz. Ağlıyor tabi .ama çok rahatliyor .doktora bize gösterir misiniz dedik .gösterdi. iyi kötü yapıyoruz

Alınması gerekiyor çünkü fiyatları cok artmış. Bir indirime girsin ben de alacağım. Bizimkinin her bezinde azıcık kaka olduğu için mecbur günde 8 9 kere bez değiştiriyorum
Ben 3 kutu prıma aldım gece ve dısarda kulanmak ıcın ama sudocream den sonra degmezmiş anladım
Gunluk bez degısımı sayım azaldı resmen

Özellikle 4 ile 8 .hafta arası çok gaz oluyor .bizde çok olmuştu. 6.hafta yani 40 li günlerde bayağı artmıştı.

Evet yutuyorlar bıraz. Ben sıkıp hemen cekıyorum. Bir kaç damla sıktıgımda ıse bısı olmuyor. Aryık o kadarına bısı dıyrmıyoruö

Biz yapıyoruz yutuyor da ne olacak ki .Bir burnuna fos sıkıyoruz sonra hemen diğerine .Yan çeviriyoruz. Ağlıyor tabi .ama çok rahatliyor .doktora bize gösterir misiniz dedik .gösterdi. iyi kötü yapıyoruz
Daha su içmedikleri için tuz dengeleri bozulmaz mı? Bende yapmak istiyorum burnu tıkalı ama korktum bi yutuyor diyince

Ben 3 kutu prıma aldım gece ve dısarda kulanmak ıcın ama sudocream den sonra degmezmiş anladım
Gunluk bez degısımı sayım azaldı resmen
Zaten sudocrem efsane .Ne kullanırsan kullan pisik yapmıyor. Biz ilk başta bilemedik .pamukla silip kurulamiyorduk bir de mustela kullanıyorduk.bir sildim cocuktan kan geldi. Hemen sudocrem kullandım. 1 günde geçirdi.Gece en az 1 kere sürüyorum hatta lastik izlerine de sürüyorum. Poposunun arkasına da sürüyorum.banyodan sonra da sürüyorum.ozel yerine gelmemesine dikkat ediyorum çünkü oraya gelince ve kaka yapınca kolay alınmıyor.sari iz kalıyor.

Ay maşallah darısı başımıza inşallah

Valla benim oğlumda hiç olmadı.

Bencede efsane anında geçirdi pisigi. Geçen 76 TL ye 250ml olandan aldım baya gider. Eczaneden 60mlne 79 vermiş biri olarak

Morkahve canım sen galagtago yu nasıl kullanıyorsun.
Ben ilk zamanlar sabah öğle akşam kullanıyordum canım. Sonra baktım 2 yeter şimdi sabah akşam kullanıyorum. Yarım bardak suya 1ml damlatiyorum. Geçen içmeyi unuttum. saginca her zaman aynı çıkar o gün daha az çıktı. Gerçekten fark ediyor bence.

Aynen kaç kere alt açarken yapıyoooo oyuzdne hep yeni yeni değiştiiryosun cidden
Belki mamada kullanıyodur tombişse baya. Ben mamada kullanıyorum 1ayda 1200 kilo aldı
2.ayı için haftaya kontrole gidicem yine baya aldığını düşünüyorum ağırlaştı çünkü , bakalım nezman biticekk. Bizimkinin de dün dediğim gibi gazı varmış gibi yapıyo. Onunla konuşmaya ilgilenmeye başlayınca susuyorrr değişik geliyo resmen omları anlamaya çalışıyoruz konuşmuyolar bu şekilde çözücez
Valla her türlü ben 3 aya razıyım 6 ay süren var .yazık bir de ek gıdaya geçince iyice artar
Aynen bakalım ozman neler olucakkkk

Yavaş yavaş bebişi yatağına alıştırıyorum gündzleri yatağında yatıyo geceleri mecbur yanıma alıyorum ama ben anne yanı almadığım için eşim hep salonda kalıyo bu durumdan artıl biraz rahatsızım
Hamileyken kamera bakıyodum almamıştım 250 tlydi şimdi aynı kamera 1500 tl Almadığıma pişmanım. Ama yine arayıştayım beşiğe koyarım hep ordan izlerim telefondan

Arkadaşlar merhaba burada paylaşmış olduğum bebeğimiz için kampanya başlatılmış ve yaklaşık bir yıldır bebeğimiz bu hastalıkla mücadele ediyor bu gruplardaki herkes anne ve anne adayı eminimki kimse kayıtsız kalmayacak bu bebeğimiz maalesef çok zor durumda beş 10 TL demeyelim elimizden ne gelirse Kampanyaya bağışta bulunalım Rabbim hepimizi bu rahatsızlıktan muhafaza buyursun hiçbir şey yapamıyorsak biz de paylaşalım ki daha fazla insana ulaşabilelim

Yaaaaaa annelikde ennn enn ennn sevdiğim şeyyuu, kucağıma alınca sakinleşmesi yaaa anne kokusundan diyolar yaaa yicemm
Bende hiç böyle olmuyor. Sakinleşmiyor koku, ses hiç umurunda olmuyor. Hatta bende susmayan çocuk kayınvalidemde susuyor hemen. Çok moralim bozuluyor

Bende hiç böyle olmuyor. Sakinleşmiyor koku, ses hiç umurunda olmuyor. Hatta bende susmayan çocuk kayınvalidemde susuyor hemen. Çok moralim bozuluyor
Allah allahhh işte her bebek aynı olmuyo sanırım. Tutuş şeklinden mi acaba susuyor onda, mesela ben hep kucağımda gazını almaya çalışıyodum. Kv bacaklarının arasına alıp gazını çıkarttı hep o pozisyonuda benim bebiş çok sevdi, artıl bende öyle yapıyorum.
Belki tutuş şeklindendir . Yoksa kesin seni tanıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…