- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.361
Tamam canım bende başlayacağım bugün bakalım, 1 ölçek bir kere damlatiyorsun degilmi ucundaki aparatla.Ben ilk zamanlar sabah öğle akşam kullanıyordum canım. Sonra baktım 2 yeter şimdi sabah akşam kullanıyorum. Yarım bardak suya 1ml damlatiyorum. Geçen içmeyi unuttum. saginca her zaman aynı çıkar o gün daha az çıktı. Gerçekten fark ediyor bence.
Babay turco 3 kullaniyorum 15 gune kadarda 4 e gecicez gibi duruyor
Günaydın kızlar doktor bize sam simplex 4x15 demiş siz ne kader veriyorsunuz
@Amy lee bende oğluma serum deneyeceğim bugün ama aklıma takılan birşey var. Youtubeda çocuk doktoru bu yöntemi anlatırken bebek burnuna sıkılan serumun bir kısmını yutar dedi. Bu yuttuğu serum tuzlu ya bebek için sıkıntı olmasın sonra sürekli yutmaktan
Kafa tabiki başta büyük olacak cnm normal yaniKızlar bi tek bana mı böyle geliyor sanki bebeğim kafası vücuduna göre büyük normal mi
Dilimi isirayim bizim gazimiz sanki biraz azaldı .Yani azalma ne onu da tam bilmiyorum ama .Yan yatarken kendi cikariyor .Tecrübeli anneler bu sayılıyor mu ? Ya da ben mi öyle ümit ediyorum .Ama kendi çıkarmasa bile artık zorlanarak çıkardığı azaldı. Bunda ne etkili bilmiyorum ama 2 gündür inek sütü ürünü içmiyorum, sırtıma havlu koyuyorum ve rezene ve kimyon çayı içiyorum. Bilmiyorum belki dönemsel bir şey bu azalma çünkü geçen hafta çok vardı. Ahh ahha keşke bitmiş olsa .
Bana da çok geldi canım doktorun dediği şekilde vermicem 2 sefer vermeyi düşünüyorum, emzirmeden önce veriyorsun demi canımÇok gelmez mi ya?
Ben günde bir 8 damla kullanıyorum. Zorlanırsa günde iki veriyorum.
En çok 3x10 verildiğine şahit oldum. Doktor daha iyi bilir ama 4x15 damla çok geldi bana
Canım ilk oğlum da aynen öyleydi ben de susmaz kayınvaliden kucağına alır pışpışlar hemen susardı ben de bozulurdum sonrasında da zaten babaanneye hep düşkün oldu �oğu zaman orada kalmak isterdi ben çalışmaya başlayınca da iyice babaanneye düştü eve gelmek istemezdi ama 8- 9 yaşından sonra düşkünlüğü bitti hatta şimdi zorla gidiyor babaanneye bu çocuklar bir alem yaBende hiç böyle olmuyor. Sakinleşmiyor koku, ses hiç umurunda olmuyor. Hatta bende susmayan çocuk kayınvalidemde susuyor hemen. Çok moralim bozuluyor
1ml çekip damlatiyorum canım.Tamam canım bende başlayacağım bugün bakalım, 1 ölçek bir kere damlatiyorsun degilmi ucundaki aparatla.
Ben de prima premium care dan sleepy natural a geçtim, şimdilik memnunum. 3 numara kullanıyoruz biraz sızdırma yapsa da yarı yarıya fiyat farkı var.Valla pisik yapmıyorsa her türlü kullanılır .belki ben de kullansam bir farkı olmayacak .prima çok pahalı gerçekten. Sırf 750 lira bez parası tutuyor .Pamuk kullanıyorum onun da 1 tanesi 25 kuruş. Onda da ıslak mendil deneyeceğim. Şu bez işini bir halledeyim. Ama ne pamukta ne bezde bir sorun yaşamadım
Normal canım bizimki de öyle. Uygulamalarda da yazıyor bu aralar bebeğin kafası daha büyükmüş gibi görebilirsiniz zamanla aynı boya gelir diyeKızlar bi tek bana mı böyle geliyor sanki bebeğim kafası vücuduna göre büyük normal mi
Bana da çok geldi canım doktorun dediği şekilde vermicem 2 sefer vermeyi düşünüyorum, emzirmeden önce veriyorsun demi canım
İçeriğinde emzirme öncesi verin diyor da ondan sordum canım şimdi verdim bakalım fayda eder inşallahBen pek zaman kollamıyorum. Çok ıkınıyorsa zorlanıyorsa veriyorum zaten.
Sadece yeni emdiyse kusma ihtimalini gözetiyorum.
Ha iyi emmese açlıktan zorlanmasa da susuzluk skntı olur ondan dedmEvet verıyorum kafama göre
Bazen gunde 2 cay kasıgı
Bazen 3 cay kasıgı
Mesela suruptan sonra verdım bogazına yapısmasın dıye
Tatlı ya surup
Sonra da emzık verdım bolca yutkunsun suruptan agzı temızlensin dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?