- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.381
İçeriğinde emzirme öncesi verin diyor da ondan sordum canım şimdi verdim bakalım fayda eder inşallah
Hangi uygulama o ben de indireyim sen sürekli paylaştın gerçi ama bi kez de bana yazar mısınNormal canım bizimki de öyle. Uygulamalarda da yazıyor bu aralar bebeğin kafası daha büyükmüş gibi görebilirsiniz zamanla aynı boya gelir diye
İnşallah öyledir çünkü gerçekten üzülüyorum burada çoğu kişi tanıyor, susuyor falan yazınca. Gözlemleyeyim bakayım bir tutuş şekliniAllah allahhh işte her bebek aynı olmuyo sanırım. Tutuş şeklinden mi acaba susuyor onda, mesela ben hep kucağımda gazını almaya çalışıyodum. Kv bacaklarının arasına alıp gazını çıkarttı hep o pozisyonuda benim bebiş çok sevdi, artıl bende öyle yapıyorum.
Belki tutuş şeklindendir . Yoksa kesin seni tanıyodur
Vallahi ben hiç istemiyorum. Birine düşkün olacaksa bana düşkün olsun. Dediğin gibi bozuluyorum çünkü. Ama bebek işte ne diyeceksin kiCanım ilk oğlum da aynen öyleydi ben de susmaz kayınvaliden kucağına alır pışpışlar hemen susardı ben de bozulurdum sonrasında da zaten babaanneye hep düşkün oldu �oğu zaman orada kalmak isterdi ben çalışmaya başlayınca da iyice babaanneye düştü eve gelmek istemezdi ama 8- 9 yaşından sonra düşkünlüğü bitti hatta şimdi zorla gidiyor babaanneye bu çocuklar bir alem ya
Evet en az 1 hatta 2 içiyorum ben.azıcık da rezene ekliyorum. Sütun tadını guzellestiriyormus.insallah azalmıştır. Yine de bu işler hiç belli olmuyorEvet böyle böyle azalacak. Demiştim farkedersin diye
Yediklerinin içtiklerinin etkisi illaki oluyordur.
Tamamen bitmedi. Ki bizim geçen gece tuttu. Sıcak kiraz çekirdeği torbası koyduk.
Gündüz içmeyi bıraktığım kimyona geri döndüm
2 doğum yaptım. Ilkinde plasenta previa sebebiyle 38+1de sezaryen oldum. Ikincide normal için bekledim olmadi 41+0da sezaryem oldum. Doktoruma sordugumda ciddi bir yapışma durumu yoktu dedi. Ne gördü ne kadardı bilemiyorum tabii.Merhaba toplam kaç doğum yaptınız bugüne dek ? 2.hamileliğinizde yapışma vs yaşadınız mı acaba ?
Ben hep anne sütü verdim .Ne bileyim tercih meselesiAynen kaç kere alt açarken yapıyoooo oyuzdne hep yeni yeni değiştiiryosun cidden
Belki mamada kullanıyodur tombişse baya. Ben mamada kullanıyorum 1ayda 1200 kilo aldı
2.ayı için haftaya kontrole gidicem yine baya aldığını düşünüyorum ağırlaştı çünkü , bakalım nezman biticekk. Bizimkinin de dün dediğim gibi gazı varmış gibi yapıyo. Onunla konuşmaya ilgilenmeye başlayınca susuyorrr değişik geliyoresmen omları anlamaya çalışıyoruz konuşmuyolar bu şekilde çözücez
Aynen bakalım ozman neler olucakkkk
Ben de krem çok .gereksiz gereksiz bir ton aldım. Dalin var mustela var .Ne yapacaksam sankiBencede efsane anında geçirdi pisigi.Geçen 76 TL ye 250ml olandan aldım baya gider. Eczaneden 60mlne 79 vermiş biri olarak
Emıyor canım her öğünde olmasa bıle. Gunde 2 ye düşürdüm biberonu .Ha iyi emmese açlıktan zorlanmasa da susuzluk skntı olur ondan dedm
Ben yatağa alistiramadim pusette yatıyor yine .yatağa koydum sabah dalsın diye dalamadi aldım salladım. Memede uyuyan çocuğu alıştırmak daha kolay .benimki gözleri açık emiyor .Hadi yat nasil deyimYavaş yavaş bebişi yatağına alıştırıyorum gündzleri yatağında yatıyo geceleri mecbur yanıma alıyorum ama ben anne yanı almadığım için eşim hep salonda kalıyo bu durumdan artıl biraz rahatsızım
Hamileyken kamera bakıyodum almamıştım 250 tlydi şimdi aynı kamera 1500 tlAlmadığıma pişmanım. Ama yine arayıştayım beşiğe koyarım hep ordan izlerim telefondan
Canım zaten sadece anne sütüyle 1 kılo cok ıyıBen hep anne sütü verdim .Ne bileyim tercih meselesikorktum aslında. Kimi zaman 5 dakika emdi yattı .verilebilirdi Aslında. Ben çok kilo aldığını düşünmüyorum bizim kızın. En fazla 1 kilo almıştır.
Yeter ya aman zaten ileride ne yapacaklari belli değil. Bir bakarsın ek gıdayı güzel yiyor o çocukları geçmiş. Kilo aldırılir ona takılmadım hic .sadece aç mı yatıyor diye aklıma takıldı bir de galiba artık sutumuz yağlanmış. Dün fazlasını sagdim ilk günkü gibi değil yagliydiCanım zaten sadece anne sütüyle 1 kılo cok ıyı
Daha ne olsun
Ama folat yada çinko eksikliği de saç dokulmesi yapıyor. Bebisi kontrole giturdugunde baktiriver sağlık ocağından olmazsaCanım ya uykusuzluktan unutmuşum
Aslında baktırmıştım doğumdan sonra.
Doktor vitamin, demir, kalsiyum, magnezyum vermişti. Ama düzenli kullanmadım.Tekrar başladım.
Aslında bunun daha çok hormonel olduğunu düşünüyorum
Valla hangisi bilmiyorum bende 5 tane varHangi uygulama o ben de indireyim sen sürekli paylaştın gerçi ama bi kez de bana yazar mısın
Valla canım, benim ki de kimi zaman 5 dk emip bırakıyor ama emme süreleri ile ilgili okudum 2-3 aylık bebekler artık 5-10dk da memeyi bosaltabiliyormus. Ayrıca 1 kilo çok çok iyi 1 ayda. Evham yapma artıkYeter ya aman zaten ileride ne yapacaklari belli değil. Bir bakarsın ek gıdayı güzel yiyor o çocukları geçmiş. Kilo aldırılir ona takılmadım hic .sadece aç mı yatıyor diye aklıma takıldı bir de galiba artık sutumuz yağlanmış. Dün fazlasını sagdim ilk günkü gibi değil yagliydi
Kız sen tartı almadın mi bizim kızlar aynı dogdu. Hemşire şişko dedi benim kızaBen hep anne sütü verdim .Ne bileyim tercih meselesikorktum aslında. Kimi zaman 5 dakika emdi yattı .verilebilirdi Aslında. Ben çok kilo aldığını düşünmüyorum bizim kızın. En fazla 1 kilo almıştır.
Bende de öyle mustela ile bunchen almıştım. N İkisi de geçirmedi. Fito sürdüm Troysd sürdüm fayda etmedi sudcrem fayda etti bir tek.Ben de krem çok .gereksiz gereksiz bir ton aldım. Dalin var mustela var .Ne yapacaksam sanki
Eğer ki çalışacaksan bunu göze almış olman gerekiyor canım çünkü çevremde de gözlemlediğim kadarıyla çalışan annelerin çocuklarına kim bakıyorsa çocuk ona düşkün oluyor ilkokula kadar neredeyse bu böyle devam ediyor anneanne babaanne veya bakıcı hadi bakıcı bir yere kadar ama özellikle anneanne ve babaanne bakıyorsa Bir de çok yüz verdiklerinden çocuk anneyi babayı istemiyor maalesef en İnşallah bu defa çalışmayacağım kendim bakacağım büyüteceğimİnşallah öyledir çünkü gerçekten üzülüyorum burada çoğu kişi tanıyor, susuyor falan yazınca. Gözlemleyeyim bakayım bir tutuş şeklini
Vallahi ben hiç istemiyorum. Birine düşkün olacaksa bana düşkün olsun. Dediğin gibi bozuluyorum çünkü. Ama bebek işte ne diyeceksin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?