Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
esergry vitaminlerini baktır. Dün akşam sormuştum arada kaynamış hatırlatayım dedim

Canım ya uykusuzluktan unutmuşum
Aslında baktırmıştım doğumdan sonra.
Doktor vitamin, demir, kalsiyum, magnezyum vermişti. Ama düzenli kullanmadım.Tekrar başladım.
Aslında bunun daha çok hormonel olduğunu düşünüyorum

İçeriğinde emzirme öncesi verin diyor da ondan sordum canım şimdi verdim bakalım fayda eder inşallah

İşte denk gelmiyor her zaman emzirme öncesi. Bebe ağlayıp ıkınıp zorlanıyorsa bekleyemiyorum sonraki emzirme zamanını. Ver gitsin işte

Sadece bazen çok emince kusabiliyor. Damla vereceğim zaman gaz kontrolü falan yapıyorum midesi yatışsın diye bakıyorum damlayı kusmasın diye..

İnşallah öyledir çünkü gerçekten üzülüyorum burada çoğu kişi tanıyor, susuyor falan yazınca. Gözlemleyeyim bakayım bir tutuş şeklini
Vallahi ben hiç istemiyorum. Birine düşkün olacaksa bana düşkün olsun. Dediğin gibi bozuluyorum çünkü. Ama bebek işte ne diyeceksin ki

Evet en az 1 hatta 2 içiyorum ben.azıcık da rezene ekliyorum. Sütun tadını guzellestiriyormus.insallah azalmıştır. Yine de bu işler hiç belli olmuyor

Merhaba toplam kaç doğum yaptınız bugüne dek ? 2.hamileliğinizde yapışma vs yaşadınız mı acaba ?
2 doğum yaptım. Ilkinde plasenta previa sebebiyle 38+1de sezaryen oldum. Ikincide normal için bekledim olmadi 41+0da sezaryem oldum. Doktoruma sordugumda ciddi bir yapışma durumu yoktu dedi. Ne gördü ne kadardı bilemiyorum tabii.

Ben hep anne sütü verdim .Ne bileyim tercih meselesi korktum aslında. Kimi zaman 5 dakika emdi yattı .verilebilirdi Aslında. Ben çok kilo aldığını düşünmüyorum bizim kızın. En fazla 1 kilo almıştır.

Ben yatağa alistiramadim pusette yatıyor yine .yatağa koydum sabah dalsın diye dalamadi aldım salladım. Memede uyuyan çocuğu alıştırmak daha kolay .benimki gözleri açık emiyor .Hadi yat nasil deyim

Canım zaten sadece anne sütüyle 1 kılo cok ıyı
Daha ne olsun
Yeter ya aman zaten ileride ne yapacaklari belli değil. Bir bakarsın ek gıdayı güzel yiyor o çocukları geçmiş. Kilo aldırılir ona takılmadım hic .sadece aç mı yatıyor diye aklıma takıldı bir de galiba artık sutumuz yağlanmış. Dün fazlasını sagdim ilk günkü gibi değil yagliydi

Ama folat yada çinko eksikliği de saç dokulmesi yapıyor. Bebisi kontrole giturdugunde baktiriver sağlık ocağından olmazsa

Hangi uygulama o ben de indireyim sen sürekli paylaştın gerçi ama bi kez de bana yazar mısın
Valla hangisi bilmiyorum bende 5 tane var
Ama hepsi ayrı güzel makaleler var online eğitimler var. Bebekler için uyku sesleri var. Bebeğin gelişimini kaydedebiliyorsun.
Bebek+
Momercy
Happykids
Bebek bakımı
İlk adımlarım

Valla canım, benim ki de kimi zaman 5 dk emip bırakıyor ama emme süreleri ile ilgili okudum 2-3 aylık bebekler artık 5-10dk da memeyi bosaltabiliyormus. Ayrıca 1 kilo çok çok iyi 1 ayda. Evham yapma artık bebis iyi. Hem dediğin gibi bir sonraki ay bakmışsın daha farklı büyümüş. Bebeğin ihtiyacına göre süt de update aliyor demek ki

Kız sen tartı almadın mi bizim kızlar aynı dogdu. Hemşire şişko dedi benim kıza

Eğer ki çalışacaksan bunu göze almış olman gerekiyor canım çünkü çevremde de gözlemlediğim kadarıyla çalışan annelerin çocuklarına kim bakıyorsa çocuk ona düşkün oluyor ilkokula kadar neredeyse bu böyle devam ediyor anneanne babaanne veya bakıcı hadi bakıcı bir yere kadar ama özellikle anneanne ve babaanne bakıyorsa Bir de çok yüz verdiklerinden çocuk anneyi babayı istemiyor maalesef en İnşallah bu defa çalışmayacağım kendim bakacağım büyüteceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…