Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Selam kızlar
Yıldız in mesajlari daha şimdi gördüm. Dönüş yaparsa beni de etiketleyin biriniz, merak ettim çok. Pek giremiyorum ben, ancak toparlaniyorum kendime geliyorum. Uykusuzluk yorgunluk çarptı biraz.Yavaş yavaş normale dönüyorum daha.

helenxy bende yaşadım oğlumda aynını babannesi baktı. Akşam gelirdim yüzüme bakmazdi. Babasına koşar benim yanıma gelmezdi. Bir de emmiyordu zaten bana ihtiyacı yok. Akşam da derse gittiğim için uyutma işi de babasindaydi. Valla çocukla yabancı gibi olmuştuk. Kreşe başlayınca değişti. Şimdi de öyle yapışık ki bana git diyorum gitmiyor

Evet yutuyorlar bıraz. Ben sıkıp hemen cekıyorum. Bir kaç damla sıktıgımda ıse bısı olmuyor. Aryık o kadarına bısı dıyrmıyoruö
Bazen ben sagdiğım sütten şırınga ile çekip burnuna sıkıyorum. Birkaç dk sonra zaten sumukler şişmiş oluyor, aspiratör ile çekiyorum

Kızlar bebeğim yaklaşık 10 gündür gündüz uykusunu bırakmıştı, ya memede ya da kucakta gezdirerek sakinleştirebiliyordum. atak haftasına bağlamıştım durumu. 2 gündür ibrahim suresi dinleterek uyutmaya çalışıyorum, cidden etkilioldu. Deneyeniniz olursa geri dönütte bulunurmusunuz.

yoncambenim canım çok güzeldi spa keyfimiz bizde gttik aynı yere dün çok eglenceliymis minik çok sevdi. Suyu seven bebegi olanlara şiddetle tavsiyemdir çok egleniyorsunuz çok güzel bir ani
Ayyyy memnun kaldıysan ne mutlu cidden çok güzel oluyorrr onlarada aktivite hem masajıda öğretiyo çok eğlenceli belki biraz daha büyüyünca yine giderizz

Benim sütüm en başta çok geldi. Şimdi azaldı sağdığımda anca 30 cc çıkıyo malesef mama takviyesi veriyorum oyuzden

Ben dün sipariş verdim. Link atmayı bilmiyorum ama markası elfo full HD zeka destekli falan filan fiyatı da epey uygun. Hatta memnun kalırsam bir de salona alacağım, bakıcı geleceği için eve

Anladım canım bende emzirme öncesi verdim durmadı ağladı emzirdim aradan biraz geçti kustu ilaç çıkmış mıdır bilmem

Ben yatağa alistiramadim pusette yatıyor yine .yatağa koydum sabah dalsın diye dalamadi aldım salladım. Memede uyuyan çocuğu alıştırmak daha kolay .benimki gözleri açık emiyor .Hadi yat nasil deyim
Bizimkide hep ya pusette yada reflü yatağında, yıkadım emzik verdim yatağa koydum uyudu hemen zaten yatakda, uyudukdan sonra anca yatırabiliyorum yoksa uyumuyo bizimkide

Bende hiç böyle olmuyor. Sakinleşmiyor koku, ses hiç umurunda olmuyor. Hatta bende susmayan çocuk kayınvalidemde susuyor hemen. Çok moralim bozuluyor
Kızım da öyleydi. Annemi annesi zannederdi. Onda sakinlesirdi. Çünkü ben çok gergindim çünkü. Ne zaman kafam sakinledi, çocuk beni benimsedi

Oğlumun bebeklik videolarına denk geldim. Nasıl sevimli geldi sanki yeni görüyormuşum gibi
Bu bebeler de seneye kollarından akıta akıta şeftali dişleyecekler
Dolap çekmece dağıtacaklar habire katlama toplama işi çıkacak

Şimdiki zamanlara vay be ne günler geçirdik diyeceğiz.

İnsan çok garip bi varlık. Zorlandığı zamanlara niye özlem duyar ki?

Benim sütüm en başta çok geldi. Şimdi azaldı sağdığımda anca 30 cc çıkıyo malesef mama takviyesi veriyorum oyuzden
Sut olayı biraz karmaşık. Bir bakıyorsun çok bir bakıyorsun az .3 ay çok dengesiz geliyor .Önemli olan doyuyor olması. Sen keyfinden vermiyorsun ki .Hem keyfinden de verebilirsin

Ama folat yada çinko eksikliği de saç dokulmesi yapıyor. Bebisi kontrole giturdugunde baktiriver sağlık ocağından olmazsa

Ya düzenli kullansam magnezyumun içinde çinko var. Bir de b vitamin kompleksi içiyodum. Bütün b ler var içinde.
Ama düzen yok bende.
Yanımda durması lazımki bebekle ilgilenirken unutmayayım. Ama sonra çok dağınıklık oluyor diye toplayıp kaldırıyorum

Gündüz hiç uyumuyor, ilk fırsatta deneyeceğim

Şunu alıcaktım tabikide bulabilene aşk olsun, hafta sonu köye gidicem orda var a101 inşallah alan olmamıştır ordada alırım burda bulamadığım bir çok şeyi aylar sonrada giidince bile orda buluyorum

Eklentiler

• 76CD3EFA-C355-4215-BBC2-FC6E798D20D3.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 72
Sut olayı biraz karmaşık. Bir bakıyorsun çok bir bakıyorsun az .3 ay çok dengesiz geliyor .Önemli olan doyuyor olması. Sen keyfinden vermiyorsun ki .Hem keyfinden de verebilirsin
Geçen yarım saat emdiiii uyudu bıraktım yatağına yatırdım yok durmuyo resmen hala aranıyo emzik verdim attıı resmen doymamış o yarım saatte bile . Mecbur kalkıp mama yapmak zorunda kaldım Cidden zor ama etraf mama veriyorum diye korkunç korkunç bakıyolar yani elimde olmasa vermem ama yapcak birşeyyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…