- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.401
Eğer ki çalışacaksan bunu göze almış olman gerekiyor canım çünkü çevremde de gözlemlediğim kadarıyla çalışan annelerin çocuklarına kim bakıyorsa çocuk ona düşkün oluyor ilkokula kadar neredeyse bu böyle devam ediyor anneanne babaanne veya bakıcı hadi bakıcı bir yere kadar ama özellikle anneanne ve babaanne bakıyorsa Bir de çok yüz verdiklerinden çocuk anneyi babayı istemiyor maalesef en İnşallah bu defa çalışmayacağım kendim bakacağım büyüteceğim
Bazen ben sagdiğım sütten şırınga ile çekip burnuna sıkıyorum. Birkaç dk sonra zaten sumukler şişmiş oluyor, aspiratör ile çekiyorumEvet yutuyorlar bıraz. Ben sıkıp hemen cekıyorum. Bir kaç damla sıktıgımda ıse bısı olmuyor. Aryık o kadarına bısı dıyrmıyoruö
Ayyyy memnun kaldıysan ne mutlu cidden çok güzel oluyorrr onlarada aktivite hem masajıda öğretiyo çok eğlenceliyoncambenim canım çok güzeldi spa keyfimiz bizde gttik aynı yere dün çok eglenceliymis minik çok sevdi. Suyu seven bebegi olanlara şiddetle tavsiyemdir çok egleniyorsunuz çok güzel bir ani
Benim sütüm en başta çok geldi. Şimdi azaldı sağdığımda anca 30 cc çıkıyo malesef mama takviyesi veriyorum oyuzdenBen hep anne sütü verdim .Ne bileyim tercih meselesikorktum aslında. Kimi zaman 5 dakika emdi yattı .verilebilirdi Aslında. Ben çok kilo aldığını düşünmüyorum bizim kızın. En fazla 1 kilo almıştır.
Ben dün sipariş verdim. Link atmayı bilmiyorum ama markası elfo full HD zeka destekli falan filanYavaş yavaş bebişi yatağına alıştırıyorum gündzleri yatağında yatıyo geceleri mecbur yanıma alıyorum ama ben anne yanı almadığım için eşim hep salonda kalıyo bu durumdan artıl biraz rahatsızım
Hamileyken kamera bakıyodum almamıştım 250 tlydi şimdi aynı kamera 1500 tlAlmadığıma pişmanım. Ama yine arayıştayım beşiğe koyarım hep ordan izlerim telefondan
Anladım canım bende emzirme öncesi verdim durmadı ağladı emzirdim aradan biraz geçti kustu ilaç çıkmış mıdır bilmemİşte denk gelmiyor her zaman emzirme öncesi. Bebe ağlayıp ıkınıp zorlanıyorsa bekleyemiyorum sonraki emzirme zamanını. Ver gitsin işte
Sadece bazen çok emince kusabiliyor. Damla vereceğim zaman gaz kontrolü falan yapıyorum midesi yatışsın diye bakıyorum damlayı kusmasın diye..
Bizimkide hep ya pusette yada reflü yatağında, yıkadım emzik verdim yatağa koydum uyudu hemen zaten yatakda, uyudukdan sonra anca yatırabiliyorumBen yatağa alistiramadim pusette yatıyor yine .yatağa koydum sabah dalsın diye dalamadi aldım salladım. Memede uyuyan çocuğu alıştırmak daha kolay .benimki gözleri açık emiyor .Hadi yat nasil deyim
Kızım da öyleydi. Annemi annesi zannederdi. Onda sakinlesirdi. Çünkü ben çok gergindim çünkü. Ne zaman kafam sakinledi, çocuk beni benimsediBende hiç böyle olmuyor. Sakinleşmiyor koku, ses hiç umurunda olmuyor. Hatta bende susmayan çocuk kayınvalidemde susuyor hemen. Çok moralim bozuluyor
Hangi siteden aldınnn bakıyım bendeBen dün sipariş verdim. Link atmayı bilmiyorum ama markası elfo full HD zeka destekli falan filanfiyatı da epey uygun. Hatta memnun kalırsam bir de salona alacağım, bakıcı geleceği için eve
Sut olayı biraz karmaşık. Bir bakıyorsun çok bir bakıyorsun az .3 ay çok dengesiz geliyor .Önemli olan doyuyor olması. Sen keyfinden vermiyorsun ki .Hem keyfinden de verebilirsinBenim sütüm en başta çok geldi. Şimdi azaldı sağdığımda anca 30 cc çıkıyo malesef mama takviyesi veriyorum oyuzden
Ama folat yada çinko eksikliği de saç dokulmesi yapıyor. Bebisi kontrole giturdugunde baktiriver sağlık ocağından olmazsa
Gündüz hiç uyumuyor, ilk fırsatta deneyeceğimKızlar bebeğim yaklaşık 10 gündür gündüz uykusunu bırakmıştı, ya memede ya da kucakta gezdirerek sakinleştirebiliyordum. atak haftasına bağlamıştım durumu. 2 gündür ibrahim suresi dinleterek uyutmaya çalışıyorum, cidden etkilioldu. Deneyeniniz olursa geri dönütte bulunurmusunuz.
Kriz durumlarında sagdiğım sütü veriyorum biberon ile. İns faydası olur ve geçici bir süreçtirEmme sorunu Nirvana yaptı. Eve tartı alacak duruma geldim. Emmiyor direniyor sürekli. Zaten terliyor çok ama bezlerde azaldı. Havalar serinlese biran önce.
Geçen yarım saat emdiiii uyudu bıraktım yatağına yatırdım yok durmuyo resmen hala aranıyo emzik verdim attıı resmen doymamış o yarım saatte bile . Mecbur kalkıp mama yapmak zorunda kaldımSut olayı biraz karmaşık. Bir bakıyorsun çok bir bakıyorsun az .3 ay çok dengesiz geliyor .Önemli olan doyuyor olması. Sen keyfinden vermiyorsun ki .Hem keyfinden de verebilirsin
En uygun civilde galiba, oradan aldım benHangi siteden aldınnn bakıyım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?