- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.421
Geçen gün tartım yine elbiseyle 4800 kusur çıktı. Elbiseleri tartım bezle 170 gram falan .5 kilo cocugun neresi şişko acabaKız sen tartı almadın mi bizim kızlar aynı dogdu. Hemşire şişko dedi benim kıza
Aman bosver .Ne yapican aç mı kalacak bu çocuk. Doğduğundan beri mamayla büyüyen çocuk varGeçen yarım saat emdiiii uyudu bıraktım yatağına yatırdım yok durmuyo resmen hala aranıyo emzik verdim attıı resmen doymamış o yarım saatte bile . Mecbur kalkıp mama yapmak zorunda kaldımCidden zor ama etraf mama veriyorum diye korkunç korkunç bakıyolar yani elimde olmasa vermem ama yapcak birşeyyim yok
Ben 2 hafta önce tarttığımda 5.300 çıkmıştı 2 haftadada almıştır 2. Aya giricez haftaya inşallah fazla olmazGeçen gün tartım yine elbiseyle 4800 kusur çıktı. Elbiseleri tartım bezle 170 gram falan .5 kilo cocugun neresi şişko acababir de bizimki tartıdan korktu .elini kolunu çok oynattı
Ben kamera almamıştım. Eşim işyerinden fazla cata marka kamera getirdi. Açıkçası şuan 1500-2000 TL kameralara vermektense bu alınabilir. Wifi ile çalışıyor. Gündüz ve gece bayağı iyi bir görüntü veriyor 1080p. Artmıştır fiyatı ama bebek kamerası adı altında satılanlardan çok uygun. Eşim ve benim telinde program var. Her yere taşıyoruz kamerayı duruma göre.Yavaş yavaş bebişi yatağına alıştırıyorum gündzleri yatağında yatıyo geceleri mecbur yanıma alıyorum ama ben anne yanı almadığım için eşim hep salonda kalıyo bu durumdan artıl biraz rahatsızım
Hamileyken kamera bakıyodum almamıştım 250 tlydi şimdi aynı kamera 1500 tlAlmadığıma pişmanım. Ama yine arayıştayım beşiğe koyarım hep ordan izlerim telefondan
Aynen dediğin gibi yaniAman bosver .Ne yapican aç mı kalacak bu çocuk. Doğduğundan beri mamayla büyüyen çocuk var
Ama bizimki gıcık biraz .sinirlenince emmiyor 3 dakika emdi .sonra uyutuyor gibi yapıp pusette sallıyorum. Sakinleşince +12 13 dakika daha emiyorValla canım, benim ki de kimi zaman 5 dk emip bırakıyor ama emme süreleri ile ilgili okudum 2-3 aylık bebekler artık 5-10dk da memeyi bosaltabiliyormus. Ayrıca 1 kilo çok çok iyi 1 ayda. Evham yapma artıkbebis iyi. Hem dediğin gibi bir sonraki ay bakmışsın daha farklı büyümüş. Bebeğin ihtiyacına göre süt de update aliyor demek ki
Bende de öyle mustela ile bunchen almıştım. N İkisi de geçirmedi. Fito sürdüm Troysd sürdüm fayda etmedi sudcrem fayda etti bir tek.
Daha kırklı gunlere ulasmadik bileÖzellikle 4 ile 8 .hafta arası çok gaz oluyor .bizde çok olmuştu. 6.hafta yani 40 li günlerde bayağı artmıştı.
Aaa baktım bunun fiyatıda iyi memnunsunda dimi.Ben kamera almamıştım. Eşim işyerinden fazla cata marka kamera getirdi. Açıkçası şuan 1500-2000 TL kameralara vermektense bu alınabilir. Wifi ile çalışıyor. Gündüz ve gece bayağı iyi bir görüntü veriyor 1080p. Artmıştır fiyatı ama bebek kamerası adı altında satılanlardan çok uygun. Eşim ve benim telinde program var. Her yere taşıyoruz kamerayı duruma göre.
Link vereyim bir tane. Tavsiye ederim.
Evet bol su içiyorum, biraz da yediklerimden artık paketli gıdayı aburcuburu çıkarmaya başladım. Sonrasında yavaş yavaş spor VE aralıklı oruçla desteklemeyi planlıyorum Bi 3 aylık olsunlar da sütümüz etkilenmesinAynı benim oğlum
Bende sendenim 75 kilo ile hamile kaldım şu anda 82 kiloyum yediğimize biraz dikkat edecez bol bol emzirip verecez bu kiloları
Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Evet ya bir de öğürüyor sonraEmzik emmez. Koca elini ağzına sokar, burnumu emmeye kalkar. Öyle şeyler
Geçen kaka olayı yüzünden acile gittiğimizde doktora mama da veriyorum dedim gözlerini açtı neden mama? Dedi kaldım öyleGeçen yarım saat emdiiii uyudu bıraktım yatağına yatırdım yok durmuyo resmen hala aranıyo emzik verdim attıı resmen doymamış o yarım saatte bile . Mecbur kalkıp mama yapmak zorunda kaldımCidden zor ama etraf mama veriyorum diye korkunç korkunç bakıyolar yani elimde olmasa vermem ama yapcak birşeyyim yok
Mama karşıtı insanlara acayip gicigimGeçen kaka olayı yüzünden acile gittiğimizde doktora mama da veriyorum dedim gözlerini açtı neden mama? Dedi kaldım öylesütüm yetmiyor dedim . Sen yine bi uzmana görüş mama verme diyor Keyfimden sanki ama takmıyorum biz mama ile mutluyuz
Çok rahat edeceksin. 2.5 saat kesintisiz uyuduğu oluyor. Hafif sallanmak iyi geliyor seven bebeğe.Bende yeni almak istemedim başka çocuğum da olmayacak artık durmazsa boşa para vermiş olcam şansa arkadaşımda varmış inşallah herşeyini bulursa getircek bana sallanmayı seviyor kucakta ayakta bebek arabasında hareket halindeyken güzel uyuyor inşallah onda da uyur.
Evet aramızda 1 günmüş benim ilk kez bi çocuğum 1 ayda bu kadar kilo aldı şaşkınıminşallah hep böyle iyi gider. Benim eş evde değil ama kızlar yardım ediyorlar allahtan bende kasmıyorum valla olduğu kadar. Yazlıkta daha güzel geçer hem kv yardımcı olur diye düşünüyorum bizim okul koşturmacası başlayacak bakalım.
Ayyy sinir oluyorum cidden keyfimden vermiyorum herhalde annesisin sen onun ondan daha çok istersen vermemeyi ama yetmiyosa gerekiyosa desteklicez yani. Vallaaa bebiş mutluysa bizde mutluyuzzGeçen kaka olayı yüzünden acile gittiğimizde doktora mama da veriyorum dedim gözlerini açtı neden mama? Dedi kaldım öylesütüm yetmiyor dedim . Sen yine bi uzmana görüş mama verme diyor Keyfimden sanki ama takmıyorum biz mama ile mutluyuz
Bu harikaydııı kesinlikleeee katılıyorummmMama karşıtı insanlara acayip gicigimsanki benim gecenin bir yarısı o mamayı hazırlayıp içirmek hoşuma gidiyor
Evet yaa kaşla göz arası da çiziyor yüzünü, törpü yapabiliyomusun?Bu bebişlerin tırnaklarıda maşallah 3/4 günde uzuyo
Eğer ki çalışacaksan bunu göze almış olman gerekiyor canım çünkü çevremde de gözlemlediğim kadarıyla çalışan annelerin çocuklarına kim bakıyorsa çocuk ona düşkün oluyor ilkokula kadar neredeyse bu böyle devam ediyor anneanne babaanne veya bakıcı hadi bakıcı bir yere kadar ama özellikle anneanne ve babaanne bakıyorsa Bir de çok yüz verdiklerinden çocuk anneyi babayı istemiyor maalesef en İnşallah bu defa çalışmayacağım kendim bakacağım büyüteceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?