Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız sen tartı almadın mi bizim kızlar aynı dogdu. Hemşire şişko dedi benim kıza
Geçen gün tartım yine elbiseyle 4800 kusur çıktı. Elbiseleri tartım bezle 170 gram falan .5 kilo cocugun neresi şişko acaba bir de bizimki tartıdan korktu .elini kolunu çok oynattı

Aman bosver .Ne yapican aç mı kalacak bu çocuk. Doğduğundan beri mamayla büyüyen çocuk var

Geçen gün tartım yine elbiseyle 4800 kusur çıktı. Elbiseleri tartım bezle 170 gram falan .5 kilo cocugun neresi şişko acaba bir de bizimki tartıdan korktu .elini kolunu çok oynattı
Ben 2 hafta önce tarttığımda 5.300 çıkmıştı 2 haftadada almıştır 2. Aya giricez haftaya inşallah fazla olmaz

Ben kamera almamıştım. Eşim işyerinden fazla cata marka kamera getirdi. Açıkçası şuan 1500-2000 TL kameralara vermektense bu alınabilir. Wifi ile çalışıyor. Gündüz ve gece bayağı iyi bir görüntü veriyor 1080p. Artmıştır fiyatı ama bebek kamerası adı altında satılanlardan çok uygun. Eşim ve benim telinde program var. Her yere taşıyoruz kamerayı duruma göre.

Link vereyim bir tane. Tavsiye ederim.

Ama bizimki gıcık biraz .sinirlenince emmiyor 3 dakika emdi .sonra uyutuyor gibi yapıp pusette sallıyorum. Sakinleşince +12 13 dakika daha emiyor

Bende de öyle mustela ile bunchen almıştım. N İkisi de geçirmedi. Fito sürdüm Troysd sürdüm fayda etmedi sudcrem fayda etti bir tek.

Ya ben oğlumda sadece sudocrem kullanmıştım. Hiç başka bir şeye gerek kalmadı. Biraz pişse sonraki bez değişimine geçirmiş oluyordu.
Gittim bu bebeye mustela aldım saf gibi. Adı var sadece kuru gürültü.
Sık değiştirmesem eminim pişiğe bir gıdım etkisi olmaz.

Ebebek e gittim sudocrem almayı unuttum. Alıcam en kısa zamanda.

Aaa baktım bunun fiyatıda iyi memnunsunda dimi.
Yatağına yatırmak istiyorum ama göremiyorum diye çok endişe ediyorum habire gidip bakıyorum kamera olursa çok iyi olucak.
Dediğin gibi aşırı pahalandı keşke hamileyle alsaymışız ucuzdı ozmanlar. Favoriledim hemen olmadı alıcammmm

Aynı benim oğlum

Bende sendenim 75 kilo ile hamile kaldım şu anda 82 kiloyum yediğimize biraz dikkat edecez bol bol emzirip verecez bu kiloları

Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Evet bol su içiyorum, biraz da yediklerimden artık paketli gıdayı aburcuburu çıkarmaya başladım. Sonrasında yavaş yavaş spor VE aralıklı oruçla desteklemeyi planlıyorum Bi 3 aylık olsunlar da sütümüz etkilenmesin

Emzik emmez. Koca elini ağzına sokar, burnumu emmeye kalkar. Öyle şeyler
Evet ya bir de öğürüyor sonra

Geçen kaka olayı yüzünden acile gittiğimizde doktora mama da veriyorum dedim gözlerini açtı neden mama? Dedi kaldım öyle sütüm yetmiyor dedim . Sen yine bi uzmana görüş mama verme diyor Keyfimden sanki ama takmıyorum biz mama ile mutluyuz

Mama karşıtı insanlara acayip gicigim sanki benim gecenin bir yarısı o mamayı hazırlayıp içirmek hoşuma gidiyor

Çok rahat edeceksin. 2.5 saat kesintisiz uyuduğu oluyor. Hafif sallanmak iyi geliyor seven bebeğe.

Bazen bırakıyorum uyanık Bi bakıyorum uykuya dalmış o anlamda da iyi. Kızım hep bana bğımlıydı bu böyle böyle kendi kendine uyuyup durmayı öğrenecek gibi geliyor. Eşim bile uyuyabiliyor. Ben çok sevdim

Ayyy sinir oluyorum cidden keyfimden vermiyorum herhalde annesisin sen onun ondan daha çok istersen vermemeyi ama yetmiyosa gerekiyosa desteklicez yani. Vallaaa bebiş mutluysa bizde mutluyuzz

Oğluma babannesi baktı. Öğlen paydoslarını süt izniyle birleştirip eve gelirdim emzirmeye. İşe giderken anlar babannesine gitmek istemezdi. Halbuki severdi de baya.
Aslında annenin yerine kimseyi koymuyorlar. Bakan kişiyi sevmesi ona yakın hissetmesi beni rahatlatırdı açıkcası. Bebeğin onun yanında huzurlu hissetmesi önemli.
Oğlum birkaç sefer ağız alışkanlığıyla anne diye seslendi ona. Başkası olsa bdv ye konu açar kıskançlıktan

Babannesini hala çok sever çok zaman geçirirler. Ama bana çok düşkün. Bence bunda kv min benimle çatışmaması, ben büyüğüm bilirim havasıyla çocuğu çelişkide bırakmaması önemli. Kural varsa herkes ona uymalı işin sırrı bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…