Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızim bakıcısına anne derdi. 6 aylıkken bırakmıştım benim için de hiç sıkıntı değil. Sonuçta yakın hissetmiş sevmiş diye düşündüm
Ben okuldayken beni ozlemesin zaten, kıyamam

Çok memnunum. Görüntü kalitesi çok iyi. Telden ses yollayabiliyorsun kamerayla bebeğe. Hareket yönü çok geniş.

Şunu şimdi çektim. Yastığın karşısındaydı kamera. Bu resmi telde programdan görüp ekran görüntüsü aldım görüntü kalitesini görmen için.

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-24-14-28-57-19_d448303990bb92d03c4d800220c6084a.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 65
Aaaaa çok iyiiii ciddennn beğendimmmm En azındna kullanıp beğenmen önmeli benim için alıyım bendeeee keşke en başından alsaydım.

Arkadaşlar bebek torpusu kullanan var mı? İmkanı yok kesemiyorum varsa önereceğiniz bir marka alayım
Ben direk kesiyorum yıkandıkdan sonra yumuşuyo uyuduğunda oynatmıyo zaten tırnaklarda küçücük direk tırnak makasınk tırnağın altına koyup bi anda kesiyorum kolay oluyo

Mama karşıtı insanlara acayip gicigim sanki benim gecenin bir yarısı o mamayı hazırlayıp içirmek hoşuma gidiyor

Memeler sarkmasın diye mama veriliyor sanıyorlar
Milletçe severiz yargılamayı

Kızim bakıcısına anne derdi. 6 aylıkken bırakmıştım benim için de hiç sıkıntı değil. Sonuçta yakın hissetmiş sevmiş diye düşündüm

Aynen öyle. Benden başka bakan ilgilenen biri varsa sevgisini hissettirsin bebek de onu hissetsin isterim.
Şimdi çalışmıyorum ama kızımı arada babanneyle bırakıp çıkarım ki alışsın.

Diğer aile büyüklerine de alışsın isterim. İnsanız başımıza ne geleceği belli değil.
Geçen sene çok genç bir akrabamızı kaybettik. 3 yaşındaki çocuk annesiz kaldı.
Sonradan bağ kurmaya çalışmaktansa çocuğun başka sevdikleri olmalı hayatında..

Benim oglan biraz iri bir bebek canim 4.100 gram dpgmustu suan 5.700 masallah 3 no biraz lastikleri sikiyor 4 bol olcak 15 gun sonra geçerim ben cok memnun kaldim baby turcodan pişik sizdirma taşma vs olmadi baby turcoya devamm

Bir gün okuldan çıktım almaya gittim büyük oğlanı gelmek istemiyor zaten çok yorgunum valla işime geldi akşam baban alır o zaman dedim geldim eve işlerimi falan hallettim çok iyi gelmişti amaaa ne zaman ki kardeşi oldu asla kalmak istemezdi bizi yalnız bırakmıcak ya

Çalışacağım . Bakalım başıma neler gelecek.. şu düşkünlük meselesi kafamı kurcalayacak sanırım işe başlayana kadar
Kızım da öyleydi. Annemi annesi zannederdi. Onda sakinlesirdi. Çünkü ben çok gergindim çünkü. Ne zaman kafam sakinledi, çocuk beni benimsedi
Sakinim aslında ama daha çok dikkat edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…