- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.441
Kızim bakıcısına anne derdi. 6 aylıkken bırakmıştımOğluma babannesi baktı. Öğlen paydoslarını süt izniyle birleştirip eve gelirdim emzirmeye. İşe giderken anlar babannesine gitmek istemezdi. Halbuki severdi de baya.
Aslında annenin yerine kimseyi koymuyorlar. Bakan kişiyi sevmesi ona yakın hissetmesi beni rahatlatırdı açıkcası. Bebeğin onun yanında huzurlu hissetmesi önemli.
Oğlum birkaç sefer ağız alışkanlığıyla anne diye seslendi ona. Başkası olsa bdv ye konu açar kıskançlıktan
Babannesini hala çok sever çok zaman geçirirler. Ama bana çok düşkün. Bence bunda kv min benimle çatışmaması, ben büyüğüm bilirim havasıyla çocuğu çelişkide bırakmaması önemli. Kural varsa herkes ona uymalı işin sırrı bu..
Yok ben direk kesiyorum tırnaklarını 3-4 günde bi hep uyurken kolay yapabiliyorum alıştım yıkandıkdan sonrada yumuşuyo. Daaha çok şükür çizmedi sanırım çok sık kesiyorumEvet yaa kaşla göz arası da çiziyor yüzünü, törpü yapabiliyomusun?
Çok memnunum. Görüntü kalitesi çok iyi. Telden ses yollayabiliyorsun kamerayla bebeğe. Hareket yönü çok geniş.Aaa baktım bunun fiyatıda iyi memnunsunda dimi.
Yatağına yatırmak istiyorum ama göremiyorum diye çok endişe ediyorum habire gidip bakıyorum kamera olursa çok iyi olucak.
Dediğin gibi aşırı pahalandı keşke hamileyle alsaymışız ucuzdı ozmanlar. Favoriledim hemen olmadı alıcammmm
Aaaaa çok iyiiii ciddennn beğendimmmmÇok memnunum. Görüntü kalitesi çok iyi. Telden ses yollayabiliyorsun kamerayla bebeğe. Hareket yönü çok geniş.
Şunu şimdi çektim. Yastığın karşısındaydı kamera. Bu resmi telde programdan görüp ekran görüntüsü aldım görüntü kalitesini görmen için.
Ben direk kesiyorum yıkandıkdan sonra yumuşuyo uyuduğunda oynatmıyo zaten tırnaklarda küçücük direk tırnak makasınk tırnağın altına koyup bi anda kesiyorum kolay oluyoArkadaşlar bebek torpusu kullanan var mı? İmkanı yok kesemiyorumvarsa önereceğiniz bir marka alayım
Çok teşekkür ederim sağlıkla büyütün2 doğum yaptım. Ilkinde plasenta previa sebebiyle 38+1de sezaryen oldum. Ikincide normal için bekledim olmadi 41+0da sezaryem oldum. Doktoruma sordugumda ciddi bir yapışma durumu yoktu dedi. Ne gördü ne kadardı bilemiyorum tabii.
İlkini indirmiştim diğerlerini de indireyimValla hangisi bilmiyorum bende 5 tane var
Ama hepsi ayrı güzel makaleler var online eğitimler var. Bebekler için uyku sesleri var. Bebeğin gelişimini kaydedebiliyorsun.
Bebek+
Momercy
Happykids
Bebek bakımı
İlk adımlarım
Mama karşıtı insanlara acayip gicigimsanki benim gecenin bir yarısı o mamayı hazırlayıp içirmek hoşuma gidiyor
Kızim bakıcısına anne derdi. 6 aylıkken bırakmıştımbenim için de hiç sıkıntı değil. Sonuçta yakın hissetmiş sevmiş diye düşündüm
Ben okuldayken beni ozlemesin zaten, kıyamam
Benim oglan biraz iri bir bebek canim 4.100 gram dpgmustu suan 5.700 masallahBen baby turco 2 kullanıyorum. İki haftaya 3 no ya geçeriz.
Benim 4500 luk minnakıma küçük geliyorsa seninkine gelmesi çok normal. Kalıpları baya küçük çünkü.
Yazlığa gittiğimizde bez bitince markette baby turco bulamadık eşim molfix 2 no aldı.
Dokusu güzel kaliteli ama yan bantlar falan kalın gibiydi.
Bir de baby turco, sleepy gibi markalardan kalıp olarak baya büyük. Bebem rahatsız oluyormuş gibi geldi
Paketi açık duruyor. Biraz daha kilo alınca kullanıcam
Ay evet canım ya daha geçin kestim yine uzamış çizdi yüzünü şimdi kestimBu bebişlerin tırnaklarıda maşallah 3/4 günde uzuyo
Buna kıskanan kaynanaya ne demeliValla çok güzel birşeyyy yaaabenim sesimi duyunca resmen arıyo beni herkes diyo annesinin sesini duydu nasıl bakınıyo fln çok tatlı
Bir gün okuldan çıktım almaya gittim büyük oğlanı gelmek istemiyor zaten çok yorgunum valla işime geldi akşam baban alır o zaman dedim geldim eve işlerimi falan hallettim çok iyi gelmiştiKızim bakıcısına anne derdi. 6 aylıkken bırakmıştımbenim için de hiç sıkıntı değil. Sonuçta yakın hissetmiş sevmiş diye düşündüm
Ben okuldayken beni ozlemesin zaten, kıyamam
Kaşla göz arasında çizmiş bakAy evet canım ya daha geçin kestim yine uzamış çizdi yüzünü şimdi kestim
Evet eskıler yaparmıs:)Bazen ben sagdiğım sütten şırınga ile çekip burnuna sıkıyorum. Birkaç dk sonra zaten sumukler şişmiş oluyor, aspiratör ile çekiyorum
Çalışacağım . Bakalım başıma neler gelecek.. şu düşkünlük meselesi kafamı kurcalayacak sanırım işe başlayana kadarEğer ki çalışacaksan bunu göze almış olman gerekiyor canım çünkü çevremde de gözlemlediğim kadarıyla çalışan annelerin çocuklarına kim bakıyorsa çocuk ona düşkün oluyor ilkokula kadar neredeyse bu böyle devam ediyor anneanne babaanne veya bakıcı hadi bakıcı bir yere kadar ama özellikle anneanne ve babaanne bakıyorsa Bir de çok yüz verdiklerinden çocuk anneyi babayı istemiyor maalesef en İnşallah bu defa çalışmayacağım kendim bakacağım büyüteceğim
Sakinim aslında ama daha çok dikkat edeyimKızım da öyleydi. Annemi annesi zannederdi. Onda sakinlesirdi. Çünkü ben çok gergindim çünkü. Ne zaman kafam sakinledi, çocuk beni benimsedi
Aynen canım özellikle uyurken geriniyor eller hep yüzündeKaşla göz arasında çizmiş bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?