- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.461
İnşallahDaha kırklı gunlere ulasmadik bileins en fazla bu kadar olur, daha da artmaz
Kaç kilo almıştı mama+meme ile? Çok fark eder mi acaba kilosundaGeçen kaka olayı yüzünden acile gittiğimizde doktora mama da veriyorum dedim gözlerini açtı neden mama? Dedi kaldım öylesütüm yetmiyor dedim . Sen yine bi uzmana görüş mama verme diyor Keyfimden sanki ama takmıyorum biz mama ile mutluyuz
Çok mu kusuyor ? Yan yaptırabilirsin yatıyorsa .yarim saat bekle .Ya da ben bir 5 dakika dik tutuyorum .derin uykuya geçince gazi çıkmıyor zaten .çok denedim .belki de hava yutmuyor. Hava yutunca zaten tok tok diye sırtından ses geliyor .o zaman 10 saniyede çıkıyor gazi .çıkmayınca çıkmıyor sen o videolara bakma .Her bebeğin gazi cikmazKızlar gece beslenmesinden sonra gaz çıkartmak için farklı,hızlı bir yönteminiz var mı?
Bizim kız emerken uyuyor, yatırırsam kusarak uyanıyor.
Gazını çıkarayım derken de uyanıyor, iki saat geri uyumuyor
Buna bir çare var mı
Kızlar gece beslenmesinden sonra gaz çıkartmak için farklı,hızlı bir yönteminiz var mı?
Buna bir çare var mı
Gece baSen bizimde gazı çıkmıyor canım ben de yan yatırıp arkasına yastıkla destekliyorum düz yatmasın diyeKızlar gece beslenmesinden sonra gaz çıkartmak için farklı,hızlı bir yönteminiz var mı?
Buna bir çare var mı
Bazen çok bazen az. Ama ağzından hafif süt sızsa bile uyanıyor.Çok mu kusuyor ? Yan yaptırabilirsin yatıyorsa .yarim saat bekle .Ya da ben bir 5 dakika dik tutuyorum .derin uykuya geçince gazi çıkmıyor zaten .çok denedim .belki de hava yutmuyor. Hava yutunca zaten tok tok diye sırtından ses geliyor .o zaman 10 saniyede çıkıyor gazi .çıkmayınca çıkmıyor sen o videolara bakma .Her bebeğin gazi cikmaz
Reflü yatağımız yok. Anne yanı yatağına eğim verebiliyorum, bazen veriyorum bazen dümdüz yatırıyorum.Reflü yatağında mı yatıyor?
Benim de öyle yaptığım oluyor ama ağzından süt sızsa bile uyanıyor, geri uyuyamıyorGece baSen bizimde gazı çıkmıyor canım ben de yan yatırıp arkasına yastıkla destekliyorum düz yatmasın diye
Gerçekten 2 gün oldu neredeyse hiç haber yok.Kızlar, yıldızsavascısı ne oldu yahu ?
BiZimde ağzından süt sızdığı oluyor ama uyanmıyor canım, gündüzleri gazı çıkmadığında sonra gazı gelince huysuzlanıyor kucağa alıp çıkarıyorum ama gece öyle yapmıyorBazen çok bazen az. Ama ağzından hafif süt sızsa bile uyanıyor.
Gerçekten derin uykuya daldıysa gazı çıkmıyor ama işte bizimki 1 saat sonra bile olsa illa ki azıcık kusuyor. Öyle uyanıyor.
Reflü yatağımız yok. Anne yanı yatağına eğim verebiliyorum, bazen veriyorum bazen dümdüz yatırıyorum.
Benim de öyle yaptığım oluyor ama ağzından süt sızsa bile uyanıyor, geri uyuyamıyor
Bende çok merak ediyorum.Kızlar, yıldızsavascısı ne oldu yahu ?
Bugün tam olarak bu moddayız, sabahtan beri asla uzun uyumadı sebepsiz ve ben sallamaktan çok yoruldum
Hadi yaaaaaaBugün tam olarak bu moddayız, sabahtan beri asla uzun uyumadı sebepsiz ve ben sallamaktan çok yoruldum
Bende seni etiket edecektim , 3 çocukluhayat nasil gidiyor diyeBugün tam olarak bu moddayız, sabahtan beri asla uzun uyumadı sebepsiz ve ben sallamaktan çok yoruldum
Şimdi yıkadım inşallah işe yararHadi yaaaaaaResmennn anneler uğraşsın diyemi yapıyolar napıyolar anlamıyorum
Duş alınca güzel uyuyolar olmadı bi suya sok
Süper harika şahane muhteşem hatta oğlumun deyimiyle MUHANEBende seni etiket edecektim , 3 çocukluhayat nasil gidiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?