Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kaç kilo almıştı mama+meme ile? Çok fark eder mi acaba kilosunda

İlk doğduğunda Sağlık ocağında ebe mamayı çok verme 60 ise 30 30 ver dedi diye öyle yaptık. Sonra acile kaka yapmadı diye 12.günde götürdük. Doktor aç bu çocuk mamayı her istediğinde ver dedi arttırdık 3200 doğmuştu 3050ye düştü . Şimdi 32. Günde 4200 olmuş 1 kilo almış 1 ayda . Şuan aç hissettikçe 60 bazen de 90 veriyorum. Doyunca dudaklarını asla açmıyor zaten meme ona şekerleme ya da su gibi geliyor

Ama bebekler mamayi her zaman alır ki .çünkü onu emzik gibi düşünür .doymus bir bebek bile biberonu alır. Bir doktorun aç bu çocuk demesi de çok saçma geldi yaşlı teyzeler gibi .Sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap .sonuçta annenin huzuru önemli

Kızlar millet ek gıda için buzluğa şeftali falan koyuyormus .Biber salçası yapıyormuş. Zamanınız olursa yapın koyun .çünkü ocak ayında ek gıdaya gececegiz
Ek gıda beni korkutuyor valla ben kendimize yemek yapmaya üşenirim bebeğe üç öğün yemek yapılacak. Bazı anneler aylık sabah öğle akşam yemek listeleri hazırlıyor bebeğe. Ben o kadar yapamam sanırım

Bende bio natural var ebati natural le aynı 3 numara kullanıyorum. Daha da kullanırım muhtemelen.
Canim bio natural ile naturalin ne farkı var acaba biliyor musun ?
Kızlar millet ek gıda için buzluğa şeftali falan koyuyormus .Biber salçası yapıyormuş. Zamanınız olursa yapın koyun .çünkü ocak ayında ek gıdaya gececegiz
Bizde daha 5 dk önce görümcem ile bunu konuştuk ,şeftali kayısı falan koyalım diye . Doktorum da bezelye fasulye falan koy değişik sebzeler olsun demişti

Valla doyduğu zaman dudaklarını birbirine bastırıyor kesinlikle almıyor biberonu sıpa emzik de almıyor zaten

3 numarada bir paket natural almıştım. Bana içindeki pamuksu doku biraz daha az gibi geldi. Biraz daha naylonumsu sanki. Bio natural daha iyi gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…