- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.481
Emin ol uzun uyuyacak artik yogrulmustur odaŞimdi yıkadım inşallah işe yarar
Amann nazar degmesinnnSüper harika şahane muhteşem hatta oğlumun deyimiyle MUHANE
Ağzın bal yesin inşallah öyle olurEmin ol uzun uyuyacak artik yogrulmustur oda
Ben bu oyunlara gelmem3 çocuk 2 çocuktan kolay bence en azından diğer ikisi birbiriyle oyalanıyor
Bir arkadaşımın 2 oğlu var ve baya yoruyorlar. Arkadaşın eşi de 3 tane olsa böyle yaramaz olmazlar diyormuşBen bu oyunlara gelmemtirlatmaya az kaldi çünkü
Çeken bilirr suss suss diyeydinnBir arkadaşımın 2 oğlu var ve baya yoruyorlar. Arkadaşın eşi de 3 tane olsa böyle yaramaz olmazlar diyormuşyol yapıyor uyanık sakın oyuna gelme dedim arkadaşıma
Kaç kilo almıştı mama+meme ile? Çok fark eder mi acaba kilosunda
Cocugun emdiği sütü burnundanmi getiriyorsun kizBazen ben sagdiğım sütten şırınga ile çekip burnuna sıkıyorum. Birkaç dk sonra zaten sumukler şişmiş oluyor, aspiratör ile çekiyorum
Ama bebekler mamayi her zaman alır ki .çünkü onu emzik gibi düşünür .doymus bir bebek bile biberonu alır. Bir doktorun aç bu çocuk demesi de çok saçma geldiİlk doğduğunda Sağlık ocağında ebe mamayı çok verme 60 ise 30 30 ver dedi diye öyle yaptık. Sonra acile kaka yapmadı diye 12.günde götürdük. Doktor aç bu çocuk mamayı her istediğinde ver dedi arttırdık 3200 doğmuştu 3050ye düştü . Şimdi 32. Günde 4200 olmuş 1 kilo almış 1 ayda . Şuan aç hissettikçe 60 bazen de 90 veriyorum. Doyunca dudaklarını asla açmıyor zatenmeme ona şekerleme ya da su gibi geliyor
Ek gıda beni korkutuyor valla ben kendimize yemek yapmaya üşenirim bebeğe üç öğün yemek yapılacak. Bazı anneler aylık sabah öğle akşam yemek listeleri hazırlıyor bebeğe. Ben o kadar yapamam sanırımKızlar millet ek gıda için buzluğa şeftali falan koyuyormus .Biber salçası yapıyormuş. Zamanınız olursa yapın koyun .çünkü ocak ayında ek gıdaya gececegiz
Canim bio natural ile naturalin ne farkı var acaba biliyor musun ?Bende bio natural var ebati natural le aynı 3 numara kullanıyorum. Daha da kullanırım muhtemelen.
Bizde daha 5 dk önce görümcem ile bunu konuştuk ,şeftali kayısı falan koyalım diye . Doktorum da bezelye fasulye falan koy değişik sebzeler olsun demiştiKızlar millet ek gıda için buzluğa şeftali falan koyuyormus .Biber salçası yapıyormuş. Zamanınız olursa yapın koyun .çünkü ocak ayında ek gıdaya gececegiz
Valla doyduğu zaman dudaklarını birbirine bastırıyor kesinlikle almıyor biberonu sıpaAma bebekler mamayi her zaman alır ki .çünkü onu emzik gibi düşünür .doymus bir bebek bile biberonu alır. Bir doktorun aç bu çocuk demesi de çok saçma geldiyaşlı teyzeler gibi .Sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap .sonuçta annenin huzuru önemli
Benimkinin de doyma noktası yok , uyuya kalmasa kusana kadar emiyor . En güzeli çocuk doydugunu belli ediyor ne güzelValla doyduğu zaman dudaklarını birbirine bastırıyor kesinlikle almıyor biberonu sıpaemzik de almıyor zaten
HahahahaahBu benim gereksiz oglum iştebabasi kılıklı ayni
UyudumuŞimdi yıkadım inşallah işe yarar
Aynen bizimkide asla açmıyo doyduğu belli oluyo emziğide anca uykuya geçişde alıyo uyuyoo, sonra kendi atıyoValla doyduğu zaman dudaklarını birbirine bastırıyor kesinlikle almıyor biberonu sıpaemzik de almıyor zaten
3 numarada bir paket natural almıştım. Bana içindeki pamuksu doku biraz daha az gibi geldi. Biraz daha naylonumsu sanki. Bio natural daha iyi gibi geldi bana.Canim bio natural ile naturalin ne farkı var acaba biliyor musun ?
Bizde daha 5 dk önce görümcem ile bunu konuştuk ,şeftali kayısı falan koyalım diye . Doktorum da bezelye fasulye falan koy değişik sebzeler olsun demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?