- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.501
Bakalım ben ne yaşayacağım. Babaanne bakacak bizde dehelenxy bende yaşadım oğlumda aynını babannesi baktı. Akşam gelirdim yüzüme bakmazdi. Babasına koşar benim yanıma gelmezdi. Bir de emmiyordu zaten bana ihtiyacı yok. Akşam da derse gittiğim için uyutma işi de babasindaydi. Valla çocukla yabancı gibi olmuştuk. Kreşe başlayınca değişti. Şimdi de öyle yapışık ki bana git diyorum gitmiyor
Şeftaliyi fln püre haline getiripmi buzluğ atmamız lazımCanim bio natural ile naturalin ne farkı var acaba biliyor musun ?
Bizde daha 5 dk önce görümcem ile bunu konuştuk ,şeftali kayısı falan koyalım diye . Doktorum da bezelye fasulye falan koy değişik sebzeler olsun demişti
Biz de onu konuştuk yeni. Buzluğa sebze atacağım da meyve nasıl olur bilemedim. Bir de kış meyvesi çok yok ama buzluğa atılınca sulu kalır mı ki?Kızlar millet ek gıda için buzluğa şeftali falan koyuyormus .Biber salçası yapıyormuş. Zamanınız olursa yapın koyun .çünkü ocak ayında ek gıdaya gececegiz
Canım keşke herkes senin gibi şanslı olsa benim kayınvalidem kendi oğlunun da benim de koyduğu hiçbir kuralı takmaz tam tersi aksini yapar eltime de aynı şekilde davranıyor daha 3 aylıktı bebeğime çikolata yedirmeye başladı yapma etme de sen de gizli de olsa yine yapıyordu ..oğlum tabii ki ona da düşkün olsun herkesi sevsin zaten hep öyle bir mantıkla büyüttüm ama benim kayınvalidem kendi oğullarını da kendine bağımlı yapmış torunlarına da aynı şeyi yapıyor asla bizim kurallarımız geçmez o varsa onun yanında çocuklara ne istiyorsa yapmak zorundayız biz yapmazsak kalkıp kendisi yapar bize de karıştırmaz kayınpederim de aynı çok ilginç tuhaf insanlar kendi ailemde görmediğim şeyleri gördüm asla eğitimden anlamıyorlar sadece o anlık mutlu olsun çocuklar onlar için yeter , her dedikleri olsun diye diye zaten tepemize çıkarttılar maalesef Bir de şu lafları meşhur çocuklarınızı bizim yanımızda eğitemezsiniz bizim yanımızda bağıramazsınız düşünebiliyor musun bu mantıktaki insanlara bir sene çocuğuma emanet ettim onrasında da ilkokul döneminde de akşamları servisten yine babaanne aldı şimdi Büyük oğlan dağınık savruk laftan sözden anlamayan şımarık bir çocuk oldu önüne geçemiyorum hala babaanneye gittiği zaman kalkıp suyu bile onlardan ister çünkü bilir onlar nasıl olsa getirecek ayağına düşün artıkOğluma babannesi baktı. Öğlen paydoslarını süt izniyle birleştirip eve gelirdim emzirmeye. İşe giderken anlar babannesine gitmek istemezdi. Halbuki severdi de baya.
Aslında annenin yerine kimseyi koymuyorlar. Bakan kişiyi sevmesi ona yakın hissetmesi beni rahatlatırdı açıkcası. Bebeğin onun yanında huzurlu hissetmesi önemli.
Oğlum birkaç sefer ağız alışkanlığıyla anne diye seslendi ona. Başkası olsa bdv ye konu açar kıskançlıktan
Babannesini hala çok sever çok zaman geçirirler. Ama bana çok düşkün. Bence bunda kv min benimle çatışmaması, ben büyüğüm bilirim havasıyla çocuğu çelişkide bırakmaması önemli. Kural varsa herkes ona uymalı işin sırrı bu..
Normalde yardımcı oluyolarmışda belki eşi fln bilmiyodur buraya üye olduğunu arayan erkek olunca kızabilir fln diye ben o teklifde hiç bulunmuyorumyildizsavascisi için moderatörler bize yardımcı olamaz mı acaba? Kayıtlarında filan yok mudur bilgileri Bilmiyorum elimizden birşey gelir mi ama aklımız onda
Olmadi bı soralım. Unuttum nickini etiketlemeyi. Rica ederiz eşi yardımcı olur. Korkmaya başladım Allah göstermesin kötü birşey olmasın da yazmasın sorun değilNormalde yardımcı oluyolarmışda belki eşi fln bilmiyodur buraya üye olduğunu arayan erkek olunca kızabilir fln diye ben o teklifde hiç bulunmuyorum
Maalesef uyumadı yaHahahahaah
Uyudumu
Şeftaliyi fln püre haline getiripmi buzluğ atmamız lazım
Normal dilim dilim yapıp da atılabilir . Meyveli yogurtlarda ya da meyve purelerinde de kullanılır. Ben normalde de kışın dondurma yapmak için çilek ,şeftali koyarım hep. Çilek bütün seftaliyi dilim dilim .Biz de onu konuştuk yeni. Buzluğa sebze atacağım da meyve nasıl olur bilemedim. Bir de kış meyvesi çok yok ama buzluğa atılınca sulu kalır mı ki?
Allah korusunnnOlmadi bı soralım. Unuttum nickini etiketlemeyi. Rica ederiz eşi yardımcı olur. Korkmaya başladım Allah göstermesin kötü birşey olmasın da yazmasın sorun değil
Bende öyle yapıyımmmm ozmanNormal dilim dilim yapıp da atılabilir . Meyveli yogurtlarda ya da meyve purelerinde de kullanılır. Ben normalde de kışın dondurma yapmak için çilek ,şeftali koyarım hep. Çilek bütün seftaliyi dilim dilim .
Bütün değil yani. Mürdüm eriği, kayısı falan da mı dilimli?Normal dilim dilim yapıp da atılabilir . Meyveli yogurtlarda ya da meyve purelerinde de kullanılır. Ben normalde de kışın dondurma yapmak için çilek ,şeftali koyarım hep. Çilek bütün seftaliyi dilim dilim .
Bende bio naturale geçtim de natural ile fiyatları aynı olunca farkı ne diye merak etim . Teşekkür ettim3 numarada bir paket natural almıştım. Bana içindeki pamuksu doku biraz daha az gibi geldi. Biraz daha naylonumsu sanki. Bio natural daha iyi gibi geldi bana.
Bütün olduğunda çekirdeğinden ayırmak için çözünmesini beklemek sıkıntı biraz . Ama kesip dondurdugumda direk blendirda hallediliyor. Ama komposto falan için bütün atıyor annem erikBütün değil yani. Mürdüm eriği, kayısı falan da mı dilimli?
Bende sleepy ecologic kullanıyorum doku olarak en güzeli bence o Migros larfa indirimde şimdi haberiniz olsun3 numarada bir paket natural almıştım. Bana içindeki pamuksu doku biraz daha az gibi geldi. Biraz daha naylonumsu sanki. Bio natural daha iyi gibi geldi bana.
Evet canimm bugün 2 hafta oldu taburcu olali
3 çocuk 2 çocuktan kolay bence en azından diğer ikisi birbiriyle oyalanıyor
Bende ecologic kullanıyorum bence primadan bile güzel' ayrıca ıslak mendili de özellikle yenidoğan için süperBende sleepy ecologic kullanıyorum doku olarak en güzeli bence o Migros larfa indirimde şimdi haberiniz olsun
Kac kılo senınkı ? Aylık kılolarını almıstır bence 1 er kıloİnşallahama bunlar bizim daha ömrümüzü yiyecek .dertleri bitmez daha .oyy oyy mesela bizimki gazi yok ama anası kilosuna takmış durumda .karamsar anası hic iyi şeylere bakmaz zaten .kiloya geldi mi takar ama boyu iyi oldugu icin iyi demez .gazları bitecek ek gıdaları. Yok boğazına kaçtı çok yatmadı yok sevmedi yok kaka yapmadı. Milletin bebesi konuşacak benimki niye konuşmadı. Düşecek kafasını yaracak gece uyutmayacaksin. Bak dayımın 6 yaşında oğlu var .doğdu anasına babasına işkence gibi .şimdi de bebe havuzdan mikrop kapmış akşam acile götürmüşler nefes alamamış.Arkadasimin çocuğunun kalbi doğuştan delikti .çocuk 4 yaşında ama yiyemediginden 2 yaşında gibiydi .bunlar da geçer. Allah gaz gibi dert versin ,yeme problemi gibi dert versin .yemiyor mu verirsin mamayi .gazı mı var en geç 6 aya geçer. Yeterki olağanüstü bir şey çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?