- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.521
Kızlar millet ek gıda için buzluğa şeftali falan koyuyormus .Biber salçası yapıyormuş. Zamanınız olursa yapın koyun .çünkü ocak ayında ek gıdaya gececegiz
HahhshhCocugun emdiği sütü burnundanmi getiriyorsun kiz
Şeftalili dilim dilim yapıp atayım dedim. Hatta kayısı da atacağım nasipseKızlar millet ek gıda için buzluğa şeftali falan koyuyormus .Biber salçası yapıyormuş. Zamanınız olursa yapın koyun .çünkü ocak ayında ek gıdaya gececegiz
Aboo geline allah yardim eylesin fittil fittilll gelecek biseylerHahhshh
Bak evlenir de anneni unutursan diye de kulağına fısıldiyorum
İki gündür benimki de doymayi öğrendi. Yeni güncelleme geldiBenimkinin de doyma noktası yok , uyuya kalmasa kusana kadar emiyor . En güzeli çocuk doydugunu belli ediyor ne güzel
Ayyyy çok sevindim cidden ne mutluEvet canimm bugün 2 hafta oldu taburcu olalibaya alıştık ta birbirimize şükür bu günümüze
Savulun kız anaları. The kaynana geliyorAboo geline allah yardim eylesin fittil fittilll gelecek biseyler
Yaaa ondan denemedim hiç tüh sabah. 2.si 1tl den iki paket aldım bilsem ondan aliridm.denemek için.Bende sleepy ecologic kullanıyorum doku olarak en güzeli bence o Migros larfa indirimde şimdi haberiniz olsun
Ben orda ki yatağa bayıldım.Adam milim oynamadı ya la
Bunun kurgusu biraz abartılı olmuş tabi.
Bu kadar değiliz çok şükür. Kocam da böyle odun değil neyseki
Ahhh benim oğlumda öyle ağzına alıyor emmiyor kafasını sallayıp ağlıyor ama sonra pes edip emmeye başlıyorKızlar dün geceden beri 2 saat 5 dk yada 3 saatte 5jdk emiyo tam bitirmiyo zaten dinleniyo şimdi zorluyorum memeyi tutmuyo meme ucu yumuşak ondan mı bilmiyorum biraz sağım yaptım biberonuda tam kavrayamiyo ama içmek istiyo iki memeyi denedim ağzına aliyo ama kapatmıyor kafasını sallıyor sinirleniyo ama emmek istiyor neden oldu anlamadım sütte geliyor napmam lazım çok stres yaptım
Kesinlikle katılıyorum ilk çocuğumda prima kullanmıştım ama bu daha hoşuma gittiBende ecologic kullanıyorum bence primadan bile güzel' ayrıca ıslak mendili de özellikle yenidoğan için süper
Valla en son tarttigimda 800 gram almıştı. 1 olmaz da yaklaşır bence .bizimki günlük aldığı 30 gramın 5 gramini memeyle savaşta veriyor .Kac kılo senınkı ? Aylık kılolarını almıstır bence 1 er kılo
Burdaki kızların da haberi olsun diye yazdım. Sahsen benim hiç aklıma gelmemişti ek gıda için buzluğa bir şeyler koymakBize de sorsan söylerdik canım. Gidip öteki topiklere bakmaya gerek yok
Asıl macerayı ek gıdada görün. Şimdi ver memeyi ver mamayı bitti gitti
Ya illaki su olur ama ona da bir çözüm vardır araştırmak gerekBiz de onu konuştuk yeni. Buzluğa sebze atacağım da meyve nasıl olur bilemedim. Bir de kış meyvesi çok yok ama buzluğa atılınca sulu kalır mı ki?
Öğlen yaptigimi aksam da yesin ya sahsen ben öyle yiyorumEk gıda beni korkutuyor valla ben kendimize yemek yapmaya üşenirim bebeğe üç öğün yemek yapılacak. Bazı anneler aylık sabah öğle akşam yemek listeleri hazırlıyor bebeğe. Ben o kadar yapamam sanırım
Bizim ortak derdimiz çoğumuz yaşıyoruz bunu. Ben 1 aydır yaşıyorum. 5 dakika emip bırakıyor. 3 dakika emiyor .Uykuluyken alıyorum bezini falan değiştirmeden hemen emziriyorum .sonra bezini değiştiriyorum. Tabi arada gazının kakasinin olduğu zamana geliyor ama yine de emiyor .uykusu acilmissa da 3 dakika emiyor o zaman da pusette biraz sallayıp hemen alıp emziriyorum .ama tuhaftır 15 dakika emzirdigimle 5 dakikada emdiginde aynı cisli bez çıkıyor. Bence çok bir şey fark etmiyorKızlar dün geceden beri 2 saat 5 dk yada 3 saatte 5jdk emiyo tam bitirmiyo zaten dinleniyo şimdi zorluyorum memeyi tutmuyo meme ucu yumuşak ondan mı bilmiyorum biraz sağım yaptım biberonuda tam kavrayamiyo ama içmek istiyo iki memeyi denedim ağzına aliyo ama kapatmıyor kafasını sallıyor sinirleniyo ama emmek istiyor neden oldu anlamadım sütte geliyor napmam lazım çok stres yaptım
Yoğun bakımdan çıksın ne kadar isterse o kadar kucağımda tasiyacam demiştim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?