Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar millet ek gıda için buzluğa şeftali falan koyuyormus .Biber salçası yapıyormuş. Zamanınız olursa yapın koyun .çünkü ocak ayında ek gıdaya gececegiz

Bize de sorsan söylerdik canım. Gidip öteki topiklere bakmaya gerek yok

Asıl macerayı ek gıdada görün. Şimdi ver memeyi ver mamayı bitti gitti

Kızlar dün geceden beri 2 saat 5 dk yada 3 saatte 5jdk emiyo tam bitirmiyo zaten dinleniyo şimdi zorluyorum memeyi tutmuyo meme ucu yumuşak ondan mı bilmiyorum biraz sağım yaptım biberonuda tam kavrayamiyo ama içmek istiyo iki memeyi denedim ağzına aliyo ama kapatmıyor kafasını sallıyor sinirleniyo ama emmek istiyor neden oldu anlamadım sütte geliyor napmam lazım çok stres yaptım

Ahhh benim oğlumda öyle ağzına alıyor emmiyor kafasını sallayıp ağlıyor ama sonra pes edip emmeye başlıyor

Bize de sorsan söylerdik canım. Gidip öteki topiklere bakmaya gerek yok

Asıl macerayı ek gıdada görün. Şimdi ver memeyi ver mamayı bitti gitti
Burdaki kızların da haberi olsun diye yazdım. Sahsen benim hiç aklıma gelmemişti ek gıda için buzluğa bir şeyler koymak

Son düzenleme:
Öğlen yaptigimi aksam da yesin ya sahsen ben öyle yiyorum

Bizim ortak derdimiz çoğumuz yaşıyoruz bunu. Ben 1 aydır yaşıyorum. 5 dakika emip bırakıyor. 3 dakika emiyor .Uykuluyken alıyorum bezini falan değiştirmeden hemen emziriyorum .sonra bezini değiştiriyorum. Tabi arada gazının kakasinin olduğu zamana geliyor ama yine de emiyor .uykusu acilmissa da 3 dakika emiyor o zaman da pusette biraz sallayıp hemen alıp emziriyorum .ama tuhaftır 15 dakika emzirdigimle 5 dakikada emdiginde aynı cisli bez çıkıyor. Bence çok bir şey fark etmiyor

Kızlar çalışan annelerimize sorum olacak; 37.haftada izne ayrıldım ben. Şimdi sgkdan mesaj geldi 3019 tl iş görmezlik ödeneğiniz hesaba yatırılacak diye. Bu ücret ne anlayamadım yani doğum ücretiyse neden az veya parça parça mı alıyoruz ödemeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…