Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Emme sorunu Nirvana yaptı. Eve tartı alacak duruma geldim. Emmiyor direniyor sürekli. Zaten terliyor çok ama bezlerde azaldı. Havalar serinlese biran önce.
Sicaklar bizi de mahvetti. Ben zaten hiç sevmiyorum böyle vıcık vıcık terlemeyi, emzirirken tam işkence.
Bebeği emzirirken koluma havlu koyuyorum. Göğüs altlarım çok terlediği için oralara da sıcak saatlerde ya da uyurken havlu kumaşından el bezleri koyuyorum.
Nene gibiyim anlayacağın, bi belime battaniye sarmadigim kaldi.

. Yalnız değilsin canım
Aynı ben

Kızlar ek gıda için söylediğiniz şey çok iyi oldu hiç aklıma gelmemişti ben de atayım buzluğa peki şeftali dilim dilim atıcaz kayısı yı napıcaz başka neler atıcaksınız özellikle tecrübeli anneler tavsiyeleriniz neler yol gösterin bize lütfen

Uyuduğu anda uyuycam. Hiç uzun uyumadı akşamdan beri de hiç uyumadı. Duştan sonra mutlaka uyurdu dalar gibi olsa bile yatağa bırakınca açıyor gözler çakmak çakmak
Allah yardımcımız olsun.
Ben yapı olarak fazka tez canlı, cocuk konusunda takıntılı bırıyim.
Denızden geldık esım mangal yaptı
Yedık.onlar dısarı cıktı ben cıkmadım
Yenı geldıler kızımla . Bulasıkları esıme bıraktım. Naoarsanız yapın dedım.
Psıkolojım bozuk valla. Bebeğin gerek sorumlulugu, gerek degısık hareketlerı bazen benı korkutuyor
Takıntılıyım ben cunku . Oksurse bıgazına bısı mı kaçtı dıye tırsıyorum. Yuzu degışse bişi oldu sanıyırum. Gergınlıgım bu yuzden ve hıcbır sey keyıf vermıyor. Dua edıyorum yarın yagmur yagsın da denıze gıtmeyelım dıye
Cunku bebek uyumuyor ve durmuyor
Mutsuz suratla dolanıyorum yanı ortalarda

İnşallah yarın aksam ya da cuma eve donuyoruz

Benim de pimpirik bir tarafım vardır ama seninki kadar değil sanırım. Olumsuz düşüncelerime yüz vermemeye çalışıyorum. Annem yanımda hala o olmasaydı bugün mesela aç kalırdık çünkü eşimin de işi var sabah çıkıp akşam geliyor biz neyse de çocuklarla ilgilenemiyorum böyle olunca neyse sağlık olsun geçecek bu günler

Aynen gececek. Gerıye donüp baktıgımızda
Çok şükür dıyeceğiz

Zorla emzırmemek lazım bence
Ben oyle yaptım suan cok ugrasıuorum emzırmek ıcın
Ya gündüz emiyor ve o istedikce uykusu gelimce veriyorum sorun yok ama aksam 7 de basliyor sinirlenmeye cok fazla agliyor bende memede sakinlesir diye veriyorum dahada sinrileniyor ama karnida aç biberonla sutumu veriym diyom öğürüyor bu gaz bi biteydi mahvetti yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…