- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.561
Artık biberonunu kendi tutabiliyor muBız denızdeyız :)
Ben de öyleyim. Odak noktam çocuklarım. Onlardaki en küçük bir huzursuzluk benim günümü karartıyor. Bazıları çok takmaz, çıkar gezer ama Ben en basit işimi bile yapamam huzursuzluk. Biraz daha rahat kafada biri olmayı çok isterdim.Allah yardımcımız olsun.
Ben yapı olarak fazka tez canlı, cocuk konusunda takıntılı bırıyim.
Denızden geldık esım mangal yaptı
Yedık.onlar dısarı cıktı ben cıkmadım
Yenı geldıler kızımla . Bulasıkları esıme bıraktım. Naoarsanız yapın dedım.
Psıkolojım bozuk valla. Bebeğin gerek sorumlulugu, gerek degısık hareketlerı bazen benı korkutuyor
Takıntılıyım ben cunku . Oksurse bıgazına bısı mı kaçtı dıye tırsıyorum. Yuzu degışse bişi oldu sanıyırum. Gergınlıgım bu yuzden ve hıcbır sey keyıf vermıyor. Dua edıyorum yarın yagmur yagsın da denıze gıtmeyelım dıye
Cunku bebek uyumuyor ve durmuyor
Mutsuz suratla dolanıyorum yanı ortalarda
İnşallah yarın aksam ya da cuma eve donuyoruz
Canım gece uyur belki benim kız da tüm öğleden sonraki uyuyarak geçirdi 20.30 gibi zorla uyandırdım. Şimdi emerken uyumaya çalışıyor. Sonra da 12 de kalkıp 3 e kadar oturacak.Uyuduğu anda uyuycam. Hiç uzun uyumadı akşamdan beri de hiç uyumadı. Duştan sonra mutlaka uyurdu dalar gibi olsa bile yatağa bırakınca açıyor gözler çakmak çakmak
Kız rahat ol hayatın keyfini çıkar. aaaaa ayıp yaptığın. Ben senin yerinde olsam hooo bebeği kocama verip denize atarım kendimiAllah yardımcımız olsun.
Ben yapı olarak fazka tez canlı, cocuk konusunda takıntılı bırıyim.
Denızden geldık esım mangal yaptı
Yedık.onlar dısarı cıktı ben cıkmadım
Yenı geldıler kızımla . Bulasıkları esıme bıraktım. Naoarsanız yapın dedım.
Psıkolojım bozuk valla. Bebeğin gerek sorumlulugu, gerek degısık hareketlerı bazen benı korkutuyor
Takıntılıyım ben cunku . Oksurse bıgazına bısı mı kaçtı dıye tırsıyorum. Yuzu degışse bişi oldu sanıyırum. Gergınlıgım bu yuzden ve hıcbır sey keyıf vermıyor. Dua edıyorum yarın yagmur yagsın da denıze gıtmeyelım dıye
Cunku bebek uyumuyor ve durmuyor
Mutsuz suratla dolanıyorum yanı ortalarda
İnşallah yarın aksam ya da cuma eve donuyoruz
UyandıUyuduben kaçar
Bende 36 haftada izne ayrıldım ama bana mesaj falan gelmediKızlar çalışan annelerimize sorum olacak; 37.haftada izne ayrıldım ben. Şimdi sgkdan mesaj geldi 3019 tl iş görmezlik ödeneğiniz hesaba yatırılacak diye. Bu ücret ne anlayamadım yani doğum ücretiyse neden az veya parça parça mı alıyoruz ödemeyi?
Ya tam uyudu diyorum yatağa bırakınca uyanıyor anlamadım bütün gün nasıl dayandı uyumadanCanım gece uyur belki benim kız da tüm öğleden sonraki uyuyarak geçirdi 20.30 gibi zorla uyandırdım. Şimdi emerken uyumaya çalışıyor. Sonra da 12 de kalkıp 3 e kadar oturacak.Son 4 gündür bunu adet edindi.
Gunduz uyumayan mecbur gece uyuyacak. Benimki tam tersi
Burdaki kızların da haberi olsun diye yazdım. Sahsen benim hiç aklıma gelmemişti ek gıda için buzluğa bir şeyler koymak
1 kilo almıs ilk ay kafama takmıştım ilk kızımda 2 kg almıstı doktor normal dedi her çocuk bir degil dedi ama o kızım sürekli emmek istiyordu buda uyumak istiyor hatta gürültülü ortamı daha cok seviyor relax Allah kolaylığını veriyor cok korkmuştum ilki gibi olacak diye bu ayda 1 kg alır 4600 şimdi aşıya kadar 5 kg bulurKilo alimi nasıl peki ?böyle uyuduğuna göre
Sorun kafaKız rahat ol hayatın keyfini çıkar. aaaaa ayıp yaptığın. Ben senin yerinde olsam hooo bebeği kocama verip denize atarım kendimibenim işlerim bitmedi biz bir yere gidemedik henüz. Durmuyorsa babasi oyalasin bir şey olmaz rahat ol acccik.
Ben de ısterdımBen de öyleyim. Odak noktam çocuklarım. Onlardaki en küçük bir huzursuzluk benim günümü karartıyor. Bazıları çok takmaz, çıkar gezer ama Ben en basit işimi bile yapamam huzursuzluk. Biraz daha rahat kafada biri olmayı çok isterdim.
Yo canım. Ama elı bıberondaArtık biberonunu kendi tutabiliyor mumaşallah yaa cok tatlı
Son 3-4 günümüz biliyorsun ne oldu bu bebelereCanım gece uyur belki benim kız da tüm öğleden sonraki uyuyarak geçirdi 20.30 gibi zorla uyandırdım. Şimdi emerken uyumaya çalışıyor. Sonra da 12 de kalkıp 3 e kadar oturacak.Son 4 gündür bunu adet edindi.
Gunduz uyumayan mecbur gece uyuyacak. Benimki tam tersi
Gazi fslan yoktu altı temizdi ilk defa böyle oldu zaten burda tekim komşuyu çağırdım o zorla tutturdu okudu falan çok şükür emdiBizim ortak derdimiz çoğumuz yaşıyoruz bunu. Ben 1 aydır yaşıyorum. 5 dakika emip bırakıyor. 3 dakika emiyor .Uykuluyken alıyorum bezini falan değiştirmeden hemen emziriyorum .sonra bezini değiştiriyorum. Tabi arada gazının kakasinin olduğu zamana geliyor ama yine de emiyor .uykusu acilmissa da 3 dakika emiyor o zaman da pusette biraz sallayıp hemen alıp emziriyorum .ama tuhaftır 15 dakika emzirdigimle 5 dakikada emdiginde aynı cisli bez çıkıyor. Bence çok bir şey fark etmiyor
Hey maşallahhhh artsınn çoğalsın daha çok bişi olmazTam benlikmishergun kiyafet degistiryorum islaniyor heryerim deli cocugum sutler bosa gidiyor diyom duzgun emmiyo 2 gundur sinirleniyo almiyo zorla veriyom
Doğum öncesi ve doğum sonrası iki rapor olduğu için iki kere alıyorsun parayıKızlar çalışan annelerimize sorum olacak; 37.haftada izne ayrıldım ben. Şimdi sgkdan mesaj geldi 3019 tl iş görmezlik ödeneğiniz hesaba yatırılacak diye. Bu ücret ne anlayamadım yani doğum ücretiyse neden az veya parça parça mı alıyoruz ödemeyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?