Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de öyleyim. Odak noktam çocuklarım. Onlardaki en küçük bir huzursuzluk benim günümü karartıyor. Bazıları çok takmaz, çıkar gezer ama Ben en basit işimi bile yapamam huzursuzluk. Biraz daha rahat kafada biri olmayı çok isterdim.

Uyuduğu anda uyuycam. Hiç uzun uyumadı akşamdan beri de hiç uyumadı. Duştan sonra mutlaka uyurdu dalar gibi olsa bile yatağa bırakınca açıyor gözler çakmak çakmak
Canım gece uyur belki benim kız da tüm öğleden sonraki uyuyarak geçirdi 20.30 gibi zorla uyandırdım. Şimdi emerken uyumaya çalışıyor. Sonra da 12 de kalkıp 3 e kadar oturacak. Son 4 gündür bunu adet edindi.

Gunduz uyumayan mecbur gece uyuyacak. Benimki tam tersi

Kız rahat ol hayatın keyfini çıkar. aaaaa ayıp yaptığın. Ben senin yerinde olsam hooo bebeği kocama verip denize atarım kendimi benim işlerim bitmedi biz bir yere gidemedik henüz. Durmuyorsa babasi oyalasin bir şey olmaz rahat ol acccik.

Bende 36 haftada izne ayrıldım ama bana mesaj falan gelmedi

Ya tam uyudu diyorum yatağa bırakınca uyanıyor anlamadım bütün gün nasıl dayandı uyumadan

Burdaki kızların da haberi olsun diye yazdım. Sahsen benim hiç aklıma gelmemişti ek gıda için buzluğa bir şeyler koymak

Normal çünkü daha önce bebek bakmamış biri dikkat etmez zaten ek gıda için neler yapılabileceğine. Espri olarak yazmıştım aslında.

Ben uğraşmadım açıkcası ilk çocukta meyve stoklamaya. Yapan arkadaşlar vardı.
Meyve sebzeler mevsime göre ihtiyaç duyulan besini barındırıyor bana göre.
Kış/ C vitamini/ portakal mandalina gibi..

Kilo alimi nasıl peki ?böyle uyuduğuna göre
1 kilo almıs ilk ay kafama takmıştım ilk kızımda 2 kg almıstı doktor normal dedi her çocuk bir degil dedi ama o kızım sürekli emmek istiyordu buda uyumak istiyor hatta gürültülü ortamı daha cok seviyor relax Allah kolaylığını veriyor cok korkmuştum ilki gibi olacak diye bu ayda 1 kg alır 4600 şimdi aşıya kadar 5 kg bulur

Son 3-4 günümüz biliyorsun ne oldu bu bebelere

Gazi fslan yoktu altı temizdi ilk defa böyle oldu zaten burda tekim komşuyu çağırdım o zorla tutturdu okudu falan çok şükür emdi

Tam benlikmis hergun kiyafet degistiryorum islaniyor heryerim deli cocugum sutler bosa gidiyor diyom duzgun emmiyo 2 gundur sinirleniyo almiyo zorla veriyom
Hey maşallahhhh artsınn çoğalsın daha çok bişi olmaz ben göğüs pedi kullanıyorum allah allah bu bebişlere noldu

Doğum öncesi ve doğum sonrası iki rapor olduğu için iki kere alıyorsun parayı
Benimde doğum öncesi hesabıma yattı. Dogum sonrası rapor bitince oda yatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…