Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Her seyı mevsımınde yemesı taraftarıyım
Ben koymayacağım :)
Bana kokuyormus gıbi gelıyor hem meyveler falan
Bende aynı fikirdeyim dediğiniz gibi kuru meyveler bayağı işe yarıyor ben özellikle hurma ve irmik pişiriyorum hem çok seviyorlar hemde bayağı faydalı

Bizimki yavaşdan ara ara tepki vermeye gülmeye başladı ama sadece bana eşim deli oluyo seni seviyo bu çocuk bana pas vermiyor diyo

Dedim bütünn gün ben ilgileniyorum konuşuyorum bi zahmet bana tepki versin sadece
Benınkı konusmak ıcın can atıyor
Sureklı agzıma bakıyor konusurken . Agu dıyor . Asırı heyecanlanıyor o anda
Ben de gazı var sanıyorum .
Eeeee dıyor geveze

Kızlar ya size bir sorun olacak. Tecrübeli annelere daha çok. Benim kızçem 4.5 yaşında beni emmek istiyor

AAnlatıyorum olmayacağını, geçiştiriyorum , dikkatini başka yönlere çekmeye çalışıyorum. İlgimi alakamı sevgimi göstermeyi herşeyi ama herşeyi ekstra arttırdım ama yok sürekli tatlı tatlı şansını deniyor.

Napıcam

Aynı dertten çok uykusuz kalıyorum, şöyle bir çözüm buldum ben. Emzirdim uyudu yüzüstü göğsüme yatırıyorum dik şekilde uyumaya devam ediyor 5 dakika kadar. Çok gazı varsa zaten o pozisyonda kıvranıp duruyor oluyor ben elimle sıvazlayarak çıkarıyorum. Fazlalığı varsa çok emdşyse kusuyor, ağzında biriktşrdiyse yutuyor. Velhasıl o 5 dakika içinde ne olacaksa oluyor gaz krizi gelmemişse, sakinleşip, en fazla bi kusup uyuyor.

Yalnız bir tavsiyem var, kızımda dilim bu konudan çok yanmıştı, her mıkırdandığında kucağıma alıp müdahale ederdim, bunda yapmadım. Bazen kıvranıyor mıkırdanıyor falan geri uykuya dalıyor.
Çok müdahale etmemeye çalışın bence

Benımkı daha buyuk daha bılınclı oldugu ıcın iş oralara gıtmedı. Ama bıberon merakı olduhu ıcın ara sıra anne sutu verıyorum
Belkı 2 yemek kasıgı

Benınkı tilki gıbı kafa hıc yatmıyor . Yatır kafanı neyı kasıyorsun degıl mı

3 çocuk 2 çocuktan kolay bence en azından diğer ikisi birbiriyle oyalanıyor
Birbirlerine kenetlenmiş olabilirler benimde arkadaşlarım geldi bugün, çocuklar oynarlarken aslanda uyudu biz sohbet ettik. Çok konforlu bir ortamı. Hepsinin çocukları 3 yaş ve üzeri, onlara ne kadar şanslı olduğunu bilmiyorsunuz dedim.. Bunu ancak rahata erdikten sonra aklını yitirmiş ikinci çocuğu istemiş ve yeni doğum yapmış birisi anlayabilir

Benınkı konusmak ıcın can atıyor
Sureklı agzıma bakıyor konusurken . Agu dıyor . Asırı heyecanlanıyor o anda
Ben de gazı var sanıyorum .
Eeeee dıyor geveze
Yaaaa kıyamammmmmm bizimki tam yapmıyo ama 2gündür ara ara bana veriyor tepki çok tatlı yaaa
Anne gazım yok konuş benimle diyo belliki sana
İlk cocuguma yaouyordum boyle
Esım cok guzel benzetme yapmıstı " ne o oyle cocuğu tuzluk gıbı yapmıssın"
Ama ciden elini tutunca hemen uyuyolar tuzluk güzelmiş

E devlette yatan paranın tarihleri yazıyor ordan bakabilirsiniz

Bız anlarız ıste bırbırımızı

Yaaaaa kıyamammm konuşurken lafı ağzına tıkamış gibiolmuş
Valla nasıl anlatsam ki bılemıuorum.

Ayaklar kollar hıx duemuyor, nefes nefese kalıyoe gıbi ve sankı gaz sancısı gırecek ve cıglıgı basacakmıs gıbı

Benınkı aglayınca şiddetı artıyor ve susmuyor korkuyorum

İlk cocuguma yaouyordum boyle
Esım cok guzel benzetme yapmıstı " ne o oyle cocuğu tuzluk gıbı yapmıssın"
Ne akıllı bebek kolu öyle duruyor .bizimki o pantolonun anasını ağlatır. Maşallah hareket etmekten o don kıçından düşer. Kundak yapıyorum onu bile havalandiriyor .çılgın bebeğim benim anne karninda da böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…