- 4 Mart 2013
- 156
- 43
- 118
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.581
Bende aynı fikirdeyim dediğiniz gibi kuru meyveler bayağı işe yarıyor ben özellikle hurma ve irmik pişiriyorum hem çok seviyorlar hemde bayağı faydalıHer seyı mevsımınde yemesı taraftarıyım
Ben koymayacağım :)
Bana kokuyormus gıbi gelıyor hem meyveler falan
Benınkı konusmak ıcın can atıyorBizimki yavaşdan ara ara tepki vermeye gülmeye başladı ama sadece banaeşim deli oluyo seni seviyo bu çocuk bana pas vermiyor diyo
Dedim bütünn gün ben ilgileniyorum konuşuyorum bi zahmet bana tepki versin sadece
İlk cocuguma yaouyordum boyle
Aynı dertten çok uykusuz kalıyorum, şöyle bir çözüm buldum ben. Emzirdim uyudu yüzüstü göğsüme yatırıyorum dik şekilde uyumaya devam ediyor 5 dakika kadar. Çok gazı varsa zaten o pozisyonda kıvranıp duruyor oluyor ben elimle sıvazlayarak çıkarıyorum. Fazlalığı varsa çok emdşyse kusuyor, ağzında biriktşrdiyse yutuyor. Velhasıl o 5 dakika içinde ne olacaksa oluyorKızlar gece beslenmesinden sonra gaz çıkartmak için farklı,hızlı bir yönteminiz var mı?
Bizim kız emerken uyuyor, yatırırsam kusarak uyanıyor.
Gazını çıkarayım derken de uyanıyor, iki saat geri uyumuyor
Buna bir çare var mı
Benımkı daha buyuk daha bılınclı oldugu ıcın iş oralara gıtmedı. Ama bıberon merakı olduhu ıcın ara sıra anne sutu verıyorumKızlar ya size bir sorun olacak. Tecrübeli annelere daha çok. Benim kızçem 4.5 yaşında beni emmek istiyor
AAnlatıyorum olmayacağını, geçiştiriyorum , dikkatini başka yönlere çekmeye çalışıyorum. İlgimi alakamı sevgimi göstermeyi herşeyi ama herşeyi ekstra arttırdım ama yok sürekli tatlı tatlı şansını deniyor.
Napıcam
Aynen dogru ifadeValla mahvalduk sicaklarda bebelerden , seninkidemi ceyran carpiyor yere besige koyunca
Benınkı tilki gıbı kafa hıc yatmıyor . Yatır kafanı neyı kasıyorsun degıl mıAynı dertten çok uykusuz kalıyorum, şöyle bir çözüm buldum ben. Emzirdim uyudu yüzüstü göğsüme yatırıyorum dik şekilde uyumaya devam ediyor 5 dakika kadar. Çok gazı varsa zaten o pozisyonda kıvranıp duruyor oluyor ben elimle sıvazlayarak çıkarıyorum. Fazlalığı varsa çok emdşyse kusuyor, ağzında biriktşrdiyse yutuyor. Velhasıl o 5 dakika içinde ne olacaksa oluyorgaz krizi gelmemişse, sakinleşip, en fazla bi kusup uyuyor.
Yalnız bir tavsiyem var, kızımda dilim bu konudan çok yanmıştı, her mıkırdandığında kucağıma alıp müdahale ederdim, bunda yapmadım. Bazen kıvranıyor mıkırdanıyor falan geri uykuya dalıyor.
Çok müdahale etmemeye çalışın bence
Birbirlerine kenetlenmiş olabilirler3 çocuk 2 çocuktan kolay bence en azından diğer ikisi birbiriyle oyalanıyor
Yaaaa kıyamammmmmm bizimki tam yapmıyo ama 2gündür ara ara bana veriyor tepki çok tatlı yaaaBenınkı konusmak ıcın can atıyor
Sureklı agzıma bakıyor konusurken . Agu dıyor . Asırı heyecanlanıyor o anda
Ben de gazı var sanıyorum .
Eeeee dıyorgeveze
Ama ciden elini tutunca hemen uyuyolarİlk cocuguma yaouyordum boyle
Esım cok guzel benzetme yapmıstı " ne o oyle cocuğu tuzluk gıbı yapmıssın"
E devlette yatan paranın tarihleri yazıyor ordan bakabilirsinizKızlar çalışan annelerimize sorum olacak; 37.haftada izne ayrıldım ben. Şimdi sgkdan mesaj geldi 3019 tl iş görmezlik ödeneğiniz hesaba yatırılacak diye. Bu ücret ne anlayamadım yani doğum ücretiyse neden az veya parça parça mı alıyoruz ödemeyi?
Bız anlarız ıste bırbırımızıBirbirlerine kenetlenmiş olabilirlerbenimde arkadaşlarım geldi bugün, çocuklar oynarlarken aslanda uyudu biz sohbet ettik. Çok konforlu bir ortamı. Hepsinin çocukları 3 yaş ve üzeri, onlara ne kadar şanslı olduğunu bilmiyorsunuz dedim.. Bunu ancak rahata erdikten sonra aklını yitirmiş ikinci çocuğu istemiş ve yeni doğum yapmış birisi anlayabilir
Chucky Chucky dedin al sana anne diyorBenınkı tilki gıbı kafa hıc yatmıyor . Yatır kafanı neyı kasıyorsun degıl mı
Acıkcası korktum .Yaaaa kıyamammmmmm bizimki tam yapmıyo ama 2gündür ara ara bana veriyor tepki çok tatlı yaaa
Anne gazım yok konuş benimle diyo belliki sana
Ama ciden elini tutunca hemen uyuyolartuzluk güzelmiş
Yaaaaa kıyamammm konuşurken lafı ağzına tıkamış gibiolmuşAcıkcası korktum .
Emzıgı agzına verdım
Alerji falan olmasın? Tavuğa bile alerjisi olan varmış. Belki de karınları falan ağrıyor.cogu zaman da huysuzluklarindan oluyor.Zorla emzırmemek lazım bence
Ben oyle yaptım suan cok ugrasıuorum emzırmek ıcın
Valla nasıl anlatsam ki bılemıuorum.Yaaaaa kıyamammm konuşurken lafı ağzına tıkamış gibiolmuş
Bu bi süreçAlerji falan olmasın? Tavuğa bile alerjisi olan varmış. Belki de karınları falan ağrıyor.cogu zaman da huysuzluklarindan oluyor.
Ne akıllı bebek kolu öyle duruyor .bizimki o pantolonun anasını ağlatır. Maşallah hareket etmekten o don kıçından düşer. Kundak yapıyorum onu bile havalandiriyor .çılgın bebeğim benim anne karninda da böyleydiİlk cocuguma yaouyordum boyle
Esım cok guzel benzetme yapmıstı " ne o oyle cocuğu tuzluk gıbı yapmıssın"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?