Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Versen emer mi ki? Bence emmez. Ben kızımı 26 aylıkken kestim sonra 3-4 ay sonra çok ısrar etti, ben de bıktım nasılsa süt yok diye gel dene bakalım dedim. Memeyi ağzına aldı emme refleksi kaybolmuş zaten, ememedi, sonra utanır gibi bi şey oldu, kaçtı gitti yavrum. Bidaha da istemedi.
Şimdi 7 yaşına girecek yakında, geçenlerde ben de emsem nasıl olur falan diye yokladı dedim valla sen bilirsin istersen vereyim sütten, tiksindi kaçtı

Benınkı de kundak ıstıyor ve gözlerini de kapatmamı ıstıyor . Heee aynen götü hası ayrı oynuyor o ayrı . O yuzden kundagı daha muntazam yapnaya calısıyorum

Benınkı de kundak ıstıyor ve gözlerini de kapatmamı ıstıyor . Heee aynen götü hası ayrı oynuyor o ayrı . O yuzden kundagı daha muntazam yapnaya calısıyorum
Ne kadar muntazam yaparsam yapıyım yokk illa beter ediyor .cırt cirtlilardan vardı taa boğazına getirmiş hareket ede ede .Aslında tek kolları tutan var onlar iyi olabilir ama bu sefer de ayak durmuyor .bizimkinin uyuması için illa kendini yorması gerekiyor .tepin diyorum .yoksa öyle koy beni uyuyum olmuyor

Muslın bezı ıle yapıyorum

Benim 9 yaşındaki oğlum bebek doğmadan önce gelip yokluyordu kıyafetin üstünden. saçmalama kocaman oldun bebekken emseydin kaçırdın o treni diyordum. Bebek doğduktan sonra bir daha denemedi de söylemedi de.

sağdığım sütümden biberonla verdim, dediğin gibi memeyi unutmuş emmedi bile. Bu süt bozuk anne dedi bende işte kızım benim sütüm bu, kardeşine iyi geliyor ama senin için daha güzel sütler var artık dedim tamam dedi. Ama şimdi emmek istiyor. Bence o anı yaşamak istiyor sadece ikimizin başbaşa olduğu o anı. Emzireceğim sanırım yine kıyamadığım duygusallaştım kısma geldik. Umarım devamını istemez

İşte anneligde tecrübeyde bakmıyo 2-3 de olsa korkuyosun demekki herşekilde

Kızlar acilden geliyorum ateşim çıktı üşüme titreme oldu koltuk altından öçtüm 38,5 çıktı hastane de 36 ,3 çıktı acaba mastit mi oldum doktor normal koltuk altından yüksek çıkar dedi olmadı yarın covit testi yaptır dedi ama biseyim yok ki bi parol serum takıp gönderdi siZce ne olabilir başına gelen var mı

Ben doğunmdan bu yana aynı şeyi 3 kez yaşadım, ben esintide kaldığım için oldu üstelik evdeyken bu yaz gününde. Cam kapı kapalı duruyorum mebbur. Sezaryen mi sizinde?

Nerden bılıyorsun memeyı almadıgı ıcın mı ?

U yu mu yor doğduğundan beri en zor günümüz memeyi de reddediyor bayılacağım artık
40 ından sonra bizimki de gunduz uykusunu birakti diyebilirim sabah 7den aksam 10 a kadar uykusuz kaldı. Yorgunluktan ağlayacaktim artik. Yataga birlikte yattik, koluma yatirip istediginde emzirdim,alttan da ibrahim suresini acıp dinlettim.öylelikle sızdı diyebilirim. Tüm gün uyudu. Atak haftasına giriyoruz sanırım sürekli temas etmek istiyor.

Kucağına alıp emzirirmiş gibi yap, bebekmiş gibi davran gönlünü hoş et yani bi süre sonra bırakır sanırım. Oyun oynama sanatı diye bi kitapta okumuştum. Kardeş doğunca abi ya da abla gerileme Yaşar. Ben 2. Doğunca çok yaşamıştım oğlum bebek gibi konuşmaya başlamıştı Ona uyum sağlayıp bebekmiş gibi davranmak gerekiyormuş o zamanlar bilmiyordum tabi emzirirmiş gibi altını değiştirirmiş gibi yap bi süre sonra vazgeçecektir

Kesinlikle 2. Olunca tek çocuklulara söyledim bunu hep çok rahatsınız ama 2. Çocuk olana kadar bunu fark etmeyeceksiniz ben söylesem de

Canım banada kaç defa oldu hatta burada da yazmıştım.. genelde sabaha karşı uykuda sıtma gibi tutup bir saatte ancak duzeliyordu .. lohusalıkta daha hassas olduğu için bünye sanırım soğuk soğuk terleyip birde ceyranda kalınca oluyor bence bana bu sıtma olayı eskiden de ara sıra olur dediğim sebepten diye düşünüyorum.. geçmiş olsun sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…