- 23 Ekim 2018
- 16.293
- 37.689
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.621
Evet atak haftasına giriyoruz girer girmez bu etkiyi beklememiştim. Memeyi de reddetmeye başladı sallayıp hoplayıp zıplayınca anca emiyor40 ından sonra bizimki de gunduz uykusunu birakti diyebilirim sabah 7den aksam 10 a kadar uykusuz kaldı. Yorgunluktan ağlayacaktim artik. Yataga birlikte yattik, koluma yatirip istediginde emzirdim,alttan da ibrahim suresini acıp dinlettim.öylelikle sızdı diyebilirim. Tüm gün uyudu. Atak haftasına giriyoruz sanırım sürekli temas etmek istiyor.
Günaydın . Bende aslında buzluğa girmiş şeyi pek sevmem ama düzgün teknikle dondurunca hiç kokma falan olmuyor. Birde kışın yiyebilecegi hiç meyve yok nerdeyse , 6.ayda portakal mandalina yasak henüz. Trabzon hurması da öyle. Midesinin en rahat kaldırabileceği sanki şeftali,kayısı onlar da 6.ayda yeniyorHer seyı mevsımınde yemesı taraftarıyım
Ben koymayacağım :)
Bana kokuyormus gıbi gelıyor hem meyveler falan
Günaydın canımGünaydın . Bende aslında buzluğa girmiş şeyi pek sevmem ama düzgün teknikle dondurunca hiç kokma falan olmuyor. Birde kışın yiyebilecegi hiç meyve yok nerdeyse , 6.ayda portakal mandalina yasak henüz. Trabzon hurması da öyle. Midesinin en rahat kaldırabileceği sanki şeftali,kayısı onlar da 6.ayda yeniyor
Aynen tam 3:58 de uyandı ve hiç dalamadi . 5 tede ikinmalar başladı. Hava aydınlanır aydinlanmaz attik bebek arabasına çıktık yürüyüşe hala disaridayiz . G gocmenkizi_35 sagol paylaştığın masajı yaptık birkaç kez baya bir gaz çıkardı rahatladı ama yine de yetmedi ,ikinmalara devam4te uyanan bebiş hala uyumadı. Kolumu hissetmiyorum artık. 4 kez uyudu diye koydum ama çığlıklar ağlamalar... Bu nasıl bir geceydi
Canım dua et bebek arabasını sevıyorAynen tam 3:58 de uyandı ve hiç dalamadi . 5 tede ikinmalar başladı. Hava aydınlanır aydinlanmaz attik bebek arabasına çıktık yürüyüşe hala disaridayiz . G gocmenkizi_35 sagol paylaştığın masajı yaptık birkaç kez baya bir gaz çıkardı rahatladı ama yine de yetmedi ,ikinmalara devam
Çok teşekkür ederim canım bakalım takipteyim evet o gün ceyran da kaldım camın önünde yardımCanım banada kaç defa oldu hatta burada da yazmıştım.. genelde sabaha karşı uykuda sıtma gibi tutup bir saatte ancak duzeliyordu .. lohusalıkta daha hassas olduğu için bünye sanırım soğuk soğuk terleyip birde ceyranda kalınca oluyor bence bana bu sıtma olayı eskiden de ara sıra olur dediğim sebepten diye düşünüyorum.. geçmiş olsun sana da
Mukus olması gıda alerjisi mi ?ama kilo alımının 750 gram olması anne sutune göre iyi değil mi ?Bu dediğin şeyler her bebekte yok muMeme almiyor, arada yesil mukuslu kaka var, sarı olsada mukus oluyor, kilo alımı 1 ayda 750 gram civarı. Hafif konakta var.
46 gün oldu ama dün rahmim üstünde agrıyorduSezaryen de daha çok etkilenirsin diyor çevremdekiler
Hafıf mukus aynen cogu bebekte var benceMeme almiyor, arada yesil mukuslu kaka var, sarı olsada mukus oluyor, kilo alımı 1 ayda 750 gram civarı. Hafif konakta var.
Benim de aynı hala bebek üzerine oturunca ağrıyor. Doktor bana uyuşukluk 2 yıla kadar sürer dedi. Siz esintide kalmayın üşütmüşsünüzdür muhtemelen46 gün oldu ama dün rahmim üstünde agrıyordu
Rica ederim canım fayda ettiyse ne güzel, bizde yapıyoruz işe yarıyor. Kısa zamanda geçer inşallah bu gaz sancıları, bizimki sancı geldim mi nefesi kesilene kadar ağlıyorAynen tam 3:58 de uyandı ve hiç dalamadi . 5 tede ikinmalar başladı. Hava aydınlanır aydinlanmaz attik bebek arabasına çıktık yürüyüşe hala disaridayiz . G gocmenkizi_35 sagol paylaştığın masajı yaptık birkaç kez baya bir gaz çıkardı rahatladı ama yine de yetmedi ,ikinmalara devam
Hala uyumadıAynen tam 3:58 de uyandı ve hiç dalamadi . 5 tede ikinmalar başladı. Hava aydınlanır aydinlanmaz attik bebek arabasına çıktık yürüyüşe hala disaridayiz . G gocmenkizi_35 sagol paylaştığın masajı yaptık birkaç kez baya bir gaz çıkardı rahatladı ama yine de yetmedi ,ikinmalara devam
Biz de çıkıcaz birazdan şansa bak hava yağmurluGünaydınnnnnn bu yağmurlu gündeeee hastane yapıp gelcez
Neden?Günaydınnnnnn bu yağmurlu gündeeee hastane yapıp gelcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?