Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet atak haftasına giriyoruz girer girmez bu etkiyi beklememiştim. Memeyi de reddetmeye başladı sallayıp hoplayıp zıplayınca anca emiyor Bu hafta zorlu olacak belli Allah yardımcımız olsun

Her seyı mevsımınde yemesı taraftarıyım
Ben koymayacağım :)
Bana kokuyormus gıbi gelıyor hem meyveler falan
Günaydın . Bende aslında buzluğa girmiş şeyi pek sevmem ama düzgün teknikle dondurunca hiç kokma falan olmuyor. Birde kışın yiyebilecegi hiç meyve yok nerdeyse , 6.ayda portakal mandalina yasak henüz. Trabzon hurması da öyle. Midesinin en rahat kaldırabileceği sanki şeftali,kayısı onlar da 6.ayda yeniyor

Günaydın canım
Kurutulmuş meyveler olabılır .ben o sekılde yapacagım.
Bilmem, ben ne buzluktan cıkarılan meyveyı yemem
Püre için kurutulmuş meyveler daha vıttamınlı olabılır

4te uyanan bebiş hala uyumadı. Kolumu hissetmiyorum artık. 4 kez uyudu diye koydum ama çığlıklar ağlamalar... Bu nasıl bir geceydi
Aynen tam 3:58 de uyandı ve hiç dalamadi . 5 tede ikinmalar başladı. Hava aydınlanır aydinlanmaz attik bebek arabasına çıktık yürüyüşe hala disaridayiz . G gocmenkizi_35 sagol paylaştığın masajı yaptık birkaç kez baya bir gaz çıkardı rahatladı ama yine de yetmedi ,ikinmalara devam

Canım dua et bebek arabasını sevıyor

Kızlar dün benımkı denızde baya uyanık kaldı
Bir türlü dalamadı
Sonra bır bastı cıglıgı susmadı. Hemen kundak yapıp kucağımda salladım uyudu. Anladım kı bazen ani çığlıkların nedenı gaz degılmiş
Yani her seyın altında yatan gaz değilmiş.
Dalamadı bır turlu uyuyamadı
Ondan dolayı delırdi.

Çok teşekkür ederim canım bakalım takipteyim evet o gün ceyran da kaldım camın önünde yardım

Meme almiyor, arada yesil mukuslu kaka var, sarı olsada mukus oluyor, kilo alımı 1 ayda 750 gram civarı. Hafif konakta var.
Mukus olması gıda alerjisi mi ?ama kilo alımının 750 gram olması anne sutune göre iyi değil mi ?Bu dediğin şeyler her bebekte yok mu

46 gün oldu ama dün rahmim üstünde agrıyordu
Benim de aynı hala bebek üzerine oturunca ağrıyor. Doktor bana uyuşukluk 2 yıla kadar sürer dedi. Siz esintide kalmayın üşütmüşsünüzdür muhtemelen

Rica ederim canım fayda ettiyse ne güzel, bizde yapıyoruz işe yarıyor. Kısa zamanda geçer inşallah bu gaz sancıları, bizimki sancı geldim mi nefesi kesilene kadar ağlıyor

Hala uyumadı

Sizin gazdan, sebebi var en azından. Bizimki gece bezini değiştirirken üstüne çiş yapıp kendini uyandırdı. Dalamıyor şimdi çığlık kıyamet. İnşallah senin bebişin dışarılarda uyuyordur, arabayı seviyordur

Günaydınnnnnn bu yağmurlu gündeeee hastane yapıp gelcez
Biz de çıkıcaz birazdan şansa bak hava yağmurlu
Slinge koyucam üstüme yağmurluk giyicem hiç bebek arabasıyla uğraşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…