Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hafıf mukus aynen cogu bebekte var bence konakla ılgısi nedır ?
İlk oğlumda inek sütü alerjisi vardı. Konak kulak arkası kabuklanma yeşil kaka meme reddi alerji belirtisi. Deneyeceğim eğer değilse zaten düzelme olmaz ama 4 5 günde düzelme başlaması lazım.

Mukus olması gıda alerjisi mi ?ama kilo alımının 750 gram olması anne sutune göre iyi değil mi ?Bu dediğin şeyler her bebekte yok mu
Mukus olabilir evet ama yeşil kaka var. Meme reddi konak kulak arkası kabuklanma hepsi bir arada olunca alerji riski artıyor. İlk oğlumda vardı diyet yapmıştım öyle düzeldi.

Mukus olabilir evet ama yeşil kaka var. Meme reddi konak kulak arkası kabuklanma hepsi bir arada olunca alerji riski artıyor. İlk oğlumda vardı diyet yapmıştım öyle düzeldi.
Bilmiyorum ben de süt ürünleri tuketmiyorum.bir gün çok yogurt süt yedim o gün cocuk çok tepindi .sonra kestim . Emmesi düzeldi biraz en azından 12 13 dakika emiyor .Bir de yumurtayı deneyeceğim. Bugün mukuslu kaka yaptı ama genelde yapmaz.bir de sıvı kaka yapıyor anne sütünden diye düşünüyorum. Ama anne sütü alan bir bebek nasıl kabız oluyor onu anlamıyorum..

İlk oğlumda inek sütü alerjisi vardı. Konak kulak arkası kabuklanma yeşil kaka meme reddi alerji belirtisi. Deneyeceğim eğer değilse zaten düzelme olmaz ama 4 5 günde düzelme başlaması lazım.
Konağın da alerji belirtisi olduğunu bilmiyordum. 2. De olmuştu ve alerjik egzaması vardı gerçekten de

Ama sen her şeyin sebebi gaz diyordun bir ara bazende uyumayı bilemediklerinden oluyor demek ki. Uyku var ama uykuya gecemiyorlar.

Ama sen her şeyin sebebi gaz diyordun bir ara bazende uyumayı bilemediklerinden oluyor demek ki. Uyku var ama uykuya gecemiyorlar.
Çoğunluk gaz zaten canım gazları bıtse baya rahatlayacaklar .
Uzun sure uyumadıgı ıcın ona yordum
Ama etını kesmışler sankı oylr aglıyor
Gaz agrısı gıbı yanıltıcı

Alın ve kaşta konak, kulak arkası hafif kuruluk kabuk var. Yeşil sarı sulu kaka da var. Ama meme reddi yok. Bunlar sorun oluşturur mu ki?

Göğüs pedinden çok sıkıldım başka birşey bulmam gerek. Gece uyku sersemi ters koyuyorum üstum sabah süt oluyor.
Aynen, hem ped hem göğüs pedi her tarafım paketlenmiş gibi hissediyorum.

39. Gündeyim ve hala kanama devam ediyor. Uzayacak gibi... sezeryanlılarda devam eden var mı hala?

Çok üzülüyorum. Umarım bulurum hemen sebebi
İlk ek gıdaya girmeden başladı ve ben kahvaltıda bir kaç gün bal yemiştim ondan oldu. Ek gıdaya girince de sarımsakla başladı başka şeyler de etkiliyordu. Önce yüzünde pütürcüklerle başladı. 2 yaşa kadar vücutta döküntüler olurdu ama geçen kış sürekli öksürük burun tıkanıklığı olarak gösterdi kendini. Umarım sebebini bulup önlemini alırsın süreç çok yıpratıcı

39. Gündeyim ve hala kanama devam ediyor. Uzayacak gibi... sezeryanlılarda devam eden var mı hala?
Benim ara ara ve az oluyor niyeyse. Gece üşümüşüm sezeryan yerine sancı giriyor. Hiç olmazdı sanırım soğuktn.

Bitmiş gibiydi dünden beri az az geliyor adet mi oluyorum acaba diye düşünüyorum karnımda adet zamanı gibi bi rahatsızlık hafif ağrı var

Umarım tahmin ettiğin gibi değildir canım

Benim de devam ediyor.
İlla ki ped takmak zorundayım
Yoğun olmasa da geliyor işte.

Biz de çıkıcaz birazdan şansa bak hava yağmurlu
Slinge koyucam üstüme yağmurluk giyicem hiç bebek arabasıyla uğraşamam
Ayyyyy taksi zor bulduk yaaaaa resmen kimse almıyo annemi kimse sallamadı, resmen yola bebekle çıktım sonunda biri acıdıda aldı resmen şaka gibi Su gibi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…