- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.641
İlk oğlumda inek sütü alerjisi vardı. Konak kulak arkası kabuklanma yeşil kaka meme reddi alerji belirtisi. Deneyeceğim eğer değilse zaten düzelme olmaz ama 4 5 günde düzelme başlaması lazım.Hafıf mukus aynen cogu bebekte var bencekonakla ılgısi nedır ?
Mukus olabilir evet ama yeşil kaka var. Meme reddi konak kulak arkası kabuklanma hepsi bir arada olunca alerji riski artıyor. İlk oğlumda vardı diyet yapmıştım öyle düzeldi.Mukus olması gıda alerjisi mi ?ama kilo alımının 750 gram olması anne sutune göre iyi değil mi ?Bu dediğin şeyler her bebekte yok mu
Bilmiyorum ben de süt ürünleri tuketmiyorum.bir gün çok yogurt süt yedim o gün cocuk çok tepindi .sonra kestim . Emmesi düzeldi biraz en azından 12 13 dakika emiyor .Bir de yumurtayı deneyeceğim. Bugün mukuslu kaka yaptı ama genelde yapmaz.bir de sıvı kaka yapıyor anne sütünden diye düşünüyorum. Ama anne sütü alan bir bebek nasıl kabız oluyor onu anlamıyorum..Mukus olabilir evet ama yeşil kaka var. Meme reddi konak kulak arkası kabuklanma hepsi bir arada olunca alerji riski artıyor. İlk oğlumda vardı diyet yapmıştım öyle düzeldi.
Konağın da alerji belirtisi olduğunu bilmiyordum. 2. De olmuştu ve alerjik egzaması vardı gerçekten deİlk oğlumda inek sütü alerjisi vardı. Konak kulak arkası kabuklanma yeşil kaka meme reddi alerji belirtisi. Deneyeceğim eğer değilse zaten düzelme olmaz ama 4 5 günde düzelme başlaması lazım.
Çok üzülüyorum. Umarım bulurum hemen sebebiKonağın da alerji belirtisi olduğunu bilmiyordum. 2. De olmuştu ve alerjik egzaması vardı gerçekten de
Ama sen her şeyin sebebi gaz diyordun bir araKızlar dün benımkı denızde baya uyanık kaldı
Bir türlü dalamadı
Sonra bır bastı cıglıgı susmadı. Hemen kundak yapıp kucağımda salladım uyudu. Anladım kı bazen ani çığlıkların nedenı gaz degılmiş
Yani her seyın altında yatan gaz değilmiş.
Dalamadı bır turlu uyuyamadı
Ondan dolayı delırdi.
Göğüs pedinden çok sıkıldımHey maşallahhhh artsınn çoğalsın daha çok bişi olmazben göğüs pedi kullanıyorum allah allah bu bebişlere noldu
Çoğunluk gaz zaten canımAma sen her şeyin sebebi gaz diyordun bir arabazende uyumayı bilemediklerinden oluyor demek ki. Uyku var ama uykuya gecemiyorlar.
Alın ve kaşta konak, kulak arkası hafif kuruluk kabuk var. Yeşil sarı sulu kaka da var.Mukus olabilir evet ama yeşil kaka var. Meme reddi konak kulak arkası kabuklanma hepsi bir arada olunca alerji riski artıyor. İlk oğlumda vardı diyet yapmıştım öyle düzeldi.
Aynen, hem ped hem göğüs pedi her tarafım paketlenmiş gibi hissediyorum.Göğüs pedinden çok sıkıldımbaşka birşey bulmam gerek. Gece uyku sersemi ters koyuyorum üstum sabah süt oluyor.
İlk ek gıdaya girmeden başladı ve ben kahvaltıda bir kaç gün bal yemiştim ondan oldu. Ek gıdaya girince de sarımsakla başladı başka şeyler de etkiliyordu. Önce yüzünde pütürcüklerle başladı. 2 yaşa kadar vücutta döküntüler olurdu ama geçen kış sürekli öksürük burun tıkanıklığı olarak gösterdi kendini. Umarım sebebini bulup önlemini alırsın süreç çok yıpratıcıÇok üzülüyorum. Umarım bulurum hemen sebebi
Benim ara ara ve az oluyor niyeyse. Gece üşümüşüm sezeryan yerine sancı giriyor. Hiç olmazdı sanırım soğuktn.Aynen, hem ped hem göğüs pedi her tarafım paketlenmiş gibi hissediyorum.
39. Gündeyim ve hala kanama devam ediyor. Uzayacak gibi... sezeryanlılarda devam eden var mı hala?
Bitmiş gibiydi dünden beri az az geliyor adet mi oluyorum acaba diye düşünüyorum karnımda adet zamanı gibi bi rahatsızlık hafif ağrı varAynen, hem ped hem göğüs pedi her tarafım paketlenmiş gibi hissediyorum.
39. Gündeyim ve hala kanama devam ediyor. Uzayacak gibi... sezeryanlılarda devam eden var mı hala?
Umarım tahmin ettiğin gibi değildir canımİlk ek gıdaya girmeden başladı ve ben kahvaltıda bir kaç gün bal yemiştim ondan oldu. Ek gıdaya girince de sarımsakla başladı başka şeyler de etkiliyordu. Önce yüzünde pütürcüklerle başladı. 2 yaşa kadar vücutta döküntüler olurdu ama geçen kış sürekli öksürük burun tıkanıklığı olarak gösterdi kendini. Umarım sebebini bulup önlemini alırsın süreç çok yıpratıcı
Benim de devam ediyor.Aynen, hem ped hem göğüs pedi her tarafım paketlenmiş gibi hissediyorum.
Solda sıkıntı çıkmıştı 1 ay sonra getirin tekrar dediler bende devlete aldım randevu çok şükür bişi çıkmadıNeden?
Ayyyyy taksi zor bulduk yaaaaa resmen kimse almıyo annemi kimse sallamadı, resmen yola bebekle çıktım sonunda biri acıdıda aldı resmen şaka gibiBiz de çıkıcaz birazdan şansa bak hava yağmurlu
Slinge koyucam üstüme yağmurluk giyicem hiç bebek arabasıyla uğraşamam
Moderatörleri etiketleyip yardım isteyebiliriz. Şuan tek çözüm o sanırım.yildizsavascisi hala ses yok mu kızlr ben ciddi ciddi merak ediyorum artık ulaşma imkanı yok mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?