- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.661
Hey maşallah bendede vardı göğüs pedide artık çıkarttım , akmıyo ıslanmıuo benim hiçGöğüs pedinden çok sıkıldımbaşka birşey bulmam gerek. Gece uyku sersemi ters koyuyorum üstum sabah süt oluyor.
Canım aklında bulunsun, uber kullan uygulama olarak. Onu artık sarı taksiler de kullanıyor. Bitaksi uygulaması gibi. Orda kurallar katı olduğu için iptal etme vs durumu da olmuyorAyyyyy taksi zor bulduk yaaaaa resmen kimse almıyo annemi kimse sallamadı, resmen yola bebekle çıktım sonunda biri acıdıda aldı resmen şaka gibiSu gibi olduk
Devletten nasıl aldın canım cocuk dr.una aldın o mu yönlendirme yaptıSolda sıkıntı çıkmıştı 1 ay sonra getirin tekrar dediler bende devlete aldım randevu çok şükür bişi çıkmadı
Ben her uykusundan sonra kaşıyorum her yeriniGecen gün aklıma bebeklerin bır yerı kasınınca ne yapıyorlar geldı
Heralde cıglıgı basıyorlardır bız de bısı oldu sanıyoruz.
Kasınan yerı kaşıyamamak cok kötü zaten
Bende çok meraktayim@yildizsavascisi hala ses yok mu kızlr ben ciddi ciddi merak ediyorum artık ulaşma imkanı yok mu hiç
Kilo alımını takip etmek gerek. Eğer iyiyse çok sorun olmaz.Alın ve kaşta konak, kulak arkası hafif kuruluk kabuk var. Yeşil sarı sulu kaka da var.Ama meme reddi yok. Bunlar sorun oluşturur mu ki?
Benim hiç kırmızı şekilde kan gelmedi canım kahverengi geldi az az Şuan yok 40 kontrolüne gittim 5 ya da 6 ay sonra regl olmaya başlarsın dediAynen, hem ped hem göğüs pedi her tarafım paketlenmiş gibi hissediyorum.
39. Gündeyim ve hala kanama devam ediyor. Uzayacak gibi... sezeryanlılarda devam eden var mı hala?
Sendeki ne marka cnm? Bana arkadaş kraft marka verecekti mama sandalyesi gibi ama o verene kadar ben tırlatcam bu akşam gidip e bebekten baby plus comfort alayım diyorum uyanıkken sürekli mızıldıyor ille kucakta olacak yada sallanacak hiçbir iş yapamıyorum yemek dahi yiyemiyorum 2 gündür karnı tok altı temiz gazını çıkarıyor kakasını yapıyor ama sallanmadan uyumuyor bıraksan hemen açıyor gözünü çözemedim gitti.Çok rahat edeceksin. 2.5 saat kesintisiz uyuduğu oluyor. Hafif sallanmak iyi geliyor seven bebeğe.
Bazen bırakıyorum uyanık Bi bakıyorum uykuya dalmış o anlamda da iyi. Kızım hep bana bğımlıydı bu böyle böyle kendi kendine uyuyup durmayı öğrenecek gibi geliyor. Eşim bile uyuyabiliyor. Ben çok sevdim
Benimde 2 gündür kahverengi akıntı geliyor regl oldum sanırımBenim hiç kırmızı şekilde kan gelmedi canım kahverengi geldi az az Şuan yok 40 kontrolüne gittim 5 ya da 6 ay sonra regl olmaya başlarsın dedi
Benim 40 daha bugun çıkıyorBenimde 2 gündür kahverengi akıntı geliyor regl oldum sanırımsu sıcaklar gecseydi bari
Aynen sıcaklarda çok zor oluyor canım 9 ay güzeldiBenimde 2 gündür kahverengi akıntı geliyor regl oldum sanırımsu sıcaklar gecseydi bari
Çok şükür sevindimSolda sıkıntı çıkmıştı 1 ay sonra getirin tekrar dediler bende devlete aldım randevu çok şükür bişi çıkmadı
Bu kızlar azıcık manyak ondan hepAma sen her şeyin sebebi gaz diyordun bir arabazende uyumayı bilemediklerinden oluyor demek ki. Uyku var ama uykuya gecemiyorlar.
Aynısını sinek isirirsa diye düşündüm. Beni bir ısırmış .e bebek yanımda yatıyor zavallım kasinamaz. Belki başı ağrıyor kimi zaman ,belki karnı acıyorGecen gün aklıma bebeklerin bır yerı kasınınca ne yapıyorlar geldı
Heralde cıglıgı basıyorlardır bız de bısı oldu sanıyoruz.
Kasınan yerı kaşıyamamak cok kötü zaten
Kesinlikle 2 ay daha iyi iyiki öyle demişler bizim gibi uğraşmasın en azıdanÇok şükür sevindimbiz daha hiç kalça usg si cektirmedik 2.ay dediler
Burada sıneklık var ama ona rağmen dün gece girdi bıraz yedı bızı. Cocukta yoktuAynısını sinek isirirsa diye düşündüm. Beni bir ısırmış .e bebek yanımda yatıyor zavallım kasinamaz. Belki başı ağrıyor kimi zaman ,belki karnı acıyor
Migrosta var canımHer şey ne kadar artmış ya .Alt değiştirme örtüsünü 60 liraya almıştım 140 lira olmuş e bebekte .indirim görürsek haber verelim kızlar. Özellikle prima premium care olursa beni etiketleyin .dün normal prima kullandım hemen kızarmış, bizimki iyi alışmış pahalı beze
Ben de parasut kumaslı bısı var onu kulllanıurumHer şey ne kadar artmış ya .Alt değiştirme örtüsünü 60 liraya almıştım 140 lira olmuş e bebekte .indirim görürsek haber verelim kızlar. Özellikle prima premium care olursa beni etiketleyin .dün normal prima kullandım hemen kızarmış, bizimki iyi alışmış pahalı beze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?