Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyyyy taksi zor bulduk yaaaaa resmen kimse almıyo annemi kimse sallamadı, resmen yola bebekle çıktım sonunda biri acıdıda aldı resmen şaka gibi Su gibi olduk
Canım aklında bulunsun, uber kullan uygulama olarak. Onu artık sarı taksiler de kullanıyor. Bitaksi uygulaması gibi. Orda kurallar katı olduğu için iptal etme vs durumu da olmuyor
Hemde sana doğru yolcu getiriyorsa direkt kabul ediyor yolculuğu. Bana taksici bitaksi kullanma uber kullan dedi haklıymıs
Ben hiç sorun yaşamadım bugün şükür. Tıktık bindik indik

Gecen gün aklıma bebeklerin bır yerı kasınınca ne yapıyorlar geldı
Heralde cıglıgı basıyorlardır bız de bısı oldu sanıyoruz.
Kasınan yerı kaşıyamamak cok kötü zaten
Ben her uykusundan sonra kaşıyorum her yerini
Sabahları sırtına masaj yapıyorum biraz

Aynen, hem ped hem göğüs pedi her tarafım paketlenmiş gibi hissediyorum.

39. Gündeyim ve hala kanama devam ediyor. Uzayacak gibi... sezeryanlılarda devam eden var mı hala?
Benim hiç kırmızı şekilde kan gelmedi canım kahverengi geldi az az Şuan yok 40 kontrolüne gittim 5 ya da 6 ay sonra regl olmaya başlarsın dedi

Sendeki ne marka cnm? Bana arkadaş kraft marka verecekti mama sandalyesi gibi ama o verene kadar ben tırlatcam bu akşam gidip e bebekten baby plus comfort alayım diyorum uyanıkken sürekli mızıldıyor ille kucakta olacak yada sallanacak hiçbir iş yapamıyorum yemek dahi yiyemiyorum 2 gündür karnı tok altı temiz gazını çıkarıyor kakasını yapıyor ama sallanmadan uyumuyor bıraksan hemen açıyor gözünü çözemedim gitti.

Ama sen her şeyin sebebi gaz diyordun bir ara bazende uyumayı bilemediklerinden oluyor demek ki. Uyku var ama uykuya gecemiyorlar.
Bu kızlar azıcık manyak ondan hepgece hem kakasi geldi hem tukurugu geldi .tukuruk boğazına kaçtı galiba .ağladı yuttuğu halde .yavrum korktu .annem diyor ki ben bu yaşımda kaçırıyorum o ne yapsın 1

Gecen gün aklıma bebeklerin bır yerı kasınınca ne yapıyorlar geldı
Heralde cıglıgı basıyorlardır bız de bısı oldu sanıyoruz.
Kasınan yerı kaşıyamamak cok kötü zaten
Aynısını sinek isirirsa diye düşündüm. Beni bir ısırmış .e bebek yanımda yatıyor zavallım kasinamaz. Belki başı ağrıyor kimi zaman ,belki karnı acıyor

Her şey ne kadar artmış ya .Alt değiştirme örtüsünü 60 liraya almıştım 140 lira olmuş e bebekte .indirim görürsek haber verelim kızlar. Özellikle prima premium care olursa beni etiketleyin .dün normal prima kullandım hemen kızarmış, bizimki iyi alışmış pahalı beze

Aynısını sinek isirirsa diye düşündüm. Beni bir ısırmış .e bebek yanımda yatıyor zavallım kasinamaz. Belki başı ağrıyor kimi zaman ,belki karnı acıyor
Burada sıneklık var ama ona rağmen dün gece girdi bıraz yedı bızı. Cocukta yoktu
Olsaydı ıslak mendılle ara sıra kasırdım heralde

Migrosta var canım

Eklentiler

• 4BA06983-6668-4370-AB56-657614861F8D.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 48
Ben de parasut kumaslı bısı var onu kulllanıurum
O dertten kurtuldum valla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…