- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.681
Doğumdan önce söylemiştim napcaz sicri sinekler ya ısırırsa diyeBurada sıneklık var ama ona rağmen dün gece girdi bıraz yedı bızı. Cocukta yoktu
Olsaydı ıslak mendılle ara sıra kasırdım heralde
Ben onu da anlamam yüzünü çizdi sanırımBurada sıneklık var ama ona rağmen dün gece girdi bıraz yedı bızı. Cocukta yoktu
Olsaydı ıslak mendılle ara sıra kasırdım heralde
Nasil bir şey yıkayınca geçiyor mu ?bizimki açınca kakasını yapıyor. Çocuk acmami bekliyorBen de parasut kumaslı bısı var onu kulllanıurum
O dertten kurtuldum valla .
Anlık silince bıle gecıyor. Gece eve gececgızNasil bir şey yıkayınca geçiyor mu ?bizimki açınca kakasını yapıyor. Çocuk acmami bekliyor
Aslında uber aklıöa geldi ama çocuk kucağımdaydı yağmur yağıyodu telefona bakamadımCanım aklında bulunsun, uber kullan uygulama olarak. Onu artık sarı taksiler de kullanıyor. Bitaksi uygulaması gibi. Orda kurallar katı olduğu için iptal etme vs durumu da olmuyor
Hemde sana doğru yolcu getiriyorsa direkt kabul ediyor yolculuğu. Bana taksici bitaksi kullanma uber kullan dedi haklıymıs
Ben hiç sorun yaşamadım bugün şükür. Tıktık bindik indik
Aynen çocuk doktoruna aldım gittik 32 günlüktü rutin kontrol yaptı hemde kalça usg için gün verdi buguneeee başka hastanede yer varmış oraya yönlendirdiDevletten nasıl aldın canım cocuk dr.una aldın o mu yönlendirme yaptı
Dun ben de yuzunu ısırdı sandım .emın olamadımBen onu da anlamam yüzünü çizdi sanırım
Evet bu markayı da gördüm ama ben baby me yi sevdim .yumuşacık pofuduk örtüsü. Ondan aldım artık. İndirim beklemedim çok aldım 1 yıl gider galibaMigrosta var canım
Aynen bugün bende ona emin oldum . Doktor kontrolümüz vardı. Dedim doktora çok ağlıyor . Baktı gazdan değil kucak istiyor temas seviyor dedi . Bazen sırf onun için bile ağlıyor. Uyumuyor uykusu geliyor uyumadıkça basıyor bağlığı. Her şeye ağlıyor bu bebeklerKızlar dün benımkı denızde baya uyanık kaldı
Bir türlü dalamadı
Sonra bır bastı cıglıgı susmadı. Hemen kundak yapıp kucağımda salladım uyudu. Anladım kı bazen ani çığlıkların nedenı gaz degılmiş
Yani her seyın altında yatan gaz değilmiş.
Dalamadı bır turlu uyuyamadı
Ondan dolayı delırdi.
Bende de var hiç kullanmadım pratik oluyor muBen de parasut kumaslı bısı var onu kulllanıurum
O dertten kurtuldum valla .
Kedke gaz olsaydıAynen bugün bende ona emin oldum . Doktor kontrolümüz vardı. Dedim doktora çok ağlıyor . Baktı gazdan değil kucak istiyor temas seviyor dedi . Bazen sırf onun için bile ağlıyor. Uyumuyor uykusu geliyor uyumadıkça basıyor bağlığı. Her şeye ağlıyor bu bebeklerannem kardeşimi ağlıyor diye doktora götürmüş kaç yıl önce doktor da bebeklerin tarif edilemeyen ağrıları olur ondan ağlarlar demiş . Ağlayacak yani Allah’ın emri galiba
Evet verelim indirimleri haber ben mesela dün senin attığın storyde sleppy bio natural gördüm aldım hemen.Her şey ne kadar artmış ya .Alt değiştirme örtüsünü 60 liraya almıştım 140 lira olmuş e bebekte .indirim görürsek haber verelim kızlar. Özellikle prima premium care olursa beni etiketleyin .dün normal prima kullandım hemen kızarmış, bizimki iyi alışmış pahalı beze
Kaçlıki aldığın?Her şey ne kadar artmış ya .Alt değiştirme örtüsünü 60 liraya almıştım 140 lira olmuş e bebekte .indirim görürsek haber verelim kızlar. Özellikle prima premium care olursa beni etiketleyin .dün normal prima kullandım hemen kızarmış, bizimki iyi alışmış pahalı beze
Evet ince olanı 140 lira olmuş. Pofuduk 102 liraEvet verelim indirimleri haber ben mesela dün senin attığın storyde sleppy bio natural gördüm aldım hemen.Alt açmayı en son 89 a almıştım o mu 140 olmuş
Ben bir kere aldım o minnies ten de yok yine baby me seviyorum. Oğlumda da hep onu kullanmıştım. Hatta o zaman daha başka büyük markalar vardı aldım hep topak topak oluyordu sinir olnustim. Baby me pofuduklugunu bende seviyorumEvet bu markayı da gördüm ama ben baby me yi sevdim .yumuşacık pofuduk örtüsü. Ondan aldım artık. İndirim beklemedim çok aldım 1 yıl gider galiba
40 li onlar canım 10 ki paket 34 onun da tanesi 3.4 TL dur çok fark yok zatenKaçlıki aldığın?
Ben şoktan alıyorum valla 3₺ye geliyor tanesi.
Zaten boklanıyor pahalı bişeye gerek yok
Benim de o şekilde. Regl mi olduk şimdiBenimde 2 gündür kahverengi akıntı geliyor regl oldum sanırımsu sıcaklar gecseydi bari
İnceler şimdi lazım olmaz diye almamıştım. Onlar biraz daha buyunce can kurtarici oluyor. Yatağın altına uzun zaman serdim oğlumda.Evet ince olanı 140 lira olmuş. Pofuduk 102 lira
Senin daha 40 dolmadı belki regl değildir. bu hafta doktora gidecektim güya gidemdim.Benim de o şekilde. Regl mi olduk şimdi
Bezden çok alt açma harcıyorumNasil bir şey yıkayınca geçiyor mu ?bizimki açınca kakasını yapıyor. Çocuk acmami bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?