Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Burada sıneklık var ama ona rağmen dün gece girdi bıraz yedı bızı. Cocukta yoktu
Olsaydı ıslak mendılle ara sıra kasırdım heralde
Doğumdan önce söylemiştim napcaz sicri sinekler ya ısırırsa diye bak şimdi önemli detay bişi sıkamıyomuyuz acaba ısırmasınlar diye gerçi bizim burda yok hiç sivri

Aslında uber aklıöa geldi ama çocuk kucağımdaydı yağmur yağıyodu telefona bakamadım Bidahakine banada ders olsun bugun yaşadıklarım onu ararım
Devletten nasıl aldın canım cocuk dr.una aldın o mu yönlendirme yaptı
Aynen çocuk doktoruna aldım gittik 32 günlüktü rutin kontrol yaptı hemde kalça usg için gün verdi buguneeee başka hastanede yer varmış oraya yönlendirdi

Aynen bugün bende ona emin oldum . Doktor kontrolümüz vardı. Dedim doktora çok ağlıyor . Baktı gazdan değil kucak istiyor temas seviyor dedi . Bazen sırf onun için bile ağlıyor. Uyumuyor uykusu geliyor uyumadıkça basıyor bağlığı. Her şeye ağlıyor bu bebekler annem kardeşimi ağlıyor diye doktora götürmüş kaç yıl önce doktor da bebeklerin tarif edilemeyen ağrıları olur ondan ağlarlar demiş . Ağlayacak yani Allah’ın emri galiba

Kedke gaz olsaydıumudum onun bıtmesı

Evet verelim indirimleri haber ben mesela dün senin attığın storyde sleppy bio natural gördüm aldım hemen. Alt açmayı en son 89 a almıştım o mu 140 olmuş

Kaçlıki aldığın?
Ben şoktan alıyorum valla 3₺ye geliyor tanesi.
Zaten boklanıyor pahalı bişeye gerek yok

Evet bu markayı da gördüm ama ben baby me yi sevdim .yumuşacık pofuduk örtüsü. Ondan aldım artık. İndirim beklemedim çok aldım 1 yıl gider galiba
Ben bir kere aldım o minnies ten de yok yine baby me seviyorum. Oğlumda da hep onu kullanmıştım. Hatta o zaman daha başka büyük markalar vardı aldım hep topak topak oluyordu sinir olnustim. Baby me pofuduklugunu bende seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…