- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.701
2.75 e geliyormuş tanesi .40 lisi 102 liraydı. Zaten çok da bir marka yok.ben de aldım zaten kullanılıyor kredi kartım boş durmasın dedim .oyun halısı aldım, fisher price in köpek oyuncağı var onu aldım. Çok artıyor fiyatları .Bir de mama sandalyesi ve ek gıda yapma makinesi var onları da almak istiyorum. Zaman çabuk geçiyor. Hep kışlık elbiseler çıkmış mağazalarda .Artık onları götürüp alırım. Hepsi ihtiyaç hiçbiri lüks değil. Oynaması için örtü alınacak.oturak alacağım.mama kaşığı tabağı aman bir ton şey. Zaten elbiseleri mal gibi almışım. Kim dedi bu çocuklar çabuk büyüyor diye .o kadar da buyumuyormus .çoğuna yazık oldu .Kaçlıki aldığın?
Ben şoktan alıyorum valla 3₺ye geliyor tanesi.
Zaten boklanıyor pahalı bişeye gerek yok
Benimki de öyle beni bekliyor açıyım da yapayım diye. Geçen gün annemin eline yaptıBezden çok alt açma harcıyorumher açmada bir çiş, bir kaka
Doğdugundan berı kullanıuoeum. Bır de alt açma bezıne oara mı verıcem .o kalmıstı bıBende de var hiç kullanmadım pratik oluyor mu
2 ye kesiyorum ben öyle kullanışlı oluyor .zaten küçük bebekler .tabi bizimki açlıktan tepindikce biraz kayıyor ama olsunİnceler şimdi lazım olmaz diye almamıştım. Onlar biraz daha buyunce can kurtarici oluyor. Yatağın altına uzun zaman serdim oğlumda.
Son 3 şükürler olsunSenin daha 40 dolmadı belki regl değildir. bu hafta doktora gidecektim güya gidemdim.
Ek gıda yapma makinesi nasıl bir şey2.75 e geliyormuş tanesi .40 lisi 102 liraydı. Zaten çok da bir marka yok.ben de aldım zaten kullanılıyor kredi kartım boş durmasın dedim .oyun halısı aldım, fisher price in köpek oyuncağı var onu aldım. Çok artıyor fiyatları .Bir de mama sandalyesi ve ek gıda yapma makinesi var onları da almak istiyorum. Zaman çabuk geçiyor. Hep kışlık elbiseler çıkmış mağazalarda .Artık onları götürüp alırım. Hepsi ihtiyaç hiçbiri lüks değil. Oynaması için örtü alınacak.oturak alacağım.mama kaşığı tabağı aman bir ton şey. Zaten elbiseleri mal gibi almışım. Kim dedi bu çocuklar çabuk büyüyor diye .o kadar da buyumuyormus .çoğuna yazık oldu .
Nasıl oldugunu bejlemedeyizDoğdugundan berı kullanıuoeum. Bır de alt açma bezıne oara mı verıcem .o kalmıstı bı
Son pakette ben de öyle yaptım2 ye kesiyorum ben öyle kullanışlı oluyor .zaten küçük bebekler .tabi bizimki açlıktan tepindikce biraz kayıyor ama olsun
Ek gıda yapma makinesi nasıl bir şey
Elimdeki alt açmalar bitince ben de onu kullanmaya başlıyım o zamanDoğdugundan berı kullanıuoeum. Bır de alt açma bezıne oara mı verıcem .o kalmıstı bı
Nasıl oldugunu bejlemedeyizbezden çok alt açma aldım
Aynen canım biz çok sevdik biraz buyusunler kesinlikle bir kere daha gideceğizAyyyy memnun kaldıysan ne mutlu cidden çok güzel oluyorrr onlarada aktivite hem masajıda öğretiyo çok eğlencelibelki biraz daha büyüyünca yine giderizz
Bugün 42.gunum doktora gttim. 39.gun bayağı yoğun kahve akıntım geldi kanama da denilebilir seviyede.dedim kesilmeyecek herhalde daha.40.gun ve sonrasında hiç bişey gelmedi.doktora söyled ultrasonla da bakdi aktif kanama gelmez artık dedi ultrasonla bakıp nadiren akıntı şeklinde gelebilir oda normal dedi.gelirsede aktif olarak regl sayılır artık dedi.bende sezeryanliyim bu arada.Aynen, hem ped hem göğüs pedi her tarafım paketlenmiş gibi hissediyorum.
39. Gündeyim ve hala kanama devam ediyor. Uzayacak gibi... sezeryanlılarda devam eden var mı hala?
Çok iyi dalmadığı sürece evet.Sizin bebeklerde uyuduktan sonra yerine koyunca uyanıyor muukucağımda uyuyor yerine götürünce hop uyanıyor ya
Benimkide öyle ya temas bağımlısı 1Çok iyi dalmadığı sürece evet.
Benimki temas bağımlısı
Ya kucağımda uyuyacak ya da yanına uzanıp bir yerine mutlaka deyecek bir yerim, elini tutucam falan
Hele ki gece uykusuna kucağımdan başka yerde dalmaz asla
Bazen koy uyan yapmaktan uykusu iyice kaçıyor huysuzlanıyordı bu sefer
Sling aldım rahat ettim
Çok kurtarıcı oldı benim için
Gecen gün aklıma bebeklerin bır yerı kasınınca ne yapıyorlar geldı
Heralde cıglıgı basıyorlardır bız de bısı oldu sanıyoruz.
Kasınan yerı kaşıyamamak cok kötü zaten
Evet. Sabahtan bir saatlik rahat uykusu var. Sonrasında hep uyanmaya başladı artık. Beş dk uyusa da az sonra uyanıyor..bir hafta.once böyle değildi ama.Sizin bebeklerde uyuduktan sonra yerine koyunca uyanıyor muukucağımda uyuyor yerine götürünce hop uyanıyor ya
İstanbulun taksi sorunuAyyyyy taksi zor bulduk yaaaaa resmen kimse almıyo annemi kimse sallamadı, resmen yola bebekle çıktım sonunda biri acıdıda aldı resmen şaka gibiSu gibi olduk
Çok gereksiz pahalı gerçektenSöyle bir şey ama 7000 diyor bir yerde .hayatta almam o fiyata.daha 5 ay önce bizim görümce 1000 liraya almıştı. Yuhh yaniYoyko Pro Chef 7 In 1 Standmixer Buharlı Pişirici Ve Blender Beyaz | Babymall
Yoyko Pro Chef 7 In 1 Buharlı Pişirici Ve Blender - Beyazwww.babymall.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?