Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kaçlıki aldığın?
Ben şoktan alıyorum valla 3₺ye geliyor tanesi.
Zaten boklanıyor pahalı bişeye gerek yok
2.75 e geliyormuş tanesi .40 lisi 102 liraydı. Zaten çok da bir marka yok.ben de aldım zaten kullanılıyor kredi kartım boş durmasın dedim .oyun halısı aldım, fisher price in köpek oyuncağı var onu aldım. Çok artıyor fiyatları .Bir de mama sandalyesi ve ek gıda yapma makinesi var onları da almak istiyorum. Zaman çabuk geçiyor. Hep kışlık elbiseler çıkmış mağazalarda .Artık onları götürüp alırım. Hepsi ihtiyaç hiçbiri lüks değil. Oynaması için örtü alınacak.oturak alacağım.mama kaşığı tabağı aman bir ton şey. Zaten elbiseleri mal gibi almışım. Kim dedi bu çocuklar çabuk büyüyor diye .o kadar da buyumuyormus .çoğuna yazık oldu .

İnceler şimdi lazım olmaz diye almamıştım. Onlar biraz daha buyunce can kurtarici oluyor. Yatağın altına uzun zaman serdim oğlumda.
2 ye kesiyorum ben öyle kullanışlı oluyor .zaten küçük bebekler .tabi bizimki açlıktan tepindikce biraz kayıyor ama olsun

Ek gıda yapma makinesi nasıl bir şey

Kızlar daha önce konusu geçti mi bilmiyorum. Yatırdığı da, uyuduğunda vs genel olarak başını hep sağa döndürüyor. İlk başlarda başı düzgün olsun diye arada sırt üstü arada sola döndürdüm başını. Fakat şimdi bakınca sola çok az çevirip hep sağda olunca garip geldi. Dr demiştim takip edin duruma göre fizik tedavi gerekebilir dedi neye göre dediyse artık.

Sizde de böyle mi? Boyun kısalığı vs gibi şeyler yazıyor internette.

Ayyyy memnun kaldıysan ne mutlu cidden çok güzel oluyorrr onlarada aktivite hem masajıda öğretiyo çok eğlenceli belki biraz daha büyüyünca yine giderizz
Aynen canım biz çok sevdik biraz buyusunler kesinlikle bir kere daha gideceğiz
Aynen, hem ped hem göğüs pedi her tarafım paketlenmiş gibi hissediyorum.

39. Gündeyim ve hala kanama devam ediyor. Uzayacak gibi... sezeryanlılarda devam eden var mı hala?
Bugün 42.gunum doktora gttim. 39.gun bayağı yoğun kahve akıntım geldi kanama da denilebilir seviyede.dedim kesilmeyecek herhalde daha.40.gun ve sonrasında hiç bişey gelmedi.doktora söyled ultrasonla da bakdi aktif kanama gelmez artık dedi ultrasonla bakıp nadiren akıntı şeklinde gelebilir oda normal dedi.gelirsede aktif olarak regl sayılır artık dedi.bende sezeryanliyim bu arada.

Sizin bebeklerde uyuduktan sonra yerine koyunca uyanıyor muu kucağımda uyuyor yerine götürünce hop uyanıyor ya
Çok iyi dalmadığı sürece evet.
Benimki temas bağımlısı
Ya kucağımda uyuyacak ya da yanına uzanıp bir yerine mutlaka deyecek bir yerim, elini tutucam falan
Hele ki gece uykusuna kucağımdan başka yerde dalmaz asla
Bazen koy uyan yapmaktan uykusu iyice kaçıyor huysuzlanıyordı bu sefer
Sling aldım rahat ettim
Çok kurtarıcı oldı benim için

Benimkide öyle ya temas bağımlısı 1 bende sling alayım bari önerdiğin marka var mı canım

Sizin bebeklerde uyuduktan sonra yerine koyunca uyanıyor muu kucağımda uyuyor yerine götürünce hop uyanıyor ya
Evet. Sabahtan bir saatlik rahat uykusu var. Sonrasında hep uyanmaya başladı artık. Beş dk uyusa da az sonra uyanıyor..bir hafta.once böyle değildi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…