- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.721
Benimki de hep öyle , o tarafa yatmayı seviyor diye düşündümKızlar daha önce konusu geçti mi bilmiyorum. Yatırdığı da, uyuduğunda vs genel olarak başını hep sağa döndürüyor. İlk başlarda başı düzgün olsun diye arada sırt üstü arada sola döndürdüm başını. Fakat şimdi bakınca sola çok az çevirip hep sağda olunca garip geldi. Dr demiştim takip edin duruma göre fizik tedavi gerekebilir dedi neye göre dediyse artık.
Sizde de böyle mi? Boyun kısalığı vs gibi şeyler yazıyor internette.
Benim de öyle, yarım kundak yapmak gerekirmiş. Benimki imkanı yok yaptırmıyorSizin bebeklerde uyuduktan sonra yerine koyunca uyanıyor muukucağımda uyuyor yerine götürünce hop uyanıyor ya
Migrosta minies alsanıza 24 TL 10 tanesiKaçlıki aldığın?
Ben şoktan alıyorum valla 3₺ye geliyor tanesi.
Zaten boklanıyor pahalı bişeye gerek yok
Bizimki de çişi ayrı beze kalmayı ayrı beze yapıyor tam bezi değiştiriyorum kaka sesi geliyor ocağıma incir acağı dikilecek Allahtan şu an baby turco kullanıyoruzBenimki de öyle beni bekliyor açıyım da yapayım diye. Geçen gün annemin eline yaptı
Evet oluyor çoğu zaman temas istiyor derin uykuya dalmadan yerine koyma bazen tam doymadıysa da uyumazSizin bebeklerde uyuduktan sonra yerine koyunca uyanıyor muukucağımda uyuyor yerine götürünce hop uyanıyor ya
Sallıyorum. Kucakta 10 dakika uyuyor sonra gözler açılıyor. Baktım uyumuyor gazını çıkarmaya çalışıyorum çıkmıyorSizin bebeklerde uyuduktan sonra yerine koyunca uyanıyor muukucağımda uyuyor yerine götürünce hop uyanıyor ya
Benimkide öyleydi sonradan farkettim ışığın olduğu yere dönüyormuşKızlar daha önce konusu geçti mi bilmiyorum. Yatırdığı da, uyuduğunda vs genel olarak başını hep sağa döndürüyor. İlk başlarda başı düzgün olsun diye arada sırt üstü arada sola döndürdüm başını. Fakat şimdi bakınca sola çok az çevirip hep sağda olunca garip geldi. Dr demiştim takip edin duruma göre fizik tedavi gerekebilir dedi neye göre dediyse artık.
Benim de boynum uzun değildir belki bundan dolayı. Ne alakası varmış fizik tedaviyle?Ya doktorlara kalsa bebek yatağında yatmalı, mide gazi çıkmadan yatirilmamali, başını sürekli cevireceksin .he yap hadi .Bir de çocuğu uyandır iyice sinirlensin. Her şey mükemmel olmuyor .hangi birine dikkat edeceğiz.Kızlar daha önce konusu geçti mi bilmiyorum. Yatırdığı da, uyuduğunda vs genel olarak başını hep sağa döndürüyor. İlk başlarda başı düzgün olsun diye arada sırt üstü arada sola döndürdüm başını. Fakat şimdi bakınca sola çok az çevirip hep sağda olunca garip geldi. Dr demiştim takip edin duruma göre fizik tedavi gerekebilir dedi neye göre dediyse artık.
Canım dua et bebek arabasını sevıyor
Dua ediyorum evetHala uyumadı
Sizin gazdan, sebebi var en azından. Bizimki gece bezini değiştirirken üstüne çiş yapıp kendini uyandırdı. Dalamıyor şimdi çığlık kıyamet. İnşallah senin bebişin dışarılarda uyuyordur, arabayı seviyordur
Tortikolis ihtimalinden dolayı demiş olabilirKızlar daha önce konusu geçti mi bilmiyorum. Yatırdığı da, uyuduğunda vs genel olarak başını hep sağa döndürüyor. İlk başlarda başı düzgün olsun diye arada sırt üstü arada sola döndürdüm başını. Fakat şimdi bakınca sola çok az çevirip hep sağda olunca garip geldi. Dr demiştim takip edin duruma göre fizik tedavi gerekebilir dedi neye göre dediyse artık.
Ben de yarım kundak yapıyorum nasıl vazgecirecegim ilerde bilmiyorumBenim de öyle, yarım kundak yapmak gerekirmiş. Benimki imkanı yok yaptırmıyor
Burada sıneklık var ama ona rağmen dün gece girdi bıraz yedı bızı. Cocukta yoktu
Olsaydı ıslak mendılle ara sıra kasırdım heralde
Çok teşekkür ederim canım, normal o zamanBizim oğlanda öyle canım kilo alımı iyi ise aç değildir memeyi emerken kendi bıraktığı halde 2 dk sonra yine ağzı aranmaya başlıyor aç gibibende gaz sancısından ağladığında sakinleşsin diye emziriyorum 2 saat dolmadan bulun kontrol vardı sordum 2 saatten önce emziriyorum yanlış mı diye hayır dedi ne zman isterse ver. Süt artırmak için bol su içiyorum extra takviye almıyorum
Alt açma bezi kurtarıcı gerçekten , ben günde ,3-4 kere altıni 15-20 dk açık birakiyorum havalansinn diye. Daha hiç pişik kızarıklık olmadı ,pişik kremi de kullanmadım hiç . Alt açmada sleepyninkiler de çok güzel geldi bana yumşacik. Amazonda indirime giriyor bazen , etiketlerim seni2 ye kesiyorum ben öyle kullanışlı oluyor .zaten küçük bebekler .tabi bizimki açlıktan tepindikce biraz kayıyor ama olsun
Şükür benımkı de sevıyorDua ediyorum evet, ben tüm bebekler bebek arabasini çok sever diye düşünüyordum ama sevmeyen varmis demekki bebek arabasının altına her ihtimale karşı kozum sling oluyor hep.
Aynısını mı almış 10000 tl ye Bana da bir arkadaş kiwi marka bir şey atmış ama böyle değil. Amaan dedim bende buharlı pişirici var. Shaker ım var blenderim var onları kullanırımSöyle bir şey ama 7000 diyor bir yerde .hayatta almam o fiyata.daha 5 ay önce bizim görümce 1000 liraya almıştı. Yuhh yaniYoyko Pro Chef 7 In 1 Standmixer Buharlı Pişirici Ve Blender Beyaz | Babymall
Yoyko Pro Chef 7 In 1 Buharlı Pişirici Ve Blender - Beyazwww.babymall.com.tr
Benimkide yaptırmaz ellerini illa savuracak sağa solaBenim de öyle, yarım kundak yapmak gerekirmiş. Benimki imkanı yok yaptırmıyor
Ah bu bebekler ahhSallıyorum. Kucakta 10 dakika uyuyor sonra gözler açılıyor. Baktım uyumuyor gazını çıkarmaya çalışıyorum çıkmıyorbiraz oyaliyorum çünkü 1 saatte emince 3 dakika emiyor .gözleri sulanıyor gibi oluyor ağlıyor. Ben uykusu geldi diye düşünüp yatiriyorum .Salla sonra .Bir yandan sallıyorum bir yandan yazıyorum. Bazen 1 dakikada uyuyor .bazen 10 dakika.yatagina koyunca uyumuyor .boynu yamuluyor .sallamayim 10 saat bakar .tabi ağlar da .
Ben bunu aldımBenimkide öyle ya temas bağımlısı 1bende sling alayım bari önerdiğin marka var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?