Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki de hep öyle , o tarafa yatmayı seviyor diye düşündüm araştırmak istemiyorum, Dr a da sormam.

Sizin bebeklerde uyuduktan sonra yerine koyunca uyanıyor muu kucağımda uyuyor yerine götürünce hop uyanıyor ya
Sallıyorum. Kucakta 10 dakika uyuyor sonra gözler açılıyor. Baktım uyumuyor gazını çıkarmaya çalışıyorum çıkmıyor biraz oyaliyorum çünkü 1 saatte emince 3 dakika emiyor .gözleri sulanıyor gibi oluyor ağlıyor. Ben uykusu geldi diye düşünüp yatiriyorum .Salla sonra .Bir yandan sallıyorum bir yandan yazıyorum. Bazen 1 dakikada uyuyor .bazen 10 dakika.yatagina koyunca uyumuyor .boynu yamuluyor .sallamayim 10 saat bakar .tabi ağlar da .

Benimkide öyleydi sonradan farkettim ışığın olduğu yere dönüyormuş
Ana kucağını ters çeviriyorum şimdi diğer yöne dönüyor

Benim de boynum uzun değildir belki bundan dolayı. Ne alakası varmış fizik tedaviyle?Ya doktorlara kalsa bebek yatağında yatmalı, mide gazi çıkmadan yatirilmamali, başını sürekli cevireceksin .he yap hadi .Bir de çocuğu uyandır iyice sinirlensin. Her şey mükemmel olmuyor .hangi birine dikkat edeceğiz.

Canım dua et bebek arabasını sevıyor
Dua ediyorum evet , ben tüm bebekler bebek arabasini çok sever diye düşünüyordum ama sevmeyen varmis demekki bebek arabasının altına her ihtimale karşı kozum sling oluyor hep.

Tortikolis ihtimalinden dolayı demiş olabilir

Rotarix marka aşı 470₺
Ebe bana da aşıya gelirken yarı aç yarı tok olsun dedi..

Burada sıneklık var ama ona rağmen dün gece girdi bıraz yedı bızı. Cocukta yoktu
Olsaydı ıslak mendılle ara sıra kasırdım heralde

Oğluma fenistil jel kullanıyordum sinek ısırığı için. Yanımda taşırdım gittiğim yerlere. Dolaba koyardım soğuk kalsın diye

Bu yaz almadım. Aslında almam lazım. Gece vakti bebeği ısırırsa kaşınıyordur diye huzursuz olur uyuyamam

Çok teşekkür ederim canım, normal o zaman

2 ye kesiyorum ben öyle kullanışlı oluyor .zaten küçük bebekler .tabi bizimki açlıktan tepindikce biraz kayıyor ama olsun
Alt açma bezi kurtarıcı gerçekten , ben günde ,3-4 kere altıni 15-20 dk açık birakiyorum havalansinn diye. Daha hiç pişik kızarıklık olmadı ,pişik kremi de kullanmadım hiç . Alt açmada sleepyninkiler de çok güzel geldi bana yumşacik. Amazonda indirime giriyor bazen , etiketlerim seni

Aynısını mı almış 10000 tl ye Bana da bir arkadaş kiwi marka bir şey atmış ama böyle değil. Amaan dedim bende buharlı pişirici var. Shaker ım var blenderim var onları kullanırım Bir de bundan almıycam kışkırtma beni

Benim de öyle, yarım kundak yapmak gerekirmiş. Benimki imkanı yok yaptırmıyor
Benimkide yaptırmaz ellerini illa savuracak sağa sola
Ah bu bebekler ahh

Benimkide öyle ya temas bağımlısı 1 bende sling alayım bari önerdiğin marka var mı canım
Ben bunu aldım
Kemer desteği olduğu için çok rahat oluyor
Gardropstan aldım ben
Birkaç ay kullanılacak seye bu parayı vermek saçma

Eklentiler

• 3D7833EF-ADC2-4441-9702-3DB1FE61CD12.webp
    23 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…