- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.741
Allahdan iyiyiz biraz sıkıntı geçti taksi sorunu ama allahdan hallettik bebişdede sıkıntı çıkmado kalçada çok şükür bişiyi yokmuşİstanbulun taksi sorunuiyi misiniz şimdi bebiş nasıl
Merhaba ben fizyoterapistim doktorun takip edin demesi tortikolis denilen rahatsızlıktan şüphelenmesinden kaynaklı . Sola çevirince kafasını rahatsız oluyormu ? Mesela uzun süre destekleyip sola yatırıyormusunuz ?Kızlar daha önce konusu geçti mi bilmiyorum. Yatırdığı da, uyuduğunda vs genel olarak başını hep sağa döndürüyor. İlk başlarda başı düzgün olsun diye arada sırt üstü arada sola döndürdüm başını. Fakat şimdi bakınca sola çok az çevirip hep sağda olunca garip geldi. Dr demiştim takip edin duruma göre fizik tedavi gerekebilir dedi neye göre dediyse artık.
Sizde de böyle mi? Boyun kısalığı vs gibi şeyler yazıyor internette.
Canım ben eczaneye sordum 750 dediRotarix marka aşı 470₺
Ebe bana da aşıya gelirken yarı aç yarı tok olsun dedi..
Bende öyle bi yerden almayı düşünüyorum canımBen bunu aldım
Kemer desteği olduğu için çok rahat oluyor
Gardropstan aldım ben
Birkaç ay kullanılacak seye bu parayı vermek saçma
Aynısını dedim ve 1 dolu tabak yedimValla 2 tabak aşure yedim gaz yaparsa yapsin çilemse çekerim be asure kirmizi çizgim
Tam çıkarken dedi. Pek de beğenmedim doktoru, acele ettiriyordu kendi Dr muz değildi. Sormadan çıktım.Benim de boynum uzun değildir belki bundan dolayı. Ne alakası varmış fizik tedaviyle?Ya doktorlara kalsa bebek yatağında yatmalı, mide gazi çıkmadan yatirilmamali, başını sürekli cevireceksin .he yap hadi .Bir de çocuğu uyandır iyice sinirlensin. Her şey mükemmel olmuyor .hangi birine dikkat edeceğiz.
Aynen az önce alt açmada 3 bez + alt açmayla kapattık altımızı. Baby turco gün için çok iyi.Bizimki de çişi ayrı beze kalmayı ayrı beze yapıyor tam bezi değiştiriyorum kaka sesi geliyor ocağıma incir acağı dikilecek Allahtan şu an baby turco kullanıyoruz
Evet internette de buna fizik tedavi diyordu. Bizimki sola hiç dönmüyor değil. Şimdilik sadece takip edeceğim.Tortikolis ihtimalinden dolayı demiş olabilir
Aslında sola çeviriyorum ve duruyor. Yattığında ilk tercihi sağ oluyor genelde. Sola çevirerek yatınca yatıyor, hiçbir şekilde yatmıyor değil. Yada kucakta koala gibi durduğunda iki tarafa da bakıyor. Dikkatini birşey çekerse sağdan sola çeviriyor başını. Bir de başlarda da öyle yatyıu,sağ tarafı biraz yamuk başının şuan. Acaba o şekilde daha mı kolay geliyor yatmak bilemiyorum.Merhaba ben fizyoterapistim doktorun takip edin demesi tortikolis denilen rahatsızlıktan şüphelenmesinden kaynaklı . Sola çevirince kafasını rahatsız oluyormu ? Mesela uzun süre destekleyip sola yatırıyormusunuz ?
Hadi gözünüz aydın tabi ki yok işte insanı gereksiz endişelendiriyorlar darısı başımıza bakalımAllahdan iyiyiz biraz sıkıntı geçti taksi sorunu ama allahdan hallettik bebişdede sıkıntı çıkmado kalçada çok şükür bişiyi yokmuş
İnstagramda var ya videolar. Annenin gözünden güzel bir bebek var. Bebeğin gözünden bakınca gıdıklı gülen bir kadın.Bebişi emzirirken bize bakıyor ya masum masum çok tatlı oluyor ama göz bebeğinden kendimi görüyorum… koca meme arkasından yüzüm görünüyor çok komik. Beni böyle tanıma diyorum kızçeme aslında senin annen güzel
Benim bebeğim de öyle ben de sen gibi düşündümBenimki de hep öyle , o tarafa yatmayı seviyor diye düşündümaraştırmak istemiyorum, Dr a da sormam.
Biz 1 aylığız 2 numara kullanıyoruz evde 1 paket var o bitsin ondan sonra 3 numara alırım diye düşünüyorumSleepy natural kullanan anneler 3 numaraya kaç kiloda geçtiniz?
Ya da 2 numarayı ne kadar kullandınız ?
Cidden öyle boşuna korktukl oyuzden en iyisi geç gidip tam öğrenmekHadi gözünüz aydın tabi ki yok işte insanı gereksiz endişelendiriyorlar darısı başımıza bakalım
Ben şuan 2 yi kullanıyorum 2 aylık olduk ama dar oluyo bitsin diye kullanıyorum 3 e geçicemmm şuan 5.500 vardır kilosu diye tahmin ediyorumSleepy natural kullanan anneler 3 numaraya kaç kiloda geçtiniz?
Ya da 2 numarayı ne kadar kullandınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?