Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merhaba ben fizyoterapistim doktorun takip edin demesi tortikolis denilen rahatsızlıktan şüphelenmesinden kaynaklı . Sola çevirince kafasını rahatsız oluyormu ? Mesela uzun süre destekleyip sola yatırıyormusunuz ?

Kızlar kaç saatte bir göğüs değiştiriyorsunuz. 2 saat artık az değil mj

Tam çıkarken dedi. Pek de beğenmedim doktoru, acele ettiriyordu kendi Dr muz değildi. Sormadan çıktım.

Merhaba ben fizyoterapistim doktorun takip edin demesi tortikolis denilen rahatsızlıktan şüphelenmesinden kaynaklı . Sola çevirince kafasını rahatsız oluyormu ? Mesela uzun süre destekleyip sola yatırıyormusunuz ?
Aslında sola çeviriyorum ve duruyor. Yattığında ilk tercihi sağ oluyor genelde. Sola çevirerek yatınca yatıyor, hiçbir şekilde yatmıyor değil. Yada kucakta koala gibi durduğunda iki tarafa da bakıyor. Dikkatini birşey çekerse sağdan sola çeviriyor başını. Bir de başlarda da öyle yatyıu,sağ tarafı biraz yamuk başının şuan. Acaba o şekilde daha mı kolay geliyor yatmak bilemiyorum.

Bu rahatsızlıkta diğer tarafa hiç mi dönmüyor bebekler?

İnstagramda var ya videolar. Annenin gözünden güzel bir bebek var. Bebeğin gözünden bakınca gıdıklı gülen bir kadın.

Benimki de hep öyle , o tarafa yatmayı seviyor diye düşündüm araştırmak istemiyorum, Dr a da sormam.
Benim bebeğim de öyle ben de sen gibi düşündüm
Sleepy natural kullanan anneler 3 numaraya kaç kiloda geçtiniz?

Ya da 2 numarayı ne kadar kullandınız ?
Biz 1 aylığız 2 numara kullanıyoruz evde 1 paket var o bitsin ondan sonra 3 numara alırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…