Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bunu aldım
Kemer desteği olduğu için çok rahat oluyor
Gardropstan aldım ben
Birkaç ay kullanılacak seye bu parayı vermek saçma
Gardrops nasıl bir uygulama acaba dolap gibi mi ?
Valla 2 tabak aşure yedim gaz yaparsa yapsin çilemse çekerim be asure kirmizi çizgim
Yaa dün nefsime yenildim 2 kase yedim zaten her şekilde Gazi var diye ama dün gece kat kat kötüydü. Ben çocuğa geçtiğini pek düşünmüyordum ama dün ya denk geldi yada gerçekten sebebi asureydi
Her yerde duzenımi kurarım bır sekılde
Oh uyumuş tatlı kız bir şey soracağım böyle denk geliyor bazen gözü uyaranlardan soyutlamak için mi kapatiyorsun
Sleepy natural kullanan anneler 3 numaraya kaç kiloda geçtiniz?

Ya da 2 numarayı ne kadar kullandınız ?
Kizim 5 kilo bio natural 2 numara kullanıyorum. Bugün denemek için sleepy ecology aldım 3 numara ama henüz açmadım . Ama sanki 10 güne kalmaz 3 numaraya geçeriz

Merhaba hanimlar uykusuz geceler nasıl gidiyor? Benim oğluş 2 saatte bur emmeye kalkıyor ya da kıvranıyor gazdan.sabah 4 5 gibi de tamamen uyanıp akşam 4 5 e kadar uyumuyor. Sürekli esniyor, gözünü kapatıyor 5 dakika sonra tekrar ağlıyor. Dün biogaia aldım o kadar gaz çıkarıyor ki büyük adam gibi .herseye dikkat ediyorum yediğime ictigime ama bu gaz nedir ya.
Salı bir aylık kontrolumuz vardı bobrekte sulu büyüme ve kalça oturmamış dedi bu sıkıntısı olan oldu mu

Dönüyorlar fakat boyun bölgesinde bulunan bir kasın boyu kısalıyor ve sertleşiyor ( basit şekilde anlatımla ) buda cocukta o tarafı kullanmamaya huzursuzluga sebep oluyor ama eger cocugunuzu siz destekleyip yatırdıgınızda uzun sire öyle yatıp huzursuzlanmıyorsa endişe etmeyin bence . Aslında doktor elle muayene edip direk söyleyebilirdi o kas belirgin bi şekilde sertleşiyor çünkü

Benim bebeğimde öyle uykusu var ama 5 dk sonra uyanıyor. Sinirleniyor öyle olunca kısır döngü hep. İnşallah büyüdükçe düzelir

Evet aynı dolap gibi

Kızlar kanguru bizim bebişler için erken mi? Sling daha mantıklı tabii de, ben bunu almıştım hamileyken sever mi diye denemek için. Eğer severse sling de alayım diyorum. Ama oturabilirler mi? Deneyen, bilen var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20220825-202327_Trendyol.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 60
Kapatmadıgımda gozlerı acık sureklı etrafı ızlıyor. Evet

Valla kimyon çayı yaptim ictim uzerine

Benim bebeğimde öyle uykusu var ama 5 dk sonra uyanıyor. Sinirleniyor öyle olunca kısır döngü hep. İnşallah büyüdükçe düzelir
Insallah akşam 4 5 gibi derin uykuya daliyor, ama gündü, uyumamasi kötü oluyor hiç is yapamiyorum .çünkü sakin de durmuyor ağlıyor.umarim duzelier

Aklıma annemin bana dediği geldi, ben sarışın renkli gözlüyüm ve ne annem ne babamda bu özellikler yok, bana hep sen bize benzemiyosun seni çingenelerden aldık diyodu
Şimdi kardeşimle tıpa tıp ikiziz tek farkla onun gözü lens

Eklentiler

• 33B2AEF3-4A9C-4783-BB43-FAA4C232F2FC.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…