Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Takipte kalıp yine kontrol ettireceğim ama sola döndürdüğümde o şekilde yatıyor yada kucakta da duruyor. Biraz daha gözlemlerim yine de. Çok teşekkürler

Bana da devlet Hastanesi'ndeki görevli 45 günden önce kayıt açılmıyor dedi
Geçen hafta rndevu aldım w devlettwn dr. ve poliklinik bilmediğim için herhangi bir seçim yaptım yenidoğan polikliniğiymiş 28 günlüğe kadar bakıyorlarmıs bizim kız 30 günlük bakmadı ya madem bş sınır var neden oraya randevu alabilyorız eşim baya kavga etti başka dr.a yönlendirme yaptılar oraya da bir gittik kapıda 30 kişi var çıktık geldik ne muayene olabildik ne kalça için randevu alabildik

Canım ben eczaneye sordum 750 dedi
Canım geçenlerde yazmıştım zam gelecek diye 1000 TL'yi geçecekmiş ben de bugün aşıyı aldım kuzenim eczacı o soylemisti.. burada duyurdum alın diye 750 TL bide yanında zature aşısı var adını unuttum onuda aldım toplamda 4 adet eczanede beklesin hastaneye giderken aşımızı alıp götüreceğiz çünkü arada büyük fiyat farki var

Ayyy haziranın başında senin bebek 1 aylık olmamıştı daha ben burda yazmıştım 28 güne kadar yeni doğan sayılıyomuş diyee görmedin sanırım Bizim 32 günlüktü allahdan baktılar bişi demediler. O hastaneye yer yok diye en yakın kardeş hastaneden randevu verdiler hemen oda 25 gün sonraya denk geldi tam 2 aylık olucak zamana bizimde işimize geldi. Ben direk Ateşin mhrs sine girdim benden çocuk hastalıkları diye aldım gittim yenidoğan bölümüymüş zaten o Zaten 40 oldu artık hiç gidemessin demekki

Menenjiti aldın mı o ne kadar fiyatı

Bugün 2 ay aşımız vardı yarın da verem aşımız var sağlık ocağında aşıdan sonra hiç durmadı ateşi de yok ama çok huysuz bir çay kaşığı calpol verdim hala uyuyamadı sürekli çığlık atarak ağlıyor ya bacakları acıyor ya da o an korktu iğneden ilk acısından ondan bağırıyor anlamadım ama çok yoruldum artık hem ağlamasından hem de ne yapacağımı bilememekten memede de durmuyor kucağa alıyoruz gezdiriyoruz yok buraya da ancak bir kaç kez girebildim aralarda susuyor 5-10 dk sonra yine başlıyor

Evet sen yazdıktan sonra bende arayıp sordum ayirttim. Ama bugün esergry in paylaştığı insatgrsm yazısında 450TL yazıyordu ondan şaşırdım.

Evet sen yazdıktan sonra bende arayıp sordum ayirttim. Ama bugün esergry in paylaştığı insatgrsm yazısında 450TL yazıyordu ondan şaşırdım.
Eski fiyatı 450 yada 490 dedi kuzenim kurban bayramından sonra zam gelmiş 750 TL olmuş ben Medical park'a gidiyorum orada da sordum 750 TL dediler... 750 TL doğru yani ama buna benzer bir aşı daha var doktorumuz onu önermedi bunu önerdi sanırım belki o fiyatı düşük olandır net bilmiyorum... biri 3 doz biri iki doz yapılıyormuş istersen sen de doktoruna sor bizim doktorun önerdiği bu aldıklarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…