- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.781
Takipte kalıp yine kontrol ettireceğim ama sola döndürdüğümde o şekilde yatıyor yada kucakta da duruyor. Biraz daha gözlemlerim yine de. Çok teşekkürlerDönüyorlar fakat boyun bölgesinde bulunan bir kasın boyu kısalıyor ve sertleşiyor ( basit şekilde anlatımla ) buda cocukta o tarafı kullanmamaya huzursuzluga sebep oluyor ama eger cocugunuzu siz destekleyip yatırdıgınızda uzun sire öyle yatıp huzursuzlanmıyorsa endişe etmeyin bence . Aslında doktor elle muayene edip direk söyleyebilirdi o kas belirgin bi şekilde sertleşiyor çünkü
Doktora çarşamba gideceğim bunu soracağım. Alerji falan mı yoksa normal mi ?bugün bizimki biraz da mukusluydu.Evet canım genelde sarı ve sulu
Bana da devlet Hastanesi'ndeki görevli 45 günden önce kayıt açılmıyor dediAslında uber aklıöa geldi ama çocuk kucağımdaydı yağmur yağıyodu telefona bakamadımBidahakine banada ders olsun bugun yaşadıklarım onu ararım
Aynen çocuk doktoruna aldım gittik 32 günlüktü rutin kontrol yaptı hemde kalça usg için gün verdi buguneeee başka hastanede yer varmış oraya yönlendirdi
On sütle ilgili bir şeydi sanki ama emin değilimKızlr yeşil kaka neden oluyordu az önce uyudu bugün son 2 bez yeşil kakalıydı
İyi o iyi bugun tırnak yaptırmış hatun
Canım geçenlerde yazmıştım zam gelecek diye 1000 TL'yi geçecekmiş ben de bugün aşıyı aldım kuzenim eczacı o soylemisti.. burada duyurdum alın diye 750 TL bide yanında zature aşısı var adını unuttum onuda aldım toplamda 4 adet eczanede beklesin hastaneye giderken aşımızı alıp götüreceğiz çünkü arada büyük fiyat farki varCanım ben eczaneye sordum 750 dedi
Ayyy haziranın başında senin bebek 1 aylık olmamıştı daha ben burda yazmıştım 28 güne kadar yeni doğan sayılıyomuş diyee görmedin sanırımBana da devlet Hastanesi'ndeki görevli 45 günden önce kayıt açılmıyor dedi
Geçen hafta rndevu aldım w devlettwn dr. ve poliklinik bilmediğim için herhangi bir seçim yaptım yenidoğan polikliniğiymiş 28 günlüğe kadar bakıyorlarmıs bizim kız 30 günlük bakmadı ya madem bş sınır var neden oraya randevu alabilyorız eşim baya kavga etti başka dr.a yönlendirme yaptılar oraya da bir gittik kapıda 30 kişi var çıktık geldik ne muayene olabildik ne kalça için randevu alabildik
Menenjiti aldın mı o ne kadar fiyatıCanım geçenlerde yazmıştım zam gelecek diye 1000 TL'yi geçecekmiş ben de bugün aşıyı aldım kuzenim eczacı o soylemisti.. burada duyurdum alın diye 750 TL bide yanında zature aşısı var adını unuttum onuda aldım toplamda 4 adet eczanede beklesin hastaneye giderken aşımızı alıp götüreceğiz çünkü arada büyük fiyat farki var
Yedinmi , benimde kv yapti be aşırı guzel olmustu utanmasam bir tencere yiyecektimBenim kv yaptı bugün. Ben de yicem artık dayanamam. İnşallah çok sorun çıkarmaz
Yok onu almadım canım aldiklarim rotarix ve nimenrix ikişer tane sanırım birer tane daha alinacakmis çok pahalı yaaaa yaptirmasamda bişey olsa vicdan yaparım çok fena o yüzden yaptiricamMenenjiti aldın mı o ne kadar fiyatı
Yedinmi , benimde kv yapti be aşırı guzel olmustu utanmasam bir tencere yiyecektim
Evet sen yazdıktan sonra bende arayıp sordum ayirttim. Ama bugünCanım geçenlerde yazmıştım zam gelecek diye 1000 TL'yi geçecekmiş ben de bugün aşıyı aldım kuzenim eczacı o soylemisti.. burada duyurdum alın diye 750 TL bide yanında zature aşısı var adını unuttum onuda aldım toplamda 4 adet eczanede beklesin hastaneye giderken aşımızı alıp götüreceğiz çünkü arada büyük fiyat farki var
Nimenrix ne icinYok onu almadım canım aldiklarim rotarix ve nimenrix ikişer tane sanırım birer tane daha alinacakmis çok pahalı yaaaa yaptirmasamda bişey olsa vicdan yaparım çok fena o yüzden yaptiricam
İkisi aynı gün yapılıyor zatürree dedi kuzenim doktorda mutlaka yapalım dediNimenrix ne icin
Eski fiyatı 450 yada 490 dedi kuzenim kurban bayramından sonra zam gelmiş 750 TL olmuş ben Medical park'a gidiyorum orada da sordum 750 TL dediler... 750 TL doğru yani ama buna benzer bir aşı daha var doktorumuz onu önermedi bunu önerdi sanırım belki o fiyatı düşük olandır net bilmiyorum... biri 3 doz biri iki doz yapılıyormuş istersen sen de doktoruna sor bizim doktorun önerdiği bu aldıklarım canımEvet sen yazdıktan sonra bende arayıp sordum ayirttim. Ama bugünesergry in paylaştığı insatgrsm yazısında 450TL yazıyordu ondan şaşırdım.
Canım şimdi kuzenime sordum sanırım yanlış anlamışım nimenrix menenjit asisiymis aklımda niyeyse zatürre olarak kalmış.. yani onun da fiyatı 750 TL ona da bir veya iki ay içinde zam gelecekmiş bin ya da 1.200 TL arası olacakmışMenenjiti aldın mı o ne kadar fiyatı
Canım aklıma takıldı kuzenime yazdım şimdi menenjit aşısıymış nedense aklımda zatürre diye kalmış ona da zam gelecekmiş şu an 750 TL 1000 TL ya da 1.200 TL arası olacak diyorNimenrix ne icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?