Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Memeye baglı olsaydı dururdu.
Benimkı de memeyı hemen almadıgı ıcın oyle durumlarda asırj zorlanıyırun.nr kucak ıstıyor
Ne uyumak
Ne beslenmek
Hıcbır sey ıstemıyor

Memeye baglı olsaydı dururdu.
Benimkı de memeyı hemen almadıgı ıcın oyle durumlarda asırj zorlanıyırun.nr kucak ıstıyor
Ne uyumak
Ne beslenmek
Hıcbır sey ıstemıyor
Şu son hafta huy değişti memeyi alınca susardı bu aralar deli gibi ağlamaktan memeyi falan gözü görmüyor .. normalde sürekli.memede duruyordu artık memesiz ana kucağında duruyor biraz olsun rahatladım en azından bir kez pazara bir kezde markete gittim kısa surelide olsa... Gerçekten işimiz zor canim

Doktora çarşamba gideceğim bunu soracağım. Alerji falan mı yoksa normal mi ?bugün bizimki biraz da mukusluydu.
Çoğunlukla anne sütü alan bebeklerim sarı, sulu ve hafif pütürlü olması normal demişti doktor son gittiğimde.
Kızlr yeşil kaka neden oluyordu az önce uyudu bugün son 2 bez yeşil kakalıydı
Yeşil kaka ya ön sütü fazla aldığını gösteriyormuş ya da gıda hassasiyeti/alerjisi olduğunu. Çoğunlukla süt ürünlerine karşı. Ben hepsini kestim sarıya döndü. Bir takip et istersen

Yok onu almadım canım aldiklarim rotarix ve nimenrix ikişer tane sanırım birer tane daha alinacakmis çok pahalı yaaaa yaptirmasamda bişey olsa vicdan yaparım çok fena o yüzden yaptiricam

Bende öyle sanmıştım oyuzden sorfummm tek ikisi ucretli cünku Vay maşallah fiyatlara bak yaaaaaaa cidden çok çoo fazla
Dediğin gibi yaptırcaz mecbur yaptıırıcaz dediğin gibi

Günaydın
Günaydın aslında sadece yoğurt yiyorum onu da dün yemedim süt falan içmiyorum ama bugünde bi takip edelim bakalım yine olack mı

Randevuyu alırken 1 aylık olmamıştı ama gittiğimizde 30 gündü tam
Yenidoğan bölümü ve çocuk hastalıkları 2 bölümmüş yanlış almışım ne bileyim

Uzamış sarılık bizde de çıktı beslemek dışında dikkat edilecek bir şey var mı? Bir de kan ve idrara bakıldı mi sizin de? Bizim TSH sınırda yüksek çıkmış. Sarılık da 11.1
1 aylık kontrolüne götürdüğümde uzamış sarılık dediler. 11 cıktı degeri. İdrar tahlili temizdi. Uzamis sarilikta idraryolu enfeksiyonundan supheleniyorlar
Glukoz 6 Fosfat Dehidrogenaz Enzim Eksikliği
tahlili yapiyorlar eger bunlardan birinden kaynakli degilse sebrpsiz sarilik diyorlar. Bizden 1 hafta sonra tekrar kan istediler verdirmedim. İdrar yolundan kültür alinacak dediler bebeklerde kültür sonda ile aliniyormus.bir doktor arkadasim dediki idraryolu enfeksiyonu olan cocuk ateslenir karnina dokundugunda aglar bacaklarini karnina ceker hem tahlili temiz tahlilin temiz olup kültürün sıkıntılı oldugu durumlar nadirdir dedi. Ben de goturmedim 20 gun sonra goturdum atesolcer gibi bi aletle sarilik bilirubin degerini olctu vucudunun belirli yerlerine tutup sarilik gorunmuyor cihaz sifir gosteriyor dedi doktor. İyiki 3 gune 1 goturup kan aldirmamisim diyorum

Aptamil in uygulaması var ne zaman resmini çekip koysam hastalık belirtisi kaka diyor .Süt içen cocugun kakasi nasıl olacak sanki

Bende kestim 2.gün ve hem daha güzel emmeye başladı hemde sarıya yakın oldu rengi. Umarım kolay atlatırız.

Evet sen yazdıktan sonra bende arayıp sordum ayirttim. Ama bugün esergry in paylaştığı insatgrsm yazısında 450TL yazıyordu ondan şaşırdım.

O paylaşımın yorum kısmında bir yerde hastane ilaç şirketinden toptan alıyormuş o yüzden daha uygun olabilir yazmış. Herhalde hastane bünyesinde ödedi aşıyı. Muayene ücreti de verildiyse zaten aynı paraya gelmiştir

Ben de ilk çocukta hastaneye ödeme yaptım. Onlar eczaneden gidip almışlardı. Bugün çıkarsam sorayım eczaneye.
Evde kendiniz de yapabilirsiniz ama kusma ihtimali var yazmış.

Allah korusun sonradan hastanelerde çekmek yerine yapıp kurtulalım.
Biz hamileyken okullarda bir rota virüs salgını vardı. Birkaç tanıdığa denk gelince çocuk ishal rota virüsü demişti.

Nerden hatırlayacagım sızı şuan?
hem sız bu mesajı o kadar mesaj arasında nerden buldunuz? Bastan asagı mesajları neden okuyorsunuz?
Eski mesajlarıma bakarken gördüm. Yeni de anne olmuşsunuz, aman kimsenin acılarıyla dalga geçmeyin, hayat devam ediyor, aynı şekilde test eder sizi de hayat. Hatırlatayım dedim, sevgiler...

Eski mesajlarıma bakarken gördüm. Yeni de anne olmuşsunuz, aman kimsenin acılarıyla dalga geçmeyin, hayat devam ediyor, aynı şekilde test eder sizi de hayat. Hatırlatayım dedim, sevgiler...
Sahte olmadıgı surece kımsenın acılarıyla dalga gecmıyorum. Kımsenın acısı da benı mutlu etmıyor .

Burada böyle bır olay yasandı
Ortaya cıktı, dıger grupta da benzerı olunca dogal olarak ınsan ıster ıstemez öyle dusunuyor.
Gercek oldugu dusunulmediği için konusuldu
O kadar.

Ben yazdığım o şeylerin hepsini yaşadım, ve kuretaj olmak zorunda kaldım. Neyse çok şükür ki şu an hamileyim ve tüm o dertler geride kaldı.

Bende kestim 2.gün ve hem daha güzel emmeye başladı hemde sarıya yakın oldu rengi. Umarım kolay atlatırız.
Bizimkinin rengi turuncu gibi .dün mukusluydu bugün gelmemiş. Halbuki hep aynı emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…