- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.801
Memeye baglı olsaydı dururdu.Bugün 2 ay aşımız vardı yarın da verem aşımız var sağlık ocağında aşıdan sonra hiç durmadı ateşi de yok ama çok huysuz bir çay kaşığı calpol verdim hala uyuyamadı sürekli çığlık atarak ağlıyor ya bacakları acıyor ya da o an korktu iğneden ilk acısından ondan bağırıyor anlamadım ama çok yoruldum artık hem ağlamasından hem de ne yapacağımı bilememekten memede de durmuyor kucağa alıyoruz gezdiriyoruz yokburaya da ancak bir kaç kez girebildim aralarda susuyor 5-10 dk sonra yine başlıyor
Şu son hafta huy değişti memeyi alınca susardı bu aralar deli gibi ağlamaktan memeyi falan gözü görmüyor .. normalde sürekli.memede duruyordu artık memesiz ana kucağında duruyor biraz olsun rahatladım en azından bir kez pazara bir kezde markete gittim kısa surelide olsa... Gerçekten işimiz zor canimMemeye baglı olsaydı dururdu.
Benimkı de memeyı hemen almadıgı ıcın oyle durumlarda asırj zorlanıyırun.nr kucak ıstıyor
Ne uyumak
Ne beslenmek
Hıcbır sey ıstemıyor
Çoğunlukla anne sütü alan bebeklerim sarı, sulu ve hafif pütürlü olması normal demişti doktor son gittiğimde.Doktora çarşamba gideceğim bunu soracağım. Alerji falan mı yoksa normal mi ?bugün bizimki biraz da mukusluydu.
Yeşil kaka ya ön sütü fazla aldığını gösteriyormuş ya da gıda hassasiyeti/alerjisi olduğunu. Çoğunlukla süt ürünlerine karşı. Ben hepsini kestim sarıya döndü. Bir takip et istersenKızlr yeşil kaka neden oluyordu az önce uyudu bugün son 2 bez yeşil kakalıydı
Yok onu almadım canım aldiklarim rotarix ve nimenrix ikişer tane sanırım birer tane daha alinacakmis çok pahalı yaaaa yaptirmasamda bişey olsa vicdan yaparım çok fena o yüzden yaptiricam
Bende öyle sanmıştım oyuzden sorfummm tek ikisi ucretli cünkuCanım şimdi kuzenime sordum sanırım yanlış anlamışım nimenrix menenjit asisiymis aklımda niyeyse zatürre olarak kalmış.. yani onun da fiyatı 750 TL ona da bir veya iki ay içinde zam gelecekmiş bin ya da 1.200 TL arası olacakmış
Çoğunlukla anne sütü alan bebeklerim sarı, sulu ve hafif pütürlü olması normal demişti doktor son gittiğimde.
Yeşil kaka ya ön sütü fazla aldığını gösteriyormuş ya da gıda hassasiyeti/alerjisi olduğunu. Çoğunlukla süt ürünlerine karşı. Ben hepsini kestim sarıya döndü. Bir takip et istersen
Randevuyu alırken 1 aylık olmamıştı ama gittiğimizde 30 gündü tamAyyy haziranın başında senin bebek 1 aylık olmamıştı daha ben burda yazmıştım 28 güne kadar yeni doğan sayılıyomuş diyee görmedin sanırımBizim 32 günlüktü allahdan baktılar bişi demediler. O hastaneye yer yok diye en yakın kardeş hastaneden randevu verdiler hemen oda 25 gün sonraya denk geldi tam 2 aylık olucak zamana bizimde işimize geldi. Ben direk Ateşin mhrs sine girdim benden çocuk hastalıkları diye aldım gittim yenidoğan bölümüymüş zaten o Zaten 40 oldu artık hiç gidemessin demekki
1 aylık kontrolüne götürdüğümde uzamış sarılık dediler. 11 cıktı degeri. İdrar tahlili temizdi. Uzamis sarilikta idraryolu enfeksiyonundan supheleniyorlarUzamış sarılık bizde de çıktıbeslemek dışında dikkat edilecek bir şey var mı? Bir de kan ve idrara bakıldı mi sizin de? Bizim TSH sınırda yüksek çıkmış. Sarılık da 11.1
Aptamil in uygulaması var ne zaman resmini çekip koysam hastalık belirtisi kaka diyor .Süt içen cocugun kakasi nasıl olacak sankiÇoğunlukla anne sütü alan bebeklerim sarı, sulu ve hafif pütürlü olması normal demişti doktor son gittiğimde.
Yeşil kaka ya ön sütü fazla aldığını gösteriyormuş ya da gıda hassasiyeti/alerjisi olduğunu. Çoğunlukla süt ürünlerine karşı. Ben hepsini kestim sarıya döndü. Bir takip et istersen
Bende kestim 2.gün ve hem daha güzel emmeye başladı hemde sarıya yakın oldu rengi. Umarım kolay atlatırız.Çoğunlukla anne sütü alan bebeklerim sarı, sulu ve hafif pütürlü olması normal demişti doktor son gittiğimde.
Ne demeek eger emziriyorsanız önceliginiz sol taraf olsunTakipte kalıp yine kontrol ettireceğim ama sola döndürdüğümde o şekilde yatıyor yada kucakta da duruyor. Biraz daha gözlemlerim yine de. Çok teşekkürler
Evet sen yazdıktan sonra bende arayıp sordum ayirttim. Ama bugünesergry in paylaştığı insatgrsm yazısında 450TL yazıyordu ondan şaşırdım.
Yedinmi , benimde kv yapti be aşırı guzel olmustu utanmasam bir tencere yiyecektim
Benden mi bahsediyorsunuz?Kıxlar haziran grubu ara sıra bizden konuşuyor .
Mahıdevransultan in konusu geçmiş baya
Bu arada ona benzer biri yazmış. Bitter adı. O da aynen mahidevran gibi sevgiliden cocuk yapmış, iddet müddet O dolmamış:)
Nerden hatırlayacagım sızı şuan?Benden mi bahsediyorsunuz?
Eski mesajlarıma bakarken gördüm. Yeni de anne olmuşsunuz, aman kimsenin acılarıyla dalga geçmeyin, hayat devam ediyor, aynı şekilde test eder sizi de hayat. Hatırlatayım dedim, sevgiler...Nerden hatırlayacagım sızı şuan?
hem sız bu mesajı o kadar mesaj arasında nerden buldunuz? Bastan asagı mesajları neden okuyorsunuz?
Sahte olmadıgı surece kımsenın acılarıyla dalga gecmıyorum. Kımsenın acısı da benı mutlu etmıyor .Eski mesajlarıma bakarken gördüm. Yeni de anne olmuşsunuz, aman kimsenin acılarıyla dalga geçmeyin, hayat devam ediyor, aynı şekilde test eder sizi de hayat. Hatırlatayım dedim, sevgiler...
Ben yazdığım o şeylerin hepsini yaşadım, ve kuretaj olmak zorunda kaldım. Neyse çok şükür ki şu an hamileyim ve tüm o dertler geride kaldı.Sahte olmadıgı surece kımsenın acılarıyla dalga gecmıyorum. Kımsenın acısı da benı mutlu etmıyor .
Burada böyle bır olay yasandı
Ortaya cıktı, dıger grupta da benzerı olunca dogal olarak ınsan ıster ıstemez öyle dusunuyor.
Gercek oldugu dusunulmediği için konusuldu
O kadar.
Bizimkinin rengi turuncu gibi .dün mukusluydu bugün gelmemiş. Halbuki hep aynı emziriyorumBende kestim 2.gün ve hem daha güzel emmeye başladı hemde sarıya yakın oldu rengi. Umarım kolay atlatırız.
Saglıcakla kucagınıza alırsınız umarım.Ben yazdığım o şeylerin hepsini yaşadım, ve kuretaj olmak zorunda kaldım. Neyse çok şükür ki şu an hamileyim ve tüm o dertler geride kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?