Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben yazdığım o şeylerin hepsini yaşadım, ve kuretaj olmak zorunda kaldım. Neyse çok şükür ki şu an hamileyim ve tüm o dertler geride kaldı.
İyi hayırlı olsun
Nisan anneleri az ötede.
Kimseyi germeyelim sabah sabah.

Nerden hatırlayacagım sızı şuan?
hem sız bu mesajı o kadar mesaj arasında nerden buldunuz? Bastan asagı mesajları neden okuyorsunuz?
Ne mahidevranmıs arkadaş çocuklar okul başlayacak hala etkisi sürüyor

Dün hastanede bir kadınla konuştum o da kalça usg için gelmiş. 6 gündür kaka yapmıyormuş bebeği
Doktor normal değil getir hemen lavman yapılacak demiş
Bu yıldıza nasıl 10 gün normal dediler onu düşünüyorum dünden beri
Aklım hep orda

Bu bağırsaklarla kavga ne zaman bitecek?
Ya da hiç bitmiyor da insan sadece alışıyor mu acaba?
Sabah sabah ıkına ıkına yoruldu bebem

Ben 5-6 güne kadar normal diye biliyorum. Ama doktor öyle deyince germiyim diye bir şey demedim açıkcası.

Benimde eli göğsümde olacak. Bilerek yaptırdım ama Kimsede uyumasin benden ve babasından başka. Bı de ara ara annemde.

2 yaşına kadar kullanırsın. Hayırlı olsun

Canım mama almayan bebeklerde 10 gün nornal buluyorlar . Gunde 1 kez verıyorum demıstı sadece
O degıl de yıldız salı bakmıs neden bısı yazmadı? Bakabılıyorsan yazabılırsın de o anda
Asırı merak ıcındeyım

Son düzenleme:

Canım bana da 10 gün dedi ilk 8.gunde kendi yapti. 2. 6. Gün fitille. Geçen de 5. Gün fitille. Doktorlar normal deyip duruyor. Olmadı yine özele götüreceğim.

Benim de aklım hep yıldızda. Dün yöneticilerden yardım mı istesek diye konuşulmuştu grupta ama devamını kaçırdım ne karar verildi acaba

Canım bana da 10 gün dedi ilk 8.gunde kendi yapti. 2. 6. Gün fitille. Geçen de 5. Gün fitille. Doktorlar normal deyip duruyor. Olmadı yine özele götüreceğim.
Özele gotursen bıle degısen bısı olmaz. 10 gün normal dıyorlar sadece anne sutu alıyorsa. Ama 10 gün kaka yapmayan bebek gazdan ne halde olur allah bilir

Kazen merhaba.
Bir arkadaşımız 4 gün önce bebeğiyle ilgili olumsuz durumlardan dolayı bebeğimi hastaneye götüreceğini söyledi. yildizsavascisi . Kendisiyle hiçbirimizin iletişimi olmadığı için haber alamıyoruz ve forum olarak merak ediyoruz. En azından elimizden birşey gelir mi yardıma desteğe ihtiyacı var mı? Bu konuda bize yardımcı olabilir misiniz? Bilgi almak isteriz sizden?

Özele gotursen bıle degısen bısı olmaz. 10 gün normal dıyorlar sadece anne sutu alıyorsa. Ama 10 gün kaka yapmayan bebek gazdan ne halde olur allah bilir

Ama gaz sorunumuz yok. Alttan üstten rahat rahat çıkarıyoruz. Bezlerimiz de 2 saatte dolu dolu oluyor maşallah. doktor da benim için önemli olan çiş dedi.

2020 yılına ait bir nuamra var elimde ve kendisine mesaj attım. Lakin girmeyeli daha 3 gün olmuş bence boş yere evham yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…