- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.821
İyi hayırlı olsunBen yazdığım o şeylerin hepsini yaşadım, ve kuretaj olmak zorunda kaldım. Neyse çok şükür ki şu an hamileyim ve tüm o dertler geride kaldı.
Teşekkür ederimSaglıcakla kucagınıza alırsınız umarım.
Allah yardımcınız olsun
Size ne oluyor anlamadım??? Terbiyesizligin lüzumu yok..İyi hayırlı olsun
Nisan anneleri az ötede.
Kimseyi germeyelim sabah sabah.
Ne mahidevranmıs arkadaş çocuklar okul başlayacak hala etkisi sürüyorNerden hatırlayacagım sızı şuan?
hem sız bu mesajı o kadar mesaj arasında nerden buldunuz? Bastan asagı mesajları neden okuyorsunuz?
Ne mahidevranmıs arkadaş çocuklar okul başlayacak hala etkisi sürüyor
Kızlar
Sudocream 400 ml139 ₺
125 ml 69 ₺
Aradakı farla bakınhemen 400 ml aldım
Yedek kalsın
DoğruAma reytingi boldu şimdi kabul et
Dün hastanede bir kadınla konuştum o da kalça usg için gelmiş. 6 gündür kaka yapmıyormuş bebeği
Doktor normal değil getir hemen lavman yapılacak demiş
Bu yıldıza nasıl 10 gün normal dediler onu düşünüyorum dünden beri
Aklım hep orda
Benimde eli göğsümde olacak. Bilerek yaptırdım amaÇok iyi dalmadığı sürece evet.
Benimki temas bağımlısı
Ya kucağımda uyuyacak ya da yanına uzanıp bir yerine mutlaka deyecek bir yerim, elini tutucam falan
Hele ki gece uykusuna kucağımdan başka yerde dalmaz asla
Bazen koy uyan yapmaktan uykusu iyice kaçıyor huysuzlanıyordı bu sefer
Sling aldım rahat ettim
Çok kurtarıcı oldı benim için
Güzel taktikBenimde eli göğsümde olacak. Bilerek yaptırdım amaKimsede uyumasin benden ve babasından başka. Bı de ara ara annemde.
2 yaşına kadar kullanırsın. Hayırlı olsun
Canım mama almayan bebeklerde 10 gün nornal buluyorlar . Gunde 1 kez verıyorum demıstı sadeceDün hastanede bir kadınla konuştum o da kalça usg için gelmiş. 6 gündür kaka yapmıyormuş bebeği
Aklım hep orda
Canım mama almayan bebeklerde 10 gün nornal buluyorlar . Gunde 1 kez verıyorum demıstı sadece
O degıl de yıldız salı bakmıs neden bısı yazmadı? Bakabılıyorsan yazabılırsın de o anda
Asırı ıcındeyım
Benim de aklım hep yıldızda. Dün yöneticilerden yardım mı istesek diye konuşulmuştu grupta ama devamını kaçırdım ne karar verildi acabaDün hastanede bir kadınla konuştum o da kalça usg için gelmiş. 6 gündür kaka yapmıyormuş bebeği
Aklım hep orda
Özele gotursen bıle degısen bısı olmaz. 10 gün normal dıyorlar sadece anne sutu alıyorsa. Ama 10 gün kaka yapmayan bebek gazdan ne halde olur allah bilirCanım bana da 10 gün dedi ilk 8.gunde kendi yapti. 2. 6. Gün fitille. Geçen de 5. Gün fitille. Doktorlar normal deyip duruyor. Olmadı yine özele götüreceğim.
Özele gotursen bıle degısen bısı olmaz. 10 gün normal dıyorlar sadece anne sutu alıyorsa. Ama 10 gün kaka yapmayan bebek gazdan ne halde olur allah bilir
Sürekli ıkınma yoksa bebek huzursuz değilse bence takılmaAma gaz sorunumuz yok. Alttan üstten rahat rahat çıkarıyoruz. Bezlerimiz de 2 saatte dolu dolu oluyor maşallah. doktor da benim için önemli olan çiş dedi.
Kazen merhaba.
Bir arkadaşımız 4 gün önce bebeğiyle ilgili olumsuz durumlardan dolayı bebeğimi hastaneye götüreceğini söyledi.yildizsavascisi . Kendisiyle hiçbirimizin iletişimi olmadığı için haber alamıyoruz ve forum olarak merak ediyoruz. En azından elimizden birşey gelir mi yardıma desteğe ihtiyacı var mı? Bu konuda bize yardımcı olabilir misiniz? Bilgi almak isteriz sizden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?