Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tabi yaptırmakta fayda var bence de. 6-14 haftalar arası yapılmalı diyor. Doktora gidicegimiz zaman yanımıza alır gideriz diye düşündüm. Ekim başı gidicez. Valla biz ilk çocukta hem hastaneye verdik hem aşıya ama o zaman asi da hastane de şimdiki kadar pahalli değildi

Aynen ılk cocujta aynı dekılde

Eczaneden alıp kendım bıle yapmayı dusunuyorum nagzına sıkılıyor sonucta.acaba bıberona koyup bıraz süt mü koysam ıçine olur mu

Ya kızlar tecrübe falan hak getire ben bu kızı çözemedim. Gündüz uyumadığı zamanlar hep mık mık kucak istiyor kucakta çok mutlu aç susuz kalır yeter ki kucak olsun. Şimdi ablaları falan var bakıyorlar ama okul açılınca napcam bilmem. Belki diyorum 3.ayda falan oyuncaktan vs anlayınca biraz rahatlarım oyun halısında falan takılır ama şimdi çok küçük biraz bakınsa da çabuk sıkılıyor.

Akşam olunca daha beter sürekli ağlıyor emmek istemiyor daha doğrusu sürekli meme arıyor verince kavga ediyor mama veriyorum onu da istemiyor kucakta da susmuyor akşamları kolik mi oluyor bu nedir ben anlamadım gaz çıkarıyor aslında alttan üstten her gün kaka da yapıyor ama her akşam aynı terane. Gece yarısına kadar durup durup ağlıyor sonra derin uykuya dalıyor baya bir uyuyor sonra.

Sallanmayı seviyor akşam otomatik ana kucağı alacaktım bir arkadaşım vereceğim demişti kıza ayıp olmasın diye ben alıcam diye haber verdim sakın alma ben hazırladım dedi ama normal arabaya sığmıyormuş kızın babasında varmış büyük araba onun müsait olmasını beklicez şimdi.

1 günde 7 kez 7 günde 1 kez kaka yapmaları normal diye biliyorum ben

Eczacıma sorayım bakalım şu rotarix asısını.
1 dozu 750 ₺ imiş
Allah sonunuzu hayır etsın, bızı bu hale getırenlerınde cezasını cok ağır versın .

Asıyı yaptırmasan ılerıde bısı oldugunda pişman olacaksın
Bundan emın olmasan bıle her ishal durumunda trıbe gıreceksın.

Ben bebekken gecırmişim

Benimki de iyice huy edindi özellikle gündüz kucaktan inmiyor, yatağa koymuyorum ağlıyor hemen, ne zaman bitecek bu süreç ya tuvalete gidemiyorum resmen hava çok sıcak olduğu için sling de kullanamıyorum ben

Devletteki çoğu doktora göre bebekteki her şey normal .seni başından savmak ve seni rahatlatıp göndermek istiyorlar. Zekai Tahir e gittik acile gitmez olsaydık. Cocugun biri baygın rengi sapsarı hiç ilgilenmediler.25 günlük bebegimden kan alacaklardı enfeksiyon var diye .kendi doktoru gülüyor bunu duyunca .Şimdi yine bir şey yazıcam ban yiyeceğim. Neyse yazmıyorum siz beni anlıyorsunuz

Çok teşekkür ederim cevap için, içim rahatladı biraz da olsa dediğiniz tüm testler bize de yapıldı, şükürler olsun temiz bzim de. Sadece TSH sınırın üstü cikmos ama serbest t4 normal çıkınca onu da çok ciddiye almadilar. Sadece 1 ay sonra tsh için kan alalım dediler, kontrol amaçlı
Bizimki de sebepsiz sarılık oldu yani. Merak ettiğim bizim yedigimiz içtiğimiz şeyler veya herhangi bir sağlık problemimiz sebep olmaz dimi

2020 yılına ait bir nuamra var elimde ve kendisine mesaj attım. Lakin girmeyeli daha 3 gün olmuş bence boş yere evham yapmışsınız.
Bebeğinin hiç hareket etmediğini
Soğuk suya soktuğu halde uyanmadığını söylediği için çok merak ettik aslında :/

İkinma ile birlikte bazen ses de geliyor gurul gurul acaba o neden

Bebeğinin hiç hareket etmediğini
Soğuk suya soktuğu halde uyanmadığını söylediği için çok merak ettik aslında :/

özür dilerim detayı bilmiyordum sms attım cevap bekliyorum ama dediğim gibi numara 2 sene önceye ait

Bizimkilerde hep öyle .Amy Lee astirit hepimiz bu emme sorunundan şikayetçiyiz .Hem ağzını açıyor hem emmiyor .emdigi zaman da 5 15 dakika arası emiyor .Ben artık kendim veriyorum ona .Ona kalsa emmeyecek.diyorum alerjisi mi var karnı mi ağrıyor .hepsini düşünüyorum. Kolik olsa hiç durmazmis. Onlar farklı oluyormuş.bir ara dedim gazi mi var. Gazı da çok yok .Bayadır çıkmıyor bile .kakasi iyi .altı temiz. Emmiyor emmiyor bir uykuya yatıyor uyuz ediyor beni .yatmaz diye 2 kere aynı göğsü verdim .dedim ki bunu bitirsin iyice .uyuyacagi tuttu .göğsümü de sagmadim kalkar diye .şişmiş şişmiş davul gibi olmuş. Bütün sulanmış süt. Sagdim biraz elle öyle verdim .göğsüm acıdı bu sefer de .emmeyince süt de birikiyor. Çocuk dediğin coppur coppur emer .yok bu ay bu yılda doğanlarda genel bir huysuzluk var

Ha bir de bunu kızlar yapıyor. Ortak ozelligimiz

Gercekten cogumuzda aynı şikayetler var . Bu zamanlarda boylr galıba.

Hadı ben emzik bıberon verıyorum ondan dıyelım. Ee vermeyen arkafaslarında sıkayetlerı aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…