Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizimde bugün 5. Gün alıştık biz metabolizması böyle sanırsam 5-6 günde bir yapıyor.

Kızlar benim bebek uyurken çok irkiliyor ve kendi kendini uyandırıyor. Kundak hayatta yaptırmıyor kış bi gelse zorla saracağım da saçaktan hep isilik zaten Bi de sakinken bile saçını çekip kendini ağlatabiliyor. Eline eldiven giydirmek istemiyorum ama hep saça gidiyor o eller

Gercekten cogumuzda aynı şikayetler var . Bu zamanlarda boylr galıba.

Hadı ben emzik bıberon verıyorum ondan dıyelım. Ee vermeyen arkafaslarında sıkayetlerı aynı
Ben de biberon vermiyorum sadece emzik o da toplasan günde 1 saati geçmez. Emzigi de azalttım. Bak yarın bir gün de süt yetmiyor çok emiyorlar diyeceğiz. 1. ay süt yetmiyor nasıl emzirsek diyorduk .bizden kaynaklıydi .şimdi bizde var onlar emmiyor .3.ayda ne olacak bakalım. Sizlerden belli olur. Ben biraz gerideyim
Gaz dedim gazsiz çıktı. Alerji dedik alerji olsa farklı olurmuş. Acikmiyorlar mi ne ? Bizimki 3.5 saat aç olunca 25 dakika emiyor

Benimki de yaptırtmıyor kundak ben de böyle yaptım uyudu

Eklentiler

• 602CA6D0-B030-44DA-8121-91219AB0A26A.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 78
Beslenme aralıgı mı erken dıye dusunuyorum
Ama memeyı almauınca bıberonla verınce bıtırıyor . Valla anlamadım gıttı . Bıberonla destek yapmazsam bu ay 1 kılo zor alırdı gıbıme gelıyor .

Ben yıldıza yazmıştım bizim doktor 4 günü mesaj attım kaka yapmadı diye bir çay kaşığı hakiki zeytinyağı içir dedi eğer yine yapmazsa mutlaka görmem lazım dedi yani ben de 10 güne kadar normal olmasını bilemiyorum burada öğrendim

Beslenme aralıgı mı erken dıye dusunuyorum
Ama memeyı almauınca bıberonla verınce bıtırıyor . Valla anlamadım gıttı . Bıberonla destek yapmazsam bu ay 1 kılo zor alırdı gıbıme gelıyor .
Sutumuz mu yağlandi acaba ?geçen gün bir makale okudum .Bu emmeyle ilgili veriler saatler şunlar bunlar hep mamayla beslenen çocuklara göre olculuyormus.cunku avrupada emzirme yaygın değilmiş. O yüzden 2 saat 3 saat emzirme falan ya da büyüme doyma mama alım miktarina göre hesaplaniyormus

Aynen öyle yazmaya bile gerek yok ben sesli klavye kullanıyorum çoğu zaman kızlar iyiyim müsait olunca yazacağım veya başımıza şu geldi müsait olunca yazarım gibi bir şey de yazsa hepimize kafiydi gerçekten merak ediyorum kötü bir şey oldu diye düşünüyorum artık

Canım 5 10 dk emdiğinde meme boşalmıyor mu? Benimki max 10 dk emiyor ama boşaltıyor memeyi. Gerçi doktorumuz yoğun bakımda biberon emerken çenesi güçlenmiş o yüzden hızlı emiyor dedi bana ama

Artık akışına bıraktım . Dısarda mwsela emzırmek mumkun degıl. Koluna alsan emerken tıkanıyor
Kaldı kı her öğünde memeyı almıyor zaten. Yanıöda her daım öğün taşımak zorundayım . Bazen krız gelıyor ne yaoarsan yap asla susturamazsın
E tabıı ben de asırı stres oluyorum o anda

Canım 5 10 dk emdiğinde meme boşalmıyor mu? Benimki max 10 dk emiyor ama boşaltıyor memeyi. Gerçi doktorumuz yoğun bakımda biberon emerken çenesi güçlenmiş o yüzden hızlı emiyor dedi bana ama
Benim de 10 dk civarı emiyor ama boşalıyor meme. Hatta sonrasında sağmayı denedim doğru dürüst bir şey çıkmadı, boş yani. Bence yetiyor. Hep 10-15 dk emdi kızım, ilk 10 gün hariç, ona rağmen 1 ayda 1300 gr aldı.

Aminnnnnn....Canım kurban bayramından sonra 750 TL olmuş bir de normalde 450 TL veya 490 TL imiş gelen zamma bak 10 değil 20 TL değil bir anda 300 TL zam mı olur şimdi de 1000-1200 civarı olacak diyor kuzenim bu kadar ani ve yüksek artışlar inanılmaz,, söyleyecek yazacak o kadar çok şey var ki ama şu anda önemli olan Gülşen'in imam hatiplilere söylediği şey nasıl olsa gündemi bir şekilde dolduruyorlar olan bize oluyor çocuklarımıza geleceğimize oluyor

O an girdiğinde bende çevrimiçiydim araştırma hastanesi hangisi iyi Hacettepe Gazi gibi konulara bakıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…