- 15 Kasım 2021
- 288
- 1.147
- 33
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.861
Bizimde bugün 5. Gün alıştık biz metabolizması böyle sanırsam 5-6 günde bir yapıyor.Dün hastanede bir kadınla konuştum o da kalça usg için gelmiş. 6 gündür kaka yapmıyormuş bebeği
Doktor normal değil getir hemen lavman yapılacak demiş
Bu yıldıza nasıl 10 gün normal dediler onu düşünüyorum dünden beri
Aklım hep orda
Ben de biberon vermiyorum sadece emzik o da toplasan günde 1 saati geçmez. Emzigi de azalttım. Bak yarın bir gün de süt yetmiyor çok emiyorlar diyeceğiz. 1. ay süt yetmiyor nasıl emzirsek diyorduk .bizden kaynaklıydi .şimdi bizde var onlar emmiyor .3.ayda ne olacak bakalım. Sizlerden belli olur. Ben biraz gerideyimGercekten cogumuzda aynı şikayetler var . Bu zamanlarda boylr galıba.
Hadı ben emzik bıberon verıyorum ondan dıyelım. Ee vermeyen arkafaslarında sıkayetlerı aynı
Benimki de yaptırtmıyor kundak ben de böyle yaptımBizimde bugün 5. Gün alıştık biz metabolizması böyle sanırsam 5-6 günde bir yapıyor.
Kızlar benim bebek uyurken çok irkiliyor ve kendi kendini uyandırıyor. Kundak hayatta yaptırmıyor kış bi gelse zorla saracağım da saçaktan hep isilik zatenBi de sakinken bile saçını çekip kendini ağlatabiliyor. Eline eldiven giydirmek istemiyorum ama hep saça gidiyor o eller
Beslenme aralıgı mı erken dıye dusunuyorumBen de biberon vermiyorum sadece emzik o da toplasan günde 1 saati geçmez. Emzigi de azalttım. Bak yarın bir gün de süt yetmiyor çok emiyorlar diyeceğiz. 1. ay süt yetmiyor nasıl emzirsek diyorduk .bizden kaynaklıydi .şimdi bizde var onlar emmiyor .3.ayda ne olacak bakalım. Sizlerden belli olur. Ben biraz gerideyim
Gaz dedim gazsiz çıktı. Alerji dedik alerji olsa farklı olurmuş. Acikmiyorlar mi ne ? Bizimki 3.5 saat aç olunca 25 dakika emiyor
Cıkatdıktan sonra kollarda iz var mı ona dıkkat et :)Benimki de yaptırtmıyor kundak ben de böyle yaptımuyudu
Eee bızımkı de boyle genelde
Ben yıldıza yazmıştım bizim doktor 4 günü mesaj attım kaka yapmadı diye bir çay kaşığı hakiki zeytinyağı içir dedi eğer yine yapmazsa mutlaka görmem lazım dedi yani ben de 10 güne kadar normal olmasını bilemiyorum burada öğrendimDün hastanede bir kadınla konuştum o da kalça usg için gelmiş. 6 gündür kaka yapmıyormuş bebeği
Doktor normal değil getir hemen lavman yapılacak demiş
Bu yıldıza nasıl 10 gün normal dediler onu düşünüyorum dünden beri
Aklım hep orda
Sutumuz mu yağlandi acaba ?geçen gün bir makale okudum .Bu emmeyle ilgili veriler saatler şunlar bunlar hep mamayla beslenen çocuklara göre olculuyormus.cunku avrupada emzirme yaygın değilmiş. O yüzden 2 saat 3 saat emzirme falan ya da büyüme doyma mama alım miktarina göre hesaplaniyormusBeslenme aralıgı mı erken dıye dusunuyorum
Ama memeyı almauınca bıberonla verınce bıtırıyor . Valla anlamadım gıttı . Bıberonla destek yapmazsam bu ay 1 kılo zor alırdı gıbıme gelıyor .
Aynen öyle yazmaya bile gerek yok ben sesli klavye kullanıyorum çoğu zaman kızlar iyiyim müsait olunca yazacağım veya başımıza şu geldi müsait olunca yazarım gibi bir şey de yazsa hepimize kafiydi gerçekten merak ediyorum kötü bir şey oldu diye düşünüyorum artık
Canım mama almayan bebeklerde 10 gün nornal buluyorlar . Gunde 1 kez verıyorum demıstı sadece
O degıl de yıldız salı bakmıs neden bısı yazmadı? Bakabılıyorsan yazabılırsın de o anda
Asırı merak ıcındeyım
Canım 5 10 dk emdiğinde meme boşalmıyor mu? Benimki max 10 dk emiyor ama boşaltıyor memeyi. Gerçi doktorumuz yoğun bakımda biberon emerken çenesi güçlenmiş o yüzden hızlı emiyor dedi bana amaBizimkilerde hep öyle .Amy Lee astirit hepimiz bu emme sorunundan şikayetçiyiz .Hem ağzını açıyor hem emmiyor .emdigi zaman da 5 15 dakika arası emiyor .Ben artık kendim veriyorum ona .Ona kalsa emmeyecek.diyorum alerjisi mi var karnı mi ağrıyor .hepsini düşünüyorum. Kolik olsa hiç durmazmis. Onlar farklı oluyormuş.bir ara dedim gazi mi var. Gazı da çok yok .Bayadır çıkmıyor bile .kakasi iyi .altı temiz. Emmiyor emmiyor bir uykuya yatıyor uyuz ediyor beni .yatmaz diye 2 kere aynı göğsü verdim .dedim ki bunu bitirsin iyice .uyuyacagi tuttu .göğsümü de sagmadim kalkar diye .şişmiş şişmiş davul gibi olmuş. Bütün sulanmış süt. Sagdim biraz elle öyle verdim .göğsüm acıdı bu sefer de .emmeyince süt de birikiyor. Çocuk dediğin coppur coppur emer .yok bu ay bu yılda doğanlarda genel bir huysuzluk var
Artık akışına bıraktım . Dısarda mwsela emzırmek mumkun degıl. Koluna alsan emerken tıkanıyorSutumuz mu yağlandi acaba ?geçen gün bir makale okudum .Bu emmeyle ilgili veriler saatler şunlar bunlar hep mamayla beslenen çocuklara göre olculuyormus.cunku avrupada emzirme yaygın değilmiş. O yüzden 2 saat 3 saat emzirme falan ya da büyüme doyma mama alım miktarina göre hesaplaniyormus
Benim de 10 dk civarı emiyor ama boşalıyor meme. Hatta sonrasında sağmayı denedim doğru dürüst bir şey çıkmadı, boş yani. Bence yetiyor. Hep 10-15 dk emdi kızım, ilk 10 gün hariç, ona rağmen 1 ayda 1300 gr aldı.Canım 5 10 dk emdiğinde meme boşalmıyor mu? Benimki max 10 dk emiyor ama boşaltıyor memeyi. Gerçi doktorumuz yoğun bakımda biberon emerken çenesi güçlenmiş o yüzden hızlı emiyor dedi bana ama
Allah yardımcın olsun . Bızım gıbı olursanız asırı yorucu bır sureçBu arada bizimde meme savaşlarımız başlamış bulunmakta
MasallahBenim de 10 dk civarı emiyor ama boşalıyor meme. Hatta sonrasında sağmayı denedim doğru dürüst bir şey çıkmadı, boş yani. Bence yetiyor. Hep 10-15 dk emdi kızım, ilk 10 gün hariç, ona rağmen 1 ayda 1300 gr aldı.
Aminnnnnn....Canım kurban bayramından sonra 750 TL olmuş bir de normalde 450 TL veya 490 TL imiş gelen zamma bak 10 değil 20 TL değil bir anda 300 TL zam mı olur şimdi de 1000-1200 civarı olacak diyor kuzenim bu kadar ani ve yüksek artışlar inanılmaz,, söyleyecek yazacak o kadar çok şey var ki ama şu anda önemli olan Gülşen'in imam hatiplilere söylediği şey nasıl olsa gündemi bir şekilde dolduruyorlar olan bize oluyor çocuklarımıza geleceğimize oluyorEczacıma sorayım bakalım şu rotarix asısını.
1 dozu 750 ₺ imiş
Allah sonunuzu hayır etsın, bızı bu hale getırenlerınde cezasını cok ağır versın .
Asıyı yaptırmasan ılerıde bısı oldugunda pişman olacaksın
Bundan emın olmasan bıle her ishal durumunda trıbe gıreceksın.
Ben bebekken gecırmişim
O an girdiğinde bende çevrimiçiydim araştırma hastanesi hangisi iyi Hacettepe Gazi gibi konulara bakıyordu
Canım mama almayan bebeklerde 10 gün nornal buluyorlar . Gunde 1 kez verıyorum demıstı sadece
O degıl de yıldız salı bakmıs neden bısı yazmadı? Bakabılıyorsan yazabılırsın de o anda
Asırı merak ıcındeyım
Aynen benimkide öyle canım max 15 emerBenim de 10 dk civarı emiyor ama boşalıyor meme. Hatta sonrasında sağmayı denedim doğru dürüst bir şey çıkmadı, boş yani. Bence yetiyor. Hep 10-15 dk emdi kızım, ilk 10 gün hariç, ona rağmen 1 ayda 1300 gr aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?