- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.881
Patolojik degilse korkmayin yani genetik bi kan hastalıği karaciger rahatsizligi vs. Suan anlarsiniz gozbebeginin icinde var mi? Bizim de testeron hormonu ve 17 progesteron testimiz yuksek cikti biz de o sebeple takip edilecegiz sarilikla alakasi yokÇok teşekkür ederim cevap için, içim rahatladı biraz da olsadediğiniz tüm testler bize de yapıldı, şükürler olsun temiz bzim de. Sadece TSH sınırın üstü cikmos ama serbest t4 normal çıkınca onu da çok ciddiye almadilar. Sadece 1 ay sonra tsh için kan alalım dediler, kontrol amaçlı
Bizimki de sebepsiz sarılık oldu yani. Merak ettiğim bizim yedigimiz içtiğimiz şeyler veya herhangi bir sağlık problemimiz sebep olmaz dimi
Bizimkilerde hep öyle .Amy Lee astirit hepimiz bu emme sorunundan şikayetçiyiz .Hem ağzını açıyor hem emmiyor .emdigi zaman da 5 15 dakika arası emiyor .Ben artık kendim veriyorum ona .Ona kalsa emmeyecek.diyorum alerjisi mi var karnı mi ağrıyor .hepsini düşünüyorum. Kolik olsa hiç durmazmis. Onlar farklı oluyormuş.bir ara dedim gazi mi var. Gazı da çok yok .Bayadır çıkmıyor bile .kakasi iyi .altı temiz. Emmiyor emmiyor bir uykuya yatıyor uyuz ediyor beni .yatmaz diye 2 kere aynı göğsü verdim .dedim ki bunu bitirsin iyice .uyuyacagi tuttu .göğsümü de sagmadim kalkar diye .şişmiş şişmiş davul gibi olmuş. Bütün sulanmış süt. Sagdim biraz elle öyle verdim .göğsüm acıdı bu sefer de .emmeyince süt de birikiyor. Çocuk dediğin coppur coppur emer .yok bu ay bu yılda doğanlarda genel bir huysuzluk var
Ha bir de bunu kızlar yapıyor. Ortak ozelligimiz
Gercekten cogumuzda aynı şikayetler var . Bu zamanlarda boylr galıba.
Hadı ben emzik bıberon verıyorum ondan dıyelım. Ee vermeyen arkafaslarında sıkayetlerı aynı
Ben bunu düşünüyorum almak için ama dönmeye başlasın ozman alıcamDolaptan oyun halısı bakıyorum.
Basıt bır sey de ıs gorur. Cıvilde 100 e var
Ama ne gerek var
Benınkı etragı ızlemeyı cok sebıyor .alalım bakalım sevecek mı
Hem altını alt acma olarak kullanabılırsınız kızlar
Canım Senin dün bahsettigin silinebilir alt açma bezi bu mu? Kullandığın.Kıxlar bakın hem alt acma hem aktıvıtegalıba
Dün çekmiştim bunu sonra içim rahat etmedi sadece ellerini kapsayacak sekilde yaptımCıkatdıktan sonra kollarda iz var mı ona dıkkat et :)
Bence de 10 gün çokBen yıldıza yazmıştım bizim doktor 4 günü mesaj attım kaka yapmadı diye bir çay kaşığı hakiki zeytinyağı içir dedi eğer yine yapmazsa mutlaka görmem lazım dedi yani ben de 10 güne kadar normal olmasını bilemiyorum burada öğrendim
Anlattıklarin benim kızıma çok benziyor, bana kalırsa YouTube dan bak i love you masajını bir dene ve bacaklarını karnına doğru getirerek alttan da gaz çıkarmasını sağlamayı dene.damlalar falan hicbiri iyi gelmedi bize masaj yapınca hemen pırt pırt sesler geliyor.gazi olabilir gibi geldi bana anlattıklarından.aynilarini yaşıyorum.Bizimki açsa güzel emiyor ama genelde kısa kısa emip dalıyor doymayınca tekrar uyanıyor ama akşam bambaşka bi durum oluyor hep mız mız ara ara durup bakınıyor ama genelde bağrınıyor ayakta sallayınca falan dalıyor biraz. Biberon veya emzik vermekle alakalı olduğunu hiç sanmıyorum benimki mamadan çok memeci mama zaten günde 1 veya 2 kez veriyorum o da sütün iyice bittiğini hissettiğimde emzikte çok nadir tutuyor ama akşam olunca bir haller oluyor çocuğa canı yanıyo gibi ağlıyo ama gaz çıkarıyor kaka yapıyor başka nesi var anlamıyorum ağrısı olsa gündüz de ağlar alerji vs akşamdan gece yarısına kadar olacak değil ya sadece akşam olunca geliyolar benim çocuğaBöyle belirli saatlerde ağlayınca kolik yazıyor internette
Erkek bebekler gazlı olur durmaz falan diye bilirim kızlar erkekleri geçti anlaşılan.
Hayır degıl. Ama bu daha ıyı olur . Neytem baktım yıkanan alt acma bezlerı bu fıyatlarda.Canım Senin dün bahsettigin silinebilir alt açma bezi bu mu? Kullandığın.
Ben sadece gece veriyorum biberonu 1 kere onda da uyuyor oluyor. Emzigi de bir alıyor bir almiyor. Bu senenin bebelerinin hep dertleri aynı benceGercekten cogumuzda aynı şikayetler var . Bu zamanlarda boylr galıba.
Hadı ben emzik bıberon verıyorum ondan dıyelım. Ee vermeyen arkafaslarında sıkayetlerı aynı
Öyle dogru soyledın kıBen sadece gece veriyorum biberonu 1 kere onda da uyuyor oluyor. Emzigi de bir alıyor bir almiyor. Bu senenin bebelerinin hep dertleri aynı benceduruşları huysuzluklari aynı
Bıberonla verme nedenlerımden bırı de buBir de hep boğazına kaçıyor benim kızın sütte mama da hızlı mı akıyordur nedir her gün birkaç kez kaçıyor çok korkuyom valla
Yapıyorum masajları gaz çıkarıyor rahatlıkla ama susmuyor işte ben de sab simplex veriyorum ama pek işe yaramıyor o saatlerde şişe bitsin almıcamAnlattıklarin benim kızıma çok benziyor, bana kalırsa YouTube dan bak i love you masajını bir dene ve bacaklarını karnına doğru getirerek alttan da gaz çıkarmasını sağlamayı dene.damlalar falan hicbiri iyi gelmedi bize masaj yapınca hemen pırt pırt sesler geliyor.gazi olabilir gibi geldi bana anlattıklarından.aynilarini yaşıyorum.
Biberonla da kaçıyor ya hep tetikteyimBıberonla verme nedenlerımden bırı de bu
Tıkanır gibi mi ağlıyor? Benimki akşamları alnının şekli değişerek bağırıyordu, tam ağlama değil. Arada tıkanıyordu. Videoya çektik 3 doktor da kolik dedi. Gaz sancısıyla başlıyor bizimBizimki açsa güzel emiyor ama genelde kısa kısa emip dalıyor doymayınca tekrar uyanıyor ama akşam bambaşka bi durum oluyor hep mız mız ara ara durup bakınıyor ama genelde bağrınıyor ayakta sallayınca falan dalıyor biraz. Biberon veya emzik vermekle alakalı olduğunu hiç sanmıyorum benimki mamadan çok memeci mama zaten günde 1 veya 2 kez veriyorum o da sütün iyice bittiğini hissettiğimde emzikte çok nadir tutuyor ama akşam olunca bir haller oluyor çocuğa canı yanıyo gibi ağlıyo ama gaz çıkarıyor kaka yapıyor başka nesi var anlamıyorum ağrısı olsa gündüz de ağlar alerji vs akşamdan gece yarısına kadar olacak değil ya sadece akşam olunca geliyolar benim çocuğaBöyle belirli saatlerde ağlayınca kolik yazıyor internette
Erkek bebekler gazlı olur durmaz falan diye bilirim kızlar erkekleri geçti anlaşılan.
Aynen bizimkide öyle kendimde çıkarıyor ama ben masaj yapınca yine çıkarıyor demekki cikaramadiklarida var içinde diyorum çünkü bayağı gaz sancısı gibi ağlıyor zaten.bendede biogaia var bende btsin almicam.Yapıyorum masajları gaz çıkarıyor rahatlıkla ama susmuyor işte ben de sab simplex veriyorum ama pek işe yaramıyor o saatlerde şişe bitsin almıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?