Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kıxlar bakın hem alt acma hem aktıvıtegalıba

Eklentiler

• Screenshot_20220826-115206_Chrome.webp
    24 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20220826-115048_Chrome.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 72
Patolojik degilse korkmayin yani genetik bi kan hastalıği karaciger rahatsizligi vs. Suan anlarsiniz gozbebeginin icinde var mi? Bizim de testeron hormonu ve 17 progesteron testimiz yuksek cikti biz de o sebeple takip edilecegiz sarilikla alakasi yok

Ha bir de bunu kızlar yapıyor. Ortak ozelligimiz

Gercekten cogumuzda aynı şikayetler var . Bu zamanlarda boylr galıba.

Hadı ben emzik bıberon verıyorum ondan dıyelım. Ee vermeyen arkafaslarında sıkayetlerı aynı

Bizimki açsa güzel emiyor ama genelde kısa kısa emip dalıyor doymayınca tekrar uyanıyor ama akşam bambaşka bi durum oluyor hep mız mız ara ara durup bakınıyor ama genelde bağrınıyor ayakta sallayınca falan dalıyor biraz. Biberon veya emzik vermekle alakalı olduğunu hiç sanmıyorum benimki mamadan çok memeci mama zaten günde 1 veya 2 kez veriyorum o da sütün iyice bittiğini hissettiğimde emzikte çok nadir tutuyor ama akşam olunca bir haller oluyor çocuğa canı yanıyo gibi ağlıyo ama gaz çıkarıyor kaka yapıyor başka nesi var anlamıyorum ağrısı olsa gündüz de ağlar alerji vs akşamdan gece yarısına kadar olacak değil ya sadece akşam olunca geliyolar benim çocuğa Böyle belirli saatlerde ağlayınca kolik yazıyor internette
Erkek bebekler gazlı olur durmaz falan diye bilirim kızlar erkekleri geçti anlaşılan.

Dolaptan oyun halısı bakıyorum.
Basıt bır sey de ıs gorur. Cıvilde 100 e var
Ama ne gerek var
Benınkı etragı ızlemeyı cok sebıyor .alalım bakalım sevecek mı

Hem altını alt acma olarak kullanabılırsınız kızlar

Ben bunu düşünüyorum almak için ama dönmeye başlasın ozman alıcam

Eklentiler

• B2C3191E-A29E-453F-8488-A1012386D628.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 76
Cıkatdıktan sonra kollarda iz var mı ona dıkkat et :)
Dün çekmiştim bunu sonra içim rahat etmedi sadece ellerini kapsayacak sekilde yaptım bisey yoktu
Bence de 10 gün çok

Anlattıklarin benim kızıma çok benziyor, bana kalırsa YouTube dan bak i love you masajını bir dene ve bacaklarını karnına doğru getirerek alttan da gaz çıkarmasını sağlamayı dene.damlalar falan hicbiri iyi gelmedi bize masaj yapınca hemen pırt pırt sesler geliyor.gazi olabilir gibi geldi bana anlattıklarından.aynilarini yaşıyorum.

Canım Senin dün bahsettigin silinebilir alt açma bezi bu mu? Kullandığın.
Hayır degıl. Ama bu daha ıyı olur . Neytem baktım yıkanan alt acma bezlerı bu fıyatlarda.
Onu almak yerıne oyun halısı alın
Hem cocuk ılgılensın hem sızın ısınıze yarasın.
Ben sımdı oylr yapıcam .

Bendeki besığe ait. Ama ısımı goruyor .atayım foto

Gercekten cogumuzda aynı şikayetler var . Bu zamanlarda boylr galıba.

Hadı ben emzik bıberon verıyorum ondan dıyelım. Ee vermeyen arkafaslarında sıkayetlerı aynı
Ben sadece gece veriyorum biberonu 1 kere onda da uyuyor oluyor. Emzigi de bir alıyor bir almiyor. Bu senenin bebelerinin hep dertleri aynı bence duruşları huysuzluklari aynı

Kıxlar bendekı bu beşiğe ait.
Önemlı olan usy kumasın naylomsu yanı parasut kumas tarzı olması lazım kı kullanıslımolsun ve alta gecırnesın.

Dolaptan bu tarz bı oyun halısı alın ve cocuk durmayı sevmese bıle elınızde patlamaz
Alt açma örtüsü yaparsınız . Bunların özellıgi parasut kumas tarzı
Sonucta bazı bebekler durmuyor bıle ıcınde yepyenı olarak satıyorlar. Yanı kısa surelı kullanım bunlar .

Ben sımdı bakındım alıcam bı tane dolaptan:)

Eklentiler

• 20220826_121608.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20220826-121715_Google.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 73
Yapıyorum masajları gaz çıkarıyor rahatlıkla ama susmuyor işte ben de sab simplex veriyorum ama pek işe yaramıyor o saatlerde şişe bitsin almıcam

Tıkanır gibi mi ağlıyor? Benimki akşamları alnının şekli değişerek bağırıyordu, tam ağlama değil. Arada tıkanıyordu. Videoya çektik 3 doktor da kolik dedi. Gaz sancısıyla başlıyor bizim

Yapıyorum masajları gaz çıkarıyor rahatlıkla ama susmuyor işte ben de sab simplex veriyorum ama pek işe yaramıyor o saatlerde şişe bitsin almıcam
Aynen bizimkide öyle kendimde çıkarıyor ama ben masaj yapınca yine çıkarıyor demekki cikaramadiklarida var içinde diyorum çünkü bayağı gaz sancısı gibi ağlıyor zaten.bendede biogaia var bende btsin almicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…