- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.901
Yan yatar halde verıyorumBiberonla da kaçıyor ya hep tetikteyim
Gözünün ici çok hafif Sarı. Yüzü de gün içinde bi bakıyorum tamamen geçmiş bı bakıyorum hafif Sarı. Yani anlayamadim, ins en geç ikinci ayda geçmiş olur bizim dePatolojik degilse korkmayin yani genetik bi kan hastalıği karaciger rahatsizligi vs. Suan anlarsiniz gozbebeginin icinde var mi? Bizim de testeron hormonu ve 17 progesteron testimiz yuksek cikti biz de o sebeple takip edilecegiz sarilikla alakasi yok
Kıymetımızı bilListeye baktımda doğumlardan sonra baya kişi girmemiş hepsinde tarih yazmaya başlamışşurda konuşkan 10-15 kişi kaldık sanırım 70 kişiden
Aaa daha okul maceralarımızı anlatıcaz tabi o zamana kadar ruh sağlığımız yerinde kalırsaListeye baktımda doğumlardan sonra baya kişi girmemiş hepsinde tarih yazmaya başlamışşurda konuşkan 10-15 kişi kaldık sanırım 70 kişiden
Valla tek başımada kalabilirdimKıymetımızı bil
Bu gidişle biz ozmanda oluruzAaa daha okul maceralarımızı anlatıcaz tabi o zamana kadar ruh sağlığımız yerinde kalırsa
Senin attığın fotoğrafdaki gibi kangurum var bel destekli. Bide normal var. İkisimide kullanıyoruz bizz arada 10 dk mesefelerde vallaBir el atın bana, kanguru için erken mi? Evde kanguru var ama Bu aylar içim sling mi almalıyım? Yağmur yağıyor 3 gündür bakkala gitmek çok zor oluyor arabayla.
Abartma ıstersen :) psmugu yıka gozu kapı srkılde hafıfce saglı sollu silBebeğimin gözüne kirpiği kaçmış nasıl çıkarabilirim göz doktoruna mı götürmeliyim
Kendi kendine çıkıyo oBebeğimin gözüne kirpiği kaçmış nasıl çıkarabilirim göz doktoruna mı götürmeliyim
Ben de destek bekliyordum açıkçası. Kalçaya zarar vermekten çekiniyorum aslında ama 15 dkdan bir şey olmaz benceSenin attığın fotoğrafdaki gibi kangurum var bel destekli. Bide normal var. İkisimide kullanıyoruz bizz arada 10 dk mesefelerde valla
Aynen yani kv fln gidiyoruz meslea 10 dk uzaklıkda asansor yok onlarda bebek arabasını taışımak saçma geliyoBen de destek bekliyordum açıkçası. Kalçaya zarar vermekten çekiniyorum aslında ama 15 dkdan bir şey olmaz bence
Boşalttığıni nasıl anlayacağım kiCanım 5 10 dk emdiğinde meme boşalmıyor mu? Benimki max 10 dk emiyor ama boşaltıyor memeyi. Gerçi doktorumuz yoğun bakımda biberon emerken çenesi güçlenmiş o yüzden hızlı emiyor dedi bana ama
Bence slingBir el atın bana, kanguru için erken mi? Evde kanguru var ama Bu aylar içim sling mi almalıyım? Yağmur yağıyor 3 gündür bakkala gitmek çok zor oluyor arabayla.
O dolgun sert hali gidiyor bende yumuşak oluyor göğsüm öyle anlıyorum ama sıkınca süt geliyor tabi tamamı bitmiyorBoşalttığıni nasıl anlayacağım ki
Saginca süt geliyor ama
10 15 dakika iyi mi sayılıyor? Ben 15 dakika olunca as diye düşünürdüm hepMasallah
10 -15 dakıka cok ıyı canım
Olması gereken bu zaten .
Ama boş olduğunu yumuşaklığa göre anlayamazsın. Yumuşak olması bebeğin sürekli emdigini gösterir. Mesela benim bebek geceleri çok emmedigi için çok sert oluyor ama bu dolgunluktan değil de çok beklediğinden oluyor .O dolgun sert hali gidiyor bende yumuşak oluyor göğsüm öyle anlıyorum ama sıkınca süt geliyor tabi tamamı bitmiyor
Yenıdogdugunda azdı10 15 dakika iyi mi sayılıyor? Ben 15 dakika olunca as diye düşünürdüm hep
Yok canım ıkınma yok. Gazi çıkarıyor. Ana fitil yapınca bezin dolu dolu olması canımı sıktı.Sürekli ıkınma yoksa bebek huzursuz değilse bence takılma
Evet kakaya degıl çişe bakıyorlar
Ben zeytinyağı sürüyorum bu ara. Fisfis aldım oje koydum. Bepanthol den sonra daha iyi geldi. 2 fıs yetiyor mis gibiMeraktan alacağımaslında elimde boy boy pişik kremi var, alamanyalardan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?