Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gözünün ici çok hafif Sarı. Yüzü de gün içinde bi bakıyorum tamamen geçmiş bı bakıyorum hafif Sarı. Yani anlayamadim, ins en geç ikinci ayda geçmiş olur bizim de

Bir el atın bana, kanguru için erken mi? Evde kanguru var ama Bu aylar içim sling mi almalıyım? Yağmur yağıyor 3 gündür bakkala gitmek çok zor oluyor arabayla.

Kıymetımızı bil
Valla tek başımada kalabilirdim en azından öğreniyom herşeyi burdan etrafdaki insanlara sormadan bilgi sahibi oluyorum
Aaa daha okul maceralarımızı anlatıcaz tabi o zamana kadar ruh sağlığımız yerinde kalırsa
Bu gidişle biz ozmanda oluruz maşallah bize herşeyin altından kalkarız

Bir el atın bana, kanguru için erken mi? Evde kanguru var ama Bu aylar içim sling mi almalıyım? Yağmur yağıyor 3 gündür bakkala gitmek çok zor oluyor arabayla.
Senin attığın fotoğrafdaki gibi kangurum var bel destekli. Bide normal var. İkisimide kullanıyoruz bizz arada 10 dk mesefelerde valla

Ben de destek bekliyordum açıkçası. Kalçaya zarar vermekten çekiniyorum aslında ama 15 dkdan bir şey olmaz bence
Aynen yani kv fln gidiyoruz meslea 10 dk uzaklıkda asansor yok onlarda bebek arabasını taışımak saçma geliyo Onda taşıyoruz oyuzden bencede bişi olmaz

Canım 5 10 dk emdiğinde meme boşalmıyor mu? Benimki max 10 dk emiyor ama boşaltıyor memeyi. Gerçi doktorumuz yoğun bakımda biberon emerken çenesi güçlenmiş o yüzden hızlı emiyor dedi bana ama
Boşalttığıni nasıl anlayacağım ki
Saginca süt geliyor ama

Bence sling
Sağlık açısından da kanguru için erken sanırım
Slingte büzüşüyor anne karnı gibi çok rahat uyuyor

O dolgun sert hali gidiyor bende yumuşak oluyor göğsüm öyle anlıyorum ama sıkınca süt geliyor tabi tamamı bitmiyor
Ama boş olduğunu yumuşaklığa göre anlayamazsın. Yumuşak olması bebeğin sürekli emdigini gösterir. Mesela benim bebek geceleri çok emmedigi için çok sert oluyor ama bu dolgunluktan değil de çok beklediğinden oluyor .
Bir de zamanla o sert hali kalmıyor. Genelde yumuşak oluyor.ilk zamanlar bebek sütü çok cekemediginden süt kalıyor ve sert oluyor .zamanla anlayacaksın göğsün yumuşak olacak.o zaman boşaldigi anlamına gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…