Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende Elele madre var anne yanı. İçinden alt açma aparatı çıktı bunun gibi ama altıyla takılıp çıkabilen bir parça. Aldığımda kocaman ne gerek var diyordum ama elim ayağım oldu. Üstüne alt açma da seriyorum şu an. Hiç olmadı üstünde bile açsam sil geç çok iyi.

Ben şu an öyle anlıyorum olabilir belki ilerde dediğin gibi

Aynisini yasiyoruz suan 4 gundur boyle daha bugun sakinlesti , bence atak haftasi canim cunku her pazartesi guncelleme geliyor bizimkine azalir sizinkide.merak etme geçici olarak bak sabir versin allahim

Tabi canım en fazla 100₺ falandı oğluma yaptırdığımda. Muayene de koymazdı pek. Zaten aylık kontrol diye çağırmıştı o zaman demişti rota virüs aşısını. Biraz emrivaki gibi oldu doktorunki.
Ama ben yeğenlerimden de bildiğim için yaptıralım demiştim.

Bir ilaç nasıl bu kadar artar anlamış değilim.
Eşim ilaç şirketinden tanıdık var mı diye düşünmeye başladı direk

2 gogsumunde tadına baktım
Ikısı de aynı :) ama kız sag gogsu hıc sevmıyor . Oradam daha fazla sut gelıyor ondan mı acaba
Muhtemelen canım
Ben hep öyle denk geldi diye sağ tarafı sağmıştım çoğunlukla onun delikleri ve tazyiki daha çok bir de sol göğsüm bir tık büyük benim biraz geç doluyor
Mesela tam dolu değilken solu verdiğimde biraz emdikten sonra istemiyor çünkü çok asılması gerekiyor belli bir zaman sonra
Ama sağ tarafta hiç öyle problem yapmıyor çünkü ordan daha kolay geliyor süt

İlk cocukta ben solu bıraktırıp saga devam etmıstım yavas yavas sutten kesmek adına
Ondan dolayı da olabılır biemıyorum.
Zamanı geldıgınde bunda da sagı bıraktırıp soldan devam ettırıcem :)

Valla bizimki de öyle 4mtivaki yaptırmıştı. 100 falandı doğru. Bu nedir nasıl bir fiyattır. Artmadan almakta fayda var.

Benimki de yaptırtmıyor kundak ben de böyle yaptım uyudu

Ben bir defa ilaç içiricem diye böyle yaptım. İlacı içirince çıkarmadım bilerek. Yılan gibi kıvrana kıvrana çıkarttı kendisi

Hiç tutturmaz ellerini. Ayaklarını falan da hemen yukarı çeker.
Öpülmeyi seviyor ama zilli

Sağlık bakanlığına mı bildirsek? Yani özel aşı bile olsa bu faiş fiyat normal değil
Şikayet çok olursa belki dikkate alınır..

Bir el atın bana, kanguru için erken mi? Evde kanguru var ama Bu aylar içim sling mi almalıyım? Yağmur yağıyor 3 gündür bakkala gitmek çok zor oluyor arabayla.

Yenidoğan aparatı yoksa erken daha kangru için.

Bebeğimin gözüne kirpiği kaçmış nasıl çıkarabilirim göz doktoruna mı götürmeliyim

Yok artık
Ben müdahale etmiyorum. O bir şekilde kenara geliyor. Kenarda görüp çıkarmazsam da bir şekilde çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…