- 12 Kasım 2020
- 84
- 207
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.941
Sanmıyorum hiçbir şey yapılmaz..m oğlum tip 1 diyabet insülin hariç hiçbir malzemesini karşılamıyor insülin pompası kullanıyor defalarca yazılar yazıldı programları haberlere çıktı buna rağmen şeker ölçtükleri stripleri dahi çok komik rakamlarını karşılıyor şu an aylık masrafımız 3300 TL karşılayacak olsa zaten bu aşıları karşılardı çoktan .. bunun firmalarla alakası yok önce yönetimle alakası var o yüzden çok zor canım çoğu ilaç yurtdışından geliyor zatenSağlık bakanlığına mı bildirsek? Yani özel aşı bile olsa bu faiş fiyat normal değil
Şikayet çok olursa belki dikkate alınır..
Benimki de aynı yarı uykulu mu alıyor biberonu veya gazı varken alıyorsa da tıkanıyorBiberonla da kaçıyor ya hep tetikteyim
Ben hep burda olucam sana eşlik edicemValla tek başımada kalabilirdimen azından öğreniyom herşeyi burdan etrafdaki insanlara sormadan bilgi sahibi oluyorum
Bu gidişle biz ozmanda oluruzmaşallah bize herşeyin altından kalkarız
Süt sağ içine çıkmazsa bikaç güne Dr götür sen çıkarmaya çalışmaBebeğimin gözüne kirpiği kaçmış nasıl çıkarabilirim göz doktoruna mı götürmeliyim
Ne sendromlari bitiyor ne istekleri bitiyor vallahi bende bezdimm allahim gececek bugunler ama nasil geçecekHiç bakamıyorum artık buralara inankiben çok zorlanıyorum iki çocukla valla 2 yaş sendromu beni ezdi geçti
Ben hic mudahale etmiyorum nereye gidiyor bilmiyorum ama.kayboluyor sonra herhangi bi problemde yok gozundeBebeğimin gözüne kirpiği kaçmış nasıl çıkarabilirim göz doktoruna mı götürmeliyim
Uzun süreler için erken biraz , yenidoğan aparatı olan kangurular uygundur ama .Kızlar kanguru bizim bebişler için erken mi? Sling daha mantıklı tabii de, ben bunu almıştım hamileyken sever mi diye denemek için. Eğer severse sling de alayım diyorum. Ama oturabilirler mi? Deneyen, bilen var mı?
Bence hiç bekleme canım , bizde bunun kanz markasının var ama aynısı gibi . Daha 1 ayligiz ama aynasına ve oyuncaklarına çok ilgi gösteriyor . Ordaki oyuncaklara ek bende kendim bir şeyler yapıp astım onlara vuruyor falan .Ben bunu düşünüyorum almak için ama dönmeye başlasın ozman alıcam
Of gerçekten çok zor , hamile kalır kalmaz işi bıraktım ve uzun süre çalışmam diye düşünüyordum ekonomi böyle değildi. Şimdi kara kara nasıl seanslara döneceğim diye düşünüyorum . Bebek büyütmek çocuk büyütmek çok zor. Şimdi basta ilaçlar , öz bakımı için şeyler . Sonra Servis ücretleri ,okul ücretleri.... Belki o zamana her şey değişir diye umut etmekten başka bir şey yapamiyoruzSanmıyorum hiçbir şey yapılmaz..m oğlum tip 1 diyabet insülin hariç hiçbir malzemesini karşılamıyor insülin pompası kullanıyor defalarca yazılar yazıldı programları haberlere çıktı buna rağmen şeker ölçtükleri stripleri dahi çok komik rakamlarını karşılıyor şu an aylık masrafımız 3300 TL karşılayacak olsa zaten bu aşıları karşılardı çoktan .. bunun firmalarla alakası yok önce yönetimle alakası var o yüzden çok zor canım çoğu ilaç yurtdışından geliyor zaten
Dün cok kötü gectı benım.hıc durmadıBizim yazlıkta 3.gun , ben bebişi halasina,kv verip rahat ederim diye düşünüyordum ama benimki iyice bana bağlandı . Gündüz uykularında bile yanında yatıyorum artık . Muhtemelen uyaran çok fazla geldi ve başetmekte zorlanıyor kuzum ,ilk bir ay bı baba bı anne evin içinde takıldı . Şimdi kalabalık ortam,bir sürü ses. Kesin eve gidince de bu ortamı arayacak
Ben e bebekten fisher price aldım en ucuz ordaydiBen bunu düşünüyorum almak için ama dönmeye başlasın ozman alıcam
Ben de burdayım. Çocuktan önce eksi sözlükte takılıyordum. Şimdi kk ne takılıyorumValla tek başımada kalabilirdimen azından öğreniyom herşeyi burdan etrafdaki insanlara sormadan bilgi sahibi oluyorum
Bu gidişle biz ozmanda oluruzmaşallah bize herşeyin altından kalkarız
Evdeki düzen hiçbir yerde olmuyormus gerçekten . ben kirli sepetimize ,çop kovamiza kadar getirdim 1 ay kalacağız diye ama evdeki gibi olmuyor .Dün cok kötü gectı benım.hıc durmadı
Arabaya bınınce uyudu
Eve geldık de duzenımıze gectık valla.
Ben de seni etiketlemeye geldim. Doğumdan sonra göremedik hiç seni.Hiç bakamıyorum artık buralara inankiben çok zorlanıyorum iki çocukla valla 2 yaş sendromu beni ezdi geçti
Benımkı alıstı kundagaBugün burda yazılanları tek tek denedim .Surrender gözüne küçük muslin örttüm direk çığlık . Disipline Girmis BirKadin gibi pantolon giydirip elleri soktum ,elleri çıkarmak için yapmadığı şey kalmadı en son ağzına verdim memeyi eme eme uyudu , memem hala agzinda uyuyor öyle
Gezıp tozdugumdan bıle bısı anlamadım. Oyalama dönemı gelse bıraz olsun rahatlarızEvdeki düzen hiçbir yerde olmuyormus gerçekten . ben kirli sepetimize ,çop kovamiza kadar getirdim 1 ay kalacağız diye ama evdeki gibi olmuyor .
Bide eve dönünce tekrar bir düzen oluştur hadi bakalım
Siz bir de deneyimlisiniz. Senin de 2.cocuk değil mi ? Ben de o da yok .12.haftaya kadar galiba böyleymiş. Bir emiyor bir emmiyorlarmis .Ne sendromlari bitiyor ne istekleri bitiyor vallahi bende bezdimm allahim gececek bugunler ama nasil geçecek
Memeyle emerek uyumak bizim için bir hayal. Çocuk memeyle savaşıyor memeyle uyumak ne kelime .Benımkı alıstı kundaga
Kollarını ve yuzunu kapayınca hemen anlıyor
Agzına da emzık sokuyorum
Her bebek farklıdır
Belkı benınkı de emerek uyusaydı aynen oyle olurdu
Aslında en rahat ve huzurlu emerek uykuya geçiyor ama etraftan ve instagramdan falan beynimize empoze edilmiş " kesinlikle emerek uyutmayin " benimde içim rahat etmiyor . Hatta dün emzirme dansm.aldigim ebeye yazdım , nasıl mutluysaniz öyle devam edin ama seni yipratmasin dedi. İçim rahat ettiBenımkı alıstı kundaga
Kollarını ve yuzunu kapayınca hemen anlıyor
Agzına da emzık sokuyorum
Her bebek farklıdır
Belkı benınkı de emerek uyusaydı aynen oyle olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?