- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.961
Aynen oyle. Amann uyusun da nasıl uyursa uyusunAslında en rahat ve huzurlu emerek uykuya geçiyor ama etraftan ve instagramdan falan beynimize empoze edilmiş " kesinlikle emerek uyutmayin " benimde içim rahat etmiyor . Hatta dün emzirme dansm.aldigim ebeye yazdım , nasıl mutluysaniz öyle devam edin ama seni yipratmasin dedi. İçim rahat etti
Evet canim 2. Ve kizim huzurlu mutlu gazsiz bir bebekti bizle uyur bizle uyanırdı düşün o kadar diyeyim sana , ama oglum tam.tersi oldu yani tecrubesiz sayiliyorum krizi hic bitmiyo bu ara gunduz emiyor aksam olunca sinirlenip emmiyor mesela simdi uyuyor uyaninca basliycak aglamaya ve meme reddine devam edecekSiz bir de deneyimlisiniz. Senin de 2.cocuk değil mi ? Ben de o da yok .12.haftaya kadar galiba böyleymiş. Bir emiyor bir emmiyorlarmis .
Ee emmeyınce ne yapıyorsun ?Evet canim 2. Ve kizim huzurlu mutlu gazsiz bir bebekti bizle uyur bizle uyanırdı düşün o kadar diyeyim sana , ama oglum tam.tersi oldu yani tecrubesiz sayiliyorum krizi hic bitmiyo bu ara gunduz emiyor aksam olunca sinirlenip emmiyor mesela simdi uyuyor uyaninca basliycak aglamaya ve meme reddine devam edecek
Ben kesıyorum bır de mecburı törpğ yapıyorumHazır girebilmisken size birkaç şey sormak istiyorum kızlar. Bu tırnak kesme işini hiç yapamıyorum ben belki bir pratik yönteminin vardır , uykuda bile elini vermiyor . Yüzünü çok sıkıyor ve çiziyor gaz varken .
Şu pilli olan torpulerden mi alsam dedim ama fiyatı çok artmış ,değer mi bilemedim
Canim alma oyle seyler bir sekilde kesmeye bak ,zaten bezi gaz ilaci dunya para gidiyor gerek yok bence. Uyurken eli hangi pozisyondaysa o sekilde hissettirmeden kesebilirsin meme emerkende yapabilirsinHazır girebilmisken size birkaç şey sormak istiyorum kızlar. Bu tırnak kesme işini hiç yapamıyorum ben belki bir pratik yönteminin vardır , uykuda bile elini vermiyor . Yüzünü çok sıkıyor ve çiziyor gaz varken .
Şu pilli olan torpulerden mi alsam dedim ama fiyatı çok artmış ,değer mi bilemedim
Iyice acikmasini ve red etmeyecegini hissettigim an ayakta piş piş diyip poposuna pit pit vurarak agzina veriyorumEe emmeyınce ne yapıyorsun ?
Hayal degil 4 aylik olunca sevecek o pozisyonuMemeyle emerek uyumak bizim için bir hayal. Çocuk memeyle savaşıyor memeyle uyumak ne kelime .
Sanmıyorum hiçbir şey yapılmaz..m oğlum tip 1 diyabet insülin hariç hiçbir malzemesini karşılamıyor insülin pompası kullanıyor defalarca yazılar yazıldı programları haberlere çıktı buna rağmen şeker ölçtükleri stripleri dahi çok komik rakamlarını karşılıyor şu an aylık masrafımız 3300 TL karşılayacak olsa zaten bu aşıları karşılardı çoktan .. bunun firmalarla alakası yok önce yönetimle alakası var o yüzden çok zor canım çoğu ilaç yurtdışından geliyor zaten
Dısarda olursan ?Iyice acikmasini ve red etmeyecegini hissettigim an ayakta piş piş diyip poposuna pit pit vurarak agzina veriyorum
Ve bazende Emme pozisyonuna getirip hemen aglamaya basliyorsa o an geri kaldiryorum hemen hic ugrasmiyorum sakinlestirip deniyorum o zamamda işe yariyor
Hazır girebilmisken size birkaç şey sormak istiyorum kızlar. Bu tırnak kesme işini hiç yapamıyorum ben belki bir pratik yönteminin vardır , uykuda bile elini vermiyor . Yüzünü çok sıkıyor ve çiziyor gaz varken .
Gidişat kötüydü çok belliydi ama ben de bu kadar olacağını tahmin etmemiştim her şeyin artacağı aşikardı hadi olsun da iki katı olsun diye düşünüyordum her şey 5 katı arttı Ekim'de hamile kalmadan önce ne güzel planlarımız vardı ben de işten ayrılacağım çünkü bebeğe bakacak kimse yok aldığımın yarısını da bakıcıya verdikten sonra çalışmamın anlamı yok zaten ama inan kara kara düşünür olduk nasıl karşılayacağız bu kadar masrafı büyük oğlumun sağlık sorunları var evin geçimi yeni bebeğin giderleri inanılmaz insanı karamsarlığa itiyorUzun süreler için erken biraz , yenidoğan aparatı olan kangurular uygundur ama .
Bence hiç bekleme canım , bizde bunun kanz markasının var ama aynısı gibi . Daha 1 ayligiz ama aynasına ve oyuncaklarına çok ilgi gösteriyor . Ordaki oyuncaklara ek bende kendim bir şeyler yapıp astım onlara vuruyor falan .
Of gerçekten çok zor , hamile kalır kalmaz işi bıraktım ve uzun süre çalışmam diye düşünüyordum ekonomi böyle değildi. Şimdi kara kara nasıl seanslara döneceğim diye düşünüyorum . Bebek büyütmek çocuk büyütmek çok zor. Şimdi basta ilaçlar , öz bakımı için şeyler . Sonra Servis ücretleri ,okul ücretleri.... Belki o zamana her şey değişir diye umut etmekten başka bir şey yapamiyoruz
Aslında en rahat ve huzurlu emerek uykuya geçiyor ama etraftan ve instagramdan falan beynimize empoze edilmiş " kesinlikle emerek uyutmayin " benimde içim rahat etmiyor . Hatta dün emzirme dansm.aldigim ebeye yazdım , nasıl mutluysaniz öyle devam edin ama seni yipratmasin dedi. İçim rahat etti
Teşekkür ederimmm bu yolda beni yanlız bırakmadığınız içinBen hep burda olucam sana eşlik edicem
Heee bende ayakları piyanoya basmaz anlamaz dite bekliyim dedim ozman alıyımUzun süreler için erken biraz , yenidoğan aparatı olan kangurular uygundur ama .
Bence hiç bekleme canım , bizde bunun kanz markasının var ama aynısı gibi . Daha 1 ayligiz ama aynasına ve oyuncaklarına çok ilgi gösteriyor . Ordaki oyuncaklara ek bende kendim bir şeyler yapıp astım onlara vuruyor falan .
Of gerçekten çok zor , hamile kalır kalmaz işi bıraktım ve uzun süre çalışmam diye düşünüyordum ekonomi böyle değildi. Şimdi kara kara nasıl seanslara döneceğim diye düşünüyorum . Bebek büyütmek çocuk büyütmek çok zor. Şimdi basta ilaçlar , öz bakımı için şeyler . Sonra Servis ücretleri ,okul ücretleri.... Belki o zamana her şey değişir diye umut etmekten başka bir şey yapamiyoruz
Piyanolumu odaBen e bebekten fisher price aldım en ucuz ordaydi
Eksi sözlük nasıldı eğlencelimiBen de burdayım. Çocuktan önce eksi sözlükte takılıyordum. Şimdi kk ne takılıyorum
Kesinlikle sana katılıyorum en güzeli memede uyutmak biraz daha büyüyünce kendi buluyor zaten memeyi açıp emiyor yanında uyuyor bazen uyanmana bile gerek kalmıyor ben de 3 yaşına kadar emzirdim gayet güzeldi ve rahattı geceleri uyanıp pış pışlayıp sallama derdi yok en azından sen de yat yanına istediğin zaman onunla birlikte uyuAynen oyle. Amann uyusun da nasıl uyursa uyusun
Ben kulakları tıkadım herkese
Valla emerek uyutmak bana gore cok guzel. Kızımı emzırırdım uyuyakalırdı ayrılırdım yanından . 28 ay boyunca boyle devam etti
Gayette rahattım
Rahat olmasam o kadar emzırır mıydım
Kızlar süresini bilmiyorum ama karında şişlik ve sertlik oluştuysa beklemeyin. Lavman yapıldı çocuğa o ana kadar çok acı çekti kuuzm.
Canım mama almayan bebeklerde 10 gün nornal buluyorlar . Gunde 1 kez verıyorum demıstı sadece
O degıl de yıldız salı bakmıs neden bısı yazmadı? Bakabılıyorsan yazabılırsın de o anda
Asırı merak ıcındeyım
Nerede bu konu bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?