Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen oyle. Amann uyusun da nasıl uyursa uyusun
Ben kulakları tıkadım herkese
Valla emerek uyutmak bana gore cok guzel. Kızımı emzırırdım uyuyakalırdı ayrılırdım yanından . 28 ay boyunca boyle devam etti
Gayette rahattım

Rahat olmasam o kadar emzırır mıydım

Hazır girebilmisken size birkaç şey sormak istiyorum kızlar. Bu tırnak kesme işini hiç yapamıyorum ben belki bir pratik yönteminin vardır , uykuda bile elini vermiyor . Yüzünü çok sıkıyor ve çiziyor gaz varken .
Şu pilli olan torpulerden mi alsam dedim ama fiyatı çok artmış ,değer mi bilemedim

Siz bir de deneyimlisiniz. Senin de 2.cocuk değil mi ? Ben de o da yok .12.haftaya kadar galiba böyleymiş. Bir emiyor bir emmiyorlarmis .
Evet canim 2. Ve kizim huzurlu mutlu gazsiz bir bebekti bizle uyur bizle uyanırdı düşün o kadar diyeyim sana , ama oglum tam.tersi oldu yani tecrubesiz sayiliyorum krizi hic bitmiyo bu ara gunduz emiyor aksam olunca sinirlenip emmiyor mesela simdi uyuyor uyaninca basliycak aglamaya ve meme reddine devam edecek

Ee emmeyınce ne yapıyorsun ?

Ben kesıyorum bır de mecburı törpğ yapıyorum
Törpü olmayınca yıne cızılıyor xunku. Evet 600 falandı galaıba onlar

Canim alma oyle seyler bir sekilde kesmeye bak ,zaten bezi gaz ilaci dunya para gidiyor gerek yok bence. Uyurken eli hangi pozisyondaysa o sekilde hissettirmeden kesebilirsin meme emerkende yapabilirsin

Ee emmeyınce ne yapıyorsun ?
Iyice acikmasini ve red etmeyecegini hissettigim an ayakta piş piş diyip poposuna pit pit vurarak agzina veriyorum

Ve bazende Emme pozisyonuna getirip hemen aglamaya basliyorsa o an geri kaldiryorum hemen hic ugrasmiyorum sakinlestirip deniyorum o zamamda işe yariyor

Denetim problemi olduğu çok açık zaten.
Anlamadığım dolar euro kurban bayramından sonra artmadıki. Bayadır ekonomi bu halde.
Bir anda 450 den 750 ye çıkması çok saçma.
Şimdi de 1000 ler konuşuluyor. Kimse de hesap sormuyor..

Dısarda olursan ?

İllaki derin uyuduğu bir an vardır. O zaman kes. Çok hareket ettirmeden sabitlersen kesersin..

Gidişat kötüydü çok belliydi ama ben de bu kadar olacağını tahmin etmemiştim her şeyin artacağı aşikardı hadi olsun da iki katı olsun diye düşünüyordum her şey 5 katı arttı Ekim'de hamile kalmadan önce ne güzel planlarımız vardı ben de işten ayrılacağım çünkü bebeğe bakacak kimse yok aldığımın yarısını da bakıcıya verdikten sonra çalışmamın anlamı yok zaten ama inan kara kara düşünür olduk nasıl karşılayacağız bu kadar masrafı büyük oğlumun sağlık sorunları var evin geçimi yeni bebeğin giderleri inanılmaz insanı karamsarlığa itiyor

Memede uyutmayıp ne yapcakmışız. Çok biliyor onlar
Sallama, memede uyutma, gece beslenmesini kes. Ne yapcaz başka?
Bebek nasıl huzurluysa biz de öyle huzurlu oluruz ancak.

Almanlar, amerikalılar gibi kapatalım odaya ağlayarak uyumaya alışsın madem
Eee daha bunun diş sancısı, hastalığı olacak. Bebek dediğin memede ve kucakta güvende hisseder

Mesela oyalamak için koydum otomatik ana kucağına. Ben tele bakarken o da bana bakıyor. Birazdan basacak çığlığı al beni diye

Heee bende ayakları piyanoya basmaz anlamaz dite bekliyim dedim ozman alıyım çok hoşuma gidiyo

Kesinlikle sana katılıyorum en güzeli memede uyutmak biraz daha büyüyünce kendi buluyor zaten memeyi açıp emiyor yanında uyuyor bazen uyanmana bile gerek kalmıyor ben de 3 yaşına kadar emzirdim gayet güzeldi ve rahattı geceleri uyanıp pış pışlayıp sallama derdi yok en azından sen de yat yanına istediğin zaman onunla birlikte uyu

Kızlar süresini bilmiyorum ama karında şişlik ve sertlik oluştuysa beklemeyin. Lavman yapıldı çocuğa o ana kadar çok acı çekti kuuzm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…