Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimde önce mukus sonra yeşil ve mukus oldu muhtemelen birsey dokunuyor. İyi kilo alıyorsa doktor müdahale etmiyor aslında ama ben yinede deniyorum.
Benim bugün mukus gelmedi .dunle ayni şeyi yedim .bugün geceki sütü sagip sonra verdim .Bilmiyorum etkili oldu mu .Bir de bağırsakları iyi çalışan bebeklerin de kakasinda mukus olurmuş

Ben 300 e almıştım .çok rahat oluyor 1 dakika sürüyor. O emzik emerken hemen torpuluyorum tabi biraz inat ediyor .Bir de onu büyükler bile kullanabiliyor. Yani bence değer. Ben kesemem tırnağını

Aynı durumdayız biz de kredi ödüyoruz tek maaşa düşünce nasıl geçineceğiz diye hesap yapıyoruz ben temizlik malzemesi felan stokladım ama gıda enflasyonu da aldı başını gitti baby turco bile tanesi 1 TL idi şimdi en az 1.5 olmuş

Bebeğimin göbeği böyle kanamış bunu yaşayan var mı? Neden olur normal mi aşkım

Eklentiler

• 4EE036C4-F56E-4ADF-AD01-E94D6F1BE517.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar merhaba epeydir görüşemedik, evime daha yeni geçtim Bebekli günleriniz nasıl gidiyor? Ben gündüz uykusu olmayan ama gece uyuması olan kızımla uğraşıyorum güzel emiyor aslında ama bazen oluyor memeyi 5 saniye çekiyor sonra hemen kafasını geri çekiyorım bu tekrar yaklaşık 10 dk sürüyor. Onun dışında ikimci ay aşılarımız yaklaştı korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…