- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #86.981
Benimde önce mukus sonra yeşil ve mukus oldu muhtemelen birsey dokunuyor. İyi kilo alıyorsa doktor müdahale etmiyor aslında ama ben yinede deniyorum.Bizimkinin rengi turuncu gibi .dün mukusluydu bugün gelmemiş. Halbuki hep aynı emziriyorum
Piyanolu var bende de 5 aya kadar kullandım ben çok seviyorlardiPiyanolumu oda
Benim bugün mukus gelmedi .dunle ayni şeyi yedim .bugün geceki sütü sagip sonra verdim .Bilmiyorum etkili oldu mu .Bir de bağırsakları iyi çalışan bebeklerin de kakasinda mukus olurmuşBenimde önce mukus sonra yeşil ve mukus oldu muhtemelen birsey dokunuyor. İyi kilo alıyorsa doktor müdahale etmiyor aslında ama ben yinede deniyorum.
Evet piyanolu aldım hoşlarına gidiyormuş. 2 ayda çok anlamiyorlarmis ama .bizimki hareketli olduğu için en azından enerjisini atarPiyanolumu oda
Kendin yorum yapıyorsun çaylak var yazar var .Bir süre sonra yazar oluyorsun .fikirlerini yazıyorsunEksi sözlük nasıldı eğlencelimiben hiç bilmiyorum orayı
Ayy nerde o günler. Bir tek gece uyuyoruz öyleHayal degil 4 aylik olunca sevecek o pozisyonu
Ben 300 e almıştım .çok rahat oluyor 1 dakika sürüyor. O emzik emerken hemen torpuluyorum tabi biraz inat ediyor .Bir de onu büyükler bile kullanabiliyor. Yani bence değer. Ben kesemem tırnağınıHazır girebilmisken size birkaç şey sormak istiyorum kızlar. Bu tırnak kesme işini hiç yapamıyorum ben belki bir pratik yönteminin vardır , uykuda bile elini vermiyor . Yüzünü çok sıkıyor ve çiziyor gaz varken .
Şu pilli olan torpulerden mi alsam dedim ama fiyatı çok artmış ,değer mi bilemedim
Bu huyu basladigindan beri yeni ciktim anneme geldim 2 gun kalcam simdilik evdeki duzenle ilerliyoruzDısarda olursan ?
Ben orada 10 seneden fazladır yazarım. Ama artık troll dolu zevk vermiyor. Bide önüne geleni yazar yaptılar eskiden incelenirdi.Kendin yorum yapıyorsun çaylak var yazar var .Bir süre sonra yazar oluyorsun .fikirlerini yazıyorsun
Aynı durumdayız biz de kredi ödüyoruz tek maaşa düşünce nasıl geçineceğiz diye hesap yapıyoruz ben temizlik malzemesi felan stokladım ama gıda enflasyonu da aldı başını gitti baby turco bile tanesi 1 TL idi şimdi en az 1.5 olmuşGidişat kötüydü çok belliydi ama ben de bu kadar olacağını tahmin etmemiştim her şeyin artacağı aşikardı hadi olsun da iki katı olsun diye düşünüyordum her şey 5 katı arttı Ekim'de hamile kalmadan önce ne güzel planlarımız vardı ben de işten ayrılacağım çünkü bebeğe bakacak kimse yok aldığımın yarısını da bakıcıya verdikten sonra çalışmamın anlamı yok zaten ama inan kara kara düşünür olduk nasıl karşılayacağız bu kadar masrafı büyük oğlumun sağlık sorunları var evin geçimi yeni bebeğin giderleri inanılmaz insanı karamsarlığa itiyor
Yalnızlık yok beraber yürüycez biz bu yollardaTeşekkür ederimmm bu yolda beni yanlız bırakmadığınız için
Eşref saatim miymiş istediğim olucakmış kuzenim alıyo hediyePiyanolu var bende de 5 aya kadar kullandım ben çok seviyorlardi
Aynen banada kuzenim alıyomuş başka bişi istesem olcakmışEvet piyanolu aldım hoşlarına gidiyormuş. 2 ayda çok anlamiyorlarmis ama .bizimki hareketli olduğu için en azından enerjisini atar
Hmm güzelmişşşKendin yorum yapıyorsun çaylak var yazar var .Bir süre sonra yazar oluyorsun .fikirlerini yazıyorsun
Cok zor oluyor vallaBu huyu basladigindan beri yeni ciktim anneme geldim 2 gun kalcam simdilik evdeki duzenle ilerliyoruz
Benim bebeğimde de var. Göbeği tam düşmemiş Buda kuruyup tekrar düşecek dedilerBebeğimin göbeği böyle kanamış bunu yaşayan var mı? Neden olur normal mi aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?