Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Memeyle emerek uyumak bizim için bir hayal. Çocuk memeyle savaşıyor memeyle uyumak ne kelime .
Benim kızın da ayarı yok gündüz ya da akşam üstü uyumasin istediğimde memede uyuyor ama akşam uyuyacağı saatte memeyle kavga hep aç uyutuyorum. Ama artık anladım nedense aksamlari uyumayı bilemiyor ya da istemiyor anlamadım. Bu sebeple de uykusu geldiğinden ne yapacağını bilemeyip memeyle kavga ediyor. Dün gece 8 den sonra uyumasına izin vermedim. 11 gibi arabaya atıp dışarı yürüyüşe gittik arabada uyudu. 00 eve geldik pusetten çıkınca uyanır gibi oldu uyku sersemi yatarak meme verdim aldı ve memede uyudu. Bugün disardaydik 8 gibi daldı arabada bir şey yapamadım. Ama 9 da uyandık hemen meme vermedim banyo filan şimdi aldım kucağıma kavgasız emiyor 10 dk oldu gözler kayıyor ama uyutmiycam bu saatte uyursa 90 da tekrar kalkıyor.

Canım o artışların ekonomiye yansıması daha yeni yeni çıkıyor. O an ki artışlar o yansıma değildi.

Benim bugün mukus gelmedi .dunle ayni şeyi yedim .bugün geceki sütü sagip sonra verdim .Bilmiyorum etkili oldu mu .Bir de bağırsakları iyi çalışan bebeklerin de kakasinda mukus olurmuş
Canım benim kız sürekli kaka halinde arka arkaya 4-5 kere yapıyor sarı sulu bazen de mukuslu sürekli de pırt pırt çıkarıyor geçen öyle bir gaz çıkardı ki koca insan zannedersin. bence de bağırsakların iyi çalışması sorun.

Ben orada 10 seneden fazladır yazarım. Ama artık troll dolu zevk vermiyor. Bide önüne geleni yazar yaptılar eskiden incelenirdi.
Evet eskiden incelenirdi o zman üye olmamıştım sadece okuyucuydum sonra da üye oldum 7-8 senedir çaylağım o önüne geleni alanlar beni neden almıyorlar acaba gerçi bir kaç senedir bende bakmayı bıraktım ya dediğin gibi zevk vermiyor.

Maşallah benimki de öyle bagirsaklari çalışsın daha güzel. Bebeklikte böyle olan büyüyünce de böyle oluyor .ama kilo almaz diye bir durum var .belki doğru belki yanlış .çünkü kaka sindirilemeyen besinmis

B
Bizimkini uykusu gelince uyutmazsan sana sinir krizi geçirtir.uyku kırmızı çizgisi. Uyumayınca uyumaz ,uykusu gelince de dünyayı görmez. Keşke büyüyünce de böyle olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…