- 20 Mayıs 2021
- 282
- 266
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.001
Bizimkide duştan sonra kanamisti sızıntı seklindeyse sorun olmuyormuş k vitamini eksikliğinden mi ne oluyor galiba tam hatırlamıyorumBebeğimin göbeği böyle kanamış bunu yaşayan var mı? Neden olur normal mi aşkım
Aynen hak edenleri değil de işine gelenleri yazar yaptılarBen orada 10 seneden fazladır yazarım. Ama artık troll dolu zevk vermiyor. Bide önüne geleni yazar yaptılar eskiden incelenirdi.
Normal ama Dr söyle sprey veriyor geçmezse k vitamini iğnesi yapıyorlar ya da yakıyorlarBebeğimin göbeği böyle kanamış bunu yaşayan var mı? Neden olur normal mi aşkım
Evet K vitamini iğnesi yapmadılar mıBizimkide duştan sonra kanamisti sızıntı seklindeyse sorun olmuyormuş k vitamini eksikliğinden mi ne oluyor galiba tam hatırlamıyorum
Maalesef bizim de bir arkadaşın kızı oylee olmuştu, hastanede yattı kaç gün. Ben de korkuyorum açıkçasıRota asısına esım ılımlı bakmıyor. Bakalım ne olacak.
Kızımda 2.doz alerjı yapmıstı acillik olduk
Avent al benim oğlumda aynı boguluyordu rahat ettikBir de hep boğazına kaçıyor benim kızın sütte mama da hızlı mı akıyordur nedir her gün birkaç kez kaçıyor çok korkuyom valla
Hayır sadece bı kere oldu zaten ondan sonra kanama olmasıEvet K vitamini iğnesi yapmadılar mı
Bebek alerjiye yatkinsa yapılmıyor. Benim ilk oğlumda yapılmadı alerjik bebekti. Şimdi bunda da yaptırmam görünene göre buda öyle.Rota asısına esım ılımlı bakmıyor. Bakalım ne olacak.
Kızımda 2.doz alerjı yapmıstı acillik olduk
Bende Twitter ciydim çocuktan önceBen de burdayım. Çocuktan önce eksi sözlükte takılıyordum. Şimdi kk ne takılıyorum
Ben oğlana yaptırmıştım. Bir şey olmadıBebek alerjiye yatkinsa yapılmıyor. Benim ilk oğlumda yapılmadı alerjik bebekti. Şimdi bunda da yaptırmam görünene göre buda öyle.
Benim kızın da ayarı yok gündüz ya da akşam üstü uyumasin istediğimde memede uyuyor ama akşam uyuyacağı saatte memeyle kavga hep aç uyutuyorum. Ama artık anladım nedense aksamlari uyumayı bilemiyor ya da istemiyor anlamadım. Bu sebeple de uykusu geldiğinden ne yapacağını bilemeyip memeyle kavga ediyor. Dün gece 8 den sonra uyumasına izin vermedim. 11 gibi arabaya atıp dışarı yürüyüşe gittik arabada uyudu. 00 eve geldik pusetten çıkınca uyanır gibi oldu uyku sersemi yatarak meme verdim aldı ve memede uyudu. Bugün disardaydik 8 gibi daldı arabada bir şey yapamadım. Ama 9 da uyandık hemen meme vermedim banyo filan şimdi aldım kucağıma kavgasız emiyorMemeyle emerek uyumak bizim için bir hayal. Çocuk memeyle savaşıyor memeyle uyumak ne kelime .
Canım o artışların ekonomiye yansıması daha yeni yeni çıkıyor. O an ki artışlar o yansıma değildi.Denetim problemi olduğu çok açık zaten.
Anlamadığım dolar euro kurban bayramından sonra artmadıki. Bayadır ekonomi bu halde.
Bir anda 450 den 750 ye çıkması çok saçma.
Şimdi de 1000 ler konuşuluyor. Kimse de hesap sormuyor..
Tam olarak bu konuNerede bu konu bende merak ettimdevran mevran
Canım benim kız sürekli kaka halinde arka arkaya 4-5 kere yapıyor sarı sulu bazen de mukuslu sürekli de pırt pırt çıkarıyor geçen öyle bir gaz çıkardı ki koca insan zannedersin.Benim bugün mukus gelmedi .dunle ayni şeyi yedim .bugün geceki sütü sagip sonra verdim .Bilmiyorum etkili oldu mu .Bir de bağırsakları iyi çalışan bebeklerin de kakasinda mukus olurmuş
Valla ben yüzyıllardır çaylaktayım. yıllardır 30 binlerden inmedim aşağı şimdi buraya yazdığıma istinaden baktım 10 binlere gelmişim. bu ne biçim işKendin yorum yapıyorsun çaylak var yazar var .Bir süre sonra yazar oluyorsun .fikirlerini yazıyorsun
Anladıysam ne olayımTam olarak bu konu
Evet eskiden incelenirdi o zman üye olmamıştım sadece okuyucuydum sonra da üye oldum 7-8 senedir çaylağım o önüne geleni alanlar beni neden almıyorlar acabaBen orada 10 seneden fazladır yazarım. Ama artık troll dolu zevk vermiyor. Bide önüne geleni yazar yaptılar eskiden incelenirdi.
Algoritması bir tuhaf çalışıyor .caktirma Ben de caylagimValla ben yüzyıllardır çaylaktayım. yıllardır 30 binlerden inmedim aşağı şimdi buraya yazdığıma istinaden baktım 10 binlere gelmişim. bu ne biçim iş
Maşallah benimki de öyleCanım benim kız sürekli kaka halinde arka arkaya 4-5 kere yapıyor sarı sulu bazen de mukuslu sürekli de pırt pırt çıkarıyor geçen öyle bir gaz çıkardı ki koca insan zannedersin.bence de bağırsakların iyi çalışması sorun.
Bizimkini uykusu gelince uyutmazsan sana sinir krizi geçirtir.uyku kırmızı çizgisi. Uyumayınca uyumaz ,uykusu gelince de dünyayı görmez. Keşke büyüyünce de böyle olsaBenim kızın da ayarı yok gündüz ya da akşam üstü uyumasin istediğimde memede uyuyor ama akşam uyuyacağı saatte memeyle kavga hep aç uyutuyorum. Ama artık anladım nedense aksamlari uyumayı bilemiyor ya da istemiyor anlamadım. Bu sebeple de uykusu geldiğinden ne yapacağını bilemeyip memeyle kavga ediyor. Dün gece 8 den sonra uyumasına izin vermedim. 11 gibi arabaya atıp dışarı yürüyüşe gittik arabada uyudu. 00 eve geldik pusetten çıkınca uyanır gibi oldu uyku sersemi yatarak meme verdim aldı ve memede uyudu. Bugün disardaydik 8 gibi daldı arabada bir şey yapamadım. Ama 9 da uyandık hemen meme vermedim banyo filan şimdi aldım kucağıma kavgasız emiyor10 dk oldu gözler kayıyor ama uyutmiycam bu saatte uyursa 90 da tekrar kalkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?