Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen arada kaynadın demek

Kakada mukus, kulak arkası kabuklanma, konak gibi durumlardan.
Benim kızın kakada mukus ve kulak arkası kabuklanma var. Konak da kasında var sadece. Alerji olmasa şaşarım. Zaten yanakları egzama gibi kaç gündür yeni düzeldi. Doktor isilikler için sıcaklar bitince geçmezse alerji olasılığını düşünüp sırayla besin kesicez dedi. Off off offf

Anladıysam ne olayım cahilliğime ver

Olay bu konuda geçiyordu demek istedi
İlk sayfalardan itibaren oku. Mahidevransultan nickli bir şahıs baya takılıp kafaladı milleti. Çok yaratıcıydı
Bu topikten olmayan bir üye çıkardı ortaya

Valla ben yüzyıllardır çaylaktayım. yıllardır 30 binlerden inmedim aşağı şimdi buraya yazdığıma istinaden baktım 10 binlere gelmişim. bu ne biçim iş
Uzun süre hesaba girmeyince sıranın sonuna atabiliyor, o yüzden çok uzamistir. Hesabına Her gün girersen sıralaman çabuk ilerler.

Benimde bunlar bide ekstra arada yeşil kakasi. Diyete ben erken başladım cunku düzelme tam 21 günde oluyor. Kilo alımı iyiyse zaten diyete gerek yok bu arada ama ben kendim yinede yapıyorum daha huzurlu oluyor bebek alerjik kesilince

Olay bu konuda geçiyordu demek istedi
İlk sayfalardan itibaren oku. Mahidevransultan nickli bir şahıs baya takılıp kafaladı milleti. Çok yaratıcıydı
Bu topikten olmayan bir üye çıkardı ortaya
Abooo o kadar sayfa arasında nasıl bulacam
Hala etkisi sürdüğün göre baya eğlenceli olaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…