- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.021
Nerden anlıyorlar yatkınlıgı?Bebek alerjiye yatkinsa yapılmıyor. Benim ilk oğlumda yapılmadı alerjik bebekti. Şimdi bunda da yaptırmam görünene göre buda öyle.
Aynısı bızde varB
Bizimkini uykusu gelince uyutmazsan sana sinir krizi geçirtir.uyku kırmızı çizgisi. Uyumayınca uyumaz ,uykusu gelince de dünyayı görmez. Keşke büyüyünce de böyle olsa
Kakada mukus, kulak arkası kabuklanma, konak gibi durumlardan.Nerden anlıyorlar yatkınlıgı?
Sen arada kaynadın demekEvet eskiden incelenirdi o zman üye olmamıştım sadece okuyucuydum sonra da üye oldum 7-8 senedir çaylağım o önüne geleni alanlar beni neden almıyorlar acabagerçi bir kaç senedir bende bakmayı bıraktım ya dediğin gibi zevk vermiyor.
Alerjisi tetikliyor. Ama tabi bağırsak tepkili alerjilerdeBen oğlana yaptırmıştım. Bir şey olmadıalerjik benimki de
Troll dolu demek yönetim izin veriyor ya da satılık hesaplardan geldiler.Valla ben yüzyıllardır çaylaktayım. yıllardır 30 binlerden inmedim aşağı şimdi buraya yazdığıma istinaden baktım 10 binlere gelmişim. bu ne biçim iş
En iyisi TwitterBende Twitter ciydim çocuktan önce
Benim kızın kakada mukus ve kulak arkası kabuklanma var. Konak da kasında var sadece.Kakada mukus, kulak arkası kabuklanma, konak gibi durumlardan.
Tamam bizim alerjiler deri kaynaklıAlerjisi tetikliyor. Ama tabi bağırsak tepkili alerjilerde
Anladıysam ne olayımcahilliğime ver
Uzun süre hesaba girmeyince sıranın sonuna atabiliyor, o yüzden çok uzamistir. Hesabına Her gün girersen sıralaman çabuk ilerler.Valla ben yüzyıllardır çaylaktayım. yıllardır 30 binlerden inmedim aşağı şimdi buraya yazdığıma istinaden baktım 10 binlere gelmişim. bu ne biçim iş
Kakada kan görmedim ilkte de bunda da ama ben hemen başladım diyete ilerlediğini kan olabiliyormuş.fbtl alerjide bebeğin kakasinda kırmızı tanelere de rastlamış mıydın?
Benimde bunlar bide ekstra arada yeşil kakasi. Diyete ben erken başladım cunku düzelme tam 21 günde oluyor. Kilo alımı iyiyse zaten diyete gerek yok bu arada ama ben kendim yinede yapıyorum daha huzurlu oluyor bebek alerjik kesilinceBenim kızın kakada mukus ve kulak arkası kabuklanma var. Konak da kasında var sadece.Alerji olmasa şaşarım. Zaten yanakları egzama gibi kaç gündür yeni düzeldi. Doktor isilikler için sıcaklar bitince geçmezse alerji olasılığını düşünüp sırayla besin kesicez dedi. Off off offf
Alerjinin geçip çocuğun basirsaklarinin normale dönmesi 1 yaşını bilmiyormuş sanırım degil mi?Kakada kan görmedim ilkte de bunda da ama ben hemen başladım diyete ilerlediğini kan olabiliyormuş.
Abooo o kadar sayfa arasında nasıl bulacamOlay bu konuda geçiyordu demek istedi
İlk sayfalardan itibaren oku. Mahidevransultan nickli bir şahıs baya takılıp kafaladı milleti. Çok yaratıcıydı
Bu topikten olmayan bir üye çıkardı ortaya
Aslında şöyle belirtiler geçiyor. Denemelere başlamak gerekiyor ara ara cogu bu tip alerji 1 yaşa kadar tamamen geçiyorAlerjinin geçip çocuğun basirsaklarinin normale dönmesi 1 yaşını bilmiyormuş sanırım degil mi?
İsmini yazarmisiniz ne bizde alsakYaaa çok teşekkür ederim eşim aldı şimdi deneyeceğim.
Nurse Harvey şuruptu konuştuklarıİsmini yazarmisiniz ne bizde alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?