Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki de günde 6-7 kaka net yapiyordur. Genelde saatleri bile aynı. Kilo alımı ilk ay 1250 ydi sadece anne sütüyle o yüzden kilo almaz kısmı herkeste olmayabilir belki

Morkahve benim kizin yanakları da 2 gündür özellikle emzirirken kırmızı noktalar şeklinde oluyor 15 dk ya sönüyor gibi . Ama başka bir belirti yok alerji olması için başka kriterde olmalı mı

Sudocream 400 ml geldı . Sittin sene kullan bitmez
Bı ben sevemedim galiba şu sudocremi 2 -3 sene önce infulencerlar sürekli paylaşıp duruyorlardı her derde deva diye bende sırtımdaki bacağındaki kizarikliklara alıp süreyim dedim . Daha fena olmuştu alerji yaptı herhalde diyip birdaha kullanmadım.

Günaydın kizlar
Benim yine ayarlarım bozuldu sütün yetmiyo kompleksine girdim.
Şimdi memeler böyle yumuşakken, sıkınca süt fışkırmazken de süt vardır degil mi? Emince geliyodur yani.
Ya sütüm azalıyor galiba aralarda. Az mı beslendigimden acaba.
Bu moda girince bildiklerimi de unutuyorum bi şaşkınlık geliyo.

Herkese yaramıyor demek kı
Ama ben pişik için çok memnunum :)

Herkes belli bir süre sonra yumuşuyor göğüs diyor canım. Çişli bez yeterliyse sıkıntı yoktur bence

Bende bugun azaldigini hissediyorum artik aksam sut yapan seyler yedim ama bugun pek doluluk yok gibi

Makbul olan göğsün yumuşak olması, benimkiler dolu olsa bile ilk günlerdeki gibi sert olmuyor sadece doluluk hissediliyor. Yumuşak olmasına rağmen bebek emerken ağzı süt doluyor

Bence en güzeli zeytinyağı.
Şuan çok memnunum.
Kaka yapmiyo ondan mı nedir pişik kızarıklık yok maşallah
Fisfis şişesine koydum miss yoncambenim
Her bezınde mınıkte olsa kaka var ve pişiğe neden olan sey de bu
Yanı çiş değil:)

Ve o pişiği gecırmek ıcın neler yaptım. Her bezınde mınık kaka oldugu ıcın pişiğin gecmesı cok zordu yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…