- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.041
Nurse harveysİsmini yazarmisiniz ne bizde alsak
Bizimki de sabah çıldırdı.O saatte ağlamayan bebenin ağlayası tuttu4ten beri uyanık, uykusu olan ama dalamayan bir bebe, bitik bir Helen, sinirli bir koca... deli evinden günaydın
Benimki de günde 6-7 kaka net yapiyordur. Genelde saatleri bile aynı. Kilo alımı ilk ay 1250 ydi sadece anne sütüyle o yüzden kilo almaz kısmı herkeste olmayabilir belkiMaşallah benimki de öylebagirsaklari çalışsın daha güzel. Bebeklikte böyle olan büyüyünce de böyle oluyor .ama kilo almaz diye bir durum var .belki doğru belki yanlış .çünkü kaka sindirilemeyen besinmis
Benim kızın kakada mukus ve kulak arkası kabuklanma var. Konak da kasında var sadece.Alerji olmasa şaşarım. Zaten yanakları egzama gibi kaç gündür yeni düzeldi. Doktor isilikler için sıcaklar bitince geçmezse alerji olasılığını düşünüp sırayla besin kesicez dedi. Off off offf
Bı ben sevemedim galiba şu sudocremiSudocream 400 ml geldı . Sittin sene kullan bitmez
Herkese yaramıyor demek kıBı ben sevemedim galiba şu sudocremi2 -3 sene önce infulencerlar sürekli paylaşıp duruyorlardı her derde deva diye bende sırtımdaki bacağındaki kizarikliklara alıp süreyim dedim . Daha fena olmuştu alerji yaptı herhalde diyip birdaha kullanmadım.
Herkes belli bir süre sonra yumuşuyor göğüs diyor canım. Çişli bez yeterliyse sıkıntı yoktur benceGünaydın kizlar
Benim yine ayarlarım bozuldu sütün yetmiyo kompleksine girdim.
Şimdi memeler böyle yumuşakken, sıkınca süt fışkırmazken de süt vardır degil mi? Emince geliyodur yani.
Ya sütüm azalıyor galiba aralarda. Az mı beslendigimden acaba.
Bu moda girince bildiklerimi de unutuyorum bi şaşkınlık geliyo.
Bende veriyim siparişiSudocream 400 ml geldı . Sittin sene kullan bitmez
Bende bugun azaldigini hissediyorum artik aksam sut yapan seyler yedim ama bugun pek doluluk yok gibiGünaydın kizlar
Şimdi memeler böyle yumuşakken, sıkınca süt fışkırmazken de süt vardır degil mi? Emince geliyodur yani.
Sagıyorsan sütünü o hisse kapılman cok normal cunku emdıgı kadar süt gelmıyor sagmada.Bende bugun azaldigini hissediyorum artik aksam sut yapan seyler yedim ama bugun pek doluluk yok gibi
Makbul olan göğsün yumuşak olması, benimkiler dolu olsa bile ilk günlerdeki gibi sert olmuyor sadece doluluk hissediliyor. Yumuşak olmasına rağmen bebek emerken ağzı süt doluyorGünaydın kizlar
Al valla şahane bişiBende veriyim siparişi
Bence en güzeli zeytinyağı.Al valla şahane bişi
Ben denemek ıcın küçük kutu almıstım
Memnun kalınca buyugu aldım .
Her bezınde mınıkte olsa kaka var ve pişiğe neden olan sey de buBence en güzeli zeytinyağı.
Şuan çok memnunum.
Kaka yapmiyo ondan mı nedir pişik kızarıklık yok maşallah
Fisfis şişesine koydum missyoncambenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?