Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bagi dastana benimki , gerçekten memnunum canım rmsirip altını alıp gazını falan çıkarıp koyuyorum kendi uyuyor alıştırmayla da ilgisi var ilk zamanlar durnmuyor gibi olsada ısrarla kullan alışıp çok seviyor, yoksa hunileri takarım

Günaydın, ne güzel serin serin gidiyorduk hava bugun başladı yine boğmaya bakalım bizi nasıl bir gün bekliyor
Aynen öyle bir de bana misafir gelecek sabah ondan beri fırın yanıyor ev cehennem gibi oldu klimayı açacağım böyle giderse çocuğu da klimanın vurmadığı en ücra köşeye saklamam lazım

İşte çok kaka ve kakada mukus bunlarda belirti. Bizim bir arkadsin çocuğu şişmişti baya tombikti yerinden kaldıramıyorduk. Kadından kan gelince doktora göturdu.meger süt ürünlerine alerjisi varmış. Anne onları yemeği kesince çocuk düzeldi normal haline döndü. Aşırı sismandi normal oldu. Belki ilaç da kullanmışlardır hatırlayamadım şimdi ama.

Canım benimkilerde ilk zamanlardaki gibi sürekli sismis degil bir tek sabahları ama porsuk gibi olduklarında ya da ben sıkıp süt getiremedigimde bebe emiyor yutkunuyir karnindoyuyor biraz sıkıştırınca ağzından süt geliyor demek ki var. Hani sen o güzel olumlu yazıları yazan Atpaz nereye gittin olumlu ol o sütler gelecek güzel güzel

Sıcakta çay içilmiyo, gaz yapar diye süt de içmiyorum. Kahvaltıda ne içicem ben ya??

Geliyordur ama sağmadan ne kadar olduğunu bilemezsin. Bebek de sağılandan ortalama yüzde 30 çok çekiyor.

İyi uyuyor musun?
Su içiyor musun?
Vitamin takviyesi alıyor musun?

Son olarak psikolojik olarak rahatlaman lazım.

Komposto falan yapmıyor musun?
Gün içinde sadece su içilmiyor bayıyo belli bir zaman sonra
E sıvı tüketmek şart
Ben reyahn şerbeti falan yapıyorum
Dün kayısı komposto yaptım
Kuru meyvelerden falan da yapıyorum içecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…