- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #87.061
Bagi dastana benimki , gerçekten memnunum canım rmsirip altını alıp gazını falan çıkarıp koyuyorum kendi uyuyor alıştırmayla da ilgisi var ilk zamanlar durnmuyor gibi olsada ısrarla kullan alışıp çok seviyor, yoksa hunileri takarımSendeki ne marka cnm? Bana arkadaş kraft marka verecekti mama sandalyesi gibi ama o verene kadar ben tırlatcam bu akşam gidip e bebekten baby plus comfort alayım diyorum uyanıkken sürekli mızıldıyor ille kucakta olacak yada sallanacak hiçbir iş yapamıyorum yemek dahi yiyemiyorum 2 gündür karnı tok altı temiz gazını çıkarıyor kakasını yapıyor ama sallanmadan uyumuyor bıraksan hemen açıyor gözünü çözemedim gitti.
Aynen öyle bir de bana misafir gelecek sabah ondan beri fırın yanıyor ev cehennem gibi oldu klimayı açacağım böyle giderse çocuğu da klimanın vurmadığı en ücra köşeye saklamam lazımGünaydın, ne güzel serin serin gidiyorduk hava bugun başladı yine boğmaya bakalım bizi nasıl bir gün bekliyor
Biride diyoki hiç rahat değiliz uykusuz geceler falan. Ah canım dedim. Bizim kadar korkunç olamazKesinlikle 2. Olunca tek çocuklulara söyledim bunu hep çok rahatsınız ama 2. Çocuk olana kadar bunu fark etmeyeceksiniz ben söylesem de
Ben bunda da yaşamadım kızımda da yaşamamıştım. Benim gozlemime göre , emzik ve biberon verilen bebeklerde çok oluyor canımKızlar, asagı yukarı cogumuz bu meme reddını bır sekılde yasıuoruz galıbs .
Bu bebeler cok cıns bilesiniz
Sudocream 400 ml geldı . Sittin sene kullan bitmez
Bir ara çok giriyordum da o yüksek rakamları görünce pes ettimUzun süre hesaba girmeyince sıranın sonuna atabiliyor, o yüzden çok uzamistir. Hesabına Her gün girersen sıralaman çabuk ilerler.
İşte çok kaka ve kakada mukus bunlarda belirti. Bizim bir arkadsin çocuğu şişmişti baya tombikti yerinden kaldıramıyorduk. Kadından kan gelince doktora göturdu.meger süt ürünlerine alerjisi varmış. Anne onları yemeği kesince çocuk düzeldi normal haline döndü. Aşırı sismandi normal oldu. Belki ilaç da kullanmışlardır hatırlayamadım şimdi ama.Benimki de günde 6-7 kaka net yapiyordur. Genelde saatleri bile aynı. Kilo alımı ilk ay 1250 ydi sadece anne sütüyle o yüzden kilo almaz kısmı herkeste olmayabilir belki
Morkahve benim kizin yanakları da 2 gündür özellikle emzirirken kırmızı noktalar şeklinde oluyor 15 dk ya sönüyor gibi . Ama başka bir belirti yok alerji olması için başka kriterde olmalı mı
Arap yağı bol bulunca...Sivilcelerine falan da kullan
Benim oğluşunkini kardeşim yüzüne komple maske gibi sürüyodu
Canım benimkilerde ilk zamanlardaki gibi sürekli sismis degil bir tek sabahları ama porsuk gibi olduklarında ya da ben sıkıp süt getiremedigimde bebe emiyor yutkunuyir karnindoyuyor biraz sıkıştırınca ağzından süt geliyor demek ki var. Hani sen o güzel olumlu yazıları yazan Atpaz nereye gittin olumlu olGünaydın kizlar
Benim yine ayarlarım bozuldu sütün yetmiyo kompleksine girdim.
Şimdi memeler böyle yumuşakken, sıkınca süt fışkırmazken de süt vardır degil mi? Emince geliyodur yani.
Ya sütüm azalıyor galiba aralarda. Az mı beslendigimden acaba.
Bu moda girince bildiklerimi de unutuyorum bi şaşkınlık geliyo.
Arap yağı bol bulunca...
Senin suSıcakta çay içilmiyo, gaz yapar diye süt de içmiyorum. Kahvaltıda ne içicem ben ya??
Meyve suyuSicakta çay içilmiyo, gaz yapar diye süt de içmiyorum. Kahvaltıda ne içicem ben ya??
Hemde uygun yaniAl valla şahane bişi
Ben denemek ıcın küçük kutu almıstım
Memnun kalınca buyugu aldım .
Zeytin yağıda hep kenarımızda duruyo onuda sürüyorumBence en güzeli zeytinyağı.
Şuan çok memnunum.
Kaka yapmiyo ondan mı nedir pişik kızarıklık yok maşallah
Fisfis şişesine koydum missyoncambenim
Günaydın kizlar
Benim yine ayarlarım bozuldu sütün yetmiyo kompleksine girdim.
Şimdi memeler böyle yumuşakken, sıkınca süt fışkırmazken de süt vardır degil mi? Emince geliyodur yani.
Ya sütüm azalıyor galiba aralarda. Az mı beslendigimden acaba.
Bu moda girince bildiklerimi de unutuyorum bi şaşkınlık geliyo.
Bi demlik içebilirimSıcakta çay içilmiyo, gaz yapar diye süt de içmiyorum. Kahvaltıda ne içicem ben ya??
Senin suya da çaya buz at
Meyve suyu
Komposto falan yapmıyor musun?Suyla yiyememki. Sanki ağzım temizleniyo yemekten tat alamıyorum
Soğuk çay diyosun. Analar soğuk içer zaten evet
Kayısı marmelatını sulandırıp içsem
Tek bardak kesmezki beni.
Çay ne güzel bittikçe dolduruluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?